View Full Version : Talking about it-Functional Illiteracy Support Group
Cazeemeer
28 Jul 2006, 18:52
E clar ca pe acest forum apar personaje care nu au capacitatea de a comunica eficient prin intermediul scrisului. Si noi ne batem joc de ei. Constant.
In acest spirit, propun infiintarea unui grup de sprijin pentru semi-analfabetii de pe forum. Fara nume reale. Discutam doar despre probleme. Nu uitati: Daca voi nu recunoasteti existenta unei probleme, nimeni nu o va putea rezolva!
Incep eu: "Buan! Ma unmexsc Cornelius si sunt semianalfabet !!!111!!! :):):):):):):):) :oops: :(( :w00t: :sick: :sleep: :hmm: :x :shock: :( !!!!! LOOOL"
E clar ca pe acest forum apar personaje care nu au capacitatea de a comunica eficient prin intermediul scrisului. Si noi ne batem joc de ei. Constant.
propun infiintarea unui grup de sprijin pentru semi-analfabetii de pe forum. Fara nume reale. Discutam doar despre probleme.
Nu uitati: Daca voi nu recunoasteti existenta unei probleme, nimeni nu o va putea rezolva!
"Buan! Ma unmexsc Cornelius si sunt semianalfabet !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Genial!
Da' daca nu suntem atenti, o sa ajungem la "Anger Management Support Group", iar terapia va fi cu inchideri de topicuri si ban-uri... (i know, i'm in denial! :P)
Cinemania
29 Jul 2006, 13:13
niste tractoristi, d'le
Cazeemeer
29 Jul 2006, 14:18
Da' daca nu suntem atenti, o sa ajungem la "Anger Management Support Group", iar terapia va fi cu inchideri de topicuri si ban-uri... (i know, i'm in denial! :P)
Eu n-am probleme de anger management. Mie chestiile astea imi fac bine la insomnie. Si daca e nevoie, facem si pasii urmatori. Ne batem cu ei. Si daca nu merge nici asa, poti face explozibil din suc de portocale si sapun.
MinRep's Twelve-Step Programme (:?) Against Functional Illiteracy
Step One: Accept Your Illiteracy
...TO_BE_CONTINUED...
GhitzaCartitza
29 Jul 2006, 19:38
Aqcept wath?
Na-m nicio problema :shock:!
Aqcept wath?
Na-m nicio problema :shock:!
ai scris "nicio" corect, asa ceva e inacceptabil!!! ai urmatoarele variante:
1. nicio probleme
2. nic-io problema
GhitzaCartitza
29 Jul 2006, 23:07
deci asta eRA PROBEMA :w00t:. SORY :((. HOP DIZ UIL NEVER HAPEN AGHEN.
Nightwane
30 Jul 2006, 06:56
zgcdns
Step Two: Find Jesus
Failure to find Jesus may result in criminal punishment, banishment and eternal damnation.
Jesus was last seen on the road to Damascus, evacuating Beirut...
Nightwane
30 Jul 2006, 09:04
i have arrived. no need for you to search anymore.
REPAIR MACHINES!!!!
i have arrived. no need for you to search anymore.
Good. That means we're ready for:
Step Three: Kill Jesus
:lol:
Nightwane
30 Jul 2006, 09:11
Unable to comply. Pt ca am REPAIR MACHINES.
Deci mue.
mue e raspunsul lui Jesus la orice problema... :happy:
Nightwane
30 Jul 2006, 09:48
come to me or i'll cum to you.
Can I be illiterate too? Can I? Can I? Please? Pretty please?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.