View Full Version : Habana Blues
Un film care mi-a placut destul de mult. Plin de culoare, muzica si ceea ce inseamna Cuba.
L-a mai vazut cineva?
sandokan
28 Jul 2006, 14:59
Eu unul NU :(
rapt_spot
01 Aug 2006, 09:56
deci, "Habana Blues", un film foarte colorat si zgomotos si cam atat. poveste previzibila, personaje antipatice, rasturnari de situatie care numai rasturnari nu erau. plus cateva detalii care-tipau-de-departe "oh, hai sa mai punem si ingredientul in salata, ca poate iese si mai si". ei bine, rezultatul e o salata indigesta. i mean, c'mon: e amuzant etc. pe alocuri, dar cine crede ca sarmana familie a muzicantului n-are bani nici de carne cand doar lumanarile de la seratele lor pseudo-boem-artistice costa cat salariul unui cubanez? plus scena de sex strepezitor de "implicata", plus cliseele aruncate cu duiumul in dreapta-stanga :hmm: . in fine, e un filmulet simpaticut de vazut with no-no la categoria plauzibilitate. un mare (as in "amplu")videoclip cu dialoguri tembele.
rapt_spot
01 Aug 2006, 09:58
a, am uitat my personal highlight of the movie: momentul in care (datorita/din cauza) traducerii vezi pe ecran, ca subtitlu, urmatoarea fraza antologica: "Gorki! Nu sari calul!" :o :lol:
diana_de_ville
05 Aug 2006, 00:38
mie mi-a placut habana blues, dar cel mai mult din film pot sa spun ca mi-a placut soundtrackul... sper sa gasesc si eu cd-ul la carturesti... si povestea a fost ok din punctul meu de vedere, destul de realista (evident ca exista exceptii, sa fim seriosi ca astea exista in orice film...) oricum e clar ca este genul de film pe care nu toata lumea il gusta dar eu zic ca merita vazut macar pentru o schimbare de atmosfera...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.