Log in

View Full Version : Anonimul 2006

Longshot
24 Jul 2006, 12:17
http://www.festival-anonimul.ro/

ok, scurtele le-au afisat pe site. da' de lung metraje nu stie nimeni nimic? festu' incepe totusi in mai putin de o luna...

Airlight
02 Aug 2006, 11:48
Posterul si promo-ul absolut neoficiale ale evenimentului, ambele trase de mine live on location la Sf. Gheorghe, care sa inlocuiasca fantoma aia (scuze, mihaela) care iese din apa pe la mijlocul lunii august de vreo 3 ani de zile:

http://www.indy.to/anonymous/poster1_web.jpg

si

http://www.indy.to/anonymous/promo.mpg

Courtesy of indy dot to.

drudu
02 Aug 2006, 14:45
http://www.indy.to/anonymous/promo.mpg

Courtesy of indy dot to.
nu merge... :(

Airlight
02 Aug 2006, 14:52
jur ca merge. am verificat ambele linkuri.

herbert
02 Aug 2006, 15:03
linkurile "merg", dar creatia lui Airlight nu mi-a placut, ca sa nu spun mai mult. sunt socat ca poti imagina/cultiva asa ceva: o caruta cu tigani (tricou cu inscriptia Romania), sonuri maneliste, drum de tara accidentat, stol de pasari la orizont, fosgaieli, saracie, praf...
brrrrr!!!
mai lucreaza!

drudu
02 Aug 2006, 15:18
atunci rectific: nu-mi merge... :((

Alex Leo Serban
02 Aug 2006, 15:34
eu in promo n-am putut sa intru, da posteru 'viscontian' mi-a placut :)

drudu
02 Aug 2006, 15:55
eu in promo n-am putut sa intru
good to know i'm not the only one...

MinRep
02 Aug 2006, 16:09
Posterul e foarte tare. Cred ca prinde foarte bine - sau macar sugereaza - ceea ce se vrea festivalul si atmosfera lui. Dar promo-ul mi se pare neinspirat (desi nu as fi chiar atat de drastic ca herbert ;)). Sau... poate nu m-am prins care e faza. :?

Airlight
02 Aug 2006, 18:43
you gotta be fuckking kidding. thats the perfect shot.

drudu
02 Aug 2006, 19:19
by the way, de cand e difuzat one shot wonder la elvira popescu?... eu am fost des vara asta si nu l-am prins niciodata pana acum... it really bugs me... :hmm:

Airlight
02 Aug 2006, 19:25
umm, de saptamana trecuta - zicea herr Bagnaninchi..

but we're getting offtopic, aren't we :D

drudu
02 Aug 2006, 19:29
as long as we're talking about films, we can't be that off-topic... si-n plus tot gravitez pe-aici, doar-doar imi merge si mie link-ul, si daca tot sunt aici...

Airlight
02 Aug 2006, 19:46
if all else fails, da-mi un mp cu adresa de mail sa ti-l trimit :)

drudu
02 Aug 2006, 19:57
thanks!! momentan mi-l incarca un prieten caruia ii merge, nu mai am mult de asteptat, dar daca nu merge nici asa, i will...

drudu
02 Aug 2006, 20:05
finally, dupa atata bataie de cap... deci:
1. mie aia nu-mi suna a manea, ci mai mult a muzica populara, but i'm not an expert in either...
2. imi place diligenta cu tigani fugind de stolul de pasari, thumbs up...

Airlight
03 Aug 2006, 06:43
10x :)

Once again people, this is as real as a (photo) camera could get. cine ajunge la sf. gheorghe va recunoaste personajele..

Longshot
07 Aug 2006, 21:00
de la ei :

"Festivalul se deschide luni, 14 august, cu filmul THE WIND THAT SHAKE THE BARLEY, in regia lui Ken Loach.

Filmul este castigatorul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2006."

banuiesc ca e mai bine decat nimic...

klein
16 Aug 2006, 10:22
deci,
pareri, impresii??
- m-a scos din sarite filmul lui Loach, pe care nu l-am vazut nici macar pana la jumatate. plat, basic, deja vu
- mi-a placut din competitie Offside, pana acum. Sfarsitul un pic cam prea glorios pentru gravitatea subiectului, dar merge
- iceberg: amuzant, ingenios, uneori prea mult gag si infantilism, dar si asta merge.
- peindre ou faire l'amour: prost rau; mi s-a parut un ghiveci greoi; prea ambigu, nu stie ce vrea.
-din filmele romanesti... astept sa le vad pe toate.
doar de Fix alert tre sa zic ca nu mi-a placut. ideea interesanta, dar greu de urmarit. am si adormit. e drept ca s-a si difuzat le o ora la care e cam greu sa fii treaz. Urmatoarea proiectie e si mai tarziu. bafta Piersic

Sa vadem azi ce va fi.
Problema e cu invitatiile pentru ca nu stiu de unde sa mai iau. e o harabanura. cine e pe faza ia, cine nu, nu. cam naspa. s-ar putea sa raman pe dinafara azi.

klein
16 Aug 2006, 10:23
acu vaz ca m-au facut senior!! :w00t:

jeleu
17 Aug 2006, 16:40
Mai bagati update-uri fratilor. ca doar nu sunt klein si emanuel singurii cu net din toata delta.

klein
18 Aug 2006, 15:19
da, dar e groaznic cu netul. pustimea a pus stapanire pe calculatoare. va sfatuiesc sa negogiati cu ei, ca altfel nu merge.

am vazut toate lung metrajele. doua mi-au placut foarte mult Offside ei aseara "Mutual appreciation". l-am vazut aseara in sala si nu am prins discutiile din campus. despre ce s-a vorbit?
"Mutual.. " a fost un film atasant din primele minute. aerul ala din anii 60 nu numai a personajelor ci si a imaginii a felului de a filma m-a facut sa ma gadesc la unul din primele filme ale lui Forman din SUA: Taking off. Nu ca subiect ci ca atmosfera. actorii sunt seducatori si naturali. Filmul asta se potriveste cu festivalul.

in rest, 'legaturile...' dulceag si incert (lumea l-a placut ; s-ar putea sa ia premiul publicului)
filmul mexican "battle in heaven", cel cu scandalul felatiei la Cannes foarte foarte prost. film cu pretentii, obositor, lent.. groaznic :sick:
"Heaven's door": si asta destul de incarcat mai ales ca a incercat schema cu trei povesti separte si amestecate, bla, bla. personaje inexpresive, greu sa intri in film.

Filmele romanesti au fost o mare surpriza, adica una buna
"Cum mi-am petrecut ..." excelent: subiectul, imaginea, personajele. Doroteea petre e superba De unde a aparut si fata asta? Pustiul la fel. are o figura de milioane. cateva chestii care mi s-au parut la limita credibilitatii: vezi faza cu cantatul la chitara in scoala profesionala si ar mai fi si altele dar ma preseaza pustimea de la net.
cine stie catecul "tara noastra-i tara noastra" eu am crezut ca a fost special conceput film, dar se pare ca e autentic comunist.

"A fost sau n-a fost" surprinzator. hilar am ras in hohote :lol: mi s-a parut prea scurt. as fi vrut sa mai dureze emisiunea.

"Hartia..." nu mi-a placut. poate si proiectia proasta din sala a contribuit. nu intelegeam aparoape nimic din dialoguri.

Marilena... bun si asta. pe aceeasi directie a filmelor noastre: realitati contemporane presarate cu umor negru.

trebuie neaparat sa spun ca dupa ce am vazut si scurt metrajul lui Mungiu, curcanii nu zboara, actritele noastre care joca roluri de tarancute, n-au trecut in viata lor pe la tara. Si asta se vede de la o posta. Daca iti faci codite si iti pui un batic pe cap asta nu inseamana deloc sa fii taranca. dimpotriva, azi fetele de la tara vor sa arate cat sunt de emancipate, se fardeaza se dichisesc mai mult decat alea de la oras
e izbitoare impresia de fals in filmul asta. la fel si in italiencele, in legaturi bolnavicioase, in ajutoare umanitare, in mai care...? cred ca mai sunt

Presiuni mari ca sa ii las sa joace need for speed most wanted.

emanuel
18 Aug 2006, 16:05
klein, vezi pe mesaje private, ca ti-am dat un mesaj.

eu am scris despre ce am mai vazut zilele astea pe blogul meu:
http://viatadecinefil.blogspot.com/