Log in

View Full Version : Retragere de reclamatii

sandokan
23 Jul 2006, 12:12
Aici puteti sa va retrageti reclamatile catre membri clubului Cinemagia, puteti
sa va cereti scuze la cei pe care iati cicalit sau insultat si multe altele! :) :)

Supastar
23 Jul 2006, 12:17
si tot aici puteti incerca sa scrieti corect!
Sandokan, astept sa-ti corectezi SINGUR TOATE greselile, cel putin din postul de mai sus...
produ si tu dovada irefutabila k macar stii s scrii!
sa vedem si pe urma mai vedem (cu retragerile)...

sandokan
23 Jul 2006, 12:21
Supastar mai intai arata unde am gresit si ma voi remedia!!!!

Supastar
23 Jul 2006, 12:28
:lol: eram sigur!

scuze k am ras d tine. intr-adevar analfabetismul este o problema serioasa. trebuie doar constientizata si apoi poti lua masura pt remedierea ei! am incredere k societatea poate ajuta semi-analfabetii.

facem noi aici primii pasi: uita-te atent la postul tau de mai sus (primul) si spune-mi ce crezi k nu e scris corect!

indiciu:eu am gasit 3 greseli de ortografie!

sandokan
23 Jul 2006, 12:49
Bai Supastar, daca ti-as spune toate greselile, atunci as fi facut-o degeabea
pentru ca oricum tu nu vezi ce trebuie sa vezi.............asa ca eu cu tine nu ma mai bag in seama pentru ca ma prostesc.

Supastar
23 Jul 2006, 13:08
pana acum ai dovedit multa bunavointa. de ce nu o tii tot asa? altfel e normal k noi s facem misto intr-una de tine si de scrisul tau! in caz k nu ti-ai dat seama si ce te-am rugat eu putea avea valoare de armistitiu....

GhitzaCartitza
23 Jul 2006, 18:08
...asa ca eu cu tine nu ma mai bag in seama pentru ca ma prostesc.
:w00t: adica tu ne-ai prostit pe noi :lol: :lol: :lol:

sandokan
23 Jul 2006, 22:10
Va rog, ca de acum in colo sa nu ma mai bagati niciodata in seama si sa va vedeti de treaba voastra................nu ma cunoasteti, nu va cunosc.BY BY

M0n0
23 Jul 2006, 23:09
Si noi te rugam sa pleci...sau cel putin sa te opresti din postat?
Se poate?
Nu prea cred...

Si acum ai sa-mi dovedesti ca nu scriind ceva stupid dar hilar in acelasi timp :D

Supastar
23 Jul 2006, 23:26
o mica somatie pt sandokan:
k semn de bunavointa fata de noi (sau d mine k s nu vb in numele altora) t rog s-ti corectez primul post din topicul asta!
it's that easy! si ne castigi respectul; sau macar intelegerea!

sandokan
24 Jul 2006, 09:45
Recunosc ca am gresit insa cateodata sunt grabit si mai gresesc cate o liniuta, un punct, o virgula, un semn exclamativ, sau cate 1-2 litere.Voi acuma am vazut ca aveti o ciuda foarte mare pe mine, si de aceea ma insultati in fiecare zi, va bateti joc de bunavointa mea si multe altele. :( :( :( :(

M0n0
24 Jul 2006, 10:19
Pe un forum nu e voie sa gresesti si iti spun si de ce...
1. nu esti pe messenger unde ai scris o propozitie repede ca sa ii raspunzi respectivului...si faci greseli...sa zicem ca acolo este permis sa gresesti.
2. Aici tu scrii mai mult (cel putin asa ar trebui) si poti sa te intorci sa corectezi ce ai gresit. Daca nu, vezi ca este un buton care ii zice "edit" ... apesi pe el si corectezi ce ai gresit...
3. Pe un forum nu este nevoie de graba...aici intri cand ai timp liber...nu cand esti in graba...poti intotdeauna sa te intorci si sa postezi ce iti doreste capusoru ala 'nteligent al tau...

Lumea de aici se ia de tine doar pentru ca nu scrii corect gramatical...poti in schimb sa scrii ce vrei tu despre un film/serial/etc...numai sa fie corect...atat.

Cinemania
24 Jul 2006, 11:22
se contureaza incet incet raspunsul la varianta masculina a scumpei IMM...

sandokan
28 Jul 2006, 15:27
:? :? :? :? Offffffff

M0n0
28 Jul 2006, 23:51
Si incearca, totusi, sa nu mai raspunzi printr-un cuvant cu care nu zici nimic si niste fete de alea...
incearca sa scrii mai multe cuvinte...nu-ti fie frica sa folosesti limba cu care te-ai nascut...nu sunt sigur ca e limba romana...dar fa un efort...

sandokan
29 Jul 2006, 10:06
Cu voi fratilor nu pot discuta!!!!!!!!

drudu
29 Jul 2006, 10:07
atunci pleaca si nu te mai intoarce...

M0n0
29 Jul 2006, 10:11
atunci pleaca si nu te mai intoarce...
if only...

Cazeemeer
29 Jul 2006, 12:16
Idee: Poate ca nu restul lumii e de vina. (Si poate daca ai recunoaste "Da, am 13 ani, nu ma pricep foarte mult la filme dar sunt dispus sa aflu lucruri noi si sa nu ma infurii de fiecare data cand cineva ma corecteaza." , poate atunci chiar ai rezolva ceva, fiindca in momentul de fata, postezi total inutil (pentru tine, cel putin; noi ne distram de minune) pe forumul asta.)

Cinemania
29 Jul 2006, 13:18

tu oricum pari sa vorbesti singur pe forum

films4all
09 Sep 2006, 16:27
Ok..mi s-a facut mila de omulet..ce e cu el...? imi zice si mie cineva?? de ce rataceste pe meleagurile astea fara ca lumea sa-l vrea?? Ce e cu tine?