PDA

View Full Version : Reclamatie catre Supastar

Nightwane
19 Jul 2006, 15:19
RECLAM si J'ACCUSE ca Supastar m-a stresat si agasat pt ca ii tine partea lu' SANDOKAN, deci, implicit lu' MINREP! DECI EI SUNT IUBITI SI AMANTI!!! SI LOVERS CHIAR!

Asa ceva ie impoosibil! Rog a se reglementa pe cai legale aceasta situatie SALOASA.

SI E SI MOLDOVEAN!

Supastar
19 Jul 2006, 15:28
te rog verifica si tu constitutia romaniei inainte de a incerca sa acuzi:

CONSTITUTIA ROMANIEI
paragraful 15. aliniat 4.
Orice individ de etnie ungureasca sau cu sange de ungur nu are dreptul de a formula acuzatii de niciun fel impotriva niciunui roman

Nightwane
19 Jul 2006, 15:28
nu esti roman, esti MOLDOVEAN. SO , WE'RE EVEN!

Sardokar LoVER!

Pitbull
19 Jul 2006, 16:30
Da' KORBEN ce-i? :?

sandokan
21 Jul 2006, 09:54
Nightwane da ce iti pasa tie frate ca Supastar imi tine parte.Poate el are o mila fata de mine.Eu nu prea cred ca Supastar ti-ar face un lucru, deoarece din cate stiu el este de treaba.

sandokan
21 Jul 2006, 16:08
Nightwane da ce iti pasa tie frate ca Supastar imi tine parte.Poate el are o mila fata de mine.Eu nu prea cred ca Supastar ti-ar face un lucru rau, deoarece din cate stiu el este de treaba.

Supastar
21 Jul 2006, 18:00
Nightwane da ce iti pasa tie frate ca Supastar imi tine parte.Poate el are o mila fata de mine.Eu nu prea cred ca Supastar ti-ar face un lucru

da chiar nightwane, frate, ce-ti pasa tie k-i iau partea lu fratele sandokar?
nici eu nu prea cred k i-as face un lucru pt k mie-mi plac fetele! ;)

Nightwane
21 Jul 2006, 18:14
vezi poate sardokar vrea sa-l lucrezi pe la the rear pockets ;)

Cinemania
21 Jul 2006, 21:47
ba aveti grija ca io-s ucrainean

sandokan
22 Jul 2006, 11:56
Ok :happy:

KORBEN
30 Jul 2006, 17:48
asa deci am intrat si mam oripilat ingrozitor
pe motiv de:
1. ia si omu o pauza de forum si repede ii ia pitbull perrier numele in desert :x
deci mr perrier daca ma mai invoci aiurea prin topikuri in car nu este delok vorba de mine (ba chiar e vorba de moldoveni,, 4 fu. ckz sake!!!!) ma jur ca mori in desert (und ai luat nume meu) insetat deshidratat, ciupit de scrpioni si chinuit de hemoroizi
2. ce aveti domne cu sandokan??????
3. ce este un ukrainean?
cine e (se vrea/ da) ukrainean???
de ce?

Pitbull
31 Jul 2006, 21:03
1. ia si omu o pauza de forum si repede ii ia pitbull perrier numele in desert :x
deci mr perrier daca ma mai invoci aiurea prin topikuri in car nu este delok vorba de mine (ba chiar e vorba de moldoveni,, 4 fu. ckz sake!!!!) ma jur ca mori in desert (und ai luat nume meu) insetat deshidratat, ciupit de scrpioni si chinuit de hemoroizi

Jur pe ce-am mai scump cä ti l-am luat numai în aperitiv, hors d'oeuvres, antreuri si holuri.
In desert îl iau numai pe-al lui Nighty, cä-i DULCE si GRAS si ROZ si cu fundulite BLö.

Cinemania
31 Jul 2006, 21:55
asa deci am intrat si mam oripilat ingrozitor
pe motiv de:
2. ce aveti domne cu sandokan??????
3. ce este un ukrainean?
cine e (se vrea/ da) ukrainean???
de ce?

te-ai aprins si tu, Korben, de la caldura?

Pitbull
31 Jul 2006, 22:13
Vreme vine, vreme trece,
El e bun sä-l pupi doar rece.