View Full Version : Programe cu desene animate
sandokan
15 Jul 2006, 09:02
Stiu niste programe cu animatie care dau sa fie cunoscute in lumea intreaga avand o programa animata exceptional de educativa pentru copii.Acestea pot fi JETIX cu desenele anumate JFK Tofu, Copii de la 402, Sonik X, Spiderman
si inca cateva care ofera o conduita buna copilului vizionar de astfel de productii animate bune.
sandokan
15 Jul 2006, 09:04
Mai sunt si programe cu desene animate ofensatoare cu grad ridicat de vulgaritate.Un astfel de program poate fi Anime + ce difuzeaza de la ora 8 seara desene "urate" pentru copii.
Nightwane
15 Jul 2006, 10:05
desene "urate" pentru copii.
ADICA?
Twinsen
15 Jul 2006, 10:45
Asa e, m-am uitat si eu o data pe A+ si am ramas socat. Era un desen care era ca si cum ar fi fost un film de groaza! N-am putut dormi apoi. :( Cand eram mic ma uitam la Mihaela, alea erau bune, nu porcariile de azi.
Sunt niste desene destul de educative pe MiniMax, cu o tipa Sharon care trece prin tot felul de situatii cu prietenii ei..Eu raman totusi la prosteala din Cramp Twins, Grim Ripper, Ed Edd and Eddy...
sandokan
16 Jul 2006, 20:35
Cand mam referit ca unele desene de pe Anime + sunt "urate" am vrut sa spun ca au un grad destul de mare cu viziune sexuala, ceea ce se stie ca este nociv pentru un copil de varsta frageda. :)
Supastar
16 Jul 2006, 20:51
au un grad destul de mare cu viziune sexuala
ADICA?
Cinemania
16 Jul 2006, 22:06
au un grad destul de mare cu viziune sexuala
ADICA?
adica uitati-va la anime-uri dupa ce va trimiteti parintii la plimbare :D
sandokan
17 Jul 2006, 08:55
Cam asa ceva mai Cinemania, insa nu eu am pus intrebarea ci Nightware! :) :)
Erau Fox Kids , acum Jetix , Cartoon Network , Minimax care mie nici nu-mi place ...
Ma uit la " Ce-i cu Andy " , " Spioanele " , " Kid vs. Kat" , dar pe Cartoon imi placea sa ma uit la desene cand erau in engleza , acum .. sucks big time...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.