PDA

View Full Version : Orlando Bloom

orli_fan
14 Jul 2006, 23:04
Un super actor! :love:

www.orlando-bloom.myforum.ro

Astept toti fanii!!!!! :P

mizerie
28 Sep 2006, 14:08
Moaamaaa...ce super actor.
Atat ai de zis despre actorul tau preferat? :huh:

norina
29 Sep 2006, 12:27
e tare slab... si la propriu si la figurat

:((

crin3l
30 Sep 2006, 19:50
Parerea mea ca in Lord of the rings a jucat f bine potrivindui-se rolul de minune , dar in celelate (Troy , Kingdon of heaven , Piratii din Caraibe) a dezamagit destul de mult .Dar avand in vedere ca a reushit un rol bun poate reusheshte shi altele. E totushi de urmarit shi in nici un caz foarte slab.

Dea_Tofog
10 Oct 2006, 11:11
nu prea e un actor pe care sa il iau in serios. :(

Cinemania
10 Oct 2006, 14:02
nu ca ai fi avut vreun motiv pana acum :D

Clara De PointduLac
20 Jan 2007, 20:11
Mdea..pana acu a fost cam "papusa masculina",adik hai sa-l pune si pe asta in film k da bine...parerea mea e k in Piratii din Caraibe chiar roaga sa i se fure femeia...

aayana
20 Jan 2007, 22:37
insa arate bine, sunt convinsa ca in timp va evolua (desi exista si varianta cealalta: sa nu mai auzim de el - fara sa fiu rautacioasa, vorba aia "rise and fall")

Clara De PointduLac
20 Jan 2007, 23:30
James Dean, River Pheonix, Johnatan Brandis...si ei aratau bine si jucau promitzator si uite ce "bine o duc azi"...
Oricum Orlando tre sa recunosc pare mai cerebral (nu pare genu de party-bad-boy) ....recunosc are potential...are un vot de la mine pentru "Haven".

lady_mystyque
05 Feb 2007, 11:16
ce sa zic mie imi place cum a jucat in unele filme si imi place acu in haven pare un rol mai matur cumva pt el! ;)

Dea_Tofog
06 Feb 2007, 09:06
mai, mie mi se pare prea efeminat. nu e deloc genul meu.... :shock:

lady_mystyque
06 Feb 2007, 13:06
fiecare cu gusturile lui ce sa zic dar la faza cu baiatul papusa cine a scris chiar are dreptate cel putin pana acu oricum mai vedem

Pui
22 Apr 2007, 17:45
in Piratii din caraibe a jucat magistral ,jos palaria

legolas_minaur
03 May 2007, 21:19
SALUTARI TUTROR...SUNT UN MARE FAN A LUI ORLI...CE MAI STITI DE EL??? :)

legolas_minaur
16 May 2007, 20:37
Bloom and Johansson in Talks for Pompeii

ComingSoon.net has learned that Oscar winner Roman Polanski (The Pianist) is in talks with Orlando Bloom ("Pirates of the Caribbean" and "The Lord of the Rings" trilogies) and Scarlett Johansson (The Prestige) to star in his historical tentpole Pompeii.

Based on the New York Times best-selling novel by Robert Harris (author of "Archangel" and "Fatherland"), Pompeii tells the story of the eruption of Mt. Vesuvius in A.D. 79 through the eyes of a young engineer, Marcus Attilius Primus, who is sent to repair the greatest aqueduct in the Roman Empire, which brings water to 250,000 people on the Bay of Naples. Attilius not only has to fight the corrupt forces that control the town of Pompeii, but ultimately the overwhelming power of nature itself.

The film has a projected August start with plans for a five month shoot. Polanski co-wrote the script with Harris.

UPDATE: We have delved more into this story and, while Bloom and Johansson were indeed in consideration for the film, they can't do the film because production has been postponed until April 2008, which conflicts with the actors' schedules. The movie is still being sold at the Cannes Film Festival with a promise of A-list actors attached. It should hit theaters 3rd or 4th Quarter 2009.

tva
01 Jun 2007, 11:21
Poate invata ceva de la Scarlett desi ma tem sa nu fie exact invers.

yo_irina_depp_bloom
11 Jul 2007, 20:43
orlando bloom e frumos si imi place cum gandeste imi plac ochii si are si bunele maniere este respectuos
mam indragosti acum 2 ani de el de can am vazut LOTR si cand miam scos etu acu un an lam cam uitat dar candd am vazut POTC 1 mia revenit iubirea ptr el anul asta dar nul intrece ptr mine pe johnny depp :sleep:

angel_4u
25 Aug 2007, 17:16
I just love him :love: :love: :love: :love:

ale-anda
26 Aug 2007, 21:27
imi place cum joaca. Cel putin rolul din piratii din caraibe il avantajeaza, dar imi place si cum arata :P . Oricum inca mai are de jucat in filme ca sa ii ajunga pe altii dar nu pot zice ca nu arata bine :P:)

RockGirl008
27 Aug 2007, 22:05
tipul nu e genul meu , dar in rest nu am nimic cu el :D (pana cand nu este cineva langa mine care sa ma bate la cap cu Orly :hmm: ) :happy:

ale-anda
27 Aug 2007, 22:27
trebuie sa ma simt vinovata, rockgirl??? :D :D

RockGirl008
27 Aug 2007, 22:37
trebuie sa ma simt vinovata, rockgirl??? :D :Dehhem :oops: un pic de tot :happy:

Pitbull
27 Aug 2007, 22:48
orlando bloom e frumos si imi place cum gandeste imi plac ochii si are si bunele maniere este respectuos
mam indragosti acum 2 ani de el de can am vazut LOTR si cand miam scos etu acu un an lam cam uitat dar candd am vazut POTC 1 mia revenit iubirea ptr el anul asta dar nul intrece ptr mine pe johnny depp :sleep:
Abia acum am väzut ce-i aici - nici nu stiam cä avem topic cu Otopeni... ästa, Orly.
Nu stiu de cine/ce sä mä îndrägosesc mai întâi:
De mesajul lui yo_irina_depp_bloom
De nickul lui yo_irina_depp_bloom
De irina
De depp
De bloom
De yo (adicä de mine însumi).
Voi ce ziceti?

Yo, Pitbull Chaplin Tarkovski Forman Bergman Antonioni Fellini Welles Vajda Kurosawa Mihalkov Hitchcock Wilder Truffaut Schlöndorff Lynch Cacoyannis Koncealovski Lean Porumboiu Ciulei Kubrick ... si-n rest, completati din minte, cä ne-apucä dimineata

Proletar
27 Aug 2007, 22:54
LOTR?
POTC1?

ce-s astea?
indicative de radioamatori?
apropo, chiar si nickul yo irina depp bloom suna a radioamator...

RockGirl008
27 Aug 2007, 22:54
eu zic sa indragostim de Depp , aia macar are rost :happy: :D

ale-anda
27 Aug 2007, 22:56
taci tuh!!! nu zic ca nu joaca bine dapai akma ii prea moolt :P
lasa hai sa nu ne indragostim de niciun star... sa ne indragostim de baietii si fetele ( pt baieti) noastre :lol: :lol: :lol: :lol:

RockGirl008
27 Aug 2007, 22:58
taci tuh!!! nu zic ca nu joaca bine dapai akma ii prea moolt :P
lasa hai sa nu ne indragostim de niciun star... sa ne indragostim de baietii si fetele ( pt baieti) noastre :lol: :lol: :lol: :lol:ha-ha :happy: ...

Pitbull
27 Aug 2007, 23:32
sa ne indragostim de baietii si fetele ( pt baieti) noastre
( si pt lesbiene nu?)

ale-anda
27 Aug 2007, 23:40
NU :lol: :lol:
chiar de asta am scris in paranteza pt baieti ca sa nu se ajunga la idei ....... :) :) da poate nu m-am exprimat bine...rectific: sa ne indragostim ( noi fetele) de baietii nostrii iar (voi baietii)... voi de fetele voastre
nu de alta da deja visam prea moolt la staruri si nici nu cred ca le vom intalni vreodata :D :D

Pitbull
28 Aug 2007, 13:05
Deci, sä discriminäm minoritätile sexuale?

ale-anda
28 Aug 2007, 13:12
nu neaparat... fiecare face cum vrea sau cum il duce capul. Dar unele chestii sunt prea de tot. Oricum nu ma refeream chiar la asta da ma rog :P

Pitbull
28 Aug 2007, 13:16
Sä nu-mi zici c-ai aflat de undeva cä eu pe la vreo zece-unspe ani m-am îndrägostit de un autobuz de pe linia 8 din Constanta. (Nu ca de un obiect, ci ca de o persoanä! Coup de foudre! Ca atunci când vezi pe cineva pe stradä - si boinggg!!! :love: :love: :love: )

ale-anda
28 Aug 2007, 13:23
nu, nu am aflat de la nimeni nimic :lol: ... stai linistit

devil_doll
28 Aug 2007, 22:30
Sä nu-mi zici c-ai aflat de undeva cä eu pe la vreo zece-unspe ani m-am îndrägostit de un autobuz de pe linia 8 din Constanta. (Nu ca de un obiect, ci ca de o persoanä! Coup de foudre! Ca atunci când vezi pe cineva pe stradä - si boinggg!!! :love: :love: :love: )

nu vreau s stiu la ce alte aparate ai avut reactia boiing odata cu inaintarea in varsta :lol:

seven7seven
28 Aug 2007, 23:06

Seriously?

Si eu vroiam sa ma fac locomotiva, asa i-am zis d-nei invatatoare. Nu mecanic, cum ma lamurea ea, locomotiva, ca si Thomas, the engine.

lady_mystyque
29 Aug 2007, 00:08

Seriously?

Si eu vroiam sa ma fac locomotiva, asa i-am zis d-nei invatatoare. Nu mecanic, cum ma lamurea ea, locomotiva, ca si Thomas, the engine.
OMG .... i hate(ed?) those cartoons.... sory 4 u but really really hate them... :sick: . cred ca is cele mai tampite desene ... adik nah stiu ca pe mine ma scot din sarite :x

seven7seven
29 Aug 2007, 11:00

Seriously?

OMG .... i hate(ed?) those cartoons.... sory 4 u but really really hate them... :sick: . cred ca is cele mai tampite desene ... adik nah stiu ca pe mine ma scot din sarite :x

I was 4, d'oh.. :lol: :lol:

EDIT pentru mai sus - educatoare, nu invatatoare.

Lasa, ca si-acuma am gusturi chestionabile in animatie - i love stupid cartoons (my fav character is Ed, and my fav cartoons are 2 stupid dogs)..
So yeah, i understand your reaction.. :happy:

What's your favorite? :P

lady_mystyque
29 Aug 2007, 23:27
What's your favorite? :P
well u may say i'm old school or whatever but i still like tom si jerry! :P my fav all time... plus duffy duck si road runner si coyote :lol: