View Full Version : Restul e tacere
Ok, e oficial. Dupa o perioada in care filmul se afla intr-o situatie incerta, datorita dasteptilor de la armata, filmarile sunt gata sa inceapa. Pana acum arata bine, imi doresc sa aiba succes, mai ales ca avem nevoie de un epic bun dupa "succese" ca Orient Express, 0,15 sau Pacala se razbuna(pe spectatori). Oricum, buget urias (2.4 mil euroi, zice-se cel mai mare de 25 ani ->nu sunt sigur care este filmul cel vechi, probabil Nea Marin sau Capcana mercenarilor).
Stiri, pareri, orice
Airlight
06 Jul 2006, 18:48
facea panduru niste teste pe anamorfotic, cu proiectie la scala (!) in k-labs zilele trecute :)
Alex Leo Serban
06 Jul 2006, 19:19
ce sa mai zic(em)... la asha balshoi buget, lui nae (c, of course!) ii cam incumba :P
herbert
06 Jul 2006, 21:13
ce sa mai zic(em)... la asha balshoi buget, lui nae (c, of course!) ii cam incumba :P
care "balshoi" (se scrie "bolshoi") buget? sa fi fost macar vreo 10 mln euroi. suma alocata e minuscula, cat ia Bekakali pe o tunsoare de oi, ca tot veni caldura...
eu ma tem de scenariu (pare cam eseistic). il are cineva, poate fi gasit? sper ca nu e comedie.
cum stie Nae C. sa se lipeasca de proiecte.
Alex Leo Serban
06 Jul 2006, 21:53
a scris gorzo dspr, il gasesti pe liternet; eu nu l-am citit, dar am incredere in nae...
pt un film rom., e mult. de aia s keama 'superproductie' :lol:
PS se pronunta 'balshoi', se scrie oricum in kirilice - ce umbli cu cioara vopsita?
herbert
07 Jul 2006, 22:48
am citit ce-a scris Gorzo - http://agenda.liternet.ro/articol.php?art=3060. interesanta compunerea lui Andrei (romancierul acesta amanat care pune diversiuni... epice in lumea criticilor de film), dar simt ca filmul n-are sa-mi placa...
alta suferinta pe sufletul meu :)
chestie interesanta gasita printre posturile antice
[...]Cam in aceeasi perioada a publicat o Istorie a cinematografie romaneshti care a deranjat pentru ca arata ca Razboiul de independenta (1912, pls corecteaza-ma, ALS, daca greshesc) era mult in urma cu ce se facea in aceeasi perioada nu numai in SUA, dar si prin jur.
Daca nu ma inshela memoria, in filmul ala exista si o incercare de miscare de aparat, un fel de pan, in momentul in care, probaibil intamplator, un calaret cade aproape de aparat si cameramanul face o corectie ca sa il prinda. Asta in timp ce primul trav s-a facut inca din 1908, in Italia.
sandokan
21 Jul 2006, 09:25
Scuze, insa as dori si eu niste informati despre ce se discuta pe acest subiec
"Restul e tacerea"???!!!
:) :?
E vorba despre un film care se cheama Restul e tacere.Oricum nu e horror asa ca nu cred ca te intereseaza.
sandokan
21 Jul 2006, 09:39
Mah qwerty recunosc ca sunt nebun dupa filme horror dar imi mai plac si ale cu actiune, aventura, muzicale etc.Si multumesc pentru raspuns bai.
BAI cu placere BAI.Nu ai de ce BAI.Si BAI sa ai grija de tine BAI.Si inca ceva BAI mai deschide cateva topicuri BAI ca se vede pe tine BAI ca ai talent BAI.
sandokan
21 Jul 2006, 10:01
Am un tic cu cuvantul asta "BAI", tot timpul il folosesc qwerty! :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.