View Full Version : Catherine Zeta-Jones,Salama Hayek sau Anjelina Jolie?
Titza_Oana
24 Jun 2006, 14:44
Care e mai talentata si mai senzuala? :happy:
Titza_Oana
24 Jun 2006, 14:46
Cu siguranta Catherine Zeta-Jones! (*)
Supastar
24 Jun 2006, 14:50
mai ca as vota cu SALAMA hayek.... :lol:
dar angelina jolie e cea mai buna (in ambele sensuri cerute d tine)
GhitzaCartitza
24 Jun 2006, 15:10
- Oglinda oglinjoara......
- Angelina!
Nu ca ar fi mai frumoasa sau mai talentata, dar ar acel ceva.
Si o steluta pentru tine because intr-un post ai intebat si in celalalt ti-ai raspuns :)
Nightwane
24 Jun 2006, 15:13
Salama Hayek, Catherine Branzeta Jones
Cinemania
24 Jun 2006, 16:00
toate trei la un loc...Angelina e buna din fatza, Catherine din spate iar Salma din partzi :D
Eu votez pentru Angelina.
Catherine Zeta Jones are o frumusetze mai divina , Angelina mai diabolica :lol: shi la talent crek e mai buna Jones shi aici.
don_taque
06 Jul 2006, 16:22
...mai toate...depinde din ce unghi le privesti... :D...da' eu as merge pe mâna Salmei...ca eta na...e latina...si vad eu in ea o femeie pasionala...:>
Cinemania
06 Jul 2006, 19:57
Catherine Zeta Jones are o frumusetze mai divina , Angelina mai diabolica :lol: shi la talent crek e mai buna Jones shi aici.
din parti...Catherine are eventual prezenta scenica si ceva sarm...nici nu se compara cu Angeliana
Eu as lucra cu toate trei.
O comedie.
Pe care as scrie-o dupa Shakespeare.
Richard III si Calul sau Harap
my god, she's killing me!!!! :w00t:
Si eu vreau sa lucrez ceva cu Angelia. :lol:
Dea_Tofog
10 Oct 2006, 11:14
cu toate ca u o prea am la suflet, Salama Hayek mi se pare cea mai pasionala si senzuala din cele mentionate. ;)
Dominic
10 Oct 2006, 14:00
Cea mai talentata este Catherine...cea mai frumoasa e Angelina Jolie....Salma are cate putin din amandoua
Cazeemeer
10 Oct 2006, 14:28
[b]Salama Hayek mi se pare cea mai pasionala si senzuala din cele mentionate. ;)
Cu siguranta Salama e apetisanta. Oricum nu intra in topul ala cu actrite nesarate, chiar daca nu e pe gustul unora... Sorry about the dumb puns...
Dar serios acum, ca cineva a gresit o data pot sa inteleg. Dar sa-i preluati greseala si sa o repetati?
Mie mi-a placut FOARTE mult Selma in Frida. Mi s-a parut geniala, pasionala si cerebrala in acelasi timp, cred ca este de departe cel mai bun film al ei.
Anjelina jucat intr-un filmulet in care mi-a placut foarte mult, nu mai tin minte care era titlul, dar il avea ca partener pe Ryan Phillipe. Filmulet bunisor, siropos dar decent interpretat.
Dea_Tofog
10 Oct 2006, 20:15
Mie mi-a placut FOARTE mult Selma in Frida. Mi s-a parut geniala, pasionala si cerebrala in acelasi timp, cred ca este de departe cel mai bun film al ei.
Anjelina jucat intr-un filmulet in care mi-a placut foarte mult, nu mai tin minte care era titlul, dar il avea ca partener pe Ryan Phillipe. Filmulet bunisor, siropos dar decent interpretat.
Playing by Heart probabil.. didn't see it though.
Plying by heart, multumesc mult. Merita vazut atunci cand nu vrei sa iti stresezi mai mult de 3 neuroni, dar sa te descoperi ca zambesti tot timpul
Cazeemeer
10 Oct 2006, 20:39
Selma
Anjelina
GRESIT. . . . . . . . CORECT
Salama
Selma. . . . . . Salma
Anjelina. . . . .Angelina
Multumesc pentru observatii, nu promit ca le voi tine minte, dar nu se stie niciodata...
Este placut sa vezi ca cineva iti citeste mesajele, chiar si la modul critic
Revin pentru ca vroiam sa il intreb pe cazemeer pe care o prefera. Am vazut alegerea si mi-a placut foarte mult modul in care o descrie pe Salma (am scris corect?).
Catherine m-a convins in Chicago si Traffic, dar de m-a suparat in Zorro (ala-i film?).
Poate sunt subiectiv in alegeri, dar cand este vorba de femei asa de frumoase, nu suntem cu totii subiectivi??
Dominic
10 Oct 2006, 22:52
Damn you boy u speak the truth! :D Frumusetea isi spune cuvantul!Vad k esti putin ironic...(scriindu`i lui Cezeemer(dak am scris corect) dak ai scris corect numele Salmei) stai linistit k e baiat de treaba si asa e el...corecteaza...si pe mine m`a corectat de cateva ori..fie k am crezut k e corect sau nu dar nu m`am certat cu el...e placut sa vb cu el :D :D :D !
Dea_Tofog
11 Oct 2006, 07:05
:lol: :lol: nu-mi vine sa cred ca am scris Salama... din greseala, ii dai seama.
Damn you boy u speak the truth! :D Frumusetea isi spune cuvantul!Vad k esti putin ironic...(scriindu`i lui Cezeemer(dak am scris corect) dak ai scris corect numele Salmei) stai linistit k e baiat de treaba si asa e el...corecteaza...si pe mine m`a corectat de cateva ori..fie k am crezut k e corect sau nu dar nu m`am certat cu el...e placut sa vb cu el :D :D :D !
Sincer chiar nu m-am suparat ca am fost corectat, ideea este ca nu am fost atent si chiar sunt convins ca este baiat de treaba.
Sunt destul de "proaspat" pe forum si am gura cam sloboda... asa ca imi cer scuze anticipat :D
Cazeemeer
11 Oct 2006, 15:54
Am vazut alegerea si mi-a placut foarte mult modul in care o descrie pe Salma
De fapt, nu am facut nici o descriere, eram ironic atunci.
Ok. Oricum am apreciat ironia si stim ca intotdeauna si in ironie se ascunde putin (sau mai mult) adevar.
CatyCaty
09 Nov 2006, 11:10
Sure Catherine! She's very beautifull, smart and a really good actrice! Idon't think she loves Michael but her inteligence come out when she dicovered he loves her! Good job Cathy!
Catherine was a real actrice in all her films, esspecially in Traffic, Chicago and Zorro!
Dominic
15 Dec 2006, 02:00
"Was"...fine said!BvO! :hmm:
Frate, cum poate cineva sa zica k Angelina Jolie e frumoasa. Are fata ca un fund de borcan cu o pereche de buze crapate. E groaznica. In fine, gusturile nu se discuta.
Spre deosebire de Sal'a'ma si An'j'elina, Catherine danseaza 'de cazi in cap' si are o voce superba (Chicago dak nu ma credeti) ceea ce o face o actrita completa. No offense da e cea mai tare avand in vedere performantele artistice.
Just my opinion, nobody has to agree.
Frate, cum poate cineva sa zica k Angelina Jolie e frumoasa. Are fata ca un fund de borcan cu o pereche de buze crapate. E groaznica. In fine, gusturile nu se discuta.
Just my opinion, nobody has to agree.
Spune aproape o planeta ca arata f bine ... dar cum ai zis u "Gusturiel nu se discuta."
de cele mai multe ori mi s-a parut ca e suficient sa fie doar Jolie si sa nu mai faca nimic in film ca sa stau cu gura cascata; e frumoasa, senzuala, are tot ce-i trebuie; revenind la spiritul critic si la ratiune spun ca Jolie are un rol care-i spala toate pacatele; ati vazut-o in Gia? Acolo joaca intr-adevar! In rest,...in rest, de fapt,nu conteaza.
Luke_Dorian
12 Jan 2007, 12:57
ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.si salma hayek nu stie decat sa isi arate sanii prin filmele prin care apare (vezi desperado si frida;cu un amendament:in frida mi-a placut si mie).
Luke_Dorian
12 Jan 2007, 16:07
fiecare are dreptul la o opinie ,deci sunt intru totul de acord cu mistah j.daca ar trebui toti sa ne luam dupa ce zice majoritatea...nici pe Einstein nu il credeau cu toeria relativitatii :lol:
ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.
Te inseli. :) Catherine a primit oscarul pt rolul din Chicago.
sunt diferite ca gen...dar luandu-ma dupa rolurile lor ,Salma mi se pare cea mai buna,de substanta
Luke_Dorian
12 Jan 2007, 17:01
ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.
nu se poate :(( .oricum mersi pentru rectificare.
Dominic
15 Jan 2007, 23:30
Welcome tibir!Sper sa te simti bine pe forum!Desi, eu cand am intrat, acum 2 ani si ceva, nu am fost chiar asa bine primit! :P Insa lumea care era atunci, majoritatea au plecat de pe forum!Mai sunt cativa care incerca sa tina forumul asta viu...insa, sa recunoastem, nu mai este ce era odata!Good Luck! ;)
Dominic
15 Jan 2007, 23:33
Scuze...netul meu de la Zapp isi spune cuvantul!Nu se vedea pagina nr 2.Scuze!!Continuati... :oops: :oops: :oops:
anddreea_91
19 Feb 2007, 11:04
Normal k Angie k e super buna :P
catherine zeta
16 Apr 2007, 18:00
catherine zeta-jones e cea mai tareee din loome so very beautyful :D i love zeta ! :love: :love: :love:
catherine zeta
16 Apr 2007, 18:02
ba are mai multe oscaruri :P eu sunt cea mai mare fana a ei si o cunosc ffff bine so cute in chicago . l-am vazut pe cel romanesc cu ilinca goia . toate tariile au preluat chicago . nimeni nu a putut sa ajunga la nivelul musicalului american !
Angelina emana senzualitate prin toti porii ei, nu este extraordinar de frumoasa dar cum numesti pe cineva care oriunde ar aparea arata bine?
Zeta Jones parca e bruneta tipica, mai sunt o gramada ca ea. Are ochii mici, iar ca actrita nu reuseste parca sa exprime ceva, e fada.
Iar Salma are avantajul ca e hispanica, ii da un aer de femeie fierbinte :P Imi place mai mult de ea decat de Zeta-Jones.
Cea mai frumoasa, chiar si talentata, mi se pare Penelope Cruz. Aia da femeie!
That`s my opinion, fara suparare daca cineva nu e de acord. 8)
catherine zeta
19 Apr 2007, 12:41
Angelina emana senzualitate prin toti porii ei, nu este extraordinar de frumoasa dar cum numesti pe cineva care oriunde ar aparea arata bine?
Zeta Jones parca e bruneta tipica, mai sunt o gramada ca ea. Are ochii mici, iar ca actrita nu reuseste parca sa exprime ceva, e fada.
Iar Salma are avantajul ca e hispanica, ii da un aer de femeie fierbinte :P Imi place mai mult de ea decat de Zeta-Jones.
Cea mai frumoasa, chiar si talentata, mi se pare Penelope Cruz. Aia da femeie!
zeta e cea mai tare si e unica :P si nu are ochii mici ii are fffff mari :P i are cam , ca o japoneza dar mai rotunzi un pic . si daca nu ar reusi ca actrita de ce ar fi luat oscarul ? se vede ca nu sti mai nimik despre ea si o critici fara sa o cunosti . a si daca nu-ti placea nu era nevoie sa o jignesti . si cum poate sa fie cea mai buna actrita tipica ? umf.........te-ai iutat vreodata pe bibeografia zetei ?
catherine zeta
19 Apr 2007, 12:46
de ce sa nu se poata ? zeta e cea mai buna din loome nimeni nu o intrece .
angelina nu mi se pare o frumusete . am vazut copillul pe care la facut cu bratt so cute , dar m nu mai cute ca , copii zetei :P
angelina nu mi se pare o frumusete . am vazut copillul pe care la facut cu bratt so cute , dar m nu mai cute ca , copii zetei :P
am si eu o curiozitate... cati ani ai ? :huh:
Zeta arata bine. Jolie joaca bine. Iar Hayek... ma lasa rece... ;)
catherine zeta
19 Apr 2007, 16:03
am si eu o curiozitate... cati ani ai ? :huh:
am atat cat sa pot sa stiu destul de multe ca sa nu-ti spun cati ani am :P
zeta e cea mai tare si e unica :P se vede ca nu sti mai nimik despre ea si o critici fara sa o cunosti . a si daca nu-ti placea nu era nevoie sa o jignesti . si cum poate sa fie cea mai buna actrita tipica ? umf.........te-ai iutat vreodata pe bibeografia zetei ?
Am zis " fara suparare" , ok? De gustibus et coloribus, non disputandum ;)
am si eu o curiozitate... cati ani ai ?
Nu e greu de ghicit :)
Mai vrei indicii?
am atat cat sa pot sa stiu destul de multe ca sa nu-ti spun cati ani am
catherine zeta
26 May 2007, 18:55
nu conteaza cati ani am , oricum se stie ca zeta e cea mai buna si cea mai buna si cea mai frumoasa .
VampireDarkPrincess
14 Jul 2007, 21:02
pai mie imi place angelina jolie si Catherine Zeta Jones ..nu stiu care imi place mai mult dintre ele ... am vazut ca aayana a scris ca ii place penelope cruz... intradevar e talentata, si mie imi place.
ale-anda
26 Aug 2007, 21:31
Chaterine Zeta Jones !!! :)
angel_4u
27 Aug 2007, 15:47
Angelina Jolie
RockGirl008
27 Aug 2007, 21:53
catherine zeta-jones
Zicea cineva ca Angelina e cea mai frumoasa dintre ele,dar am vazut acum vreo doua zile o stire despre ea la TV si arata ingrozitor.A slabit foarte mult...Eu as alege-o pe Salma, chiar mi-a placut in After the sunset si Frida :) pe deasupra arata si bine .
jikatuki
18 Oct 2007, 02:59
Sal...sincer Angelina ar avea un tip de treaba cu cinematografia da nici ea nu prea e de doamne ajuta iar celelalte 2 sunt praf si pulbere
Zicea cineva ca Angelina e cea mai frumoasa dintre ele,dar am vazut acum vreo doua zile o stire despre ea la TV si arata ingrozitor.A slabit foarte mult...Eu as alege-o pe Salma, chiar mi-a placut in After the sunset si Frida :) pe deasupra arata si bine .
Noi facem comparatie aici de la momentul Tmaxim al fiecareia, daca pe Zeta nu au aratat-o niciodata nemachiata sau nepieptanata asta nu inseamna ca nu poate arata rau 8)
morphego
18 Jan 2008, 09:46
De ce nu Charlize Theron? :D Observ ca e topul brunetelor focoase...asa ca aleg...hmmm...Angelina Jolie...in vremurile bune...cand o vedeam cu ditamai push-up-ul in Lara Croft...
grafico
22 Jan 2008, 12:35
catherine zeta-jones
nu numai pentru ca e foarte frumoasa, dar mai e si foarte talentata, ma uit cu drag la filmele ei, unul singur nu mia placut, zorro :hmm: .
Cinemania
22 Jan 2008, 13:08
catherine zeta-jones
nu numai pentru ca e foarte frumoasa, dar mai e si foarte talentata, ma uit cu drag la filmele ei, unul singur nu mia placut, zorro :hmm: .
eu zic ca Angie e mai talentata
grafico
22 Jan 2008, 13:17
catherine zeta-jones
eu zic ca Angie e mai talentata
Sincer mi e cam pare foarte superficiala, intradevar are filme in care joaca de nota 9, 10 este pentru catherine zeta-jones :happy:
VaVaVuum
03 Feb 2008, 11:51
Hayek si Jolie. Nu neaparat in ordinea asta.
E.Floares
04 Feb 2008, 00:24
Jessica Alba 8)
savoria
09 Mar 2008, 16:00
Angelina Jolie
hellsteed
14 Mar 2008, 00:24
:x :huh: Mu-ha-ha
The dark force is strong in this one
catherine zeta jones- este frumoasa si talentata si deosebita, poate ca femeie pt mine este pe locul 1.
Angelina- este talentata si sexy, putin agresiva, poate ca de asta o prefera barbatii, dar este intr-adevar frumoasa si talentata
Salma- ea s-a cam pierdut zilele astea desi in Desperado a fost unica, este frumoasa are talent dar trebuie sa se pastreze la acelasi nivel.
RockGirl008
28 Jun 2008, 12:02
Eu o prefer pe Catherina.
Pauline Kael
14 Jul 2008, 10:51
Toate aceste"dive" sunt operate estetic(desi n-aveau nevoie).
la Angelina e vizibila rinoplastia,narile parca ii sunt lipite,in tinerete avea un nas mult mai ..carn,Catherine Zeta are figura aceea artificiala de mutant(ca si Nicole Kidman).
Salma Hayek are o operatie la fata dar nu imi amintesc unde..la nas ,da.
Cea mai mare dezamagire e insa Charlize Theron,chiar nu avea nevoie si s-a uratit operandu-se la nas.sa speram ca nu mai continua..
Se pare ca rinoplastia e o moda...o moda fatidica..
http://www.stars-plastic-surgery.com/celebrities/charlize-theron.html
Asa ca nici o diva de-astea nu e naturala,sunt tinere,unele n-au nici 30 de ani,si s-au operat ca sa fie mai ..caraghioase ,nu mai atractive.De talent...ce mai conteaza.
http://awfulplasticsurgery.com/archives/001047.html
"How Plastic Is Angelina Jolie?
Cheek Implants? Check! Collagen Injected into upper lip? Check! Brow lift? Check! Nose Job? Check!Fun Bags Inserted? Check! Tummy Tuck done immediately after Shiloh's Birth? Check! Ahhh yes, it's good to be such a natural beauty like Angelina Jolie."
angelina jolie rhinoplasty pictures
StefanDo
14 Jul 2008, 11:39
pauline, link-ul cu theron duce la un text in care se precizeaza clar ca NU exista nicio diferenta notabila intre nasul ei 2003 si 2008 :)
Pauline Kael
14 Jul 2008, 11:59
pauline, link-ul cu theron duce la un text in care se precizeaza clar ca NU exista nicio diferenta notabila intre nasul ei 2003 si 2008 :)
Am vazut pe urma ca am cazut in capcana gossip-ului...Charlize e una din actritele mele preferate,si pe locul 1 ca aparitie,si m-am suparat ,frumusetea ei n-are nevoie de retusuri.Poate peste multi ani.
N-am nimic cu plastic surgery,de exemplu o inteleg pe Scarlett Johanson care avea nasul ca un borcan,dar cele care exagereaza ,ar trebui sa fie mai grijulii cu imaginea lor.Si ma dispera cand vad ca sunt admirate" ce frumoasa,ce minunata".Unele sunt chiar banale..
legardere
15 Jul 2008, 10:58
Ok, am inteles ca esti cam prea anti operatii estetice, dar te-ai gandit ca toate astea au ajuns la moda din cauza fanilor?
S-a ajuns in stadiul in care 70% din filme au performeri care in primul rand trebuie sa provoace fantezii sexuale fanilor sau in general spectatorilor, si apoi se iau in considerare alte elemente cum ar fi talentul, capacitatea de a intelege in primul rand personajul, si alte chestii din astea "neimportante".
Stau si ma gandesc ce discutii existau pe tema Barbrei Streisand, dar ce a demonstrat in final femeia asta ar trebuii sa dea de gandit atat spectatorilor cat mai ales celor care se ocupa de casting, ce ne facem oameni buni ca nu mai sunt decat cativa actori capabili sa performeze, restul sunt umflati din reclame, pentru care platesc bani grei (pentru ca altfel zau nu stiu cat succes ar mai avea)?
Pauline Kael
15 Jul 2008, 11:33
Ok, am inteles ca esti cam prea anti operatii estetice, dar te-ai gandit ca toate astea au ajuns la moda din cauza fanilor?
S-a ajuns in stadiul in care 70% din filme au performeri care in primul rand trebuie sa provoace fantezii sexuale fanilor sau in general spectatorilor, si apoi se iau in considerare alte elemente cum ar fi talentul, capacitatea de a intelege in primul rand personajul, si alte chestii din astea "neimportante".
Stau si ma gandesc ce discutii existau pe tema Barbrei Streisand, dar ce a demonstrat in final femeia asta ar trebuii sa dea de gandit atat spectatorilor cat mai ales celor care se ocupa de casting, ce ne facem oameni buni ca nu mai sunt decat cativa actori capabili sa performeze, restul sunt umflati din reclame, pentru care platesc bani grei (pentru ca altfel zau nu stiu cat succes ar mai avea)?
Ai dreptate,cavalere,dar cred ca asta cu operatiile estetice tine si de "common sense" al fiecaruia.Nu cred ca daca as fi o tanara si frumoasa actrita,fara defecte vizibile(cine e perfect) m-ar putea obliga cineva sa ma operez(mai nou,moda se cheama "nose job" ,bine ca nu se cheama blow ...nose").Nu e deontologic si moral,si pt toti banii din lume nu as cadea in abisul ridicolului.Daca ne uitam la Mikey Rourke si la altii la care e mai putin vizibil,se mai pot chema acestia barbati? Ti-l poti imagina pe Sean Connery cu fata plina de cicatrici si intinsa cu un fel de fier de calcat,dat cu autobronzant pt femei si fanat de la prea multe ultraviolete?
Unde e succesul? Lumea a inceput sa se prinda,e iluzia din capul lor ca afacerea asta e un succes.Deja intervine suprasaturatia,si cred ca Hollywoodul va fi nevoit sa o ia de la zero(da Doamne).
Barbra Stresissand atunci cand s-a lansat ,era posesoarea unei voci minunate,dar era nula ca talent actoricesc..Walter Matthau ,partenerul ei ,din "Hello ,Dolly!": o tachina tot timpul.Pe urma experienta a invatat-o multe ,inclusiv ceva ..politica:)sa-i foloseasca.
Meryl Streep are nasul ca un cremwurst,dar in "Sophie's choice" era cea mai diafana si sexy "poloneza"...Talentul,chemarea,arderea launtrica,asta e mai important.
Sincer,daca iubita ta ar fi un mutant din asta artificial,cum te-ai simti sa-i saruti colagenul din buze,sa-i pipai silicoanele de prost gust...etc?
La europene n-am vazut atata vulgaritate.
Anjelona J. normal ...
Imagine a femeilor
Duplicité
24 Aug 2008, 16:23
Catherine Zeta-Jones, dupa parerea mea, reprezinta idealul de frumusete feminina <3
o aleg pe salma ptr rolul din frida (l-am revzut recent cred ca joaca f bine si i se si potriveste rolul). nu pot sa zic ca mi se pare f frumoasa, dar e expresiva in unele roluri, asa...mica si cu tate mari...;))
angelica ma steseaza deja, nu zic ca nu arata bine, dar mie mi se pare ca mai mereu pare obosita...parca n-ar mai fi dormit de nu stiu cand. si cateodata are expresia aia de tarfulita...uhhhh
zeta jones, arata bine, cred ca cel mai bine din toate. da ca filme, nu imi amintesc nimic memorabil in afara de chicago.
iar faza cu oscarul, hai sa fim serios, talentul nu sta in asta. cum se dau si oscarurile astea...of of mai mai...
just_mee
30 Aug 2008, 11:35
le prefer pe toate daca stau bine si ma gandesc...
toate sunt actrite bune... ;)
Pauline Kael
31 Aug 2008, 18:44
Catherine Zeta-Jones,Salama Hayek sau Anjelina Jolie? :D :lol: :D :lol:
o aleg pe salma ptr rolul din frida (l-am revzut recent cred ca joaca f bine si i se si potriveste rolul). nu pot sa zic ca mi se pare f frumoasa, dar e expresiva in unele roluri, asa...mica si cu tate mari...;))
angelica ma steseaza deja, nu zic ca nu arata bine, dar mie mi se pare ca mai mereu pare obosita...parca n-ar mai fi dormit de nu stiu cand. si cateodata are expresia aia de tarfulita...uhhhh
zeta jones, arata bine, cred ca cel mai bine din toate. da ca filme, nu imi amintesc nimic memorabil in afara de chicago.
iar faza cu oscarul, hai sa fim serios, talentul nu sta in asta. cum se dau si oscarurile astea...of of mai mai...
Salma era o frumusete(inca mai e dar se neglijeaza si e cam sleampata dupa ce a luat tzeapa cu milionarul francez).Frida nu i s-a potrivit dar e o actrita buna.Are sanii exagerat de mari dupa nastere,dar :love: yummy.
Angelina,arata groaznic(brad roade la ea nu gluma) ,dar traiasca operatiile estetice.Ma rog ,are o fatza placuta si ar putea si din cand sa-si aminteasca cum se joaca bine,dar i-au mai ramas cativa ani pt roluri de actiune..
Zeta-Jones mi se pare de mana a doua,era f frumoasa,dar a avut grija sa se urateasca singura cu operatiile estetice,am scris si aratat undeva poze p-aici despre ea si Nicole Kidman,niste femei perfect frumoase care s-au uratit cu operatii estetice."Chicago"...mmm,sa-l vad.Apropos de muzical,mi-a placut Nicole la nebunie in "Moulin Rouge".
criss robi
01 Sep 2008, 09:23
Mi-e imi place mai mult de Angelina.Ea este si mult mai renumita. :D
anytha_rbd
15 Oct 2008, 19:08
Salma :D
EveRyT0geThER
22 Nov 2008, 22:57
Angelina Jolie ;)
corinka
15 Feb 2009, 21:10
E grea decizia intre Angelina si Catherine, dar... parca Angelina. Salma nu e tocmai pe gustul meu.
cris2122
18 Feb 2009, 22:12
catherine zeta jones...pacat ca nu am mai vazut-o in nici un film recent. :(
angelina jolie
are un farmec aparte dat de personalitatea ei bizara
Catherine Zeta-Jones 50%
Angelina Jolie 50%
Angelina Jolie ... cu ceva dubii , dar totusi :D !
Catherine Zeta-Jones este mai stilata. "Classy" - ar fi un cuvant mai potrivit. Pentru Angelina, cuvantul ar fi - "raw" :))
Si cred ca ambele sunt talentate dar conteaza si rolurile pe care le-au abordat. De exemplu, ma indoiesc sincer ca Angelina putea face fata rolului Velma Kelly ("Chicago") - si nu pentru ca i-ar lipsi talentul dar nu i se potriveste. Catherine are ceva din stilul "old school" al actritelor; imi aminteste de Audrey Hepburn, o varianta mai ....rubensiana:P dar la fel de eleganta. ;)
Nikolle007
07 Jan 2012, 22:41
Catherine Zeta-Jones e finuta si frumoasa si imi palce mult de ea,
dar Angelina Joe Lie are ochi mari si expresivi precum si un look atragator , Salma Hayek insa starneste pasiune
sabinalin
30 Jan 2012, 08:48
Dintre cele trei o prefer pe Catherine Zeta Jones dar cel mai mult imi place, dintre actritele contemporane, Natalie Portman...
margott
15 Feb 2012, 21:29
Musai din astea 3 ? Pai atunci sa fie Zeta-Jones la capitolul actorie, Jolie - la frumusete, iar Salma - la senzualitate. Adica, toate 3. :D
Razvan_M
12 May 2012, 15:15
Catherine Zeta-Jones la toate capitolele
Malombra
12 May 2012, 15:46
Anna Mouglalis.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.