View Full Version : Odihneasca-se
.in pace. Gica Petrescu.
.singurul muzicant bun al iepocii de aur.
dormi in pace, nea Gica...
silver_boy
18 Jun 2006, 14:33
he passed away?
L-am vazut ultima data la TV, sunase la salvare aiurea...imbatranit peste poate si strain de lumea asta
Pe undeva, era mort avant la letrre...
Odihneasca-se in pace!
Alex Leo Serban
18 Jun 2006, 14:41
pe bune!? nu-mi vine sa cred... i mean, let's face it: parea etern!
kiar imi pare sincer rau - era o particica simpatica din viata mea, din 'iepoca', din tot. subiectul atitor bancuri pe socoteala sa - the guy who would never die... eh, uite k tot s-a dus :((
cred k acum le cinta 'fetite dulci ca-n bucuresti' sefilor alora mari de sus...
silver_boy
18 Jun 2006, 16:06
lol
Parca-l si vad pe nea Nicu fluturand din mana printre toti nomenclaturistii aia care-au crapat in ultimii 5o de ani, anuntandu-l pompos: "Draci tovarashi si pretini, printre noi, incepand de azi ..tovarshu Giga Petresscuuu.."
sa facem o..betieee..hop-hop-hop...de pomina sa fieee...hop-ho-hop
Alex Leo Serban
18 Jun 2006, 16:33
jeez, silver, da cum iti inkipui k nea gica o sa imparta acelasi penthouse celest cu cozile de topor ale nomeklaturii?! :shock:
nu e posibil asa ceva! lasa-i pe alde nea nicu & tovarashii sai, k aia-s la 'foc continuu' :lol:
Pitbull
18 Jun 2006, 17:17
Pe bune!
Da' sä nu punem semnul egal între Nea Gicä si Iepocä - a fost doar o sincronicitate; ba chiar, cântecele lui pe foarte multi i-au ajutat sä suporte mai omeneste perioada aia.
Iatä si stirea:
http://www.hotnews.ro/
A murit Gica Petrescu
Maestrul Gica Petrescu a fost gasit mort in locuinta sa, duminica dimineata. Artistul avea 91 de ani si in ultima vreme pleca foarte rar din apartamentul sau de pe Bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, din cauza sanatatii precare. Trupul neinsufletit va fi depus luni la Sala de Concerte a Radiodifuziunii Romane, intre orele 10.00 si 13.00, iar inmormantarea este programata pentru marti.
Intr-o cariera de aproape sapte decenii, cunoscutul interpret si compozitor a lansat peste 1.000 de melodii de muzica usoara, populara, cantece de petrecere si romante, cuprinse intr-o discografie impresionanta.
Printre cele mai cunoscute: "Fetite dulci din Bucuresti", "Casuta noastra", "Du-ma-acasa mai tramvai", "Suflet candriu", "Mana birjar" sau "Vrei sa ne intalnim sambata seara?".
Vedeta marilor teatre de revista bucurestene, Alhambra, Boema, Savoi si Tanase, maestrul Gica Petrescu s-a numarat printre primii nostri artisti care au facut cunoscut slagarul romanesc in Europa si peste ocean, a primit numeroase distinctii si premii, cel mai recent fiind premiul de excelenta pentru intreaga activitate, decernat de Radio Romania Actualitati.
Dumnezeu sä-l ierte!
Da mare pacat.A fost bun la viata lui.Dumnezeu sa-l ierte.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.