View Full Version : TOKYO DRIFT !!!! :X
V_Rossi
18 Jun 2006, 08:20
Dati-mi voie sa deschid acest subiect.... cu o mare satisfactie in suflet ... :D
ASEARA Am reusit sa fiu printre fericitii spectatori prezenti la avampremiera de la Plazza Romania !!!
Pentru pasionatii de film n-ash zice k e ceva frumos... dar pentru pasionatii de tuning si motoare care fac un zgomot infernal.. scartait de rotzi kre te unge pe suflet... si altele... este PERFECT....
acest film nu-si continua traditia din cele 2 prime parti.. si aduce ceva mai nou in atentia spectatorilor :D DRIFT-ul :X :X :X ... oricum parerea mea proprie si :)) personala ;)) .. este un film BETON ... si te tine conectat in fiecare moment la actiunea petrecuta! ...
cel putin inceputul are si o pata de umor foarte foarte tare! :) dar va las sa-l vedeti... la cinema nu dwl de pe net.. pt k parerea mea nu merita ratat aceasta ocazie! :P
VIZIONARE PLACUTA...
ROssi :D :X :X :X
emanuel
18 Jun 2006, 08:29
A fost fun, in stilul primelor doua din serie... masini, curse, etc... Merita vazut.
Nightwane
18 Jun 2006, 10:07
Undei GhitzaCartitza sa ne faca review la el ca el e singurul care se pricepe la bling bling, tuning and other////er////stuff.
GhitzaCartitza
18 Jun 2006, 10:38
E in lucru :D . Imediat ce apare ma pun pe scris. Evident ca va fi un film foooooooarte bun si ca voi fi fooooooarte incantat. Am bilete rezervate 8) la avanpremiera.
V_Rossi
18 Jun 2006, 11:07
scuza-ma ... dar avampremiera a fost deja aseara! :P ;)) .. asa k nu stiu ce si unde ai tu bilete! :P ... poate la premiera.... kre v-a fi tocmai sapt viitoare! :P 8-| .. just joking.... :P ... mai ai si azi shanse! :P
Essor Nougier
18 Jun 2006, 14:05
scuza-ma ... dar avampremiera a fost deja aseara! :P ;)) .. asa k nu stiu ce si unde ai tu bilete! :P ... poate la premiera.... kre v-a fi tocmai sapt viitoare! :P 8-| .. just joking.... :P ... mai ai si azi shanse! :P
You fuking disgrace. Easy on the smilies, you...you...you fuking disgrace.
GhitzaCartitza
18 Jun 2006, 15:45
Hi! Hi! Hi! Yo-s mai glumetz. Pe 23 seara ma duc sa-l vad asa ca mai am rabdare. Doar nu credeai ca sunt maniac cu 2Fast 2Furious :lol:. E o serie care mi-a placut "datorita si multumita" coloanei sonore, masinilor si gagicutzelor. Atat. Nu e o capodopera. Da' tot o sa fac un review. My style. Prima cronica a mea adica...
GhitzaCartitza
19 Jun 2006, 17:40
Si pentru ca am avut o propunere pe care n-am putut-o refuza, ieri seara am fost la "The Fast and the Furious: Tokyo Drift".
Ready!? GO!!
"Sunt eu un maniac? Probabil ca DA,
pentru ca-mi place sa-mi bag banii in masina mea"
Orice fraier cu o masina indecent de tunata poate sa-si bage picioru' in acceleratie si sa castige o cursa pe o mila. Japonezii s-au gandit ca maiestria sta in arta de a controla masina in viraje. Asta se numeste DRIFT.
Si ca in legende, eroul trebuie sa coboare un munte pentru a castiga respectu' si gagica'.
"Ai un Passat, stiu, 2003, stiu,
V6 TDI cu tot ce vrei pe el, stiu,
Da' mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta,
Parca-ati f**e toti aceeasi p***a, nu te supara"
Eroul nostru se numeste Sean Boswell, un pusti pasionat de curse de masini care reuseste invariabil sa dea de necaz, si in urma ultimei patanii este nevoit sa se mute impreuna cu tatal lui in Toky. Aici nu poate sa stea departe de pasiunea lui, si din prima seara face o cursa cu D.K. (Drift King)..... Si baiatu' nostru n-a auzit de drift si da din nou de dracu'. Dar sa lasam poveste pe un loc secundar. Sa trecem la masini.
Din pacate slabutz. Doar Nissan 350Z, Mazda RX7, RX8, un EVO si cam atat. Nu pot sa nu spun despre Mustang '76 ;). Poate cea mai interesanta masina e VW Touran care are ca tema HULK. Meserie! In garjul lui Han putem observa un chopper cu doua butelii de NOS pe el. AMAZING!!
"Chiar si cei neinteresati gasesc interesant"
Nu va plac masinile? O sa va placa femeile asiatice si coloana sonora, iar cascadoriile sunt o adevarata demonstratie de soferie. Nu o sa puteti sa nu tresariti la scena cand 3 masini trec in derapaj print-o intersectie plina de pietoni, iar coborarea in drift cu Neela conducand o sa va unga pe suflet. Un moment plin de incarcatura "emotionala".
Totul se reduce la ultima cursa in care Sean concureaza pentru dreptul lui si al prietenilor de a ramane in oras, sa-si castige prietena inapoi si sa-si razbune intr-un fel prietenul.
Finalul e pentru cei ca mine care considera ca "Vin Diesel e de-acolo". 2-ului i-a lipsit enorm. Dar iata ca...
....ne zambeste in ultimul minut pentru a lasa loc de o continuare. E nevoie sa spun ca la aparitia lui, in sala s-a auzit un WAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
The motor vehicle action sequences depicted in this film are dangerous. All stunts were performed in controlled environments with professionally trained stunt crews on closed roads. No attempts should be made to duplicate any action, driving or car play scenes portrayed in the film, or in footage from the film.
PS: Am uitat sa spun ceva care sunt bolnavi de NFS: Underground.
NU-L RATATI!!!
V_Rossi
19 Jun 2006, 21:46
atat voiam sa aud! :D .... :X :X :X .... deci ... e ok! :D .. R E S P E K T !
ATB4FOREVER
22 Jun 2006, 18:41
atat voiam sa aud! :D .... :X :X :X .... deci ... e ok! :D .. R E S P E K T !
nu e doar OK, e superOK !!!!!!!
P.S. respekt, prietene iubitor de MotoGP :w00t:
GhitzaCartitza
23 Jun 2006, 22:03
Si sa nu credeti ca scapati : Suprise suprise... (http://www.moviehole.net/news/20060601_diesel_in_talks_for_fast_and_t.html) 8)
Ole!
torrice
24 Jun 2006, 10:46
Un film cu multe masini Frumoase.. Femei si mai Buuuune. . Atat iti trebuie in ziua de azi sa ai succes cu un film. Povestea filmului lasa de dorit 4/10.Cursele de masini sunt okay. Dar un ingredient si mai bun pentru un film este Vin Diesel - Rullz. chiar daca apare in ultimul minut. Un 7 /10. Off Topic- L-am vazut la cinema (ca o sauna)o caldura insuportabila. Transpirat . Sala plina. Iar dupa aia trebuia sa isi arate totzi cat is de buni ca soferi. Nu conteaza ca ai o Dacie.. The best of the best sa ii vezi pe totzi. Is tare curios ce o sa vad la stiri la ora 5
vazut si tolerat.
deci 2/5
prea putine asiatice, masinile nu cine stie ce
story-ul atat de "clasic" as in i've seen it all before
sa vedem cum va fi transporter3
Terror_IST
25 Jun 2006, 09:05
Nu cred ca mai are sens inca un transporter. Seria Taxi s-a cam busit la nr. 3.
ATB4FOREVER
30 Jun 2006, 14:42
Nu cred ca mai are sens inca un transporter. Seria Taxi s-a cam busit la nr. 3.
pai stii ca s-a facut si un taxi de catre hollywood cam tot dupa reteta lui Luc Besson si au cam dat in bara ........
V_Rossi
01 Jul 2006, 15:26
vazut si tolerat.
deci 2/5
story-ul atat de "clasic" as in i've seen it all before
De ce trebuie sa ne gandim mereu la "story" :-?? ... in loc sa vedem partea frumoasa... te uiti la un asha film .. pentru cursele de masini ... nu pentru "story" :-& .... chiar n-are sens! :) .. fiecare urmareste ce vrea.... :) ;))
aditza2004
03 Jul 2006, 00:26
Am vazut si eu acest film azi si pot spune ca mi-a placut foarte mult.
Este un film pentru tineri , la care zic eu nu te poti plictisi.
Merita vazut.
mizerie
07 Jul 2006, 16:20
Deci pt noi, cei care nu suntem pasionati de masinute&bla bla, merita vazut?
Zicea cineva...nu stiu daca aici sau nu...ca e cel mai legat de masini din seria The Fast & The Furious...de ce? Nu stiu. Pentru ca am vazut aceleasi masini (aproape) facand alt lucru. De ce e asta asa de nou si de incredibil?
De acord, pentru fanii NFS U si U2, inteleg ca filmu asta le face cu ochiu pentru ca actiunea se petrece tot intr-un oras luminos, cu trafic, acelasi "munte" exista si in NFS. Dar sa stiti ca si eu am jucat NFS U si U2 de doua ori fiecare. Si tot mai bune raman jocurile.
Gagica din Tokyo Drift seamana putin cu aia din U2, don't you think?
Dario Argento
13 Jul 2006, 22:41
Oameni buni, seria Fast and Fourios nu e cinema, ci doar o boratura :sick: pentru pasionatii de motoare. Wake up!!!
Oameni buni, seria Fast and Fourios nu e cinema, ci doar o boratura :sick: pentru pasionatii de motoare. Wake up!!!
Mda atunci filmele de actiune is destinate luptatorilor de k1, comediile sunt destinate clownilor, filmele horror destinate bolnavilor psihici, dramele destinate femeilor aflate in pragul sinuciderii. De ce ne mai uitam la filme atunci?
Dario Argento
14 Jul 2006, 18:08
Mda atunci filmele de actiune is destinate luptatorilor de k1, comediile sunt destinate clownilor, filmele horror destinate bolnavilor psihici, dramele destinate femeilor aflate in pragul sinuciderii. De ce ne mai uitam la filme atunci?
Nu vorbeam de filme cu curse, ci doar de filmele F&F. Anyway, nice imagination, although it lacks any logic... 8)
GhitzaCartitza
14 Jul 2006, 18:26
Te iei de Fast and Furious te iei de familia mea manca-te-as. Te prind yo si te pun cu gura la teava de esapament de la Trabant :P si sa vezi atunci pasiune pentru motoare. Esti homo? N-ai vazut femeile? Muzica nu te-a miscat un pic de pe scaun? Hmmm.... :sleep: O bila mov de la mine.
Dario Argento
14 Jul 2006, 19:32
Te iei de Fast and Furious te iei de familia mea manca-te-as. Te prind yo si te pun cu gura la teava de esapament de la Trabant :P si sa vezi atunci pasiune pentru motoare. Esti homo? N-ai vazut femeile? Muzica nu te-a miscat un pic de pe scaun? Hmmm.... :sleep: O bila mov de la mine.
Man, pentru femei & muzica mai bine dai pe MTV sau pe Manele TV. In sala de cinema intri insa ca sa vezi cinema. That's how I see things.
GhitzaCartitza
14 Jul 2006, 21:47
Inteleg ce zici, da' pe de alta parte daca vrei cinema te uiti pe TV Cultural. Cred ca e mai mult intr-un film decat "cinema". Parerea mea... Povestea "continua" chiar daca s-a terminat filmu'. Adica si dupa ce ai iesit din sala de cinema, mintea lucreaza. Orice film iti pune macar un neuron in miscare, indeferent daca te amuza, te bucura, te intristeaza, sau pur si simplu te enerveaza. Si aici nu ma refer doar la seria Fast and Furious, pentru asa trebuie luata. De-aia apare si nea' Vin Diesel la final ;)
PS. Nu cred ca e doar pentru pasionatii de motoare. Uite de exemplu Torque mi s-a parut de-a dreptul imbecil si e facut tot de astia.
Dario Argento
14 Jul 2006, 21:52
PS. Nu cred ca e doar pentru pasionatii de motoare. Uite de exemplu Torque mi s-a parut de-a dreptul imbecil si e facut tot de astia.
Aici ai dreptate, si Torque e imbecil. 8)
V_Rossi
06 Aug 2006, 19:34
Cred ca tu esti certat cu ce este frumos pe lumea asta! ;) mai bine dute si mai citeste o carte decat sa-ti dai cu parerea despre un film prea tare! :-| in plus... ce stii tu despre motoare de critici filmu asta? cand o sa conduci si tu in "halu" ala mai vorbim! ;)
ATB4FOREVER
07 Sep 2006, 14:40
Man, pentru femei & muzica mai bine dai pe MTV sau pe Manele TV. In sala de cinema intri insa ca sa vezi cinema. That's how I see things.
mai iubitor de fotbal si manele, te prind eu, te bag in portbagaj si ne oprim doar in mijlocul unei paduri.... restul ti-l imaginezi.........
te-ai luat de ceva sfant :x
ATB4FOREVER
07 Sep 2006, 14:43
Aici ai dreptate, si Torque e imbecil. 8)
ma nici masini, nici motociclete, nici fete, nu-ti plac, evident esty gay.... fuccker :sick:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.