View Full Version : PRISON BREAK: next season ????????????
badbandyt
27 May 2006, 17:23
Cine ma poate ajuta cu o intrebare pe care o am: daca imi puteti spune careva cand apare sezonul 2 la serialul : Prison Break , numit Manhunt ? Cine nu a vazut serialul..ii recomand sa vada primele 2 episoade..si o sa mai vrea.. HELP ME < PLEASE>>
nydante
27 May 2006, 19:34
Cei de la FOX spun ca Prison Break se va intoarce la sfarsitul lunii August.
Cinemania
28 May 2006, 00:08
Cine ma poate ajuta cu o intrebare pe care o am: daca imi puteti spune careva cand apare sezonul 2 la serialul : Prison Break , numit Manhunt ? Cine nu a vazut serialul..ii recomand sa vada primele 2 episoade..si o sa mai vrea.. HELP ME < PLEASE>>
cum iti spuneam in pm filmarile vor incepe si pt sezonul 2, pe 15 iunie mai exact...asa ca de prin august, cum s-a spus mai sus, ar trebui sa-l poti urmari
badbandyt
28 May 2006, 14:49
MERCI MULT..SPER SA REZIST PANA IN AUGUST.. :w00t:
badbandyt
11 Jul 2006, 19:38
.. stie careva cand naiba apare partea a 2-a ? o data precisa, ceva? auzit ca pe 20 august apare ..dar totusi as mai vrea o confirmare si v-as multumi daca m-ati ajuta.. FILMUL ASTA E BELEA.. :P :love:
The Jew
18 Jul 2006, 17:29
eu stiam ca sezonul 2 o sa apara prin toamna. so keep ur pants on ca mai e. si asteapta multa lume cu voi :)
brebone
27 Oct 2006, 02:19
Luni a fost episodul 8 pe FOX. Se pare ca T-Bag are viata lunga.
The Jew
27 Oct 2006, 13:36
da, cu o oarecare intarziere am dat si eu pe dc de episodul 8, cu toate ca nu am gasit subtitrare nici pe net pt el. imi apre rau insa ca nu pot vedea si sezonul 2 ca pe primul, adica in continuare, cand vezi un ep la doua sapt actiunea nu mai e la fel de solida... ah, well...
brebone
28 Oct 2006, 02:59
Uite aici subtitrare: >>> click! (http://subtitrari.softpedia.com/movies/Prison-Break-2005.shtml) <<<
Bafta!
cum iti spuneam in pm filmarile vor incepe si pt sezonul 2, pe 15 iunie mai exact...asa ca de prin august, cum s-a spus mai sus, ar trebui sa-l poti urmari
dragii mei eu am vazut deja primele 10 episoade din sezonul 2 al acestui serial, si am auzit ca ieri 13 noiembrie a fost difuzat ep 11, seria 2 pe Fox.am gasit pe internet episoadele.
Shi asha vrea sa mai intevin shi yo cu ceva....Aceste prime 10 episoade sunt mai interesante shi te tzin mai mult in suspanas decat cele din prima serie...asha ca profitatzi ce pirateria din Romania ca aici merita ;)
sherban2004
04 Dec 2006, 23:26
sunt un mare fan al prison break (credeti-ma ! :lol: ), dar cum mie dc-ul imi merge cu viteze super mici, va dati seama ca n-am cum sa iau episoadele de pe dc. in schimb viteza pe internet e destul de mare (sunt pe RDS) si as vrea sa va intreba dak exista un site de unde pot downloada episoadele Prison Break (deci nu dc++, torrent etc, ci din explorer).
va multumesc, sa speram ca nu voi fi dezamagit pt ca am vazut pana acum toate episoadele (asta seara apare ep 14 din sezonul 2), dar m-am saturat sa le tot iau pe dvd-uri de la colegi :x
SPIDEBOY
07 Dec 2006, 04:37
Sezonul 2 de la Prison Break a aparut deja.
detin 13 episoade din sezonul 2.
Abia astept sa le vad pana la sfarsit.
Tre sa va spun ceva, e tare beton serialul acesta. este asa de real, parca se intampla si in realitate.
Numai bine.
Episoade noi se vor difuza din 22 ianuarie 2007 pe canalele din SUA si CANADA.
Pana atunci hmmmm asteptam.
Numai bine.
Sezonul 2 de la Prison Break a aparut deja.
detin 13 episoade din sezonul 2.
Abia astept sa le vad pana la sfarsit.
Tre sa va spun ceva, e tare beton serialul acesta. este asa de real, parca se intampla si in realitate.
Numai bine.
Episoade noi se vor difuza din 22 ianuarie 2007 pe canalele din SUA si CANADA.
Pana atunci hmmmm asteptam.
Numai bine.
Imi pare rau sa te dezamgesc dar asha ceva nu prea se intampla in realitate...prea multe situatzii limita din care trec cu bine.Farmecul acestui film este ca are un scenariu inteligent, te tzine intr-un suspans cum rar te tzin alte film shi destul de neprevazator.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.