PDA

View Full Version : CENZURA functioneaza

darth sidious
24 May 2006, 19:06
Pitbull si alte persoane sunt adeptii cenzurii. Ar trebui exclusi de pe forum pentru ca incalca norme elementare de civilizatie. Aratati-mi o singura expresie licentioasa folosita de mine. De ce lui Pitbull i se permite totul?

GhitzaCartitza
24 May 2006, 19:16
Hai nu te lasaaaaaaaa!
E bine asaaaaaaaaaaa!
Invit-o si pe prietena ta. Ar face o pereche buna cu mama ta ;). Am ceva si pt tine

GhitzaCartitza
24 May 2006, 19:17
Ba tu ma bagi la puscarie :x

darth sidious
24 May 2006, 19:29
Nimeni nu are argumente sa ma combata si de aceea sunt cenzurat.

Alex Leo Serban
24 May 2006, 19:32
cenzura pt tine e k (pt noi) mierea de albine :P

Supastar
24 May 2006, 19:33
Chiar nu-ti dai seama ca nimeni nici nu se oboseste sa te combata? plus ca nici tu nu prea aduci argumente in spusele tale debile!

GhitzaCartitza
24 May 2006, 19:34
Nimeni nu are argumente sa ma combata si de aceea sunt cenzurat.
Daca-ti bag un argument pe gat te potolesti.

... si ma-te e cheala.

darth sidious
24 May 2006, 19:43
Aceasta e dovada ca nu au argumente. Adevarul este ca fara crestinism nu ar fi existat filme deoarece lumea ar fi fost devastata de ura.

GhitzaCartitza
24 May 2006, 19:45
si pt ca pana acum am glumit. sa zic ce cred (si stiu ca e adevarat) yo. :sleep:
Toate aceste clone sunt ale lui nume si ca el se distreaza copios pe aceasta tema. De ce nu recunoastem ca si noi ne amuzam :w00t: ! Nota 10 pt farsa! Cum am ajuns la aceasta concluzie? Simplu. Din stilul pe care-l abordeaza gen mesajele renumitului poponel. Mai e si "iubirea" pe care o are fata de als si poposexuali. In plus a zis ca este avocat. Pe cine mai cunoastem noi cu calitatile astea 8)?
De acum in colo nu mai raspund la nici un mesaj pe tema asta pt ca subiectul e ca si incheiat. Omu' a demonstrat ca nu poate fi dat afara de pe Cinemagia si acesta este rezultatul modului in care a fost dat afara de pe forum.
In continuare RESPECT!
Am incheiat comunicatul...

Alex Leo Serban
24 May 2006, 19:58
dar era evident k putea reveni sub orice forma si cu orice, hm, nume - nu asta e(ra) problema!
probl. e k asta se keama spam.
si k, in actuala stare de fapt, nu se poate face nimic impotriva ac. lucru.
concluzia: nu conteaza daca e nume, marx sau bula; avem mortu-n casa, cum procedam?
(plus: the fun is long gone...)

darth sidious
24 May 2006, 19:59
In realitate Nightwane si eu suntem aceeasi persoana.

marx
24 May 2006, 20:27
concluzia: nu conteaza daca e nume, marx sau bula; avem mortu-n casa, cum procedam?

ai probleme de orientare in dictionarul onomastic al cinemagaziei?

GhitzaCartitza
24 May 2006, 20:28
(plus: the fun is long gone...)
ignorance is bliss... n-ar mai avea ce sa faca daca nu l-ar baga nimeni in seama. a demonstrat deja ce voia.