Log in

View Full Version : BOICOTATI PRODUSELE DE PE BANNERELE AGRESIVE!

Pitbull
18 May 2006, 15:18
NU CUMPARATI PRODUSELE JUNIOR SI HOLLYWOOD MULTICARD!

E singura solutie. Ne-am säturat cu totii de politica mitocäneascä si violentä a acelor agenti publicitari cärora le lipseste cel mai elementar bun-simt la adresa consumatorilor.

In momentul de fatä, sunt obligat sä aleg: îmi tin deschisä fereastra forumului CineMagia si sound-blaster-ul închis, färä sä pot asculta o melodie, o manea, un bocet, ceva, pentru cä oräcäie plozii din banner, sau viceversa?

Prin urmare, vä invit ca în acest topic sä înjurati toate produsele cärora li se face o asemenea publicitate nesimtitä. Din partea mea, puteti sä si inventati - de pildä:

"MENIURILE JUNIOR SI HOLLYWOOD MULTICARD SUNT JUNK-FOOD, NEIGIENICE, CANCERIGENE, RELE LA GUST, SI SCUMPE ALE DRACU'!"
Asa! Bäga-s-ar dracu-n ele! :x

* * *

Emi! Te rog, contacteazä-l pe agentul care-a trimis bannerul, si invitä-l sä vadä topicul ästa. Valabil pentru TOTI cei care practicä o asemenea publicitate.

Bulumulu
18 May 2006, 18:26
la disneyland e plin de pedofili...

Cinemania
18 May 2006, 18:29
mortii ei de reclama galagioasa..pana mai ieri credeam ca incet incet o vor scoate, reducandu-i numarul de aparitii, dar acuma apare cand deschid orice post!!!!!!!!!!

emanuel
18 May 2006, 23:32
SI EU AM ACEEASI PROBLAMA SA STITI...

Nici eu nu pot asculta muzica, si astept sa treaca zilele si sa iasa aceasta stupizenie cu sonor.
Si eu injur de mama, morti, raniti, familie si asa mai departe.. Si nu numai eu, si colegii care asculta muzica si se mai plimba pe site....

Pitbull
18 May 2006, 23:59
Päi, vezi?
Cea mai NORMALA solutie e sä-i trimiti äluia un e-mail, sau ceva, cu linkul aici, sä vadä cu ochii lui cum îsi face singur antireclamä.

raptor
19 May 2006, 10:51
MOARTE!!!!!!!!!MOARTE!!!!!!!SINGEEEE!!!!!MUIEEEE!

Cinemania
19 May 2006, 12:45
Pitzi, Pitzi, Pitzi lase-neeeee!!!!!!!!!!!!

Supastar
19 May 2006, 12:56
si am impresia k nici nu respecta toate regulile, in sensul ca ii dau odata mute si dupa cateva secunde, iar urla.... Aproape tot timpul trebe s-i dau de 2 ori mute.... ceea ce nu e normal nici pentru genul asta de reclame....
voi patiti din astea? daca da, putem face scandal si jucand dupa regulile lor!

Pitbull
09 Jul 2006, 07:24
HAI SA NE MUTAM TOTI PE ORANGE!!!
MU-E, VODAFONE, MU-E, VODAFONE!!!

Alex Leo Serban
09 Jul 2006, 08:14
DA DA DA!
(da eu oricum sint pe orange... :lol: )

Supastar
09 Jul 2006, 09:28
HAI SA NE MUTAM TOTI PE ORANGE!!!
MU-E, VODAFONE, MU-E, VODAFONE!!!

INCULTULE!!! vodafone e rosu!

Pitbull
09 Jul 2006, 09:42
Da, da' emoticonu' ästa :sick: cum o fi? Mov cu dungulite aurii?