View Full Version : The real sh*t: it's coming.
Airlight
13 May 2006, 12:53
http://www.apple.com/trailers/universal/miamivice/teaser_large.html
I derive extreme pleasure just by seeing this an unlimited amount of times.
GhitzaCartitza
13 May 2006, 13:09
I feal the same thing 8)
peter jackson
13 May 2006, 13:12
Michael Mann face filme proaste.
Airlight
13 May 2006, 13:24
bine dorel.
Airlight
13 May 2006, 13:28
I feal the same thing 8)
vezi bey, asa trebuia sa faca baietii buni aia de la mpro.. :lol:
GhitzaCartitza
13 May 2006, 13:36
Ai dreptate. Credeam ca s-a uitat :? Ssssss. Ma faci de rusine :happy:
Terror_IST
14 May 2006, 20:02
Oh yes! Highly expected! It's gonna' hit the fan!
Gaandalf
19 May 2006, 17:22
vorba lui sam "the man" jackson ... this is a bad mother f,ucking movie...
Michael Mann is the man ... asta da film de asteptat.
frodo baggins
19 May 2006, 17:27
Cel mai bun film al lui Michael Mann este si va ramane Collateral
Cinemania
19 May 2006, 19:44
Cel mai bun film al lui Michael Mann este si va ramane Collateral
off topic (avand in vedere ca e vorba de frodo)
voiai sa spui Heat
frodo baggins
19 May 2006, 20:09
Collateral e mai bun decat Heat.
Eu o sa ma duc cat se poate de des la cinema pana la premiera, numai ca sa vad trailerul asta pe ecran mare.
Melodia de fundal e perfecta, m-a dus gandul la BUG Mafia din teaserul "Baieti buni".
GhitzaCartitza
20 May 2006, 23:08
Creaza dependenta si poate genera cresterea rapida a tensiunii arteriale. Miami Vice Trailer 2 (http://www.apple.com/trailers/universal/miamivice/trailer_large.html)
PS: Nu luati in considerare linku' din semnatura mea. Cel cu "The Fast and the Furious". E la deruta :P
king kong
21 May 2006, 10:19
Michael Mann face filme bune spre deosebire de Lars von Trier.
Alex Leo Serban
21 May 2006, 14:32
mie imi place SI michael mann, SI lars von trier! sa-nteleg k unu din ei e prost?!
darth sidious
24 May 2006, 19:46
Michael Mann face filme mult mai bune decat Lars Von Trier.
Alex Leo Serban
24 May 2006, 19:48
mircea dragan face filme si mai bune decit michael mann!
darth sidious
24 May 2006, 19:55
Sa fim seriosi.
Supastar
24 May 2006, 20:21
Sa fim seriosi.
:lol: :lol: :lol:
RinTinTin
25 May 2006, 09:04
Poate o sa-l starnesc pe Airlight, dar nu-mi pasa (e bine sa fim starniti, decat NE-starniti).
Mie Heat nu mi-a placut in mod deosebit. I mean the guy has style, actors have style, dar e cam prea lung, si cam prea dramatic. Cam obositor.
Collateral - beton filmat, simboluri destul de cheap (lupul in shosea), insa per ansamblu very entertaining and stylish. Mann has style, e clar. E suficient pentru a spune ca are VALOARE? Sau cumva it's just emptiness and style?
PS: o bila alba si pt The Insider.
Airlight
25 May 2006, 10:45
ca de la fan la connaisseur, asa :) :
Heat e vechi, cand il vezi ar trebui sa ai in minte tot contextul filmmaking-ului de anii 90, cu tot ce era hip and stylish. Compara-l cu Top gun for a deffinite laugh si-ai sa vezi cat de mult rezista..
Dincolo de asta, la acelasi lucru ma uitam si eu zilele trecute, cand au rulat astia heat pe tv: it's all a learning process, Mann a invatat enorm de atunci.
Collateral e un "thriller stilistic" de anii nostrii (de fapt, in asta exceleaza The Mann), chiar avangardist in taietura de scenariu si atentia la atmosfera (si asta e suficient sa explice why i dig'im). Ca la toate lucrurile pe care le face, valoarea e dobandita, e acel "mai mult decat suma elementelor" care apare cand toate lucrurile bune sunt la locul lor. In plus, sa-ti permiti touch-uri sociale in plin thriller e un tupeu pe care numai la spike lee l-am mai vazut.. :)
Iar MV, hehe. Wait and see, mon. Wait. and see :)
ps: NUMAI una ?
RinTinTin
25 May 2006, 10:59
Collateral mi-a placut, very exquisite si concis, in acelasi timp. Finalul a supt big time, in schimb:( Cam comercial si obosit (in metrou).
Thx for comments, Mr.
GhitzaCartitza
27 May 2006, 10:50
Colin Farrell :huh:. Ce ne facem cu el? Credeti ca e potrivit in Miami Vice? Nu ma deranjeaza ca l-au ales pe el. E un actor bun, da' parca puteau sa-l aleaga pe ..... hmmmmm.... Hugh Jackman (ca tot am vazut X-Men III si mi-a placut enorm :w00t:). Am dat un exemplu la intamplare. Am zis si yo. Pana nu vad filmu' nu pot sa zic ca e o alegere buna sau proasta. Asteptam.
RinTinTin
29 May 2006, 13:27
Nu stiu prea multe despre Miami Vice, decat ca a fost hip, si trendy. Insa Collin Farrell, in pofida aparentelor de wild partyman, mi se pare un actor foarte meserias. L-am remarcat de la Minority Report, unde isi intra foarte bine in rol.. Poate nu e atat de versatil, insa are charisma si talent.
We will see...
lestatika_29
29 May 2006, 17:59
fara suparare dar farrell mi se pare un actor slab si fara prea multa valoare..... l-am urat dupa Daredevil si l-am detestat dupa Alexander.... mi se pare ca cioparteste unul dintre cele mai marcante personaje ale istoriei. but anyawys this just could be me.....
o sa ma duc sa vad filmul pt Jamie Foxx, si poate k sa ma distrez.... sper k nu o sa-mi dau banii degeaba
Airlight
29 May 2006, 18:09
stati linistiti, nu-l lua mann daca n-avea ce face cu el. e foarte pretentios la casting, amintiti-va ultimele lui filme.
RinTinTin
30 May 2006, 12:11
fara suparare dar farrell mi se pare un actor slab si fara prea multa valoare..... l-am urat dupa Daredevil si l-am detestat dupa Alexander.... mi se pare ca cioparteste unul dintre cele mai marcante personaje ale istoriei. but anyawys this just could be me.....
o sa ma duc sa vad filmul pt Jamie Foxx, si poate k sa ma distrez.... sper k nu o sa-mi dau banii degeaba
L-ai vazut in The New World? L-ai vazut in Minority Report? si lista poate continua.
Miem place de el, are nerv. Alexander was totally flawed din multe puncte de vedere (poate ca nu trebuia distribuit el in rolul ala) , iar Daredevil.. cmon.. ce voiai sa faca din rolu` ala:)
lestatika_29
30 May 2006, 13:11
in Minority report joaca un rol micut si nu iti poti face o parere clara, mai ales k eu nu am avut rabdarea sa vad filmul pana la sfarsit, iar The New World nu l-am vazut, dar presupun k ii ia totusi Bale fatza.....
iar in Daredevil ,well...... Bullseye era unu dintre pers mele preferate din comics (am cateva pe-acasa desi habar n-am d unde....), asa k pot sa zic k mi se parea k a exagerat cu scalambaielile si chestii de-astea.
singurul film in care pot zice k nu mi-a provocat o oaresce repulsie a fost Amercian Outlaws, da poate pt k el seamana foarte mult cu Jesse James...
Terror_IST
30 May 2006, 21:14
Daca vrei sa te convingi de valoarea lui incearca "Tigerland" sau "Phonebooth", si mai uita-te o data (pana la sfarsit) la "Minority Report". Din punctul meu de vedere CF nu e o alegere proasta si mi se pare absurd sa-l judeci doar pe baza interpretarii din "Alexander", un rol destul de dificil. "Miami Vice" e in esenta un film politist iar el si-a facut incalzirea in "S.W.A.T.".
bill_the_butcher
02 Jun 2006, 12:08
semnez si eu pt colin farrell si pt michael mann. dar doua filme cu 2 politai in miami mi se pare cam mult. am o senzatie de deja-vu.
iar bad boys 1 a avut niste scene care mi-au placut la vremea lor, gen ''don't ever say i wasn't there for you, man'' sau scena de la final, dar na, fiind michael mann, acceptam o exceptie
Well, sh*t don't look too good
48% pe rottentomatoes si 6.4 pe imdb
:(
Gaandalf
30 Jul 2006, 19:26
Well, sh*t don't look too good
48% pe rottentomatoes si 6.4 pe imdb
maine vedem ce a facut tot weekedul - si nu te mai lua atata dupa note. de obicei filmul care prinde bine are si incasari pe masura.
25.7M intr-un weekend poate fi destul de bine
nu insa cand toata distractia te-a costat 125M
Am pierdut ultimele doua posturi datorita unor pene de curent, asa ca ma scuzati daca n-o sa intru in detalii.
In primul rand tin sa-i rog pe berbecii de la cinemapro sa dea volumul putin mai tare. nu toti avem auzul unui liliac.
Imi pare rau ca multi se asteptau la un film cu politisti analfabeti gen bad boys 2. Tubbs si Crockett fac ceea ce fac de destul timp. nu distrug jumate din oras pentru a prinde un hot de buzunare. sunt baieti destepti si se asteapta la acelasi lucru din partea publicului. pacat ca multi sunt obisnuiti sa primeasca totul cu lingurita.
Mann is the man. este maestru in digital. Foloseste luminile aproape perfect, stie unde sa puna camera si cum s-o miste. si va rog nu-mi ziceti de lucas sau rodriguez, ei si-au filmat filmele intr-un studio 2*2. Sonny si Ricardo isi doresc o scapare, sa renunte la toata treaba asta in care sunt mereu altcineva, in care niciodata nu au timp pentru ei insisi. Privirea degajata a lui Sonny spre mare intr-un moment in care noua ancheta demareaza says it all.
Un final destul de liber, lipsa glumelor tampe si a exploziilor uriase la fiecare 2min n-au convenit la destui. eh...
Lady_Skar
05 Aug 2006, 09:24
The movie is called Miami Vice. Cand ii spui asa faci o promisiune publicului. This movie is going to make you feel good, Si asta nu se intampla. Dupa doua ore cu ce iesi de la filmul asta in afara de senzatia ca traficantii de droguri sunt mai organizati de cat Guvernul nostru? Realismul filmului este sabotat de un triunghi amoros absurd, si de situatii ridicole (a la tactica kamikaze folosita de Mustache Boy cu grenada la inceputul filmului, care unde am mai vazut-o oare? Oh, yeah... IN FREAKIN STAR WARS ROTJ!!!)
Daca Mann voia sa faca un film despre industria drogurilor, putea sa faca. Just don't call it Miami Vice.
GhitzaCartitza
05 Aug 2006, 11:57
Sunt dezamagit si inca nici macar nu l-am vazut. Cred ca pana la urma bag in loc de film o iesire la o terasa in Regie. Femei, muzica, negri si traficanti. Macar aici e live :).
Airlight
05 Aug 2006, 12:33
it's a FLOP. sunt atat de dezamagit ca nici n-o sa dau detalii.
bill_the_butcher
05 Aug 2006, 14:35
pai atunci nu da, pentru ca nimeni nu ti le va cere.
n-am inteles de ce a deranjat pe cineva mai sus triunghiul amoros, care nici nu a existat.
filmul mi-a placut, mai putin personajul lui colin farrell. nu am urmarit seria miami vice, asa ca nu am de unde sa stiu, daca l-a interpretat bine sau nu. oricum mi s-a parut ca are un mers de puscarias si mustatza pana in creier, la fel ca mafiotul cubanez. se exprima de parca ar fi avut ceva infipt in fund
in schimb accentul chinezoaicei si in general al cubanezilor e dragut.
jamie foxx chiar a fost dur in filmul asta. a detinut prim planul in scenele din rulota si de la final. poanta din timpul partidei de sex a fost tare. incepusera unii in cinematograf sa rada, ca terminase prea repede.
impuscaturile si unele dialoguri au fost la inaltime.
peisajele si soundtrack-ul la fel. jos palaria. ce pot sa spun, il voi revedea.
este exact opusul lui bad boys, un film serios si rece.
Lady_Skar
05 Aug 2006, 15:31
pai atunci nu da, pentru ca nimeni nu ti le va cere.
n-am inteles de ce a deranjat pe cineva mai sus triunghiul amoros, care nici nu a existat.
Girl is with mafioso. Girl f--ks a guy. Girl then f--ks mafioso. Asta nu e un triunghi "amoros" (asa cum intelege Hollywood-ul iubirea anyway)?
filmul mi-a placut, mai putin personajul lui colin farrell. nu am urmarit seria miami vice, asa ca nu am de unde sa stiu, daca l-a interpretat bine sau nu. oricum mi s-a parut ca are un mers de puscarias si mustatza pana in creier, la fel ca mafiotul cubanez. se exprima de parca ar fi avut ceva infipt in fund
Mie sincer... sincer... mi s-a parut ca arata ca un manelist white trash. :)
in schimb accentul chinezoaicei si in general al cubanezilor e dragut.
jamie foxx chiar a fost dur in filmul asta. a detinut prim planul in scenele din rulota si de la final. poanta din timpul partidei de sex a fost tare. incepusera unii in cinematograf sa rada, ca terminase prea repede.
mie mi s-a parut ca a fost completely and utterly shafted in comparatie cu Farrell si numai unul dintre baietii astia are un Oscar din cate stiu eu.
impuscaturile si unele dialoguri au fost la inaltime.
Impuscaturile chiar de la inceput au fost faine, pentru ca nu stiu ce s-a intamplat dar s-au auzit foarte tare. De aceea ma si bucuram la final cand in sfarshit urma the big WHOAPPIN gun fight ca urma sa aud niste impuscaturi care sa ma faca sa sar din scaun... cand colo... it's like they were makin popcorn or something. Pur si simplu nu s-a auzit ca lumea.
peisajele si soundtrack-ul la fel.
Peisaje frumoase, recunosc si cantece bune... singurul lucru pe care am sa-l reprosez este lipsa unitatii. Un soundtrack bun ar trebui sa aiba un sunet unitar. cantecele sa fie legate intre ele de un anumit feeling... ceea ce aici nu s-a intamplat. Au combinat latino cu house cu rock alternativ.
jos palaria. ce pot sa spun, il voi revedea.
este exact opusul lui bad boys, un film serios si rece.
Eu m-am uitat la serial si-ti spun. Era anything BUT serios si rece
it's a FLOP.
Yes! They screwed-up!
Cu "Miami Vice", Michael Mann isi duce stilul unic la extrem, din pacate nu si la apogeu (care mi-e teama ca a fost atins in "Collateral"). Iar toate celelalte elemente care compun in mod normal un film sunt aproape ignorate: povestea e stufoasa, nu se leaga cum trebuie si nu e nici macar interesanta, actorii nu au ce juca (nici nu am simtit ca Foxx ar juca aici), personajele sunt schematice etc. Raman doar imaginile in digital, care surprind excelent noaptea, plus cateva special touch-uri foarte interesante pe fundal: fulgere, norii deasupra orasului si altele... Totusi, nu pot sa nu remarc ca "Miami Vice" e un film de 125 mil. $ care in momentele sale cele mai bune arata ca un film de amatori.
Mi se pare interesant ca MV (si filmele recente ale lui Michael Mann) nu reflecta nici cinematografia inceputului de mileniu III, nici realitatea acestei perioade, dar surprind foarte bine atmosfera ei: existenta gloomy, spalacita, viata de noapte, ocazionalul nihilism si o doza serioasa de alienare. Pacat ca chesttile astea au functionat atat de bine in "Insider" si "Collateral", dar nu si in "Miami Vice".
P.S.: Colin Farrell arata ca dracu'! Jesus! :sick: :sick: :sick: Si eu credeam ca in "Alexander" si-au batut joc de el.
Mie mi-a placut. Recunosc, vazand trailerul ma asteptam la ceva mai multa actiune Hollywood style, insa nici asa nu am fost dezamagit. De fapt trailerul n-a mintit deloc, doar ca nu l-am interpretat eu bine.
Super imagini, muzica, atmosfera, lupte armate care te scoala de pe scaun (mergeti la Plaza, se aude perfect si nici nu e inghesuiala). Personaje si scenariu intr-adevar, subtire, cred ca au vrut sa puna accentul pe atmosfera.
N-am vazut serialul, insa am asa o banuiala ca intreg filmul s-a vrut un episod ceva mai lung. De aici personajele schematice si actiunea subtire - intreg filmul e doar o felie din marea aventura.
PS. Collin Farrel arata ok cu tot cu mustata si plete, n-au cum sa-l placa fetele care se uita la el ca la noul Tom Cruise al mileniului, subtirel si tuns scurt.
Personaje si scenariu intr-adevar, subtire, cred ca au vrut sa puna accentul pe atmosfera.
True...
N-am vazut serialul, insa am asa o banuiala ca intreg filmul s-a vrut un episod ceva mai lung. De aici personajele schematice si actiunea subtire - intreg filmul e doar o felie din marea aventura.
Nope! Serialul e complet diferit... Perosonajele au aceleasi nume, unul e alb si unul negru, dar in rest, totul e diferit in film (de fapt, in ceea ce priveste atmosfera, sunt aproape la poluri opuse). Si chiar daca nu ar fi asa... se mai putea lucra la personaje (ca doar au trecut 20 de ani de la serial), in loc sa se construiasca 'arhitectura' unei retele de droguri. Filmul e naspa, pur si simplu.
intr-adevar actiunea filmului e stramutata pe alte meleaguri decat miami
nu mi-a placut deloc filmul asta :sick: , nu trecuse nici o jumatate de ora si deja vroiam sa ies din sala
ce are filmul asta sunt masini si barci senzationale :w00t:
Gaandalf
14 Aug 2006, 09:01
nu-mi vine sa cred cat de dezamagit am iesit dupa filmul asta din sala de cinema. nu-mi amintesc sa fie iesit atat de deziluzionat de la un film de multa vreme. scria michael mann peste tot si totusi m-a lasat rece. pe mine m-a deranjat acea interminabila parte de dialoguri si escapade si amor ... si cu alte cuvinte numai actiune nu. Filmul debuteaza foarte bine si intra intr-un ritm tampit de incet incat nu-mi gaseam locul pe scaun. Povestea e spalacita rau de tot. Parca tot astepti sa se intample ceva si tot nimic.
dar
imaginea este impecabila. cap-coada mi-am clatit ochii cu niste close-ups de zile mari, niste privelisti ale orasului de inebunesti - din care trag concluzia ca mann iubeste noaptea. consider ca am vazut noaptea in viziunea lui. a fost spectaculoasa in collateral. la fel si aici.
finalul parca a mai spalat putin din rusinea filmului. povestea aia tembela daca nu avea un crescendo de impuscaturi precum cele din final ... chiar se putea considera cel mai slab film. autenticitatea "zgomotelor" imi aminteste de Heat. soundtrack - melodii alese atent. atata tot.
filmul e un display de imagini cu bad ass people care numai bad ass nu sunt.
autenticitatea "zgomotelor" imi aminteste de Heat.
Tot la Heat m-am gandit si eu in timpul bataliei din final, impuscaturile sunau la fel in linistea dimprejur. Si de remarcat ca fiecare tip de arma suna distinct de celelalte.
Nope! Serialul e complet diferit... Perosonajele au aceleasi nume, unul e alb si unul negru, dar in rest, totul e diferit in film (de fapt, in ceea ce priveste atmosfera, sunt aproape la poluri opuse). Si chiar daca nu ar fi asa... se mai putea lucra la personaje (ca doar au trecut 20 de ani de la serial), in loc sa se construiasca 'arhitectura' unei retele de droguri. Filmul e naspa, pur si simplu.
Eu n-am vazut serialul, nu vreau sa te contrazic, tot ce stiu e de pe wikipedia si din ce am mai citit prin alte locuri. Sincer sa fiu, inclinam sa cred ca serialul original a fost ceva mai vesel, colorat si mai orientat pe actiune de vreme ce a avut asa succes la generatia tanare.
Numai ca uite ce zice aici: ( http://en.wikipedia.org/wiki/Miami_Vice)
Early Seasons
In the first seasons the tone was often very light, especially when comical characters such as Noogie and Izzy appeared. Later on, the content was almost always quite dark and cynical, with Crockett and Tubbs also having to fight corruption. Typically the darker episodes had no tag sequence, each episode ending abruptly immediately after a climax that almost always involved violence and death, often giving the episodes, especially in later seasons, a despairing and sometimes nihilistic feel despite the trademark glamour and conspicuous wealth. Given its idiosyncratic "dark" feel and touch, Miami Vice is frequently cited as an example of made-for-TV Neo-noir; still today, the show's executive producer over most of the five years, Michael Mann, is often credited with being one of the most influential modern-day Film Noir or Neo-Noir directors.
Style
The truly revolutionary aspects of Miami Vice, however, lay in its music, cinematography, and imagery, which made large segments of each episode resemble a protracted music video. As Lee Katkin, one of the series' directors, once stated, "The show is written for an MTV audience, which is more interested in images, emotions and energy than plot and character."
Din ce vad aici, filmul se inscrie perfect in tonul serialului, care n-a fost vesel decat in primele episoade. Cel putin fraza
"The show is written for an MTV audience, which is more interested in images, emotions and energy than plot and character."
il descrie destul de bine.
Pesemne ca generatia MTV a anilor 80 se deosebea de aia a mileniului 3 (foarte posibil dupa mine, macar ca tineretul anilor 80 n-avea background MTV) si nu avea nevoie neparat de ritmuri alerte si batai cu efecte sa se simta bine.
Daca cineva a vazut serialul(destule episoade, atat dintre primele cat si dintre ultimele) poate ne spune cum era de fapt.
GhitzaCartitza
18 Aug 2006, 23:51
L-am vazut pana la urma. Meseriash rau, cu toate ca pare un "Moartea domnului Lazarescu" cu politisti sub acoperire. Lipsa de faze care sa-ti ramana in memorie mai mult timp, dar compenseaza cu peisajele. Nu inteleg totusi asocierea cu serialul Miami Vice (doar ca e cu un politist alb si unu negru'?). Aia era cu totul alta mancare de peste.
Chantal
19 Aug 2006, 21:32
L-am vazut si eu si pot sa spun ca mi-a placut foarte mult.
Este adevarat ca scenariul are ceva probleme de ritm si substanta, dar imaginea e foarte buna, cadre neconventionale, sunet de exceptie (intr-adevar, scena cu impuscaturi de la final m-a incantat si pe mine, se auzea excelent) si final de nota 10.
Iar Colin e sexy si cu mustata aia, si rugged and dirty. De fapt, e sexy orice ar face. Conteaza ce emana. (no freakin' new Tom Cruise, bleah!)
PS: Gluma de la scena de sex ("I was just kidding") e foarte reusita, kudos!
GhitzaCartitza
20 Aug 2006, 07:34
Yap. A fost si singura gluma din film.
RinTinTin
22 Aug 2006, 16:57
L-am vazut si eu si pot sa spun ca mi-a placut foarte mult.
Este adevarat ca scenariul are ceva probleme de ritm si substanta, dar imaginea e foarte buna, cadre neconventionale, sunet de exceptie (intr-adevar, scena cu impuscaturi de la final m-a incantat si pe mine, se auzea excelent) si final de nota 10.
Iar Colin e sexy si cu mustata aia, si rugged and dirty. De fapt, e sexy orice ar face. Conteaza ce emana. (no freakin' new Tom Cruise, bleah!)
reusita sau moment total deplasat (cat de macho putem fi, chiar si cand suntem intimi)
probleme de ritm si substantsa? sau pana in a doua treime a filmului nu simti ca incepe?
I didn't like it. L-am vazut foarte atent, si chiar mi-a lasat impresia ca s-a vrut prea mult. Regizorul a vrut prea mult, si-a dat-o in bara. O sa incerc sa-l revad, sper sa imi schimb parerea.. A avut faze SUPER mishto, dar nu m-a facut sa uit ca-s pe un scaun de cinema.
PS: Airlight, im back.
Airlight
22 Aug 2006, 18:33
great. next week, next seq. stay tuned.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.