View Full Version : X-Men 3
peter jackson
12 May 2006, 22:24
asta va fi un film bun nu ca prostiile lui Lars von Trier sau Cristi Puiu
GhitzaCartitza
12 May 2006, 22:33
te-ai cam grabit cu topicul asta. pana pe 26 mai e. sau e de vina medicatia?
PS: si x3 e un film anticrestin si ar trebui boicotat. NU? Atatia mutanti. Bai nene nu mai avem loc de atatea filme anticrestine!
peter jackson
13 May 2006, 11:14
Nu compara X men cu the da vinci code.In x-men 2 personajul Nightcrawler incearca sa isi ispaseasca pacatele prin credinta crestina.Daca nu ma crezi urmareste filmul X- men 2 regizat de Bryan Singer.
GhitzaCartitza
13 May 2006, 13:21
ANTICRESTINULE! Stiam yo! Cum interpretezi faptul ca ideea filmului este de evolutie in sensul ca mai devreme sau mai tarziu ne vom transforma in niste zei mai mici? Si am vazut X1, X2, X-Men, X-Men Evolution, Ultimate X-Men. Deci stiu despre ce vorbesc.
frodo baggins
19 May 2006, 20:11
Va fi cel mai spectaculos episod din toata seria daca e sa ne luam dupa trailer.
Pitbull
19 May 2006, 20:15
X-Men film anticrestin nu ca prostiile elitistilor de Lars von Trier si Cristi Puiu
frodo baggins
19 May 2006, 20:24
Pitbull sustine ca X-Men 3 e un film anticrestin.Aceasta este o dovada clara de intoleranta religioasa si o incalcare a prevederilor constitutionale.Propun excluderea intolerantilor religiosi din forum.Eu cred ca toti oamenii ar trebui tratati la fel indiferent de convingerile lor religioase.
Cinemania
19 May 2006, 23:00
si pusi la munca de jos pentru reducare
frodo baggins
19 May 2006, 23:42
Terminati cu aroganta sau poate ca aveti anumite probleme care necesita ajutor de specialitate.
Pitbull
19 May 2006, 23:44
Nu terminäm, Petricä.
Ce, de-aia am început, ca sä terminäm?
Ete nu terminäm! Na!
frodo baggins
19 May 2006, 23:54
Se pare ca Pitbull nu cunoaste bine limba romana.
Pitbull
19 May 2006, 23:56
Emiii, fi-ti-ar administratia de râs sä-ti fie cu weekendurile ei cu tot, tu le dormi, sau naiba stie ce faci, si mä lasi pe mine singur sä joc bambilici cu nebunu' pe-aici!...
lestatika_29
20 May 2006, 20:18
have no fear, i'm here gata sa kick some baggins a*s
king kong
21 May 2006, 10:33
X-men 3 va fi un film relaxant nu ca prostiile lui Lars von Trier.
GhitzaCartitza
27 May 2006, 14:59
Sa tragem linie si sa o luam de la inceput.
Prima reactie dupa ce am iesit din sala: WOW!!!!!. Nu e clasica batalie dintre bine si rau asa cum s-au obisnuit americanii sa ne bage pe gat.
Nici nu stiu ce sa spun ca sa nu va stric placerea vizionarii. Spoilers cu albastru inchis. Adica nu incercati sa cititi ce nu vedeti :P .
Se intampla o groaza de lucruri la care nu v-ati fi asteptat. Yo unu' sigur nu ma asteptam ca echipa care a facut X-Men III (in frunte cu noul regizor Brett Ratner) sa aiba curajul sa-i omoare pe Xavier si pe Cyclops, si sa-i lase pe Mystique, Rogue si mai ales pe Magneto fara puteri. Apar in afara de ceilalti mutanti din primele doua parti: Beast 8), Angel, Juggernaut :w00t:, Colossus, Multiple Man, Jubilee si multi altii. M-a facut sa tresar la inceput cu scena antrenamentului in care apare o Santinela :w00t: :w00t: (bine bine doar capul da' orisicat). Deja imi suradea ideea unui X-Men 4 cu Apocalypse . La scena cu podul Golden Gate (si tot ce urmeaza dupa aceea) cred ca am uitat sa respir pentru cateva minute. Magnificent!!!
Cei carora le place intr-o masura mai mica X-Men, dar care or sa mearga sa-l vada si vor sa inteleaga ceva mai bine, sa se informeze despre Ordinul Phoenix ;).
Si ca sa nu mai bat campii si sa va dau totusi un sfat folositor va spun SA NU IESITI DIN SALA PANA NU INCEPE GENERICUL!!!
(daca se termina cu Magneto neputincios in parc cu tabla de sah in fata incercand sa-si foloseasca puterea pe o piesa, si sa nu reuseasca s-o miste ar fi fost PERFECT!!!! Dar probabil producatorii i-au obligat sa faca finalul cu Xavier pe patul de spital si cu Magneto revenindu-i puterile. Ce sa faci? Afacerile sunt afacei :hmm:)
bill_the_butcher
27 May 2006, 15:27
Ma asteptam sa se intample tot ce s-a intamplat, prima moarte a unui per
sonaj principal chiar mi-o doream. trebuia lungit filmul.
SPOILERS
imi doream o lupta de generic intre wolverine si juggernaut, in care sa-l faca barbosul. dar m-am multumit cu finalul dedicat lui wolverine si jean.
as mai fi vrut sa vad cum magneto ii smulge scheletul lui wolverine., dar am fost multumit de toate deznodamantele. sa ramaneti dupa scris neaparat!!!
mi-ar fi placut sa fie filmul mai lung. au fost multe efecte speciale frumoase, multe scene de actiune. fanii cred a vor fi multumiti si ei. n-ar fi stricat si putina palavrageala ca sa mai prelungeasca putin pana la 2 ore.
dark phoenix arata bine, zici ca-i mama lu' omen. storm apare mai mult, si parca nu e penibila ca-n precedentele, chiar nu m-a deranjat acum, mi-a placut s-o vad mai activa.
nota finala in jur de 8
GhitzaCartitza
27 May 2006, 17:37
Vor exista doua feluri de reactii din partea fanilor. Love it or hate it.
Imi pare bine ca a fost schimbat regizorul. Bryan Singer nu ar fi avut tupeul sa faca asa ceva cu universul X-Men. Bine ca a ales sa faca Supermen Returns (care presimt ca va fi un plictis total cu o poveste usoara gen X-Men I si X-Men II). He's a pussy! Brett Ratner a dovedit ca are sange-n coa*e.
Nightwane
28 May 2006, 15:04
Erm..Ghitza..daca citeai comics-urile ai fi vazut ce si cum. Pupici.
Oricum, filmul e effing outstanding. De obicei am doare in pewla de FX and shit da' de data asta eram like ''WHOA!''.
Buna rau Famke aia, papa bun, la fel si Calisto. Bine c-a murit repede Cyclops ca si-asa nu imi placea de el. Pacat ca n-a murit storm (god i hate her), pacat ca au bagat-o pe jidanca de Shadowcat (bleah!), Beast is cool, Angel apare prea putin (and i liked him a lot in the series), Nightcrawler pur si simplu dispare for no apparent reason, faza cu podul impresionanta, Juggernaut is cool, Leech is ghei, vroiam Sunfire, nu exista Gambit (oribil din partea lor), povestea de dragoste dintre Piotr si Kitty nu exista, Rebecca Romijn e buna rau, Magneto is cool, Pyro is ghei as always.
Daca o sa faca un XMEN 4, si sigur o sa-l faca, prefer sa astepte vreo 7-8 ani pana ies celelalte filme cu supereroi (gen Thor, Iron Man, etc. --- ar trebui sa faca si unul cu Avenger si Thunderbolts) si dup-aia sa foloseasca story-arc-ul cu House of M.
GhitzaCartitza
28 May 2006, 15:36
Erm..Ghitza..daca citeai comics-urile ai fi vazut ce si cum. Pupici.
Adevaru' e ca nu prea :((. Da' poate de-aia mi-a placut asa de mult. Am aflat lucruri noi.
bill_the_butcher
28 May 2006, 16:47
juggernaut a fost cam penibil cand vorbea. el in mod normal ar fi trebuit sa aibe un rol mai important. nu sa vb atat, si-asa e prea mult. au bagat un britanic imputzit.
scena de la inceput cu charles si magneto tineri a fost tare. i-au facut asa cum trebuia.
astept sa vad spin-off-ul lui wolverine cu sabretooth , o lupa cu magneto eventual, si una cu juggernaut
:lol: mie mi s-a aprut la fel de slab ca si restul agatatorilor marvel...si stiti cum e-cind te duci la film si nu iti place-faci glume pina ti se pare bun.. ;) adica bai, viezurele ala cu perciuni-pe linga puterea de regenerare-mai avea cumva si puterea de a-si coase si spala de sange maieul ciuruit?
in fine...de ce m-am dus la cinema sa-l vad? in loc sa stau si sa lucrez pt. sesiune? huh? de ce?
37 din 100.
Supastar
28 May 2006, 19:11
nu exista Gambit (oribil din partea lor)
damn it! speram ca macar in 3...
nu inteleg de ce...
gambit e cel mai cool x-man!
2 fast 2 furious :D ...a fost primul film cu supereroi in care se moare mai rau ca intr-o tragedie greaca....si oricat de riscant ar fi fost sa schimbe viziunea regizorala de la una cerebrala, echilibrata, precisa la una exact pe dos se pare ca lui Ratner i-a iesit pariul. Filmul are mai multa viata, este instinctual si pare a evolua intr-adevar intr-o directie spre deosebire de precedentele care se terminau ambele intr-un status quo, iar "furia" si demonii interiori ai personajelor dau foarte bine atat in story cat si vizual. Pacat de finalul tras raaaau de par-care strica tot efectul si momentumul dramatic acumulat pe parcursul filmului-si de durata...personajele si povestea aveau de castigat daca aveau parte de ceva mai mult timp si contur. Dar avand invedere discutiile si negocierile pt screening time cred ca era normal ca se stabileasca cine are prioritate si cine poate fi bagat sub covor.
Un story bazat pe linia House of M ar fi usor redundant pentru ca s-ar repeta cam aceleasi teme dezvoltate aici: revenirea la umanitate, pierdere, uneori dramatica a puterilor unor mutanti "celebri" din serie, viziunea unei apocalipse, "mutantul absolut"-aici Jean Grey acolo Scarlet Witch...dar cu siguranta se va face o parte a patra...nu cred ca vor reveni multi dintre actorii care au construit seria...la urma urmei o trilogie ar trebui sa fie suficienta ..oricat de frumos ar fi nu putem sa ne asteptam sa transforme franchise-ul in serial cu 100 de episoade ;)
juggernaut era mai bun in reclama cu Bacardi ...
filmul bun dar nu m-a impresionat mai tare ca celelalte doua, ma asteptam la ceva mai "din cale afara"
iubitorilor de sport www.totalsport.ro haideti pe forum !
Lady_Skar
31 May 2006, 12:10
Wow, mentiuni House of M. I am impressed. :)
Anyway.
Prima mea reactie dupa ce am vazut filmul a fost:
"Thank God it's over! I gotta pee!"
Eu cad in categoria fanilor who pretty much hated it. De ce? Pai de unde sa incep. Ce-ar fi sa incep cu ideea ca Pheonix in filmul asta nu este Phoenix. Este Jean Gray on crack... si horny printre altele. Odata nu am vazut unul dintre simbolurile lui Phoenix. Mai mult, cele doua subiecte, leacul si povestea lui Phoenix, nu se potrivesc, sunt total autonome unul fata de celalalt. Magneto se tot amuza ca Phoenix e arma lui secreta dar ce face ea in timpul atacului?
Sta deoparte cu o expresie de copil stupid gen "Oh, fire pretty!" afisata nonsalant pe chip si abia dupa ce Magneto devine impotent... I mean... incapacitated... ea intervine. Ceva imi spune ca asta nu era planul lui. Speaking of Magneto, chiar trebuia sa mute tot podul? Serios acum, n-a auzit de avioane? Sau ferrys? Heck, Phoenix could've just flaoted everybody over there! Scena a fost intr-adevar uimitoare din punct de vedere al realizarii dar total ne-necesara!
Rogue si Cyclops sunt tratati aiurea. Cyclops bites the dust in primele 20 de minute, desi in Phoenix Saga el este cel care pana la urma o salveaza pe Jean. Wolverine se transforma intr-un fel de Cyclops si indruga prostii de genul "If Magneto wants a war, we'll give him a war."
Alo? Aia este o scoala. Acolo sunt copii. Si pentru care motiv ii scoti tu la razboi. You filthy mcnasty. Doar pentru ca Magneto o are pe gagica-ta? Lame man, so lame. Iar unul dintre lucrurile cele mai enervante, este usurinta cu care Wolverine si Storm i-au aplicat leacul lui Magneto. Hey storm, nu stiu... parca tu erai impotriva vindecarii, dar cred ca necesitatea este mama invataturii la urma urmei.
Iar acum ca tot am ajuns la sfarshit,
"You would die for them?"
"Not for them... for you... for you... I mean sure, I've only spent maybe... 3 days in total with you, compared to Cyclops who's your boyfriend since puberty, but hey we have this deep conection!"
:huh:
Mda. Un film care isi bate joc de fanii comics-urilor prin tratarea cu dosul a majoritatea personajelor cu exceptia lui Wolverine. Plotul este cusut cu ata alba, iar la sfarshit ramai cu mai multe intrebari decat raspunsul, and I mean that in the worst of ways. Nu afli ce s-a intamplat cu Juggernaut si Pyro, de ce naibii Magneto nu este la inchisoare, daca tot a ajuns Leech la institut, de ce naiba a mai trebuit sa ia Rogue leacul, de ce Wolverine apare la sfarshit cu moaca aia fericita, in timp ce priveste peste mormintele lui Cyclops, jean si Xavier?
Ah, acum presupun ca voi fi acuzata de nit picking. Ca nu pot sa ma simt bine la film, ca am cautat dinadins greseli. Nu am cautat greseli. I was looking for some human emotion. And I found NONE.
Cineva spunea ca Bryan Singer nu avea tupeul sa faca asa ceva cu personajele astea, sa le duca in directii noi.
Corectie, Bryan Singer nu avea curajul sa se pishe in halul asta pe fani.
GhitzaCartitza
01 Jun 2006, 18:10
Cineva spunea ca Bryan Singer nu avea tupeul sa faca asa ceva cu personajele astea, sa le duca in directii noi.
Corectie, Bryan Singer nu avea curajul sa se pishe in halul asta pe fani.
Yo am zis. Si imi mentin parerea. Poate pentru ca nu sunt asa mare cititor de benzi desenate Marvel nu m-am simtit ofensat de schimbarile facute in film. Asta-i viata :).
PS: Nu-l pot suporta pe Bryan Singer. Face din Superman Returns un remake in haine ieftine. I'll kill you :x !!!
Lady_Skar
01 Jun 2006, 20:05
Nu trebuie sa fii fan al BD-urilor ca sa-ti dai seama ca filmul se bazeaza pe efecte speciale si are un plot stupid.
Dar daca asta vreti voi de la un film, fine. N-am ce sa va reprosez.
bill_the_butcher
02 Jun 2006, 11:56
eu unul am fost multumit. cred ca bret rattner a analizat f bine primele doua parti, personajele de care trebuia sa scape, personajele nesarate, cum ar fi cyclops, care mi s-a parut un pampalau in primel doua parti si sincer l-as fi vrut mort. am mentionat eu mai sus ce nu mi-a placut.
in schimb, spre deosebire de benzi si desene, wolverine pare axul central pe care s-a construit filmul, iar hugh jackman e perfect pt genul asta de rol.
e adevarat ca deviaza mult de la desene, nu sunt mentionate nici originile lui phoenix, nu e nici gambit. in desene erau mutanti alfa si omega. sincer mi-ar placea sa vad o continuare, cu apocalypse, pe langa spin-off-urile cu wolverine si magneto.
bill_the_butcher
02 Jun 2006, 11:57
eu unul am fost multumit. cred ca bret rattner a analizat f bine primele doua parti, personajele de care trebuia sa scape, personajele nesarate, cum ar fi cyclops, care mi s-a parut un pampalau in primel doua parti si sincer l-as fi vrut mort. am mentionat eu mai sus ce nu mi-a placut.
in schimb, spre deosebire de benzi si desene, wolverine pare axul central pe care s-a construit filmul, iar hugh jackman e perfect pt genul asta de rol.
e adevarat ca deviaza mult de la desene, nu sunt mentionate nici originile lui phoenix, nu e nici gambit. in desene erau mutanti alfa si omega. sincer mi-ar placea sa vad o continuare, cu apocalypse, pe langa spin-off-urile cu wolverine si magneto.
Dupa a treia vizionare parca s-a cam risipit socul de a vedea cum pesonaje principale din universul X-men dau coltul cu nonsalanta si am inceput sa vad si cusaturile cu ata alba ale scenariului si solutiile puerile sau non-sensical de care s-au folosit pentru a duce franchise-ul mai departe. Ramane spectaculos vizual...apreciez in continuare faptul ca am vazut ce pot face Storm si Magneto si mai ales Jean :D , dar intr-adevar parca Phoenix ar fi meritat un film in sine nu un ghiveci de 5 intrigi simultane...Pe langa senzatia de facut in graba la norma de 90 minute in boxa blocului ca sa prinda premiera de mai ramane paradoxul fundamental: prin actiune si modul in care a fost gradat conflictul da senzatia de over and done, dead and buried, final chapter and so on/ pe partea cealalta finalul lasa nu o portita ci un ditamai tunelul pentru o posibila continuare...now that is inconsistent...money money si iar money I guess ;)
Nightwane
08 Jun 2006, 19:21
Lady_S: don't be so harsh. Eu am vazut filmul ca pure entertainment. Daca vreau deep plots and stuff like that, ma duc si bag ochiul pe comics. Ia-l ca pe un alt story-arc, poftim. Unul mai subtirel, but still...
Al nostru SadoMasoChrist s-a inmuiat... :lol: si inca kumm!
Nightwane
13 Jun 2006, 11:53
m-am muiat ba!
Gaandalf
15 Jun 2006, 16:39
PS: Nu-l pot suporta pe Bryan Singer. Face din Superman Returns un remake in haine ieftine. I'll kill you :x !!!
mai bine taceai si taci ...hai te rog ...
Nightwane
15 Jun 2006, 17:44
Superman will suck. Ca de obicei.
it can't suck (i mean deepthroat) more than x3
am zis
Nightwane
16 Jun 2006, 07:53
STFU.
Singurul superman misto e Red Son. I hath spoken!
Gulugulugulu!
ATB4FOREVER
20 Jun 2006, 14:44
S.R. nu intra la categoria suks, dar cel mai bun Superman a fost regretatul Christopher Reevs, si in memoria lui tineti-va gura referitor la Superman.........
GhitzaCartitza
20 Jun 2006, 18:00
Hai ca mai e putin pana apare. Mai vorbim dupa...
Herzeleid
01 Aug 2006, 08:22
Mda. Un film care isi bate joc de fanii comics-urilor ...
Fanii au comics-uri, noi avem filmele.
sandokan
03 Aug 2006, 16:29
Sfarsitul bun si pe masura asteptarilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cinemania
03 Aug 2006, 21:46
Sfarsitul bun si pe masura asteptarilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale cui???
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.