PDA

View Full Version : vreau sa stiu...

deea76
08 May 2006, 09:38
Buna...as vrea sa stiu cum pot sa cumpar filmul "Cum sa furi un milion".Multumesc.

raptor
08 May 2006, 11:37
cu bani. cu placere

gionloc
08 May 2006, 13:01
Buna...as vrea sa stiu cum pot sa cumpar filmul "Cum sa furi un milion".Multumesc.

intrebarea poate fi o capcana... priviti titlul filmului... cum sa furi!
cum poti cumpara furtul.. sau cum poti fura cumpararea... hmmm.. probleme delicate.

cu bani sa poti cumpara un furt d e1 milion. pai cam cat poate costa un milion de... (moneda de circulatie internationala)...

totusi, daca e vorba de filmu' lui Wyler.. pe amazon.co.uk e 7GBP. card visa e ok. si mastercard, de altfel.

Pitbull
08 May 2006, 15:09
Cine foloseste programele P2P (DC++, Shareaza, KaZaA, LimeWire, etc.), poate sä FURE multe filme, inclusiv "Cum se câstigä cinstit un milion" (NU cu Peter O'Toole si Audrey Hepburn, NU de William Wyler).
Sä NU o faci, pentru cä pirateria e interzisä si se pedepseste conform legii!
Si sä NU zici cä NU ti-am spus!

lieben
08 May 2006, 15:53
Buna ziua!

Prin 95, 96 era o melodie indiana f ascultata la noi. Era cintata de un tip si o tipa. Poate stiti cum se cheama sau cine o cinta. Eu nu stiam nici atunci, dar poate acum ma ajutati voi.
Oricine sau orice va vine in minte va rog mult scrieti mi pe adresa de mail [email protected]. Poate o gasesc.

Multumesc mult

gionloc
08 May 2006, 16:19
Buna ziua!

Prin 95, 96 era o melodie indiana f ascultata la noi. Era cintata de un tip si o tipa. Poate stiti cum se cheama sau cine o cinta. Eu nu stiam nici atunci, dar poate acum ma ajutati voi.

chiar nu stiti melodia... ?

pai vedeti!!
daca ati sti-o poate ati afla din ea si cum poti fura un milion!!!

:lol: :lol:

lieben
08 May 2006, 16:20
eu voiam niste nume. doar atit. le cautam pe internet si vedeam daca aia e melodia...

Pitbull
10 May 2006, 11:38
Back on topic, cä s-a-ntors Deea76 si-a mai fäcut unu'!
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=137247#137247
Hai, mä - dati-tii fetii Milionu' de furat al lui Wyler, nu fiti!