PDA

View Full Version : Mall Iasi

Ric
07 May 2006, 19:16
In programul cinematografelor din Iasi, este prezentat filmul Mission Imposible III. Acest film ruleaza la Mall Iasi. Intrebarea mea este: Care Mall din Iasi, ca sunt doua: Moldova Mall sau Iulius Mall?????

Nightwane
07 May 2006, 21:20
Maaamaaa...au descoperit moldovenii cinematografia. belea!

Ric
08 May 2006, 10:58
Maaamaaa...au descoperit moldovenii cinematografia. belea!

Da bre. Am descoperit`o shi printr`o minune avem shi doua deodata. Te`ai gasit tu frumos shi destept sa te bagi in seama. Se vede ca esti mai .... belea k moldovenii......obositule.

Degeaba ai tu 2700 de mesaje (raspunsuri la diverse) ca oricum k bou la poarta noua te bagi in seama.

Nightwane
08 May 2006, 14:28
2701

Cinemania
08 May 2006, 14:30
neobositule

lieben
08 May 2006, 15:55
la Moldova!

Ric
08 May 2006, 22:42
la Moldova!

Mersi

Nightwane
09 May 2006, 14:11
2708

crin3l
09 May 2006, 15:16
2708
mai draga dar tare idiot mai eshti... crek peste 90 % dintre mesajele tale sunt asha idioate , asha ca nu te mai lauda ...

Pitbull
09 May 2006, 21:49
Nightyyyyyy!!!!!! Te-a fäcut IDIOT!!! :w00t:

Cinemania
09 May 2006, 21:59
ioi, saracutul de el...Nighty, sa-ti trimit sapun si funie?

Pitbull
09 May 2006, 22:13
Väd cä Nighty întârzie cu räspunsul! Te pomenesti cä face ca äla din troleibuz!

Pe vremea când eram student, mergeam cu troleibuzul spre Matei Voievod. Intre Rosetti si Armeneascä, väd un gräsan care alerga sä prindä troleibuzul. Il prinde, se urcä, si rämâne gâfâind... Unu' din fata lui, enervat, se-ntoarce si-l apostrofeazä:
- Da' nu mai sufla dom'le asa pe mine, cä nu-s Christos în iesle!
Opreste troleibuzul la Mosilor, ästa coboarä, grasul rämâne.
In fine, pe la Traian, grasul scoate un urlet:
- 'tu-l în cur pä mä-sa, m-a fäcut bou!!!

Cinemania
09 May 2006, 23:21
Väd cä Nighty întârzie cu räspunsul! Te pomenesti cä face ca äla din troleibuz!

Pe vremea când eram student, mergeam cu troleibuzul spre Matei Voievod. Intre Rosetti si Armeneascä, väd un gräsan care alerga sä prindä troleibuzul. Il prinde, se urcä, si rämâne gâfâind... Unu' din fata lui, enervat, se-ntoarce si-l apostrofeazä:
- Da' nu mai sufla dom'le asa pe mine, cä nu-s Christos în iesle!
Opreste troleibuzul la Mosilor, ästa coboarä, grasul rämâne.
In fine, pe la Traian, grasul scoate un urlet:
- 'tu-l în cur pä mä-sa, m-a fäcut bou!!!

saracu'..dupa atata chin nu a mai putu replica aluia..sau era din aia cu creier intarziat :lol:

Pitbull
09 May 2006, 23:51
Las-cä vine Nighty si ne spune.

Nightwane
10 May 2006, 14:55
Stai cuminti, fetelor, ca nu am murit. Era doar o problema da ''da-o in cacat de facultate ca ma pun idiotii sa fac lucrari pt ea''.

Moldoveanule, te pup cu respect pe fruncea-ti batuta de vant si iti spun cu drag in glas si candoare ca nu pot fi idiot dat fiind faptul ca eu sunt o SOMITATE CULTURALA SI INTELECTUALA si fac parte din Loja Masonica. Asadar si prin urmare, moldovenii imi sugeau pula la soare. Te iubesc, poate o sa invatati si voi, moldovenii that is, sa vorbiti romaneste nu doar in dialectul ala de cacat. Daca nu se poa, nu-i problema ca noi, cei din regiunile civilizate ale tarii (nu Tara Moldova, Romania, darling) nu prea ne intereseaza de voi si, cel mult, va putem folosi ca suporturi de pahare sau perdele. Te-am sarutat cald si umed pe obrajorii tai inrositi de munca de pe camp. Ciao!

Cinemania
10 May 2006, 18:15
moldophobule

Nightwane
11 May 2006, 14:17
ce ma, si tie iti bat porumbii-n geam?

emanuel
11 May 2006, 14:33
In programul cinematografelor din Iasi, este prezentat filmul Mission Imposible III. Acest film ruleaza la Mall Iasi. Intrebarea mea este: Care Mall din Iasi, ca sunt doua: Moldova Mall sau Iulius Mall?????

Daca erai putin atent (si cinefil mai pasionat) cred ca stiai ca Cinematograful din Iulius Mall inca nu e functional. Deci programul care apare pe site este de la Glendale Moldova Mall, am modificat acum denumirea ca sa nu mai fie neintelegeri.

Supastar
11 May 2006, 14:35
:w00t: Glendale Moldova Mall :w00t:

GATA! m-am convins... renunt la neutralitate si trec in tabara principiilor lui nightwane! :lol:
Imi aduce aminte de un nume extrem de inteligent de echipa de fotbal: Auxerre Lugoj..... acu ghiciti! echipa e din Auxerre sau din Lugoj? :oops:

Nightwane
11 May 2006, 14:43
deci OMFG! GLENDALE MOLDOVA! i think i'm in love. asa o sa o cheme pe primul meu copil. sublim.

Mala Portugal
11 May 2006, 15:02
Glendale este reteaua de cinematografe (americana cred) care opereza in Moldova Mall si, daca nu ma insel, si in Tomis Mall

Nightwane
11 May 2006, 15:16
dar totusi...Glendale MOLDOVA!!!

Mala Portugal
11 May 2006, 15:21
da, stiu...Carrefour Colentina :P , a draq globalizare

Nightwane
11 May 2006, 15:26
de Jolidon nu mai zic :P

(intra si tu pe yahoo daca poti)

Cinemania
11 May 2006, 19:09
ce ma, si tie iti bat porumbii-n geam?

nu, praful de capitala :D

Ric
20 May 2006, 20:27
Stai cuminti, fetelor, ca nu am murit. Era doar o problema da ''da-o in c**** de facultate ca ma pun idiotii sa fac lucrari pt ea''.

Moldoveanule, te pup cu respect pe fruncea-ti batuta de vant si iti spun cu drag in glas si candoare ca nu pot fi idiot dat fiind faptul ca eu sunt o SOMITATE CULTURALA SI INTELECTUALA si fac parte din Loja Masonica. Asadar si prin urmare, moldovenii imi sugeau p*** la soare. Te iubesc, poate o sa invatati si voi, moldovenii that is, sa vorbiti romaneste nu doar in dialectul ala de c****. Daca nu se poa, nu-i problema ca noi, cei din regiunile civilizate ale tarii (nu Tara Moldova, Romania, darling) nu prea ne intereseaza de voi si, cel mult, va putem folosi ca suporturi de pahare sau perdele. Te-am sarutat cald si umed pe obrajorii tai inrositi de munca de pe camp. Ciao!

Pupa`ma pâ frunce da un pic mai jos acolo unde nu bate vantul shi se aude ecoul. Oricum se pare ca "SOMITATE CULTURALA SI INTELECTUALA " de care ai parte...... de fapt nu prea ai; si lispa celor 7 ani de acasa ishi pun akcent`ul :)). "Te crezi mare macho, porcu` p*lii mele, ca nu esti in stare sa faci l*ba" .... cum ziceau niste Moldoveni. Si daca vrei sa ne saruti, mai degraba ne sufli in ms`dos shi te rogi sa nu ni se indrepte coarnele, k sa nu ai parte de o bucurie. Asha ca nu te mai lauda ca oricum esti mic shi prost ... crescut(sau alimentat), depinde de caz. Apropo, cand tzai sters ultima oara mucii de la nas?

PS: Dedicatie spatziala pentru "Nightwane" Planeta Moldova. Te l`as sa alegi tu ce vrei sa asculti

Hai siktir pi moldovinesti.

Ric
20 May 2006, 20:29
dar totusi...Glendale MOLDOVA!!!

Lasa bre ca itzi faci tu firma cu renume shi o sa vedem ce denumire o sa ii dai. Nu te mai da destept ca oricum nu esti. Shi apropo.... vezi ca te k`m tradeaza fatza. :)))) :lol:

Pitbull
20 May 2006, 20:32
Stai cuminti, fetelor, ca nu am murit. Era doar o problema da ''da-o in c**** de facultate ca ma pun idiotii sa fac lucrari pt ea''.

Moldoveanule, te pup cu respect pe fruncea-ti batuta de vant si iti spun cu drag in glas si candoare ca nu pot fi idiot dat fiind faptul ca eu sunt o SOMITATE CULTURALA SI INTELECTUALA si fac parte din Loja Masonica. Asadar si prin urmare, moldovenii imi sugeau p*** la soare. Te iubesc, poate o sa invatati si voi, moldovenii that is, sa vorbiti romaneste nu doar in dialectul ala de c****. Daca nu se poa, nu-i problema ca noi, cei din regiunile civilizate ale tarii (nu Tara Moldova, Romania, darling) nu prea ne intereseaza de voi si, cel mult, va putem folosi ca suporturi de pahare sau perdele. Te-am sarutat cald si umed pe obrajorii tai inrositi de munca de pe camp. Ciao!

esti mic shi prost ...

Sacrilej! :o
Nighty e GRAS si ROZ cu fundulite BLö

Nightwane
21 May 2006, 12:38
OMFG! MOLDAVIANS ARE CONFUSING ME!

PITBURG...i hate you...my sweet sweet topic si s-a dus dracu'! DAMN YOU!

Pitbull
21 May 2006, 13:21
Mä lasi?
(Spelled: "Mall lasi")

Nightwane
21 May 2006, 13:35
Â

Ric
25 May 2006, 13:28
esti mic shi prost ... [/quote]

Nighty e GRAS si ROZ cu fundulite BLö[/quote]

Alt destept. Ce se face Romania asta cu atatia oameni destepti?

Supastar
25 May 2006, 13:43
Se face tara tuturor posibilitatilor! 8)

Pitbull
25 May 2006, 13:59
esti mic shi prost ... /quote]

Nighty e GRAS si ROZ cu fundulite BLö/quote]

Ric
Care-i mic
Si bea läptic,
Mai întoarce-te la cel mesaj, c-un edit, si bibileste putin le semnele citärii, cä iese confuz.

Nightwane
25 May 2006, 14:17
Da' ce se face romania cu atatia moldoveni???

crin3l
25 May 2006, 14:25
evolueaza

Nightwane
25 May 2006, 14:28
CU MOLDOVENI??? Aia nici macar pe post de hartie igienica nu-s buni.

Airlight
25 May 2006, 14:31
bey, Mall Leshi ? :D

Pitbull
25 May 2006, 14:40
Nighty, nu fi rasist!

Nightwane
25 May 2006, 14:46
Da' nu sunt rasist. Dracu' sa te ia ca strici topicele la oameni.

crin3l
25 May 2006, 15:02
CU MOLDOVENI??? Aia nici macar pe post de hartie igienica nu-s buni.
hai du-te....macar suntem shi noi buni la ceva... fatza de altzii

Nightwane
25 May 2006, 15:19
fata de Ricky Martin?

Ric
10 Jun 2006, 20:22
fata de Ricky Martin?

Nu bre ........ fatza de Shakira :)))

PS: Ei te`am dat pe spate acu? Sau ai cazut un fund k bobocu? :PP

Ric
10 Jun 2006, 20:24
Apropo vezi ca te tradeaza avataru. Nu de altceva dar se sperie lumea.

Ric
10 Jun 2006, 20:25
evolueaza

Shi apropo vrei nu vrei, intri cu toti moldovenii in Europa 2007 :P, zi ca nu te bucuri acum. :))

Pitbull
11 Jun 2006, 01:10
Ba, din päcate, nu cu toti - numai cu cei de dincoace de Prut...

mioara1704
23 Jun 2006, 10:04
Deci plictiseala mare pe forum....

AdamWorth
19 Jun 2024, 09:41
Fain cinemaul, dar nici cu acel sex shop din Iasi (https://hatar.ro/pages/cele-mai-bune-sex-shopuri-din-iasi) nu mi-e rusine :))