View Full Version : V for Vendetta
peter jackson
05 May 2006, 18:48
Fratii wachowski ,creatorii trilogiei matrix , au dat-o in bara cu acest film.Alan Moore,autorul romanului grafic din 1983 care a stat la baza filmului, a declarat ca scenariul e un gunoi.scenaristii andy si larry wachowski au creat un film anarhist si anticrestin. se vorbeste foarte mult fara sens in acest film.
Nightwane
07 May 2006, 15:19
oh doamne. anarhist si anticrestin? da' king kong ce curu' meu e ma? zoofilic si dureros de prost. sex.
RinTinTin
10 May 2006, 15:33
Da, e un film SLAB. Cu toate ca saracul regizor s-a chinuit destul de mult (chiar l-am apreciat, ca regie, si joc actoricesc, mai ales in privinta lui V).
Si e un film SLAB din punct de vedere al scenariului, care e plin de clisee tampite, de genul " Esti un om citit" pentru ca tipul recita o suita de cuvinte care incep cu V..
Pacat, ma uitam cu neincredere la Alex Leo Serban, si-l consideram elitist cand zicea ca e o porcarie. Chiar este.
Benny,rolul tau e sa moderezi, nu sa cenzurezi. Back off. Shezi.
Supastar
10 May 2006, 15:49
Pacat, ma uitam cu neincredere la Alex Leo Serban, si-l consideram elitist cand zicea ca e o porcarie. Chiar este.
cine? als elitist? :P
RinTinTin
10 May 2006, 15:59
Citeste in context,:P
Jesus f.ucking Christ! Al treilea topic. Si, by all means, continua sa-mi zici mie "shezi" sa vezi cum sed eu si zbori tu.
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=8210
bill_the_butcher
11 May 2006, 15:04
king kong cand a murit, cred c-au scos 30 de t de 'kkt' din el, la cata burta avea. ca si peter jackson si john wayne de altfel(30 kg - a murit constipat).
in schimb mi-a placut v for vendetta, in special unele referinte la matrix si povestea celor 2 lesbiene. Dar cel mai mult mi-a placut toata scena de actiune de la final (replici + taieturi). mesajul politic prea putin conteaza pentru c-am mai vazut de-astea, dar contextul in care a fost plasat si personajele l-au facut ceva mai captivant.
ideea cu masca nu e a fratilor wachowski, dar masca e sadica si tare.
peter jackson
13 May 2006, 11:16
V for Vendetta reflecta conceptia anticrestina a transsexualului Larry Wachowki care este unul din creatorii Matrix.
Cinemania
13 May 2006, 11:38
V for Vendetta reflecta conceptia anticrestina a transsexualului Larry Wachowki care este unul din creatorii Matrix.
Dennis Stelistu reloaded
peter jackson
13 May 2006, 11:51
Poveste de dragoste intre lesbiene. Cum se poate uita spectatorul obisnuit la asa ceva.
Supastar
13 May 2006, 12:01
Poveste de dragoste intre lesbiene. Cum se poate uita spectatorul obisnuit la asa ceva.
ohoooo!!!! si inca cu cat interes! :P
Airlight
13 May 2006, 13:37
amice, daca nici acum nu detectezi stratul gros, vrandu-se ironic, de subtext din poeziile lui pigei esti la fel de subtil ca la inceput, cand ai deschis prima fereastra :) de forum..
RinTinTin
16 May 2006, 13:53
Cine e Pigei, Air, mate?
Airlight
16 May 2006, 16:09
de acum disparutul din forum petru jackson
Alex Leo Serban
16 May 2006, 18:44
vrei sa spui, petru iacobescu!
frodo baggins
19 May 2006, 18:04
V for Vendetta putea fi un film mult mai bun daca era mai putin politic si V putea zbura gen Batman.Acest peter jackson de pe forum e foarte ciudat. Sper sa nu fie multi ca el pe acest forum.
Asa... Am sters un dialog 100% off-topic intre Pitbull si frodo baggins, user-ul de week-end al saptamanii acesteia.
Filmul mi-a fost recomandat de un prieten drag de mai bine de doi ani. Atunci l-am început, dar după primele cinci minute l-am închis şi atât a fost. Azi mi-am amintit de film şi prin urmare l-am văzut, de data asta pe tot.
Mi se par remarcabile filmele care mă fac să trăiesc alături de personaje senzaţiile pe care le simt, momentele prin care trec. Aici a fost cazul. Scrisoarea citită de Evey chiar m-a impresionat, iar imediat după aceea când ea află adevărul parcă simţeam şi eu atacul de panică.
Destul de generos din punct de vedere vizual, filmul m-a atras mai ales prin meticulozitatea personajului mascat... şi vocea. Amândouă bine puse la punct. De asemenea filmul abundă cu replici simple, dar totuşi profunde. Subiectul este unul de mare actualitate şi poate chiar inepuizabil: Big Brother cu tot ce a însemnat/înseamnă.
Mi-a plăcut, deşi eram pregătită să mă plictisesc şi să mă lupt cu mine însămi să îl pot privi până la capăt. Se pare că s-a schimbat câte ceva în ultimii doi ani de zile [la mine].
Un film care incepe prost, continua prost si se termina tot prost :| !
marcusARCUS
23 Aug 2009, 18:11
E entertaining dar prost.
Dragomara
23 Aug 2009, 19:26
m-am uitat şi eu ieri, asta ca să nu mor dezinformată! :P nu e genul meu de film, însă trebuie să recunoaştem faptul că are totuşi magia lui. mi-au plăcut politicul, realizarea, coloana sonoră şi evident morala. însă nu ştiu de ce simt eu că eu aş fi terminat-o altfel, probabil unde răzbunarea nu mă caracterizează, încă. ;)
oricum mi-au plăcut la nebunie câteva replici:
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof.
Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot... But what of the man? I know his name was Guy Fawkes and I know, in 1605, he attempted to blow up the Houses of Parliament. But who was he really? What was he like? We are told to remember the idea, not the man, because a man can fail. He can be caught, he can be killed and forgotten, but 400 years later, an idea can still change the world. I've witnessed first hand the power of ideas, I've seen people kill in the name of them, and die defending them... but you cannot kiss an idea, cannot touch it, or hold it... ideas do not bleed, they do not feel pain, they do not love... And it is not an idea that I miss, it is a man... A man that made me remember the Fifth of November. A man that I will never forget.
Evey Hammond: My father was a writer. You would've liked him. He used to say that artists use lies to tell the truth, while politicians use them to cover the truth up.
V: A man after my own heart.
Si mie mi-au placut mult unele idei ale filmului, mai ales cele prezentate de tine. A doua chiar mi-a ramas in mine pentru ca sunt nascut pe 5 noiembrie :P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.