View Full Version : Merita Cinemagia pe Hirtie 10 RON?
Ambra Blu
25 Apr 2006, 22:34
Chestionar.
cherryblossom
26 Apr 2006, 09:49
10 RON? lol, dar ce i-a apucat?
christi
26 Apr 2006, 12:25
Revista e 10 roni pentru ca include DVD. Primul numar e cu filmul "The Shawshank Redemption". Raspunsul meu: da, merita 10 roni, daca obisnuiesti sa vezi filme acasa, pe dvd.
Ambra Blu
26 Apr 2006, 12:35
Un DVD pirat, cu tot cu carcasa si poza costa 10 RON. Atunci Cinemagia, revista propriu zisa, cit costa? Sau DVDul vostru este original?
Cinemania
26 Apr 2006, 13:22
Un DVD pirat, cu tot cu carcasa si poza costa 10 RON. Atunci Cinemagia, revista propriu zisa, cit costa? Sau DVDul vostru este original?
buna intrebare...daca e original atunci chiar merita
Daca DVD-ul e ca lumea, eu zic ca merita. N-am vazut noul numar, dar nu cred ca ar strica ca si articolele sa devina mai serioase, cu opinii critice, stelute & shit... Atunci ar merita 9.90 RON.
christi
26 Apr 2006, 18:22
Nu prea avem cum sa dam opiniile noastre critice - cit timp, cel putin eu, nu vad filmele decit cind apar la noi pe ecrane. Adica dupa ce revista e deja pe piata. Insa odata cu schimbarea asta, avem si stelute, avem si opinii.... ce-i drept nu ale noastre, ci mici citate ale altora.
Leonard
26 Apr 2006, 18:24
nup. poate 3-4 lei, în nici un caz 10 pentru cã nu cred cã dvd-ul e original. pun pariu cã e single layer dvd-ul. cele originale, la filmele ce depãºesc 90-100 de minute (cum e ºi Shawshank Redemption) sunt double layer (are peste 4,5 G).
dacã totuºi e original, double layer, cu extra-uri, interviuri ºi bonusuri, meritã 10 lei. dar n-aº da banii ãºtia doar ca sã fac proba ºi sã risc sã iau þeapã.
dacã totuºi e original, double layer, cu extra-uri, interviuri ºi bonusuri,
Si cu autograful regizorului pentru fiecare cumparator eventual.
Merita 10 lei, totusi pe dvd sa nu fie un divx luat de pe net :) .Dar ma indoiesc ca ar putea fi asa.Un film de 4 giga se vede super ok.
Succes
irene marlyne monroe
26 Apr 2006, 21:14
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
HRISTOS A INVIAT!
fanroxette
01 May 2006, 12:28
fratzilor...spuneti-mi si mie unde se gaseste domle CINEMAGIA asta faimoasa...ca de 2 saptamani tot intreb de ea in carefour si metro la magazinele de ziare..si se pare ca tre sa iau si eu o parte din viitoarele incasari..pt ca vanzatorii de acolo nici nu stiau despre ce e vorba ;) ...
ca dupa cate vad...dragii nostri directori ai revistei nu se deranjeaza sa incerce un mic contract cu RODIPETul ca sa o aiba orice amarat din tara..
am mai incercat si la DIVERTA din Unirea de exemplu si tot nimic...eu nu-s din bucuresti si nu pot sa stau s-o caut chiar din magazinas in magazinas :(
irene marlyne monroe
01 May 2006, 13:29
fratzilor...spuneti-mi si mie unde se gaseste domle CINEMAGIA asta faimoasa...ca de 2 saptamani tot intreb de ea in carefour si metro la magazinele de ziare..si se pare ca tre sa iau si eu o parte din viitoarele incasari..pt ca vanzatorii de acolo nici nu stiau despre ce e vorba ;) ...
ca dupa cate vad...dragii nostri directori ai revistei nu se deranjeaza sa incerce un mic contract cu RODIPETul ca sa o aiba orice amarat din tara..
am mai incercat si la DIVERTA din Unirea de exemplu si tot nimic...eu nu-s din bucuresti si nu pot sa stau s-o caut chiar din magazinas in magazinas :(
DAR AI INCERCAT LA CINEMATOGRAFE?DE-AIA II ZICE CINEMAGIA CA SE MANCA FILM CU PAINE NU DOAR PAINE PT A O GASI IN CARFUR,MAI ALES DACA ESTE VREO EXPOZITIE SAU LANSARE DE CEVA,FILM...
fanroxette
01 May 2006, 17:49
"Ea poate fi gasita in magazinele de specialitate si la Carrefour, Media Galaxy etc."
..este exact ce scrie pe site unde poate fi gasita revista...repet, nu sunt din bucuresti si nu pot sta sa o caut "din poarta in poarta" numai pentru ca distributia revistei e deficitara....cum de aberatiile alea de reviste de 4 pagini dar cu 2 filme, la 400000 lei se distribuie lejer prin Rodipet si cinemagia, care a avut bani sa scoata atatea numere gratis acuma n-are bani de un amarat de contract cu Rodipetul..in fine.....trebuiau macar sa mentioneze si cinematografele printre locurile de distributie...
thanks anyway
Am cumparat revista si va pot spune ca DVD-ul este Single Layer...
Nightwane
02 May 2006, 14:25
mda. inca o revista pe care nu voi da banii.
@christi: ce te tot lingi singur in cur? tot xerox ramai.
Am cumparat revista si va pot spune ca DVD-ul este Single Layer...
Nici nu se putea sa fie altfel decat single layer.
fanroxette
13 May 2006, 16:05
am gasit finally revista dar e sub asteptari....speram la ceva in plus fata de formatul online, ceva care sa merite banii aia..dvdul e ok...dar multi dintre cei care citesc revista presupun ca au deja filmul in colectie...so....
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.