View Full Version : paste fericit!
.ce zice si titlul. e o sarbatoare cica importanta...eu nu stiu de ce, de fiecare data de sarbatori ma simt parca pe alta lume, nu-mi gasesc locul, sunt nervos si iritat....in fine. cheri on.
Airlight
21 Apr 2006, 23:34
HEPI ISTER
Citoyens, stay tuned. Revin cu vesti despre Resurectie.
Alex Leo Serban
22 Apr 2006, 06:50
frankly m'dear, i don' t give a damn :sleep:
Nightwane
22 Apr 2006, 09:53
OO
Mala Portugal
22 Apr 2006, 12:06
Umm aceasta minunata ocazie de a-mi pierde cateva zile intr-un loc shitty, inconjurata de oameni care imi sunt simpatici (cand sunt la distanta)...
To die for :((
Airlight
22 Apr 2006, 23:19
si pentru cei carora le pasa si pentru cei carora nu le pasa:
JC RESURRECTION COMPLETE.
and, just for you to know. JC RULEZ.
europe_east
23 Apr 2006, 00:32
adevarat RULEZ.
Pitbull
23 Apr 2006, 01:06
Barosanu' si-a revenit.
* * *
- Christos a-nviat!
- Am fost informat. ;)
Alex Leo Serban
23 Apr 2006, 09:15
si pentru cei carora le pasa si pentru cei carora nu le pasa:
JC RESURRECTION COMPLETE.
and, just for you to know. JC RULEZ.
JEsus, unii merg la biserica cu laptopu dupa ei! :o
speaking of which: azi noapte, indreptindu-ma spre locul unde se desfasura party-ul pascal (the only reason to get me out of bed at 0.10!), am vazut:
1. una bucata sofer taxi conducind cu stinga & tinind 'lumina' cu dreapta, oprindu-se in coltul strazii mele & sharing zisa 'lumina' cu amaritzii de politisti din ghereta...
2. o doamna plimbindu-si ciinele prin cartier; cu o mina tinea lesa, cu cealalta - candela catolica care, anul asta, pare sa fi inlocuit ortodoxa luminare...
digestie fericita!
cherryblossom
23 Apr 2006, 10:54
speaking of which: azi noapte, indreptindu-ma spre locul unde se desfasura party-ul pascal (the only reason to get me out of bed at 0.10!), am vazut:
1. una bucata sofer taxi conducind cu stinga & tinind 'lumina' cu dreapta, oprindu-se in coltul strazii mele & sharing zisa 'lumina' cu amaritzii de politisti din ghereta...
2. o doamna plimbindu-si ciinele prin cartier; cu o mina tinea lesa, cu cealalta - candela catolica care, anul asta, pare sa fi inlocuit ortodoxa luminare...
digestie fericita!
hahaaa, ce simpatic!!
crezi ca romanii stiu care e diferenta? si oricum, asa-zisa 'candela catolica' e tot o luminare, 'optimizata' la statul afara, in vint :P
bellhop
23 Apr 2006, 16:13
Jesus walks into a motel,
throws some nails on the front desk, and says:
"Can you put me up for the night"?
:P
Happy Easter, bunnies!
.a fost dragut anul asta pastele, fara griji, fara haine scrobite, fara beserici dar si fara mancare buna.
77ravens
26 Apr 2006, 15:28
raptor,stiu ce simti;si eu ma simt aiurea in momente din astea
77ravens
26 Apr 2006, 15:32
Alex,daca Scorsese vedea faza aia cu taximetristu',TAXI DRIVER poate ar fi aratat altfel
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.