Log in

View Full Version : subtitrare pt tsotsi

myke
12 Apr 2006, 16:56
sunt nou pe forum e primu meu post. vreau sa stiu daca cineva are subtitrare la filmul tsotsi. va rog. imi trbuie neaparat.

christi
13 Apr 2006, 13:54
Asteapta sa iasa pe dvd si in romania, ia-l original si o sa ai si subtitrare. Pentru piraterii, ai gresit forumul.

Nightwane
13 Apr 2006, 14:46
si daca nu apare pe dvd in romania?

ca de ex, si eu caut subtitrare la Violent S.hit 1 si nu exista dvd in romania cu asa ceva. solutii, ceva?

GhitzaCartitza
13 Apr 2006, 17:03
ca de ex, si eu caut subtitrare la Violent S.hit 1 si nu exista dvd in romania cu asa ceva. solutii, ceva?
lǎrn ingliº sau germǎn

Nightwane
13 Apr 2006, 17:21
stiu engleza, putza. :P

myke
13 Apr 2006, 18:06
interesant e ca tsotsi nu e doar in engleza. si nu gasesc nic sub in eng. daca am gresit forumu imi cer scuze si ma retrag. vad ca lumea nu e prea prietenoasa pe aici...

Pitbull
13 Apr 2006, 18:22
si nu gasesc nic sub in eng. daca am gresit forumu imi cer scuze si ma retrag.
Ho, copile, nu te späria! "Ai gresit forumul" e doar un citat din clasici - mai precis din admin-ul de la forumul Vama Veche, care exact asa mi-a spus acum trei ani si ceva, când eram nou acolo si am pomenit ceva despre melodii luate prin KaZaA. Si s-a potrivit de gresisem forumul asa de bine, c-acuma na c-am ajuns si eu admin, coleg cu dânsu'! :P

Cinemania
13 Apr 2006, 18:34
interesant e ca tsotsi nu e doar in engleza. si nu gasesc nic sub in eng. daca am gresit forumu imi cer scuze si ma retrag. vad ca lumea nu e prea prietenoasa pe aici...

ioi..si tu??? nu te retrage..inca..stai sa vezi mai multe..recunoaste, te-a amenintat Christi pe privat ca de in gat la BSA, nu?

myke
14 Apr 2006, 13:02
exista oameni care fac asa ceva?! nu nu ma amenintat nimeni prin prv.dar totusi nu are nimeni subtitrarea aia?!

Pitbull
14 Apr 2006, 13:11
Päi uite cä pân-acum n-a särit nimenea. Da' nu se stie, nu se stie... Uneori, la câte-un topic solicitatoriu de-aici de la "Vreau sä stiu" s-a räspuns si peste zile, säptämâni, luni, ANI... Deci, stick around...

Bogie
14 Apr 2006, 13:13
Asteapta sa iasa pe dvd si in romania, ia-l original si o sa ai si subtitrare. Pentru piraterii, ai gresit forumul.

El vrea o subtitrare...asta e o piraterie?

Pitbull
14 Apr 2006, 13:16
Nu tel quel, ci prin asociere - adicä: "Pentru ce ai tu nevoie de subtitrare? Nu cumva pentru un film negatasubtitrat? Care de unde-l ai tu pe el? Nu cumva de pe DC++? Huooo, piratule, säriiiti, sä vinä melitia...!"

christi
14 Apr 2006, 13:20
vad ca lumea nu e prea prietenoasa pe aici...

Aici ai nimerit-o din prima. :P

Cinemania
14 Apr 2006, 13:20
asa zice sa nu ne mai dam lupi moralisti :D

Pitbull
14 Apr 2006, 13:23
Bref, suntem ca un echipaj de pirati: shoot first, subtitles later! ;)

gionloc
14 Apr 2006, 14:56
m-am uitat si io pe imdb sa vad ce naiba e cu filmul asta de naste atatea discutii despre pirati si pumni privati :lol:

1. e un film cu un buget estimat la 3 mil USD.
2. e lansat de nici 2 luni pe mapamond!
3. in ce limba e vorbit?
aaaa... Zulu.... Xhosa.... sorry, daca era in malgaºã, poate te ajuta Pitbull, care, la un moment dat, se interesa de vorbirea respectiva in interes poetic :love: (avand in vedere 1, 2 si 3!) cine sa se ocupe de traducerea lui???

totusi, daca nu grabesti tare, vei vedea ca pana la urma va aparea pe saiturile internationale vreo subtirtare a filmului! macar pentru a ne anunta ca a aparut vreo subtitrare, nu pleca dintre noi! 8)

BeNnY
14 Apr 2006, 17:36
Nu tel quel, ci prin asociere - adicä: "Pentru ce ai tu nevoie de subtitrare? Nu cumva pentru un film negatasubtitrat? Care de unde-l ai tu pe el? Nu cumva de pe DC++? Huooo, piratule, säriiiti, sä vinä melitia...!"

Se poate da the benefit of doubt si sa zica ca vrea subtitrarea ca sa citeasca filmul, nothing more.

Leonard
14 Apr 2006, 23:27

interesant e ca tsotsi nu e doar in engleza. si nu gasesc nic sub in eng.

dar eu ce sã mai zic cã am un film iranian Baduk (1992) la care nu existã sub nici în englezã (e doar titrat în chinezã pe film) ºi unul sudcoreean Bad Movie (1997) la care deasemenea nu existã în englezã sau în altã limbã?
christi, e frumoasã replica 'aºteaptã-l pe dvd original sã iasã în romania' cînd acestea douã nu existã nici pe amazon.com. încãrunþesc.
piraterie se cheamã cînd filmul ruleazã în cinema în momentul ãsta sau se gãseºte pe dvd oficial ºi totuºi, decizi sã þi-l iei de pe net, nu cînd e vorba de filme pe care nu ai altã posibilitate sã le vezi. iar dacã distribuitorii nu s-au deranjat sã le ia, ce vinã are spectatorul?
myke, stai calm cã la tsotsi o sã ai mai mult noroc. sunt sigur cã va apãrea.

2. e lansat de nici 2 luni pe mapamond!

destul. atîta vreme cît filme de 2 bani gen 'war of the worlds' sunt aduse simultan la noi cu premiera internaþionalã, de ce la altele se întîrzie atît? se cheamã 'încurajarea pirateriei'. iar la Tsotsi e vorba de un film nominalizat la Oscar (ºi cîºtigãtor ulterior), nominalizãri anunþate din ianuarie. aveau tot timpul sã-l ia dacã le pãsa la distribuitori.

herbert
15 Apr 2006, 00:40
filmu' e prost. am scris dspr el la "cel mai recent film...". e de necrezut (dar cine mai crede astazi... Academia) ca a putut lua Oscarul...
am subtitre in portugheza, catalana si... rusa.
il pot traduce (filmu') in romana, dar chiar nu merita.