Log in

View Full Version : "Maneaua de Aur"

emanuel
11 Apr 2006, 00:07
Fratilor, vine sfarsitul lumii!
Iata ce ne prergateste MediaPro-ul pe ecrane anul acesta... Si nu e gluma! Bine ar fi...

Maneaua de Aur (http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=15191&what=cast)

Articolul din Libertatea (http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=150501)

Pitbull
11 Apr 2006, 00:08
auleo

Pitbull
11 Apr 2006, 00:09
auleo

Pitbull
11 Apr 2006, 00:10
(n-am clicat de douä ori din gresealä)

Pitbull
11 Apr 2006, 00:10
auleo

Pitbull
11 Apr 2006, 00:11
(nici acum)

Pitbull
11 Apr 2006, 00:11
auleo

Pitbull
11 Apr 2006, 00:12
auleo

emanuel
11 Apr 2006, 00:14
Aoleu, aoleu.. dar eu sunt curios cine este "regizorul" care s-a compromis in halul asta... :D
Deocamdata Pro-ul nu ne-a transmis amanunte...

Pitbull
11 Apr 2006, 00:14
...deci câteodatä asa se manifestä la mine fenomenul "I freak out".

In concluzie:

"Lumea merge asa de räu, pentru cä desteptii îsi consumä toate resursele ca sä-i facä fericiti pe prosti."
(Phil J. Collins - äla de jos, din semnätura mea)

BeNnY
11 Apr 2006, 03:30
Ha. Adevarul e ca asta ne mai lipsa. Manelisti in filme. Pai daca nu zice nici unul "mata vrei mazare" n-au facut nimic.

qwerty
11 Apr 2006, 09:27
E penibil rau de tot.Cand e vorba de bani nimeni nu se da in laturi de la nimic.E rau ca tipi aia au ajuns sa joace in filme dar vinovatii sunt tot printre noi.
A aparut si TVMANELE o revista despre viata manelistilor.Vrei sa afli ce a mai facut manelistul tau preferat?Vrei sa stii ce a mai mancat?Vrei sa stii cum si-a decorat casa?Citeste TVMANELE si vei gasi raspuns la toate.

P.S-Daca cineva aro o punga il rog sa mi-o trimita imediat.

gionloc
11 Apr 2006, 11:53
ce tari is astia!! :huh:
incredibil!!!

prima intrebare pe care mi-am adresat-o o fost, precum l-am vazut apoi si pe emanuel, CINE E REGIZORUL?

cred ca fiecare isi va regiza aparitia, astfel incat va fi o premiera mondiala dinspre doo aspecte: primul film cu manelisti p elocul I in boxoffice intr-o tara membra UE si... primul fiml fara regizor, adica nerecunoscut si nerevendicat autoriceste! :lol:

iar finantarea: fiecare plateste ca sa cante in film, asadar e o pelicula ce se sustine din autopublicitate!

am pus-o!!
:alien: :alien: :alien: :alien: :alien: .....

raptor
11 Apr 2006, 13:14
.unora le plac manelele. cine regizeaza? nicolaescu, sper.

raptor
11 Apr 2006, 13:16
.a, si sa nu uit. sa nu-mi ziceti ca nu o sa va uitati ca nu va cred. eu unul mor de curiozitate. presimt deja ca or sa fie cele mai amuzante 2 ore din ultimul deceniu.

Cinemania
11 Apr 2006, 18:00
ne-om uita asa cum mai tragem cu ochiul la protv cand se mai dezlantuie bastanii pe acolo

Cinemania
11 Apr 2006, 18:01
btw, mai mult material pt cronica carcotasilor :lol:

gionloc
12 Apr 2006, 12:41
.a, si sa nu uit. sa nu-mi ziceti ca nu o sa va uitati ca nu va cred. eu unul mor de curiozitate.

d-apoi cum sa nu ne uitam! sub o forma sau alta cred ca toata lumea il va vedea, chiar daca nu aruncam cu totii niciun ochi pe protv cand se dezlantuie baetii-care-canta-din-gat-modulandu-si-vocea-galgait!

emanuel
12 Apr 2006, 13:20
Gata, am descoperit regizorul, si am facut rost si de un sinopsis al filmului (varianta care este acum pe CineMagia a fost editata, ca daca citeati varianta originala, va terminati de ras... era plina de exprimari precum "o poveste de dragoste spusa si traita pe ritmurile celei mai indragite muzici in Romania ultimilor ani"...).

Hai sa fim seriosi!

raptor
12 Apr 2006, 13:28
.,..hehehe. pai m-a umflat risul numai cind cand am vazut numele protagosnistului: "sorinel-copilul-de-aur"
.d'apai sa mai citesc si sinopsisul?

gionloc
12 Apr 2006, 13:31
Gata, am descoperit regizorul

da, se pare ca regizorul e omul de casa al MedieiPro, probabil scolit la ei. io unu is tare curios sa aud cam care-s preferintele filmice ale tipului astuia care va semna, alaturi de urmatorul hit al casei pomenite, PETITORII, un produs vacanta mare (imi cer scuze!).

raptor
12 Apr 2006, 13:37
.cum adica?eu cred ca e cit se paote de evident: domnul prefera wong kar vai, emil custurica si andrei tarcovschi. altfel cum sa se inhame la asa un proiect magnific?

.media pro. aceeasi fanfara care ne-a incintat anul trecut, pe 1 decembrie, cu imnul manelistilor :sick: . baga-mi-as pula, picioarele si scirba in hoitul tau imputit, mincate-ar jigodia sa te manance.

BeNnY
12 Apr 2006, 14:57
.media pro. aceeasi fanfara care ne-a incintat anul trecut, pe 1 decembrie, cu imnul manelistilor :sick: . baga-mi-as p***, picioarele si scirba in hoitul tau imputit, mincate-ar jigodia sa te manance.

It's the season to be jolly, tra la la la la la la la la. Eu vreau Adrian Copilul Salam

77ravens
30 Apr 2006, 20:14
De fapt, Prost tv vrea sa detroneze Bollywood ul;principiul lor:ii atacam cu "oamenii lor"(sa ma ierte UE),cu propriile lor arme!De fapt,e o diversiune la mijloc,un mic jmen(sa ma ierte din nou):paziti va bunurile cand va uitati la film;credeti voi ca ei sunt acolo in film,dar,daca plecati din fata ecranelor chiar si un pic,s ar putea sa nu le mai gasiti cand va intoarceti(sa ma mai ierte o data,n am nimic cu manelistii).Deci,atentie!

Sinnerman
04 May 2006, 16:15
Benny, din cate tin ieu minte, Adrian Copilu` Salam s-a mai tras intr-un film, prin '97-'98, film care parca se numea 'The Crazy Stranger'. Deci are experienta, dom`le! [ :sick: ]

Talent avem, manele sa fie!

europe_east
04 May 2006, 19:01
vorbeste dupa ce vezi filmu'.

emanuel
04 May 2006, 23:57
Benny, din cate tin ieu minte, Adrian Copilu` Salam s-a mai tras intr-un film, prin '97-'98, film care parca se numea 'The Crazy Stranger'. Deci are experienta, dom`le! [ :sick: ]

Talent avem, manele sa fie!

Da, Gadjo Dilo, cu rromanca noastra Rona Hartner.

Pitbull
05 May 2006, 00:50
Si, mai recent, în "Furia" lui Radu Muntean - as himself, evident!
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=2189&postdays=0&postorder=asc&start=50

firimituri
28 May 2006, 18:41
dar voi nu stiati ca adi de vito are si documentar? serios :lol: