View Full Version : Daca se poate ....
pampalau
31 Mar 2006, 17:30
Sper sa nu radeti de mine...caut de multa vreme melodiile dintr-o telenovela "Trupul dorit" , de melodia din generic am facut rost... erau niste melodi cantate la pian, de rolul principal...
Help Help Help.....de cand a inceput serialu :( m-a inebunit gagica`mea cu melodiile alea, am ajuns sa stau cu telefonu ..sa inregistrez melodiile
Va multumesc frumos!! :D
ma pampalaule...lol nici nu mai stiu ce gluma sa mai fac....ideea e ca nimeni de aici nu te poate ajuta cu problema asta pt ca in general ne cacam pe telenovele...dar incearca totusi sa-i dai un mesaj privat lui Nightwane:
http://www.cinemagia.ro/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=1754
el e singurul care se uita la asa ceva, poate te ajuta el.
Ambra Blu
31 Mar 2006, 18:12
=))))))))))))))))))))))))))))0000000000
gionloc
31 Mar 2006, 18:26
Va multumesc frumos!! :D
:lol: :lol:
sau ia un tvtuner bunicel, macar un 'leadtek expert', inregistreaza telenovela :P apoi cu programele destepte dezlipesti coloana sonora de imagine, pecare apoi o tot tai pana ajungi la forma (nu totala, e drept, ci doar atat cat o interpreteaza astia in... telenovela) asteptata de prietena ta.
sau, desparte-te de domnisoara!!!!
si daca nu poti si nu poti (sa te desparti de ea)
inregistreaza telenovela, astepti la final cadru cu cadru sa vezi cine (compune!!???) e responsabil de muzica si il cauti tu cumva.
si scrie-i acelasi mesaj, cred ca o sa mearga! :P
Nightwane
31 Mar 2006, 19:45
raptor. ce stii tu ba ce e aia arta? Corpul dorit e cea mai misto chestie de la Pasión de gavilanes si Tormenta incoace. doar uzurpatoarea, si bogatii plang si marimar (poate si sarmana maria) detroneaza aceasta nestemata cinematografica. 'ai dracu'!
bellhop
01 Apr 2006, 01:37
uh, ia-uite aici opinii avizate:
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=13970&what=userreviews&p=131587
:shock:
Che pasa mi amor dove es le logica ?! TAM TAM TAM ! Era su padre :lol:
Nightwane
02 Apr 2006, 15:38
hai ca esti varza.
In primu rand tipu/tipa se refera la trupu dorit nu corpu dorit , cred ca totusi vorbesti despre altceva
Supastar
02 Apr 2006, 15:56
In primu rand tipu/tipa se refera la trupu dorit nu corpu dorit , cred ca totusi vorbesti despre altceva
U'r joking, right? :oops:
Nightwane
02 Apr 2006, 16:06
Corpus Christi.
77ravens
30 Apr 2006, 07:43
habar na i!aici e vorba de fizic!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.