PDA

View Full Version : Revista Noua: Time Out

Ambra Blu
31 Mar 2006, 10:03
O franciza care merge din ce in ce mai bine. Inca baleiaza in cautarea unui echilibru, dar e net peste celelalte publicatii de tip going out. Cum vorbeam cu Kiri acum citeva zile, rubrica de film e de departe cea mai buna. Which brings me to what I had in mind from the beginning: desi imi place cum scrie Cretulescu in general, la Hostel m-a dezamagit (vorba vine, cum cacat sa te dezamageasca un articol intr-o revista, culmea perisabilitatii, mosule): nu stiu daca a vazut filmul, dar, daca l-a vazut, cronica lui seamana dubios de mult cu ce-am vazut pe imdb si alte citeva siteuri de-astea de film reviews. Iar aia cu violenta seaca si nihilista, mai da-ma-n sloboz, am citit-o deja pe atitea site-uri americane, incit mi s-a acrit. Si, nu, yankeii nu numesc gorefest asemenea produse, pentru ca ar face o mare nedreptate lui Cabin Fever.

Airlight
31 Mar 2006, 10:13
zici asta pen'c-ai scris la ea sau .. ? :))

am vazut-o si eu, e ok - deja o folosesc ca reminder de ce se mai intampla si unde, e mai completa si mai sigura in optiuni decat alelalte. will keep an I on it.

though shalt not fault your competition, anyway, not that i don't subscribe here and there. Dl A.C. imi e profund familiar de la selectia unui anume festival independent de anul trecut. Abia astept sa-l cunosc.

Ambra Blu
31 Mar 2006, 10:16
zici asta pen'c-ai scris la ea sau .. ? :))

Ca scriu la ea, da.

cherryblossom
31 Mar 2006, 10:18
da, e misto revista, dar sa comunice mai clar, am impresia ca lumea nu prea intelege ce e cu ea..

Ambra Blu
31 Mar 2006, 10:19
Ba intelege. Iar comunicarea este foarte buna: 'ca sa stii unde si de ce'.

cherryblossom
31 Mar 2006, 10:27
vorbesc din partea cealalta a baricadei, asa ca e cum zic eu, nu se intelege.. first, multi cred ca e gratuita ca si sapte seri si 24-fun, si nu inteleg unde se gaseste

Ambra Blu
31 Mar 2006, 10:28
Inseamna ca ai prieteni dobitoci. Prietenii mei au inteles ca, atunci cind vad 2,9 lei pe coperta, nu este gratuita ca celelalte. Iar de gasit se gaseste unde se gaseste de obicei presa: la chioscurile de ziare.

cherryblossom
31 Mar 2006, 10:38
baietii destepti mai si apleaca urechea din cind in cind...
time out

Ambra Blu
31 Mar 2006, 10:49
Cind vorbele respective au greutate. Cind nu se simte acceleratia gravitationala, se da close si eject.

cherryblossom
31 Mar 2006, 10:56
amin

BeNnY
31 Mar 2006, 14:15
In principiu se gasesc sigur la Rodipet-uri, daca se mai numesc asa. Primul numar a fost slabut si ca texte si ca organizare, pentru ca jumatate din ele erau traduse din engleza si n-aveau cum sa sune bine si paginile erau foarte foarte incarcate de textulete de cate 1000 de caractere. Pe nr.2 doar am aruncat un ochi si am vazut nume sub articolele care parca-s mai bine puse in pagina aici.

Alex Leo Serban
01 Apr 2006, 13:39
eu am luat azi moca de la uniter, k erau cacalau... :lol:

in cont. nu sint impressed. conceptu e de la ei, umpluturile loco sint ok, da nu mai mult (ce mare kestie sa umpli niste pagini cf graficului?)... ce sa zic: e bine k exista 'si la noi'.

cit dspr cronici filme - cretzulescu scrie bine peste tot, corciovescu idem (pe alt stil), si iulia david a.s.o. am in cont. o probl. cu 'cronici' scrise de oameni care kiar fac film - gen ambra sau obvious -, i think they shd stick to directing or acting. nu pt k n-ar scrie bine (k scriu!), ci pt k n-au distanta necesara. am observat asta la oameni de aici, de pe forum (dl airlight, bulumulu...): vad bine 'shmekeriile' tehnice, dar le scapa esentialul. oricum, faptul k o fac pe forum e ok, but i wouldn't trust them to write (and publish!) film reviews... ce se intimpla, nu mai sint studenti la 'comunicare audio-vizuala' (sau cum s-o numi acum) care sa stie sa scrie & sa NU faca film?!

Ambra Blu
01 Apr 2006, 14:22
Hai, ba, ALSule, ca nu iti ia nimeni piinea de la gura.

Iar eu nu mai scriu despre alti romani care filmeaza acum, ca mi-as calca prea mult pe orgoliu, asta a fost conditia pe care am pus-o la Time Out dupa primul numar. Da' sa dau din serva un articol de 100 de cuvinte despre un film, o s-o fac tot timpul, indiferent ce zici tu despre detalii tehnice si esentele care ne scapa. Fix pula.

Airlight
01 Apr 2006, 15:45
io zic ca esentialul ala eluziv e de fapt abureala proprie cu care criticul nostru roman inzorzoneaza intelegerea unui film, ca sa-si justifice banii de la o revista. N-am vazut genul asta de abordare in sight & sound, de exemplu.

Alex Leo Serban
01 Apr 2006, 16:26
pt ambra

'piinea de la gura'... what an unfortunate expression! :(
as if i needed money...
as if i ate bread!!

pt dl airlight

nu ati vazut ceva similar in 'sight & sound'? din pacate, din pacate... in ce ma priveste, i never looked up la critica anglo-saxona; si am incetat de mult sa ma pasionez de 'cahiers du cinema': dupa directoratul lui serge toubiana, standardele au scazut nepermis de mult... in pacate, din pacate...

Ambra Blu
01 Apr 2006, 16:39
pt ambra
as if i ate bread!!

La asta am ris. E ca faza din Broken Flowers:
"Don Johnston: Wanna get a drink?
Carmen: No, I don't drink.
Don Johnston: Later, get something to eat?
Carmen: I don't... eat. "

4Hero
02 Apr 2006, 17:15
Stingea-mi-as fierbinteala pulii in scrumiera tatelor ei

Supastar
02 Apr 2006, 17:20
Stingea-mi-as fierbinteala p**** in scrumiera tatelor ei

HUH??? :shock:
nu doare? :o
sigur vrei sa faci asta? :?
CUI vrei sa faci asta? ;)

Airlight
02 Apr 2006, 17:42
pt dl airlight

nu ati vazut ceva similar in 'sight & sound'? din pacate, din pacate... in ce ma priveste, i never looked up la critica anglo-saxona;

up indeed.

4Hero
02 Apr 2006, 20:24
CUI vrei sa faci asta? ;)
Lu` Nefertiti...

Alex Leo Serban
02 Apr 2006, 20:55
up indeed.

up yours!