PDA

View Full Version : Animals' Cafe

Pages : 1 [2]

StefanDo
30 Apr 2009, 10:45
s-a inscris in august 2007

illotempore2002
30 Apr 2009, 10:49
atunci a postat pt prima data ieri cu pisicile alea

mai da-l naibii

Judex
30 Apr 2009, 10:55
A mai postat, tot pisici, in urma cu juma' de an. Tot Corina m-a atentionat, am unit topicurile si asta e tot. Calm down, Illo!

illotempore2002
30 Apr 2009, 11:05
e, ce sa-ti povestesc!

Chambord
30 Apr 2009, 11:15
sunt criminali pisoii astia. daca stai sa te uiti in ochii lor esti terminat. :) iti vine sa-i iei pe toti acasa.

corinka
30 Apr 2009, 11:17
@Illotempore
Sunt membri care, din diverse motive citesc forumul fara a si posta, decat in cazuri exceptionale. Poate ca si initiatorul topicului face parte din aceeasi categorie. Nu cred ca se gandea in 2007, cand si-a facut contul, ca va avea pui de pisicuta in 2008. Asa ca scopul nu a fost promovarea pisicutelor, mie mi-e clar. ;;)

@Judex
Ce cadou imi iei, daca tot m-ai botezat? Pe forum sunt Corinka... /:)

Judex
30 Apr 2009, 11:22
@Judex
Ce cadou imi iei, daca tot m-ai botezat? Pe forum sunt Corinka... /:)
Oops, my bad! Sorry. ;)

illotempore2002
30 Apr 2009, 11:29
ce-ar fi sa facem din acest topic, unul cu vreo 30 si ceva de pagini?
nu ar fi cool???

StefanDo
30 Apr 2009, 11:33
depinde numai de noi! :D

Judex
30 Apr 2009, 11:33
Da' ce-aveţi dom'le cu topicul acesta? Sau cu topicurile de genul acesta? Dacă nu vă plac, e suficient să le ignoraţi şi se duc repede la fund. E cafenea, mi se pare normal să poţi vorbi despre orice, ţinând seama doar de normele legii şi ale bunului simţ.
Şi nu mi se pare normal să îi ştergi numărul de telefon. E numărul său, are dreptul să îl posteze. De ce să îl caute prin mesaj privat? Dacă omul nu are acces permanent la internet? Dacă a postat treaba asta de la o sală de internet? Ce, trebuie să se ducă zilnic să îşi verifice mesajele private...? Ţi se pare logic ce ai făcut, Judex?
Nu avem de unde sti daca este numarul lui sau nu. Sunt informatii personale care nu se fac publice. Punct.

illotempore2002
30 Apr 2009, 11:47
da, i-a retezat snsa vietii lui, bietului cum naiba il cheama....ce sa mai, i-a distrus viitorul

Judex
30 Apr 2009, 11:49
Ei, uite, numai grija asta n-o aveam. Topic inchis. Sorry, Cori. Puteti vedea pisicile, va plac, sunt simpatice, no more comments.

Fluturash9
22 Jun 2009, 09:49
la nebunie:x :x :x :x :x daca ar fi dupa mine as avea gradina zoologica acasa:">

corinka
22 Jun 2009, 09:59
:carnea de om îmi face o poftä teribilä.

Pofta de ce? :D

Am o sugestie, daca vreti sa vorbiti despre animale, ar fi mai bine sa va amintiti pe ce fel de forum suntem si sa intrati pe un topic mult mai potrivit, pe care ni l-a lasat drept 'mostenire' Pauline:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94522&page=2&highlight=copiii

Pauline, oare unde esti? Cata dreptate aveai intr-unul dintre avatare...

Pitbull
23 Jun 2009, 23:34
Cinemaniacule, Judex, ia uniti topicul ästa cu "Vä plac animalele", cä trateazä apsolut acelasi subject.

corinka
24 Jun 2009, 00:23
Poate chiar si pisoiasii cinemagici...

Pitbull
24 Jun 2009, 00:41
Da, anunturile despre animale s-ar potrivi la fix aici.

De când a murit Diva, nici vorbä de pui de pitbull sau amstaff. Am gäsit doar bullterrieri si Rotweilleri. Dacä nu si nu, iau unul dintre ei, da'... Grr, voiam tot pit... :(

Mai asteapta. Sunt si site-uri pe care gasesti catei de diverse rase. Rotwellerii au speranta de viata destul de mica, 9 ani, dar sunt superbi, mie imi plac mai mult decat pitbullii.
Bunicii sotului meu au avut un rotweiller care la 9 ani a cam inceput sa o ia razna. Devenise foarte nervos, latra la ei, parca nu se mai puteau intelege cu el. Intr-o zi li s-a parut foarte agresiv, a rupt florile din curte, latra catre ei de le-a fost frica sa iasa din casa. Au sunat la veterinar care a venit si l-a anesteziat prin gard, a tras cu ceva in el. Dupa aceea a fost eutanasiat. S-a intamplat acum vreo luna si ne-a parut foarte rau dupa el. :(
Veterinarul ii tot avertizase de mai demult ca devine tot mai rau si ca risca sa ii atace si ii sfatuise sa il eutanasieze, dar bietii bunici nu au vrut pana in ziua aceea.
Ei au suferit cel mai tare, il iubeau mult, practic el avea grija de ei pazindu-le curtea de nepoftiti. :(
Am tot auzit povesti despre rotweilleri, ca o iau razna de la o anumita varsta. Sa fie adevarat? :-/
Existä câteva rase care pot prezenta acest risc - mai stiu de Dobermanni, si de dogii germani sau danezi. E vorba pur si simplu de senilitate, combinatä cu agresivitatea nativä si tendintele alfa de a deveni sefi de haitä. Foarte expusi sunt câinii utilitari, al cäror creier a fost supus unor eforturi constante, prin dresaj si solicitärile ulterioare, ajungând astfel, la bätrânete, sä se sclerozeze mai repede.
In plus, un câine de pazä are agresivitatea stimulatä toatä viata. Solutia este ca, atunci când ai o asemenea rasä violentä si periculoasä, sä optezi: sau ti-l faci câine de companie, si atunci îl educi de mic în spiritul blândetii si al sociabilitätii totale (ceea ce aproape sigur va preveni deraierile de la bätrânete), sau, dacä-l folosesti la pazä si apärare, ori alte activitäti agresive, îti asumi riscul si te pregätesti pentru un termen de viatä mai scurt, finalizat probabil prin euthanasie.

Judex
24 Jun 2009, 00:47
Dati-mi linkuri de la alea

corinka
24 Jun 2009, 00:48
Noi? Pai tu esti moderatorul.

Judex
24 Jun 2009, 00:49
Pai io stau cu tine pe mess, mi-e lene sa caut. :D

corinka
24 Jun 2009, 00:50
Pai si eu nu stau cu tine pe mess? :D

Pitbull
24 Jun 2009, 00:51
Giräfel II? :P;)
(On-topic!!! :D )

Judex
24 Jun 2009, 00:54
Girafel e numai una!!!! X(

On topic, vreti si pisicile?

corinka
24 Jun 2009, 00:54
Girafel e un animal unicat?

Judex
24 Jun 2009, 00:55
One of a kind and the only one for me. :)

corinka
24 Jun 2009, 01:00
Daca a ramas un singur exemplar, atunci e pe cale de disparitie... :D

Judex
24 Jun 2009, 01:07
Gata, v-am bagat si pisicile tot aici.
Acum lasati girafele in pace!

corinka
24 Jun 2009, 01:12
ce-ar fi sa facem din acest topic, unul cu vreo 30 si ceva de pagini?
nu ar fi cool???

Oricum e mai cool decat topicuri speciale privind diversi useri (ex. ambrablu paraseste cinemagia, mi se spune halebardul, e rea illotempore etc.) Cine e disperat dupa un pic de atentie isi autodedica repede un topic!

Judex
24 Jun 2009, 01:14
Zi si de mine, zi si de mine! :D

corinka
24 Jun 2009, 01:16
Al tau e mai nou, a intrat la etc. :D Si ce e cu atitudinea asta alsistica? Si eu vreau, vreau sa fiu eu primul dat ca exemplu negativ!

Judex
24 Jun 2009, 01:19
Da, :))

halebardul
24 Jun 2009, 06:09
Oricum e mai cool decat topicuri speciale privind diversi useri (ex. ambrablu paraseste cinemagia, mi se spune halebardul, e rea illotempore etc.) Cine e disperat dupa un pic de atentie isi autodedica repede un topic!

hai mai corinko, acolo anuntam schimbarea de nume, trebuia s-o fac, nu?
da acum inteleg de ce la tine n-a functionat si tot Led imi spui :P

Cinemania
24 Jun 2009, 08:06
http://www.youtube.com/watch?v=X_eVEW_Y02o

tot ajung io in Africa sa le vad live

corinka
24 Jun 2009, 08:14

hai mai corinko, acolo anuntam schimbarea de nume, trebuia s-o fac, nu?
da acum inteleg de ce la tine n-a functionat si tot Led imi spui :P

Iti spun Led ca asa imi place. Asa te alint eu, nu ma lasi? Oricum, toata lumea in afara de mine iti spune Halebardul, nu influentez pe nimeni.

Ambra Blu
24 Jun 2009, 16:33

Cum ne-ai prins tu cu mita in sac!!

corinka
24 Jun 2009, 18:13
Te-am prins inapoi pe forum, bine macar ca mita e on topic.

Pitbull
24 Jun 2009, 18:23
Don't hold your breath, Cori. C'mon, let's REALLY get back on topic!

ricutza
27 Jun 2009, 15:15
ce marfa ca este si un astfel de topic. eu acum am dat peste el. Fireste n-am citit cele 15 pagini ca mi-a fost lene.
Sa inteleg ca aici ne prezentam animalutzele care ne incanta existenta, nu? eu am evident o sumedenie.

In primul rand catalusele Tara si Laia. Tara (ciobanesc german) locuieste cu parintii mei, dar asta nu conteaza prea mult ca tot a mea e si e prezenta mereu in discutii. Laia (westy) sta cu mine si in majoritate timpului ma binedispune cu aventurile ei. Uneori insa ma si enerveaza ca face si o multime de prostii. Dar eu o iert (eventually).

Mai am 4 broaste testoase. Soso are 10 ani dar locuieste cu parintii mei pentru ca e obisnuita sa se plimbe prin casa (chestie care am constatat ca nu e ok atunci cand Laia e prin preajma). Celelalte broaste stau cu mine, insa au acvariul lor separat. Se numesc 1, 7 si 11 (reprezentant numerele petelor de pe burta). Candva aveau si pesti in acvariu, asta pana cand intr-o buna zi cele trei gratii au complotat malefic si i-au mancat.

Cele mai recente achizitii sunt animalutele din acvariul cu apa sarata. Evident, nu lipsesc Nemo si Merlin (anemone fish), Pe langa mai avem doi pesti albastrii cu coada galbena (nu ca Dory) care se numesc Blue Moon si Blue Lagoon, un crevete - Creve (cu accent pe ultimul 'e'), doi pesti care sapa tot felul de galerii subterane: Peachy si Jack, un crab Gin, trei miniraci botezati Frank 1,2 si 3, o anemona si 4 corali. Toti sunt super haiosi. N-as fi crezut niciodata ca pestii si animalutele oceanice pot fi atat de amuzante. Dar e distractiv ca fiecare are spatiul lui, tabieturile... In fiecare zi imi petrec aproximativ 15 minute observand ce se mai intampla si cum interactioneza.

bre
27 Jun 2009, 17:32
cat de tare ricutza....a real zoo! :x :x :x

eu am un catel (care sta la mama). cutu e un fel de corcitura, fost maidanez..dar e f simpatic, alb cu o pata neagra pe ochi. o sa pun si poza cand am timp.

unde stau eu acum mi-e cam frica sa-mi iau catel, mi-e ca n-o sa am timp sa am grija de el. dar, daca imi iau, vreau un basset....sooooo sweeet!!! bine, as vrea eu si un ciobanesc d-ala cat vitelu', da unde sa incapa intr-o garsoniera?

in rest, mi-ar placea ca animal de casa un arici si....daca o sa ma mut vrodata la tara - un magarus. :x :x :x

ricutza
27 Jun 2009, 20:17
Bre, aricii nu merg tinuti in casa... :(( am incercat si eu. Primul meu catel, Alfi, gasise unul in gradina la bunica. Si evident ca l-am pescuit cu gandul de a-l transforma intr-un nou pet. Numai ca a inceput sa miroasa atat de urat ca a trebuit sa-l las in libertate in curte. Si evident ca si-a luat talpasita. Dar sunt intr-adevar geniali!

Legat de faptul ca ti se pare ca n-ai avea timp pentru un caine.... si mie mi se parea la fel...asta pana cand chiar mi l-am luat si am vazut ca se poate gasi si timpul necesar pentru el.
Pe mine animalele de casa mi se pare ca ma influenteaza intr-un mod pozitiv. Eu clar n-as mai suporta acum sa stau fara nici un pet.

Pitbull
27 Jun 2009, 20:30
Bre, aricii nu merg tinuti in casa... :(( am incercat si eu. Primul meu catel, Alfi, gasise unul in gradina la bunica. Si evident ca l-am pescuit cu gandul de a-l transforma intr-un nou pet. Numai ca a inceput sa miroasa atat de urat ca a trebuit sa-l las in libertate in curte. Si evident ca si-a luat talpasita. Dar sunt intr-adevar geniali!
Un unchi al meu (Ionel Pop, 1890-1985, cel mai reputat scriitor cinegetic al nostru) tinea într-o vreme doi arici în casä. Schimb de replici:
- N-ai väzut papucii lui Sandu?
- Nu, da' meri dupä miros, cä aricii lui Ionel tot în ei îsi fac treaba... :-&
Legat de faptul ca ti se pare ca n-ai avea timp pentru un caine.... si mie mi se parea la fel...asta pana cand chiar mi l-am luat si am vazut ca se poate gasi si timpul necesar pentru el.
Pe mine animalele de casa mi se pare ca ma influenteaza intr-un mod pozitiv. Eu clar n-as mai suporta acum sa stau fara nici un pet.
100% de acord. Färä ele, suntem incompleti...
Deja încep sä nu mai suport singurätatea... Abia astept sä-mi iau urmätorul cätel.

* * *

Acum o lunä, când mergeam cu Diva, säraca, la facultatea veterinarä, încercând s-o salvez, era acolo un tarc cu trei cai si un mägar. Ingrijitorul le-a adus niste brate de iarbä. Caii s-au apucat sä mänânce, dar când mägarul a vrut si el, l-au alungat de-acolo. Viteazul mägärus a fugit la vreo 10-20 de metri distantä, si de-acolo a început sä ragä la ei:
- Hii-haaa!!! Hii-haaa!!! Hii-haaaaa!!!* X(
__________________________________________________ __________
* - "Labagiilor! Vä fut muma-n cur! Huooo!" (n.Pb.)

bre
27 Jun 2009, 20:35
@ iubitorii de arici

o cunostinta de-a mea tine vreo 3 arici in casa, ce-i drept are o camera separat pt ei. doi sunt din astia, de-ai nostri si unu e ceva exotic, cu urechi mai mari, super caraghios. ea zice ca se comporta ok. oricum, nu cred ca mi-as lua pe bune, dar sunt f tari, ca idee

@pitbull....offf....bietul magarus....rusine...huooooo

paul_aramis
28 Jun 2009, 07:27
mie mi-ar place un animăluţ de casă din ăsta. am încercat să prind unul, dar era prea fricos să se apropie:

http://entertainment.webshots.com/video/3031600670104321694qiXQeE

corinka
28 Jun 2009, 11:22
Sarumana!
Eu sunt Max, am 10 anisori si sunt catelusul mamei lui Corinka. Sunt simpatic foc, motiv pentru care toata lumea ma iubeste, sunt tare pofticios si jucaus, dar recunosc ca sunt si un mare lenes.

http://img5.imageshack.us/img5/4946/img5452r.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/1226/img5453.jpg

http://img141.imageshack.us/img141/381/img5454a.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/6376/img5628r.jpg

Daca nu recunoasteti ca sunt al mai fumos teckel din lume inseamna ca:
a) sunteti gelosi; ~X(
b) nu aveti gust; X_X
c) aveti ceva cu Corinka; :-?
d) nu vedeti bine. :-B

Pitbull
28 Jun 2009, 12:07
a) Esti cel mai frumos teckel din lume.
b) Esti cel mai gustos teckel din lume.
c) Esti cel mai sexy teckel din lume.
d) Esti cel mai misto teckel din lume.

Cinemania
28 Jun 2009, 12:10
@corinka

nu e de dat, asa-i ? :-?

Pitbull
28 Jun 2009, 12:20
Când mergeam cu Arella sau Diva (R.I.P.) prin piatä, si câte un täran de la tarabä mä-ntreba: "Cât îti dau pe câine?" eu räspundeam: "Mata ai copil? Sä-ti träiascä! Cât îti dau pe el?"

Apropo de poza 3 - îmi aminteste un comentariu de Dana Ligia Ilin, din prefata unei cärti despre animale:
"Uitati-vä în ochii cäteilor de la bloc, când vine la ei bätrânica aia cocârjatä cu pungile de mâncare, si o veti vedea pe Zâna-Zânelor!"

keepwalking
28 Jun 2009, 12:33
Apropo de poza 3 - îmi aminteste un comentariu de Dana Ligia Ilin, din prefata unei cärti despre animale:
"Uitati-vä în ochii cäteilor de la bloc, când vine la ei bätrânica aia cocârjatä cu pungile de mâncare, si o veti vedea pe Zâna-Zânelor!"

Asa e :)
mie imi plac cainii care dorm incovrigati pe sub masini, pe sub vitrinele magazinelor, pe capacele de canal...
unii par chiar ca zambesc in somn.
oare la ce viseaza un caine sau o pisica?

corinka
28 Jun 2009, 12:46
@corinka

nu e de dat, asa-i ? :-?

Nuuuuuu!!! Si vezi ca sforaie, il mai vrei? :D
E tare mamos si nici mama nu l-ar da pentru nimic in lume.
Cand era mic l-am pierdut, a iesit in strada si l-au furat niste tigani. S-a dus tata dupa el sa il caute prin cartierul tiganesc si l-a gasit dupa o saptamana.
Altadata a disparut si l-a gasit mama dupa vreo sapte luni. De atunci nu s-a mai pierdut niciodata.

Pitbull
28 Jun 2009, 12:50
oare la ce viseaza un caine sau o pisica?
Diva visa mereu cä e cineva la usä, sau cä au venit musafiri, pe care ea îi avertiza foarte sever sä fie cuminti cä ästa-i teritoriul ei!
Arella, când era micä si se zbenguia cu câinii prin parc, visa acelasi lucru si noaptea.
Si ei, ca noi: viseazä resturi diurne.

bre
02 Jul 2009, 12:11
o poza f f f sweet cu un animalut pe care as vrea sa-l am :x :x :x

http://img136.imageshack.us/img136/5766/25949fullsize.jpg

ricutza
02 Jul 2009, 12:43
A vazut cineva pe animal planet Groomer Has it? E un reality show concurs cu frizeri pentru caini. In fiecare editie aveau cate un task si la sfarsit juriul decidea cine pleaca acasa. Foarte funny!
Am inteles ca sunt acum la sezonul doi.

ricutza
02 Jul 2009, 12:45
bre, ca tot ziceai tu de arici. tocmai am vazut pe facebook pozele unui prieten cu un arici bebelus. Este incredibil de dulce. Zici ca e de jucarie. Bestial!

bre
02 Jul 2009, 15:52
ptr ricutza si alti iubitori de arici

http://www.220.ro/EeKOYwzwUI/Arici-La-Scaldat

Pitbull
13 Jul 2009, 18:57
La nici opt säptämâni, Hera dovedeste cä are critica de film în gene.
Azi, brusc, s-a apucat sä latre la afisul cu "Supravietuitorul" lu' Serj.

corinka
13 Jul 2009, 19:36
ptr ricutza si alti iubitori de arici

http://www.220.ro/EeKOYwzwUI/Arici-La-Scaldat

Revoltator!
Pe tampitele alea care tot guita de pe margine le-as baga cu capul intr-o galeata si le-as tine asa pana aproape ar intra in coma! Bietul ariciuc... X(

LE Rectific: le-as baga cu capul in vasul de la toaleta, cu fata in sus, dar mai jos de nivelul capacului, si as trage apa.

corinka
13 Jul 2009, 20:24
La nici opt säptämâni, Hera dovedeste cä are critica de film în gene.
Azi, brusc, s-a apucat sä latre la afisul cu "Supravietuitorul" lu' Serj.

E tot pitbullita? Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si fericita si sa-ti aduca bucurii!

Pitbull
13 Jul 2009, 20:40
Of course she's a pit! :x
Thanks, Cori! :)

Neuptolem
15 Jul 2009, 11:46
E tot pitbullita?
Of course she's a pit!
Hmm! Pacat! Speram sa fie rottweiler. Am schimbat scenariul ala cu regizorul poreclit "Pitbull" cu un alt regizor fictiv caruia i se spune Rottweiler. Ca sa nu am probleme in instanta cu domnul ce m-a inspirat.

Pitbull
15 Jul 2009, 12:06
Rottweilerii, bullterrierii si amstaffii erau second choices (si gäsisem doar la 200 euros).
Pitbull = first choice, first love! (100 euros; mä rog, as fi dat si 300, si 400, dacä-i aveam!)

Bogie
15 Jul 2009, 13:19
@pitbull nu-ti plac boxerii?
http://boxerpuppiesblog.com/files/boxer_fanner1.jpg

StefanDo
15 Jul 2009, 13:31
nu poti sa pui poza asta si sa intrebi in acelasi timp, raspunsul (oare cat de obiectiv) va fi obligatoriu "ba da" :)

Pitbull
15 Jul 2009, 13:39
Ba da... dar nu mä omor dupä ei (100% obiectiv!)
Practic, îmi plac TOATE RASELE - dar cel mai putin imi plac cäteii mici de domnisoare si bäbute.

Lili1982
15 Jul 2009, 18:12
Ea este Kitty...are 12 ani, e birmaneza si e o rasfatata :D
http://img195.imageshack.us/img195/3176/15052009008s.jpg (http://img195.imageshack.us/i/15052009008s.jpg/)

Lili1982
16 Jul 2009, 08:59
Inca o poza cu pisi a mea :)

http://img189.imageshack.us/img189/6325/15052009013.jpg (http://img189.imageshack.us/i/15052009013.jpg/)

ricutza
16 Jul 2009, 11:28
Ba da... dar nu mä omor dupä ei (100% obiectiv!)
Practic, îmi plac TOATE RASELE - dar cel mai putin imi plac cäteii mici de domnisoare si bäbute.

ei poftim..nici nu stii cati tipi vad plimband chiuwawa si soricari! :P
adevarul e ca totusi nici mie nu-mi plac cainii de calci pe ei. Laia mea e la limita acceptabilului ca si marime. :P

Mie nu-mi plac bulterrieri deloc. Si nu-mi plac nici cainii aia de se tund la piele si au doar capul latos (se numesc chinezesc nu stiu-cum).

Rasele mele preferate din perioada asta (caci ele se tot schimba) sunt Bearded Collie, buldogii, Weimeran si Richback (nu sunt convinsa ca pe ultimele le-am scris corect).

Oricum, Pitbull, e super bine ca in Romania se gasesc caini atat de ieftini. Aici nu cumperi nimic sub 800 de euro. Si daca vrei sa-i imperechezi e atat de complicat!

ricutza
16 Jul 2009, 11:30
@ Lili

si bunica mea are o pisicutza birmaneaza, tot Kity, si tot "batranica" are cred vreo 7-8 ani. E cea mai dulce pisicutza pe care am intalnit-o vreodata ceea ce mi se pare total surprinzator mai ales din cauza rasei.

Lili1982
16 Jul 2009, 12:03
@ Lili

si bunica mea are o pisicutza birmaneaza, tot Kity, si tot "batranica" are cred vreo 7-8 ani. E cea mai dulce pisicutza pe care am intalnit-o vreodata ceea ce mi se pare total surprinzator mai ales din cauza rasei.

Nu trebuie sa te surprinda deloc... Totul depinde de modul in care sunt educate ;) ! Kitty sta zi de zi cu soacra mea si este foarte cuminte... Acum din pacate a fost operata si nu prea vrea sa lase firele de la operatie la locul lor....si nu am avut de ales...trebuie sa poarte un guler care e destul de incomod...Abia peste 8 zile poate sa se miste in voie prin casa :( .

Asa arata "babuta" noastra acum...

http://img40.imageshack.us/img40/2227/13072009p.jpg (http://img40.imageshack.us/i/13072009p.jpg/)

Neuptolem
16 Jul 2009, 12:07
Se smotocesc pisicile?

redmen
16 Jul 2009, 12:32
Sa pun si eu o poza cu broscuta mea testoasa care putrezeste pe balcon ?

Pitbull
16 Jul 2009, 13:44
Hera, la nici douä ore de când o primisem:
http://img9.imageshack.us/img9/111/herau.jpg
(Foto: Gloria)

corinka
16 Jul 2009, 20:10
http://img9.imageshack.us/img9/111/herau.jpg

Ooooo, ce fetita frumoasa! Ce s-ar mai juca Maxilicul nostru cu ea! Este superba.

ricutza
17 Jul 2009, 10:53
Sa pun si eu o poza cu broscuta mea testoasa care putrezeste pe balcon ?

eu zic sa nu mai faci glume cu broscutele testoase.
ieri una din cele trei broscute ale mele, a fost rapita cu cruzime din acvariul ei de catre criminala mea catea, si mancata pana sa ajungem noi acasa... absolut oribil si traumatizant....imi venea sa o omor pe Laia la propriu...
uneori animalele pot fi atat de cretine...

redmen
17 Jul 2009, 11:06
Pai nu era nici o gluma.Broscuta mea a murit .. si vreau sa ii pastrez carapacea.

Neuptolem
25 Jul 2009, 13:06
@ Pitbull
"In lupta, nu conteaza neaparat marimea cainelui - ci spiritul de lupta al cainelui." - Dwight D. Eisenhower.
sau:
"Vrei loialitate? Ia-ti un caine." - "Seful meu" n.a.
Din cartea "Sun Tzu era un biet mototol" recomandata de redmen si pe care o conspectez acum.:)

illotempore2002
30 Jul 2009, 12:58
Pai nu era nici o gluma.Broscuta mea a murit .. si vreau sa ii pastrez carapacea.

Ce amai fenomenala intamplare cu broaste testoase a fost cand in liceu eu si colegii mei i-am cumparat cadoul lui Nellis, de ziua ei, 3 broscute testoase, din alea care tre sa stea intr-un recipient cu apa.
Si cand peste 3 zile am intrebat-o pe Nellis ce-i mai fac broscutzele, ne-a marturisit, rusinata, ca a uitat vasul cu apa cu tot cu broaste tzestoase pe un calorifer foarte foarte incins si ca s-au fiert =))

Pitbull
30 Jul 2009, 13:15
Bäi, pe bune... Animale nu li se dau tuturor retardatilor iresponsabili...
Sper cä de-atunci a uitat si ibricul cu apä pe aragaz înainte de a se culca beatä. Doar o datä - da' cu noroc!

illotempore2002
30 Jul 2009, 13:23
Nu e cazul sa vbesti in termenii astia X(

Pitbull
30 Jul 2009, 14:09
OK, scuze: reformulez academic.

Draga mea, serios... Animale nu li se oferä tuturor persoanelor cu un grad de înapoiere suficient de accentuat pentru a le reduce nivelul esponsabilitätii sub limitele acceptabile pentru siguranta lumii din jur...
Sper cä de-atunci a uitat si ibricul cu apä pe aragaz înainte de a se culca sub influenta alcoolului. Doar o datä ar fi de ajuns, cu conditia ca un concurs fericit de împrejuräri sä determine necesara purificare ecologicä.

illotempore2002
30 Jul 2009, 14:21
argumentele fiind care?
argumentul pt care respectiva este retardata???????????

hai ca presimt ca o sa ne certam.

mare lucru, s-au fiert 2 broaste tzestoase, cati porci si vite nu se fierb atunci cand tu mananci sarmale?

Pitbull
30 Jul 2009, 14:24
Nu vii.
(Pentru mine ESTE mare lucru.)

illotempore2002
30 Jul 2009, 14:25
pai inainte au fost vii.

Pitbull
30 Jul 2009, 14:33
E o diferentä între a muri asomat (sau, în cel mai räu caz, înjunghiat, dar cât de rapid si scurt posibil), si a arde sau fierbe de viu.
La fel ca în cazul dementilor älora care jupoaie nurcile de vii, ca sä fie pielea cu blana mai flexibilä.

Floydman
01 Aug 2009, 07:07
da' mai da' la intamplarea cu fiertul pe calorifer, omul ala n-a vrut...nu poti sa il acuzi aiurea...n-a vrut si gata, de ce sa ii urezi ce e mai rau? nu mai fi si tu asa habotnic...

daca era vorba de mama ta sau fratele tau care ar fi uitat pe calorifer doua tzestoase tot asta le urai?

Pitbull
01 Aug 2009, 09:21
Sigur s-ar fi rupt ceva iremediabil între noi.

Lili1982
22 Aug 2009, 21:06
Nici eu nu sunt de acord cu imbecilii care agreseaza animalele... Cand oare vor fi pedepsiti legal pentru asemenea cruzimi ? Nu demult mi-a povestit vecina mea cum 4 pusti de generala au omorat un caine cu o bata de baseball doar pentru ca a latrat prea de dimineata si au fost treziti din somn :( ... Sunt foarte multi oameni lipsiti de suflet...

Pitbull
22 Aug 2009, 21:33
Cand oare vor fi pedepsiti legal pentru asemenea cruzimi ?
Când politia va aplica legea - care e deja în vigoare.
(Intr-un stat de drept, cei patru avortoni erau de mult la corectionalä! Mä rog, some good news also: se reduce vârsta räspunderii penale.)

vave
22 Aug 2009, 21:40
Pe acelaşi sistem eu nu sunt de acord cu folosirea animalelor sălbatice la circ.

Pitbull
22 Aug 2009, 21:44
Nici eu.
Locul lor e în naturä.

(Cu unele dintre cele domestice - câini, cai, pisici, capre, oi, porci, vite - e altceva: ele sunt sociabile, iubesc omul, si sunt sincer fericite când îi pot îndeplini comenzile.)

Lili1982
02 Sep 2009, 20:39
Buna tuturor !Sunt Micky, un metis de 3 saptamani si sunt foarte trist acum pentru ca nu am inca stapani ! Sunt vaccinat, bine educat, foarte jucaus si daca ma adoptati, promit sa fiu cuminte !! Pentru cine nu e interesat, va rog transmiteti acest mesaj si prietenilor vostri...

P.S. : sper din suflet sa apara un stapan pentru motanelul asta dragalas ! Din pacate mama lui a suferit un accident mortal :( ...

http://img35.imageshack.us/img35/8676/02092009002s.jpg (http://img35.imageshack.us/i/02092009002s.jpg/)

http://img15.imageshack.us/img15/7046/02092009017.jpg (http://img15.imageshack.us/i/02092009017.jpg/)

http://img7.imageshack.us/img7/4209/02092009023.jpg (http://img7.imageshack.us/i/02092009023.jpg/)

http://img15.imageshack.us/img15/3530/02092009024.jpg (http://img15.imageshack.us/i/02092009024.jpg/)

ricutza
03 Sep 2009, 12:50
Nici eu.
Locul lor e în naturä.

(Cu unele dintre cele domestice - câini, cai, pisici, capre, oi, porci, vite - e altceva: ele sunt sociabile, iubesc omul, si sunt sincer fericite când îi pot îndeplini comenzile.)

din pacate natura nu mai e ce-a fost.
eu ma simt mai linistita stiind ca anumite specii sunt in gradini zoologice si spatii special amenajate unde se pot reproduce si pot fi salvate de la disparitie.

vave
03 Sep 2009, 13:38
gradini zoologice si spatii special amenajate

Nu prea cred că avem aşa ceva în România.

Pitbull
03 Sep 2009, 14:38
Nu avem DELOC.
Doar niste menajerii degradate.

illotempore2002
07 Oct 2009, 16:51
Deci ti-ai luat caine de vanatoare?
Congrats!
E o rasa de caine care ti se potriveste, este hiper-energic, foarte optimist, tandru si jovial (excelent antidepresiv) numai ca atentie, o sa te epuizeze. Nu prea vad cum o sa-l cresti in apartament, astia sunt caini care au nevoie de miscare mai mult ca orice alta rasa.

Eu am avut irish setter si era minunat, dar il puteam tine in curte.

Pitbull
07 Oct 2009, 18:50
Bravo, sä-ti träiascä! :)
Mama e o frumusete!

Potty-training-ul e foarte simplu.
Dupä ce împlineste 4 luni, aplici urmätoarele metode:
- Il scoti din casä de trei ori pe zi, la ore fixe (dimineata imediat dupä trezire, sä nu apuce sä facä în casä; la prânz/dupä-amiaza; seara, înainte de culcare);
- Nu-l aduci înapoi în casä pânä nu-si face nevoile (pipi de fiecare datä, caca minimum o datä pe zi);
- Ori de câte ori face ceva afarä, îl räsplätesti: "Bravo!", mângâieri, biscuit de câini, etc.
- Ori de câte ori face ceva în casä, îl pedepsesti: "Ce-ai fäcut?!", "Nesimtitule!", bätaie la fund cu un ziar fäcut sul (nu-l doare, dar o întelege ca pe o pedeapsä); nu stricä si sä-l bagi cu nasul în ce-a fäcut; (dar, ATENTIE! Numai în primele cinci-zece minute. Mai târziu, deja nu mai asociazä...)
Cam într-o lunä, se va înväta si nu mai ai probleme.

Pitbull
07 Oct 2009, 19:06
Pânä la patru luni, stergi dupä el.

De predresaj (sau "educatie") te poti ocupa si tu - cautä pe net, e plin de site-uri chinologice.
Un dresaj propriu-zis i-l poate face numai un profesionist. Te cam costä. Meritä, numai dacä ai motive concrete (e pe specialitäti: vânätoare, urmärire, pazä, apärare, luptä, paradä, circ, etc...). Ca animal de companie, merge si färä.

Pitbull
07 Oct 2009, 19:34
Atunci, da. Dresaj specializat. Se puncteazä.

Pitbull
09 Oct 2009, 11:32
Drago, cä tot te-au tzepuit äia cu cätelul, dacä la prima montä a Herei (în toamna lui 2010 - sau, mai probabil, în primävara lui 2011, cä prefer sä am puii în casä vara, nu iarna) mai e valabilä treaba, ai un pitbull de la mine.

ricutza
09 Oct 2009, 13:06
Păi şi până împlineşte 4 luni, io ce fac, îi pun pampers, sau ce?!:-O

Aaa... şi dacă vreau să-l dresez, trebuie să-l duc la un centru special, sau o pot face şi eu?! :">

4 luni e o varsta aproximativa. Ideea e ca trebuie sa treaca 2 saptamani de la al treilea vaccin inainte sa-l poti scoate afara.

Daca e baiat va face in casa peste tot si foarte probabil sa te chinui cu el sa invete sa faca afara. Tin minte cu primul meu caine stateam cu orele afara iarna in frig si nu facea nimic. Si cum ajungeam acasa isi dadea drumul.
Daca e fetita e mult mai simplu. Pe Tara eu o invatasem sa-si faca nevoile pe ziar si pe balcon. Si de cand am scos-o prima data afara n-a mai facut in casa (decat de emotie evetual).

Deleted
11 Oct 2009, 21:13
Ochii lor

Fiindu-mi oarecum greu să vorbesc despre câini şi pisici (cum n-am suportat nici calendare, nici poze cu mutrele lor simpatice expuse prin preajmă, la vedere, deh, spaima de kitsch!), o iau pe departe. Şi tot n-am să ajung nicăieri.
Nici n-am prea multe cuvinte despre ochii lor, ci doar despre felul în care te urmăresc din privire, adică se uită ei în ochii tăi. Orice jivină, că-i câine vagabond sau pisică rătăcită, fie chiar şi sărmanele vrăbii care se reped să culeagă firimiturile de la fereastră, oricare din ele îţi va pândi ochii – eu însă nu-s lămurită cum se face de ştiu că pe-acolo îţi pot vedea gândul. Probabil instinctul îi avertizează că piciorul, mâna ta, mişcarea trupului pot deveni oricând ameninţare, că sunt amăgitoare, la fel ca şi vorba. E firesc să n-aibă încredere în noi, de parcă noi am avea…
Ce mi se pare interesant e că îţi găsesc imediat ochii, prin urmare, deşi suntem atât de diferit alcătuiţi (măcar că noi umblăm altfel), or să ia aminte că trebuie să-şi înalţe privirea. În momentul ăla, deşi doar pentru fracţiune de secundă, cred că îşi lasă „garda” jos, încercând să te citească: oare ce-i fi voind? eşti dispus să comunici? În virtutea unui raţionament atât de precar, lipsit de fundament ştiinţific, eu m-am încumetat întotdeauna să vorbesc cu ei (sau ele), socotind că mă pot face înţeleasă, nu atât prin grai, cât din ochi. Fireşte, nu m-am înfruntat eu cu fiare sălbatice şi n-am tupeul să reclam că aş fi descoperit o mare taină, în orice caz, frică nu-mi este de câinii de pe stradă, nici când mi se-arată hămăind, fioroşi; e drept, m-am ferit să-i zgândăr, dar nu m-au atacat, cel mult m-au ignorat sau, după un lătrat-două, s-au retras, preocupaţi de alte treburi, mai serioase. Mă uit la ei şi-i întreb: Ce faci, Ţache? (ăsta fiindu-le numele, generic) – şi-i suficient. Alteori se lasă cu gudurat, când încep să se bucure şi cerşesc să fie mângâiaţi, dând vesel din coadă. Ce te faci cu ei? Îi minţi, preţ de câteva minute, le dai iluzia că ruga-roaga din privire li s-a adeverit, după care îi părăseşti. Mda, avem o practică, noi.
Cu pisicile e ceva mai simplu, în primul rând că s-au împuţinat teribil (zice-se că din cauza numărului mare de câini "maidanezi"), mai apoi sunt şi spăimoase, prudente, nu vin la tine cu una, cu două, îţi trebuie multă răbdare şi nu-i timp să pis-pis-uieşti pe la colţ de bloc. Îţi ies în cale mult mai rar, deci te scutesc de grijă. Cele rostuite sunt ţanţoşe, mofturoase şi-şi etalează ifosele încifrate în unduire de coadă, alteori stau cocoţate pe margine de acoperiş sau pe creasta unui gard de unde te privesc plictisite, cu ochii mijiţi, visând probabil la mângâierea domestică a aşa-zisului stăpân (că unul propriu-zis n-or să sufere ele! ) ori cine ştie, la vreo pândă sau altă îndeletnicire pe placul lor. Ooo, da, suveran. Iar cele fără adăpost sunt într-atât de fugărite, încât cu greu se mai opresc ca să-ţi arunce o uitătură. Oraşele mari nu tolerează bine decât pisicile de lux… ori astea parcă nici nu te văd sau dacă îşi aţintesc ochii spre tine, te ţin drept rasă inferioară.
Dacă-i aşa, singurele vietăţi la a căror privire am acces liber (de bună seamă, şi egoist, unde nu mă costă nimic, nici măcar o alintare mincinoasă dăruită în trecere) sunt zburătoarele mele, de la fereastră. Ei, glumesc, cum să fie ale mele?

Generoase, ele îmi lasă în schimb mai un fulg, mai o pană... ca amintire.

Pitbull
11 Oct 2009, 21:20
Splendid scris, splendid simtit,
Love and kudos for Delete.

Deleted
11 Oct 2009, 22:08
am să povestesc şi despre EL, zisul Socrate :)

Pitbull
11 Oct 2009, 22:12
Adicä Socrate zisul Prostu? :D

ralsera
30 Nov 2009, 23:12
Ofer spre adoptie mai multe piscute

Blue, absolut superba, gri petrol cu blana lunga , deparazitata intern si extern, cu carnet de sanatate , sterilizata , sociabila , educata . Blue are 8 luni

http://i222.photobucket.com/albums/dd306/ralsera/pufa2.jpg

http://i222.photobucket.com/albums/dd306/ralsera/pufa1.jpg

http://i222.photobucket.com/albums/dd306/ralsera/pufoasa2.jpg

Porto , un motanel in varsta de 3 luni, deparazitat intern si extern, cu carnet de sanatate , vaccinat, obisnuit cu alte pisicute

http://i222.photobucket.com/albums/dd306/ralsera/porto3.jpg

http://i222.photobucket.com/albums/dd306/ralsera/porto2.jpg

Barry White, un moatnel in varsta de 4 luni, deparazitat , educat , vaccinat . este pufos , alb cu gri tarcat , are ochii mari si frumosi si mare nevoie de o familie

http://i222.photobucket.com/albums/dd306/ralsera/porto1.jpg

http://i222.photobucket.com/albums/dd306/ralsera/porto4.jpg

[email protected], 0762202753

corinka
30 Nov 2009, 23:13
Descuiati pisicutzele cinemagice si lipiti topicul acesta! Vezi, Judex, nu trebuia sa-l incui atunci. Si cat te rugasem..

cremaxx
30 Nov 2009, 23:22
Ce s-ar mai juca Piti al meu cu ele.:)) As lua pe cea cu alb dar ce fac la catel?

Cinemania
01 Dec 2009, 06:42
Descuiati pisicutzele cinemagice si lipiti topicul acesta! Vezi, Judex, nu trebuia sa-l incui atunci. Si cat te rugasem..

unde e topicul celalalt ca nu-l gasesc

ralsera
01 Dec 2009, 07:14
Ce s-ar mai juca Piti al meu cu ele.:)) As lua pe cea cu alb dar ce fac la catel?

Depinde ce fel de catei ai. Nu stiu la care pisic te-ai referit, dar ambii motani (si cel cu portocaliu si cel cu tarcat) au locuit o vreme intr-o casa unde erau si catei

Judex
01 Dec 2009, 07:21

unde e topicul celalalt ca nu-l gasesc
Am mai unit eu de-asteaprin vara in vreo 2 randuri.
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88134&page=8

Cinemania
22 Dec 2009, 21:59
sweet

http://www.220.ro/VVUj5psg1s/Incredibil-Un-Caine-Mai-Destept-Ca-Asta-Nu-Am-Mai-Vazut

Dragomara
02 Jan 2010, 19:20
Câteva motive pentru care să-ţi iei un câne (http://www.slideshare.net/Dragomara/iati-un-cine).

Pitbull
02 Jan 2010, 19:28
Foarte adevärat! :)
Si se mai pot adäuga...

Dacä vrei pe cineva care sä nu-ti spunä la tot pasul cä esti PROST...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care sä nu te declare mereu IMORAL...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care, când iti deschizi inima, sä nu te facä IPOCRIT...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care sä-si facä nevoile în casä, uneori, dar niciodatä pe topicurile deschise de tine...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care sä fie multumit cä e asa cum e, färä sä se considere icoana inteligentei, a cinstei si a caracterului...
...IA-TI UN CAINE!

Dacä vrei pe cineva care sä vrea numai sä te simti bine, nu ca ultimul cäcat de pe lumea asta...
...IA-TI UN CAINE!

Rapture
02 Jan 2010, 20:00
Thumbs up, Pit!

on: Nu-mi plac (deloc) pisicile dar asta e chiar simpatica :D :

http://www.220.ro/TeRoncOghp/Ninja-Cat

Gospin
02 Jan 2010, 22:52
http://www.youtube.com/watch?v=Qk1pOUb8a_g
Inca o dovada ca aceste animale pricep mai bine decat unii oameni!
Daca to suntem la Animal's Cafe ....
De vreo 2 luni de zile 1 lup, bine facut si-a facut aparitia la mine la bloc, doarme sub scara!
Desi iubesc cainii, si as face orice sa am 1 in casa, momentan nu se poate ...
Prima data cand l-am vazut am incremenit, nu stiam pe unde sa o iau, iar el a venit calm spre mine si a inceput sa ma linga ... :), probabil vruia ceva de mancare, n-am avut insa!
De atunci de fiecare data cand cobor ii duc cate ceva, vecinii ma injura, dar nu-mi pasa!
Oricum nu face rau la nimeni, nici sa latre nu l-am auzit ... mi se face mila cand il vad ca doarme sub scara, de aceea i-am adus o patura si m-am certat cu vecinii ....
Cred ca pana la urma o sa sune la hingeri, si o sa-l ia ... :(

Pitbull
02 Jan 2010, 23:00
Vezi cä sbilturile sunt ilegale, le pot fractura coloana. Dacä apar hingherii cu sbilturi, opreste-i si cheamä politia. Capturile se fac cu pusca cu tranchilizante.
(Cautä legea de protectia animalelor pe net... Am uitat datele concrete... Parcä e din 29 septembrie, 2000 - sau cam asa ceva...)
Acum vreo 5 ani, am salvat de hingheri o cätea de bloc (nu la mine; undeva pe lângä garä); suntem prieteni si acum.

Pitbull
25 Mar 2010, 13:45
MariaMona's got a doggie.
She's my own league! :x

Eu am 3 acasa :D Un labrador Choys, o catea amstaf Hera si un catel de curte Boby:P
Päi eu am o cätea pitbull Hera...!!! :-O:-O:-O

BLACK-SPIDER
25 Mar 2010, 18:21
MariaMona's got a doggie.
She's my own league! :x

Eu am 3 acasa :D Un labrador Choys, o catea amstaf Hera si un catel de curte Boby:P
Päi eu am o cätea pitbull Hera...!!! :-O:-O:-O

La Hera din pacate nu i-am gasit un mascul pur pe masura si-a mai facut de lucru cu cate un caine si au iesit ceva corcituri dar nu am mai tinut nici unul ca ajung 3.
Insa un labrador as mai vrea sa tin :D

MariaMona
26 Mar 2010, 15:24
Asadar am gasit si topicul cu animale.

Primul si singurul animal pe care l-am avut in copilarie a fost hamsterul Ricä, salvat de la un copil ce il pusese pe soba si avea o labuta cu 2 degete lipsa. L-am tinut vreo 2 ani pana cand l-a vrut un nepotel si i l-am dat. Cu cainii am incercat in copilarie, insa Mama a zis ca noi strangem dupa el (la bloc fiind) si dupa primul caca pe covor am renuntat.

Asa ca anul trecut cand m-am mutat cu familia si copiii la casa, eram chitita sa imi iau un caine. Pretextul au fost copiii, dar e mai mult cainele meu decat al lor, desi si ele o iubesc pe Vaya. Ocazia a venit prin august cand un vecin mi-a zis ca tocmai isi luase un fox-terrier cu 200 de lei, vaccinat, cu carnet de sanatate etc. Dupa border-collie, fox-terrierul era alegerea mea, asa ca am cerut voie "sefului" si l-am luat. Cand a adus-o sotul era atat de speriata si jigarita incat mi s-a lipit de suflet. Fetele i-au ales numele si astfel e in familie din 18 august, iar luna viitoare implineste 1 an. Sotul inca ii mai spune Jigodel, dar cu drag.

Intr-adevar e minunat sa ai un caine. Te iubeste neconditionat si nu doreste decat niste mancare si cateva mangaieri. O iubesc mult pe Vaya si recomand oricui sa isi ia un caine, dar va avertizez ca fox-terrierii, asa cum le merge faima, rod tot.

Pitbull
26 Mar 2010, 22:04
Intr-adevar e minunat sa ai un caine. Te iubeste neconditionat si nu doreste decat niste mancare si cateva mangaieri. (...) recomand oricui sa isi ia un caine
Scurt si adevärat.
(Scris cu Hera mârâind lasciv lângä mine... Acum s-a urcat pe masä... JOS, potaie! X( ... :x:x:x ... ;) )

SoX
27 Mar 2010, 01:46
Am si eu un motan. Se pune? :)

Pitbull
27 Mar 2010, 07:55
Da' ce-o fi, vegetal? Mineral? Apä platä?
Normal cä se pune, cä de-aia-i animal!

Dragomara
27 Mar 2010, 08:09
Păsărica mea:

http://i43.tinypic.com/2cnwjdt.jpg

Când am descărcat poza asta mi-am adus aminte de-o melodie dintr-un film atât de drag mie. (Natacha Atlas - "Gafsa" (Cage) (http://www.trilulilu.ro/Dragomara/390c8667f24461))

http://i40.tinypic.com/20rqxkj.jpg

Pitbull
27 Mar 2010, 08:20
Păsărica mea:
Hai, mä Drago, altfel nu puteai sä anunti si tu poza?!? =))

Redevenind seriosi: cum se numeste specia asta? Pare-mi-se cä-i aceeasi cu a celor douä "lovebirds"
de la Hitchcock (singurele pe care nu le apucä amocu' si stau cuminti pânä la sfârsit), nu?

Dragomara
27 Mar 2010, 08:35
Exact! Este ceea ce-a mai rămas din perechea mea de păsări ale dragostei, după ce Carmela - criminala mică, cum o alint eu - l-a ucis pe Pepe2. De aproape 2 ani suntem numai noi două. Am vrut să-i iau un mascul de... plastic, însă nu am găsit. Momentan am scos-o-n balcon, să mai terorizeze şi restul vecinilor. ;)

Pitbull
27 Mar 2010, 09:56
Mi se pare foarte ciudatä asta, cu ucisul bärbätusului... :|:( Cum se poate, de ce? In ce împrejuräri...?

SoX
27 Mar 2010, 12:50
Da' ce-o fi, vegetal? Mineral? Apä platä?
Normal cä se pune, cä de-aia-i animal!

La cati caini sunteti pe aici, imi era cam frica sa-mi bag motanul printre voi. ;)

Pitbull
27 Mar 2010, 19:02
Noi toti patru (adicä neuitatele Arella si Diva, si actuala Hera, si Je), am fost, suntem si-om fi cat-lover dogs forever.

MariaMona
27 Mar 2010, 20:44
Faine pasarele! Nu sunt galagioase? Cumnatii mei au un papagal exotic pe nume Pijo care stie sa vorbeasca si cand vorbeste prea mult trebuie sa ii acoperi colivia sa creada ca e noapte sau asa ceva...

Sox, desi nu imi plac pisicile in mod deosebit, sunt o iubitoare de animale, asa ca automat imi plac si pisicile!;)

Pitbull, sau cine mai zicea ca are caini mari si puternici, ce jucarii rezistente la ros imi recomandati? Vreau sa ii iau vreo doua Vayei de iepuras si de ziua ei si nu prea stiu ce, ca ariciul si mingile ce le avea sunt bucatele la propriu!

Pitbull
27 Mar 2010, 20:55
Sincer, nu stiu...!
Arella si Diva, fie neuitate, nu mi-au prea creat probleme - da' cu Hera... no chance! Nu iartä nimic! Printre (muuulte) altele (read: "muuuuuuulte"), mi-a distrus: o gheatä, o cämasä (cadou de la Gloria), un papuc nou de o zi, douä fotolii, douä steckere (dintre care unul, al prelungitorului de 10 metri cu 6 prize), un încärcätor de Nokia, un headset-plus-mic de computer, si vitezometrul de bicicletä al lui Judex.
Totusi, se pare cä nu e totul pierdut: îi plac peturile. Chiar în clipa asta e-n spatele meu, în pat, si mutileazä metodic petul din care mi-am bäut berea de cinä.

Dragomara
27 Mar 2010, 20:59
A mai rămas doar una, şi da au fost foarte gălăgioşi; acum Carmela se mai ceartă doar cu mine, cu TVul, cu păsările de pe-afară şi cum musafirii mei; nu suportă să vb la telefon. Niciodată nu i-am / le-am acoperit colivia; cu toate dă dormim în camere diferite, în extremităţile apartamentului, eu una mă trezesc de fiecare dată când ea are câte un coşmar şi ciripăie-n mijlocul nopţii, şi asta se întâmplă foarte des. Tb să stai bine cu nervii pentru a le suporta, au un ţipăt foarte puternic şi ascuţit, de multe ori o aud de-afară, şi apoi păsărica mea distruge absolut tot ce întâlneşte-n cale, începând cu vasele pentru hrană şi terminând cu colivia. Nici o jucărea nu i-a rezistat, deocamdată. :D

MariaMona
27 Mar 2010, 21:08
Deci Vaya e mic copil pe langa Hera. Asta iarna a dormit in casa si nu a ros decat capatul tevilor de la incalzirea din podea care va fi, nici un papuc, nimic altceva, desi nu am ferit nimic de ea. In curte v-am zis ca roade tot, dar in casa e cuminte cat de cat. Cel mai nasol e ca aveam in curte pe post de bancheta o bancheta de microbuz de 3 locuri foarte comoda si faina vara si i-a ros spatarul de i-au iesit toate matele pe-afara... Cam doar de aia imi pare rau cu-adevarat, in rest... asta e, doar e caine. Poate ma sfatuieste tipul de la magazin in legatura cu cea mai rezistenta jucarie.

Credeam ca numai cainii sunt asa rontaitori!

Pitbull
27 Mar 2010, 21:10
păsărica mea distruge absolut tot (...), începând cu vasale
1) Yummy! :-*:P:x
2) ...si terminând cu senioare?
mi-a distrus: o gheatä, o cämasä (cadou de la Gloria), un papuc nou de o zi, douä fotolii, douä steckere (dintre care unul, al prelungitorului de 10 metri cu 6 prize), un încärcätor de Nokia, un headset-plus-mic de computer, si vitezometrul de bicicletä al lui Judex.
Si un mouse.
(Mi-am amintit.)

Pitbull
27 Mar 2010, 22:41
mi-a distrus: o gheatä, o cämasä (cadou de la Gloria), un papuc nou de o zi, douä fotolii, douä steckere (dintre care unul, al prelungitorului de 10 metri cu 6 prize), un încärcätor de Nokia, un headset-plus-mic de computer, si vitezometrul de bicicletä al lui Judex.
Si un mouse.
(Mi-am amintit.)
Si un memory-stick de 1 Gb.

Judex
28 Mar 2010, 07:51
Bai, Kali a mea devora pisici. Fucke'em! >:)

Pitbull
28 Mar 2010, 08:47
Si un mouse.
(Mi-am amintit.)
Si cablul de la fierul de cälcat.

Dragomara
15 Apr 2010, 11:27
Câteva animăluţe (http://www.slideshare.net/Dragomara/animlue-haioase) haioase.:"> :-* :-*

Dragomara
30 Apr 2010, 11:21
Pisicuţe haioase (http://tinypic.com/usermedia.php?uo=JDduC2mKjdtHCXPP5Uvuloh4l5k2TGxc)

illotempore2002
30 Apr 2010, 13:20
Deci caut sa-mi mai iau o pisica. Vreau un pui de matza alb, sa se completeze cu vlahutza care e neagra. Sa fie ca ying si yang, asta imi doresc!

Multumesc.

Dragomara
30 Apr 2010, 16:33
Io una vreau de ceva ani să-mi iau o iguană; probabil că anul ăsta după ce voi renunţa la câteva flori am să-i fac loc pentru un terrarium. Am citit despre iguane că ar fi foarte iubăreţe; evident io o să-mi iau una verde-verde-verde. :P

http://animals.nationalgeographic.com/staticfiles/NGS/Shared/StaticFiles/animals/images/primary/green-iguana.jpg

Pitbull
11 Jul 2010, 16:54
Si un mouse.
(Mi-am amintit.)
Si cablul de la fierul de cälcat.
Si un cablu de date.
(Cu ce-a mai rämas din el, am bätut-o de i-a sunat apa-n cap.)

FreakDoll
16 Sep 2010, 10:26
Împuţiţii ăştia de hingheri veniră a doua oară în decursul unei săptămâni la cererea unor oameni şi mai jegoşi.Luară şi maidanezi castraţi şi paşnici :O până şi câini de rasă care aveau zgărduţă la gât şi care erau lăsaţi pe afară pur şi simplu :O:O:O

Pitbull
05 Oct 2010, 01:09
"Cel care este nesimtitor cu animalele va fi crud si cu oamenii. Putem judeca inima unui om dupa felul in care trateaza animalele."
Immanuel Kant

paul_aramis
05 Oct 2010, 03:25
săptămâna trecută am avut cel mai straniu interviu pe care îl poate avea cineva. am fost intervievat de CEO şi de directorul de calitate, dar nu asta e aiurea. prima fiinţă care m-a mirosit (la propriu) şi care a decis că sunt un candidat de luat în consideraţie a fost ... un câine. de abia după ce ea (fiind de fapt o femelă) şi-a dat "acordul" CEO-ul (şi co-proprietara companiei) a stat de vorbă cu mine.
cică viitoarea mea şefă (dacă am noroc:D) iubeşte la nebunie câinii şi nu face nici un interviu dacă câinele ei preferat (o "băbuţă" de 14 ani, cu barba albă şi surdă ca un fund de oală) nu îşi dă acordul în prealabil.
bîîrrr! dacă aveam pisică acasă, ce mă făceam?

jansic
01 Dec 2010, 22:01
Motanelul meu Isip :x

In perioada biberonului...
http://d.imagehost.org/0576/biberon.jpg (http://d.imagehost.org/view/0576/biberon)

http://d.imagehost.org/0079/cuvinte.jpg (http://d.imagehost.org/view/0079/cuvinte)

http://d.imagehost.org/0585/pisi.jpg (http://d.imagehost.org/view/0585/pisi)

http://b.imagehost.org/0883/pisilic.jpg (http://b.imagehost.org/view/0883/pisilic)

http://b.imagehost.org/0122/pisi3.jpg (http://b.imagehost.org/view/0122/pisi3)

http://d.imagehost.org/0358/gin.jpg (http://d.imagehost.org/view/0358/gin)

Consumator
02 Dec 2010, 14:26
@jansic niste poze mai mare nu puteai pune? :))

Windom
02 Dec 2010, 15:05
@jansic editeaza, te rog, pozele si adu-le la niste dimensiuni mai rezonabile.

copila_satanista
03 Dec 2010, 09:22
ptiiiii ce pisoias draguutz :x !

FreakDoll
04 Mar 2011, 15:24
Luni, 7 martie, meeting impotriva eutanasierii cainilor, in fata Parlamentului.

danonino
04 Mar 2011, 23:45
Cel "pentru" cand se organizeaza?

FreakDoll
05 Mar 2011, 08:42
Crapi, ma, animalule!

Daca n'ai nimic ca lumea de spus, nu mai posta doar ca sa'ti faci tu publice frustrarile.Ori abereaza in continuare la discurs, dar nu acapara tot forumul cu ineptiile tale.

Acum, lasand adevaratele animale la o parte, am revenit cu date mai exacte.Si anume:

http://img27.imageshack.us/img27/2934/702958069149374252542n.jpg

Locație: Bucuresti - Parcul Izvor, in fata Camerei Deputatilor
Dată: ‎7 martie 2011 15:00

klaudya_e
05 Mar 2011, 09:54
Catelusa mea Indra. Nu-i plac deloc pozele. Trebuie sa alerg cu telefonul dupa ea sa reusesc s-o prind:)

http://img9.imageshack.us/img9/7887/indraa.jpg

http://img535.imageshack.us/img535/5061/indran.jpg

danonino
05 Mar 2011, 10:00
Crapi, ma, animalule!
Daca n'ai nimic ca lumea de spus, nu mai posta doar ca sa'ti faci tu publice frustrarile.Ori abereaza in continuare la discurs, dar nu acapara tot forumul cu ineptiile tale.
Acum, lasand adevaratele animale la o parte, am revenit cu date mai exacte.Si anume:

Ce nervoasa esti... Iar s-a inschis shaormeria?

FreakDoll
05 Mar 2011, 10:50
Crapi, n'auzi?Nu mai strica thread'ul asta cu postarile tale de rahat.

@klaudya_e
Ce frumusete!!Si ce nume special are!!Sa'ti traiasca!!:x

jansic
06 Mar 2011, 10:41
Recomand iubitorilor de animale documentarul Animals Are Beautiful People
(1974). (http://www.imdb.com/title/tt0071143/)

the_fairy
10 Mar 2011, 19:40
Here is Mr Micky :)

http://i52.tinypic.com/x1bxbl.jpg

Ami85
15 Mar 2011, 23:36
Am si eu doi catei, mai exact dulai. :)
Si am mai avut, pana de curand, un aricel. :(

dragonfly_drk
16 Mar 2011, 12:28
nice shoe... :))

lasand gluma la o parte... foarte frumos motanelul... mai ales ochii. :)

chuckyfan
16 Mar 2011, 12:39
nice shoe... :))

lasand gluma la o parte... foarte frumos motanelul... mai ales ochii. :)

Nice shlap mai bine zis=))
Revin si eu cu poze cu catelusa mea:)

dragonfly_drk
16 Mar 2011, 12:41
can't wait for some new shoes around here... :))

the_fairy
16 Mar 2011, 13:12
Doar asa am putut sa il prind, asta era singura poza utilizabila :)) ca restul...

chuckyfan
16 Mar 2011, 13:29
Catelusa mea:)

http://i52.tinypic.com/fxsf8o.jpg
http://i51.tinypic.com/9u5gfq.jpg
http://i54.tinypic.com/os51xy.jpg

dragonfly_drk
16 Mar 2011, 13:38
deci, nu credeam vreodata ca chucky are un catelus asa de dragut... :-?
oricum, simpatica... :) si pare ca are o personalitate strong. :)

the_fairy
16 Mar 2011, 13:45
e tare draguta :) ea macar sta la poze, pe al meu l-am alergat si dupa ce a obosit si s-a pus jos sa doarma am reusit sa ii fac o poza :))
iar cu catelul m-am chinuit grav pana i-am facut cateva, mereu venea spre mine cand ma dadeam mai in spate sa il prind mai bine in poza :P

MariaMona
25 Mar 2011, 16:54
"Ma cheama Vaya, sunt o catelusa fox terrier sarmos si voi fi in curand mamica. Nu am fost prea cuminte si am fugit cu golanii asa ca puiutii mei vor fi metisi. Dar sunt sigura ca vor fi niste catelusi minunati si astept cu nerabdare ca niste oameni buni - fie cu pedigree, fie nu - sa imi adopte catelusii. Va multumesc! Stapana mea se va ocupa de sanatatea si vaccinurile puiutilor pana pe la 8 saptamani, asa ca in 2 luni si ceva ii puteti lua. Hau-hau! (adica Woof-woof)."

1124

klaudya_e
26 Mar 2011, 09:38
Pufi

http://img145.imageshack.us/img145/6111/dsc02027g.jpg

http://img813.imageshack.us/img813/6294/dsc01954d.jpg

jansic
26 Mar 2011, 10:01
:x

Motan?

klaudya_e
26 Mar 2011, 11:32
e fetita:)

jansic
26 Mar 2011, 12:26
Foarte frumoasa :) Mine is green-eyed

http://img40.imageshack.us/img40/6711/pisq.jpg (http://img40.imageshack.us/i/pisq.jpg/)

klaudya_e
26 Mar 2011, 18:20
ce scumpa e!:x

portofel
27 Mar 2011, 17:10
Imi plac pisicutele...si catelul e dragut!:)
Imi plac toate animalele.

portofel
27 Mar 2011, 20:16
http://img220.imageshack.us/img220/2796/fotografii0307.th.jpg (http://img220.imageshack.us/i/fotografii0307.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

dragonfly_drk
27 Mar 2011, 20:20
hihi... ce dragut... are caciulita e cap? :)

ciobotaru
28 Mar 2011, 19:37
:)) :))

chuckyfan
21 Apr 2011, 09:36
Who wants to see my puppy? Again...........

http://i51.tinypic.com/33w17hx.jpg
http://i55.tinypic.com/c5lps.jpg
http://i56.tinypic.com/rrl1k8.jpg
http://i54.tinypic.com/53l843.jpg

Nu-mi prea plac, i-au lacrimat ochii din cauza soarelui, dar sunt bune.

jansic
25 Apr 2011, 16:52
The cat is the new dog

http://img857.imageshack.us/img857/7481/p1040401.jpg (http://img857.imageshack.us/i/p1040401.jpg/)

chuckyfan
25 Apr 2011, 17:16
The cat is the new dog

http://img857.imageshack.us/img857/7481/p1040401.jpg (http://img857.imageshack.us/i/p1040401.jpg/)

=)) He looks so F***ING sweet:D

Cristina_
28 Apr 2011, 15:48
Pufi

http://img145.imageshack.us/img145/6111/dsc02027g.jpg

http://img813.imageshack.us/img813/6294/dsc01954d.jpg

Absolut superba! Felicitari!

chuckyfan
04 Sep 2011, 21:32
Credeati ca e o catelusa draguta?

http://i55.tinypic.com/c5lps.jpg

V-ati inselat. Va prezint acum The Evil Face of Pamy>:)

http://i.imgur.com/NJ8HP.jpg

Inca ma mai doare degetul de la picior. Catelusei ii place sa prinda lumea ( in special pe mine ) de piciore. Bine ca eram incaltat cu o pereche de tenesi " A la 10 lei".

FreakDoll
04 Sep 2011, 22:07
:))) Poate trage si ea cu ochiul la filmele horror pe care le vizionezi tu. Precis de acolo s'a inspirat. O fi vazut Cujo. Acum serios vorbind, astia mici sunt cei mai rai.

rvn
13 Oct 2011, 09:56
felinele mele, cu care m-am trezit in curte acum vreo 6 luni, cand erau doar niste ghemotoace infometate si inca plangeau dupa mama lor...
1516

rvn
13 Oct 2011, 15:03
uite, c-am gasit o poza cu ele de pe vremea aia...
1517

anaemona
13 Oct 2011, 16:01
Imi place aia gri, adica imi plac toate, dar aia in special. Mi-e dor de pisoii mei :(

rvn
26 Oct 2011, 13:48
noul prieten al pisicutelor....
1564
1567
bag seama ca ii era foame...
1568

AndreiStefan
26 Oct 2011, 18:02
scump foc!! l-as smotocii pana ii ies ochii din cap unuia dintre noi:))

Chambord
20 Dec 2011, 14:50
A postat cineva un anunt pt babysitter ?

http://www.youtube.com/watch?v=PWXigjFm4TM&feature=player_embedded

rvn
22 Feb 2012, 10:17
n-am rezistat sa nu va arat pozele astea. Bruno este bucuria vietii mele in acest moment.sper sa ramaneti uimiti de cat a crescut in trei luni.acum e un catel nazdravan care face numai ce vrea si ce-i place.nu si-a pierdut instinctul agresiv, caracteristic rasei sale,dar este atat de iubitor si dornic de joaca...
1792
1793

Cristina_
22 Feb 2012, 17:36
Faine animale ai @rvn. Mai rar sa vezi cainele si pisica in acelas loc fara sa se bata.

iiii
23 Feb 2012, 13:03
foarte cute.... dar nu ai mai pus poze cu cele 3 pisici.... le mai ai sau le-ai dat?

charles
23 Feb 2012, 14:57
who's a good boy?

http://i552.photobucket.com/albums/jj353/cebra87/2012-02-22205847.jpg

rvn
29 Feb 2012, 17:01
dar nu ai mai pus poze cu cele 3 pisici.... le mai ai sau le-ai dat?
cum sa le dau??? din pacate, doar doua dintre ele mai traiesc. un motan si pisicuta. al doilea motan a disparut in mod ciudat, fara urma, acum vreo 2 luni.nu cred ca s-a "insurat" fara voia mea...
1798

iiii
29 Feb 2012, 17:08
awwwwwwwwww how cute!!!

pare rau pt motanelul damblagiu...

aniela07
03 Mar 2012, 09:05
Fara soareci pe-aici. Nu se poate asa ceva.

http://img440.imageshack.us/img440/84/31360416549505688285613.jpg

http://img15.imageshack.us/img15/3305/29985514018106274758913.jpg

rvn
20 May 2012, 09:59
din ciclul "noi generatii":
1940

Presedintele
20 May 2012, 10:00
Deci vreau pisica! :D

rvn
20 May 2012, 11:06
Deci vreau pisica! :D
iti indeplinesc dorinta!
1941

Presedintele
20 May 2012, 11:09
Nu, vorbesc serios. Cat?

rvn
20 May 2012, 11:13
poate te razgandesti si-l vrei pe Bruno....
1942

Presedintele
20 May 2012, 11:18
Deci... Nu mai pot avea caine dupa ce a murit Kali... Vreau o pisica s-o daruiesc maica-mii si s-o poarte dupa ea ca pensionara ce e. ;)

PS
Superb exemplar!!!!

rvn
20 May 2012, 11:21
nu as le-as da pentru nimic in lume. le las pe ele sa decida daca vor sa plece sau sa ramana.
tu care crezi ca e alegerea lor?

Presedintele
20 May 2012, 11:27
Mama lor.

rvn
20 May 2012, 11:29
Mama lor.
asta-i cea mai adevarata vorba spusa vreodata!

Presedintele
20 May 2012, 11:50
Revenind... Imi dai o pisica?

rvn
20 May 2012, 11:54
nu as le-as da pentru nimic in lume.

totusi, iti fac o mica favoare: poti boteza pisoii.

Presedintele
20 May 2012, 12:21
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Zi-mi cati ce gen. ;)

rvn
20 May 2012, 12:22
3 bucati de sex masculin.
aia mici din poza...nou -nascutii.
nu uita de trusou, te rog...

Presedintele
20 May 2012, 12:27
1. Obama
2. Videanu
3. Ghitănştain

rvn
20 May 2012, 12:29
1. Obama
2. Videanu
3. Ghitănştain
stai sa aduc prosopul, sa-i scoatem din cazan!

Presedintele
20 May 2012, 12:31
Vezi ca Obama trebuie sa fie ala mai blond! :))

rvn
20 May 2012, 12:35
da,da..
iar ala cu mai mult cenusiu e Videanu. ii dai si marmura odata cu numele?

Presedintele
20 May 2012, 12:39
Videanu va fi regele bordurilor, te rog!

rvn
20 May 2012, 12:44
inseamna ca viitoarea regina va fi mostenitoarea Strabag.

Presedintele
20 May 2012, 12:56
Oops! Sunt notiuni straine mie? ;)
Please, details needed!

StrangeHouse
25 Jun 2012, 10:41
http://img207.imageshack.us/img207/368/dscn1779s.jpgAldo

http://img12.imageshack.us/img12/2238/dscn2352a.jpg

aniela07
11 Dec 2012, 21:01
http://img708.imageshack.us/img708/8602/screenhunter001w.jpg

anaemona
12 Dec 2012, 16:01
http://i50.tinypic.com/2rcwwbd.jpg

Pepper
07 Jan 2014, 21:35
A trebuit sa "sap" ceva dupa topicul asta :))

V-o prezint pe Bella :D gasita acum o luna, indragita imediat.
http://img62.imageshack.us/img62/3174/l17k.jpg
http://img607.imageshack.us/img607/8712/93xo.jpg

anaemona
07 Jan 2014, 22:17
Wow, ce frumusete. Tot acum o luna cineva a gasit o pisicuta in parc si a zis ca n-o pastreaza pentru ca mai are 2. Eu m-am oferit s-o iau si intre timp persoana s-a razgindit, ca mi-o da cind face 3-4 luni si-am zis pardon, acum sau niciodata, asa ca astept sa apara alta pisicuta dornica sa fie salvata.

Pepper
07 Jan 2014, 22:30
In Bucuresti sunt din ce in ce mai multe dar salbatice; asta mica parca ne astepta :P Cred ca un animalut gasit se potriveste mai bine caminului in care ajunge decat unul ales dintr-un pet store, it's like..destiny or somethin'. Asa ca, anaemona, trebuia sa te bati pentru ea :))

anaemona
07 Jan 2014, 22:43
Ultima mea pisica a venit singura la casa mea. O vedeam ca sta ascunsa intre tufe in curte. Era slaba si pricajita. Dupa citeva zile a inceput sa manince si si-a facut curaj sa intre in casa. Nu lasa pe nimeni sa se apropie mai mult de 2m de ea. Am fost plecati si am lasat pe cineva sa-i dea sa manince si se ducea la mincare dupa ce respectivul se indeparta. Dar acum nu mai e :( Un animal te alege pe tine la fel de mult cum il alegi tu pe el. Pisica din Romania, care a trait 19 ani, tot asa a fost gasita. S-a urcat dupa frati-mio pe scari la etajul 4, cind ea nu avea decit 2-3 saptamini :)) Si eu le-am dus parintilor multe animale care s-au tinut scai de mine, inclusiv vrabii cazute din cuiburi :D E mare lucru sa te aleaga un animal Pepperito si n-as vrea sa se gindeasca nimeni la altfel de animale, decit cele necuvintatoare :P

nesss
12 Jan 2014, 00:26
http://imageshack.com/a/img14/8163/xem.gif

Si Pusa mea.

scuze nu am avut timp sa o micsorez.

anaemona
28 Sep 2015, 23:51
Ieri m-am nimerit din greseala la un eveniment canin, Woofstock. Initial ma cam plictisisem, pentru ca era o mare de oameni cu ciini dupa ei, pe scena cintau 2 fete obosite dar la plecare am descoperit ceea ce ar fi trebuit sa fie atractia show-lui, din pacate era chiar departe, departe de multimea de oameni si puteai sa dai de ea doar din intimplare, daca se nimerea sa-ti fie drumul pe-acolo. Un concurs de ciini, in care ciinii trebuiau sa treaca prin tot felul de obstacole. Doamne, ce animale inteligente. I-as fi luat pe toti acasa. Si show-ul a fost extrem de bine pus in scena, la fiecare catel alegeau melodia care se potrivea personalitatii lui. Din pacate n-am gasit nimic pe youtube de la fata locului, sa vedeti chiar cateii de ieri. Dar aceleasi obstacole si ciini chiar mai antrenati decit ce-am vazut ieri sint in clipul de mai jos. Exact ca in clip, unii catei parca zburau, se aruncau peste bara cu 2 m inainte si aproape ca nu-i puteai urmari. Au fost si foarte multe momente amuzante, gen un catel care nu vroia sa-i dea drumul jucariei si sa plece sau o catelusa care a fost o adevarata lady si nu s-a grabit absolut deloc, pe birna aia la inaltime, parca era la plimbare. Daca auziti vreodata de asemenea spectacol nu-l ratati.

https://www.youtube.com/watch?v=NNAHIbsInAk