Log in

View Full Version : offtopic de la 'ultima replica'

Alex Leo Serban
19 Mar 2006, 07:03
scrise si musiu korben - a few random misbits din memoria sa pe cale de destramare... :D
(wait a sec: did u doublecheck those sentences? u r REALLY sure it's those precise words?! sure u r not already alzheimerish?? :P )

KORBEN
23 Mar 2006, 13:04
scrise si musiu korben - a few random misbits din memoria sa pe cale de destramare... :D
(wait a sec: did u doublecheck those sentences? u r REALLY sure it's those precise words?! sure u r not already alzheimerish?? :P )

believe it or not, chiar asa se termina. vierme

Alex Leo Serban
23 Mar 2006, 21:27
siktir.

si stii ceva? every time vei avea tupeul sa-mi raspunzi, considera k am postat un 'siktir' right after... :P voma bipeda

Leonard
23 Mar 2006, 23:31

believe it or not, chiar asa se termina. vierme

siktir.

si stii ceva? every time vei avea tupeul sa-mi raspunzi, considera k am postat un 'siktir' right after... :P voma bipeda

3. Mesajele trebuie sa fie scrise într-o maniera nederanjanta pentru ceilalti utilizatori.
...
- este complet interzis si inacceptabil orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.
...
9. Sanctiuni
Incalcarea regulilor de mai sus va duce la sanctiuni, dupa cum urmeaza:
- stergerea mesajelor care incalca regulamentul si/sau avertisment prin mesaj privat
(pentru postari repetate, mesaje consecutive inutile, nerespectarea formatarilor, citate
inutile etc.)
- suspendare 3 zile (injurii, ignorarea avertismentelor si persistarea voita in greseala).
- suspendare 7 zile (recidive ale motivelor care au dus la suspendari de 3 zile).
- suspendare definitiva (recidive ale suspendarilor de mai sus)
Sanctiunile sunt progresive, dar pot fi aplicate direct unele mai mari in functie de gravitatea faptei.

q.e.d.

Bulumulu
23 Mar 2006, 23:48
ya ya ya
Leonard rulezzzz 8)

Pitbull
24 Mar 2006, 00:33
Si se mai mirä unii cä suntem câtiva care solicitäm o nouä sansä pentru pocäitul Nume.
In sens STRICT, cum adeseori (si cu îndreptätire) sustine Ambra Blu, bannarea lui Nume ar fi trebuit sä atragä alte câteva dupä ea. In sine, a fost justä, da. Dar nu s-a judecat cu mäsurä dreaptä!
Si totusi, pentru cä eu sunt un om iertätor, si pe deasupra - culmea! - mi-i simt aproape pe vräjmasii lui Nume (în frunte cu A.L.S. si Herbert - n-am crezut niciodatä în cioace gen "les amis de mes amis sont mes amis" sau, opus, "les ennemis de mes ennemis sont mes amis", etc.), n-am vrut sä moarä si caprele vecinilor. Mi-ar fi pärut räu ca A.L.S. si Herbert sä plece (desi, dura lex... sed lex...).
N-am cerut decât o nouä sansä pentru cel bannat, când si-a cerut iertare si a afirmat cä se "reformase".
Si, Doamne, ce scandal a iesit! Cu "unora le place sä träiascä în W.C.-uri si gunoi" (Herbie, n-a fost frumos! Puteai s-o spui ALTFEL!), cu "ati avut caviar, preferati kk" (se poate, A.L.S.-ule?). Asta e obiectivitate? Asa, în general vorbind...

(Toate astea n-au fost o încercare de a redestepta subiectul reabilitärii lui Nume; de-asta nici nu le-am pus în acel topic, ci aici; îl las sä doarmä, si dacä voi considera cä e cazul, poate-am sä revin asupra lui, cândva, cäci continuu sä doresc revenirea lui Nume. A fost doar un comentariu, cam mâhnit.)

europe_east
24 Mar 2006, 00:47
directiunea, stergeti va rog ultimele sase mesaje, inclusiv pe asta. i could not care less about your offtopics.

Pitbull
24 Mar 2006, 00:54
Sau poate un "split/locked"?
Uneori, fuga de adevär, oricât de urât ar aräta, nu e cea mai bunä solutie.

Longshot
24 Mar 2006, 07:03
split si lock it is