Log in

View Full Version : Syriana

Chantal
23 Mar 2006, 21:15
Ma intreb de ce nu a deschis inca nimeni un thread pentru acest film.
L-am vazut, mi-a placut, are un final ne-hollywoodian, Clooney joaca bine de tot, adica isi merita Oscarul.
Desi in prima parte e putin cam difuz, si nu se leaga "strand-urile", a doua jumatate e foarte bien facuta.
Il recomand calduros celor interesati de un film la care se simte mai putin probabil, dar se gandeste mai mult (nu sunt contra emotiilor, nu ma intelegeti gresit, dar subiectul prezentat este de actualitate si pare mai mult un tip de documentar bine dramatizat).
Final nu doar atipic, dar si indraznet. Ma si mir putin cum de nu a fost hulit, macar de fatzada, de cercurile politice americane la putere.

bellhop
24 Mar 2006, 05:10
.. Ma si mir putin cum de nu a fost hulit, macar de fatzada, de cercurile politice americane la putere.

pai filmul nu a fost facut pt. cercurile politice ci pentru proletari, intelectuali si alte categorii de working class, care simt ca tara merge prost, dom'le; in urma unui studiu de piata comandat de istetzul Jeff Skoll cel cu eBayul, care arata ca filmele cu tematica sociala sunt o investitie buna; ca orice investitie, trebuia sa se recupereze, deci sa loveasca bine, asa ca povestea trebuia sa fie foarte ...ancorata in meandrele realitatii :shock: ;

qwerty
29 Mar 2006, 07:40
Nu mi-a placut in mod deosebit.Nici Clooney nu ma impresionat foarte tare cu toate ca a luat un Oscar pt rolul sau.E un film necomercial,am vazut recent The Deal care e facut cam in aceaiasi nota.

omu care nu doarme
12 Apr 2006, 21:22
Destul de greoi filmul. Pare ca a tras din greu scenaristul pana a ajuns la finalul ala apoteotic. Prestatzia lui Clooney, sincer, nu mi s-a parut de Oscar dar nu e rau ca i-au dat unu(deshi trebuia sa fie pt intreaga cariera :D ).

Supastar
12 Apr 2006, 23:26
dar nu e rau ca i-au dat unu(deshi trebuia sa fie pt intreaga cariera :D ).

Du-te culca-te! :P