View Full Version : the big blue
buna ziua!
as vrea sa achizitionez un dvd cu filmul "the big blue" al lui luc besson [eventual varianta lunga...insa nu neaparat]
multumesc anticipat :)
stiu ca luc besson mai facuse un film....lumea de dincolo de cuvinte sau asha ceva....
imi puteti da relatii si despre acel film?
Da, si eu vreau relatii despre acel film.Dar va rog nu detalii, prefer relatii.10x a lot, va salutez.
Bulumulu
23 Mar 2006, 14:10
dumireste-te de ce cauti pe imdb.com si vezi dup-aia prin magazine :shock: sau pe amazon.com sau cum preferi...
Dar va rog nu detalii, prefer relatii.
si eu prefer felatii.. :happy:
scuzati oftopiqu minor, dar nu m-am putut abtzine
pe amazon.com am fost
speram sa pot achizitiona filmul cumparandu-l shi platind ramburs cu cash
nu ash fi vrut sa imi fac card sau asha ceva....
celalalt film era de fapt "ATLANTIS"
http://www.amazon.com/gp/product/B0000844ML/ref=pd_bxgy_text_b/103-2166581-4131860?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=130
BULUMULU....cred ca din gresheala [sau nu] ai scris "felatii" in loc de "relatii"......se mai intampla cand degetele sunt mai grasutze shi tastele apropiate :D :D
Bulumulu
23 Mar 2006, 15:13
ok then.
cautai deci ceva gen 'vanzator'? i think you dialled the wrong number - se mai intampla cand ai degetele mai umflate, sau grasutze cum zici tu, sau poate un piq dolofane? :P
BULUMULU....cred ca din gresheala
nu cred
Pitbull
23 Mar 2006, 15:43
BULUMULU....cred ca din gresheala
nu cred
Eu cred cä sigur nu!
On-topic:
"Atlantis"-ul äla mi l-am tras de la televizor pe-o casetä, prin '98, dacä nu mä-nsel.
sa inteleg ca nu ma puteti ajuta
10x anyway
Pitbull
23 Mar 2006, 15:55
Ho, mä, nu te descuraja. De-abia trecurä douä ore de când ai postat.
Pooate mai apare cineva cu ceva, azi, mâine... poimâine... räspoimâine... si ai si tu noroc.
:happy:
okay then!
mai ashtept :)
Pitbull
29 Mar 2006, 13:55
Si cât astepti, forumiceste si tu, nu sta. Mai un post, mai un reply, mai o bere, mai vorbim, mai ne-mprietenim... :)
am sa incerc, deshi timpul imi este oarecum limitat
sunt administrator pe alte doua forumuri...unul de grafica, celalat de scuba diving :(
meseria e meserie.....
oi vedea cum le impac
oricum mercic :):)
sunt administrator pe alte doua forumuri...unul de grafica, celalat de scuba diving :(
pe langa asta....meseria e meserie.....familia ma cere shi ea
oi vedea cum le impac
bellhop
30 Mar 2006, 06:00
pe langa asta....meseria e meserie.....familia ma cere shi ea
oi vedea cum le impac
incearca, dar sa nu te omori prea tare, ca ne da familia in judecata :P
pe o nota mai serioasa, iti recomand un film japonez misto cu si despre scafandri, Umizaru (2004);
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.