View Full Version : The Libertine
RinTinTin
20 Mar 2006, 14:06
As vrea opiniile voastre despre el, dat fiind c-a fost destul de praised prin anumite cercuri.
Eu l-am vazut si mi s-a parut ca ii lipseste cumva tensiunea dramatica, si ca e inegal construit..
Voi ce credeti?
Nightwane
20 Mar 2006, 15:23
Mie mi-a placut ca-i cu Mylene Farmer si ca melodia e misto.
Sau tu vorbesti de ala cu Johnny Depp?
RinTinTin
20 Mar 2006, 16:19
Lol, The Libertine cu Depp.
http://www.imdb.com/title/tt0375920/
Altfel n-ar fi la "Acum pe ecrane"..
Nightwane
20 Mar 2006, 16:20
poate or fi adus colectia de videoclipuri farmeriene pe ecrane. dunno.
je suis un libertine! weee
Longshot
21 Mar 2006, 07:43
As vrea opiniile voastre despre el, dat fiind c-a fost destul de praised prin anumite cercuri.
Eu l-am vazut si mi s-a parut ca ii lipseste cumva tensiunea dramatica, si ca e inegal construit..
Voi ce credeti?
tensiune dramatica nu are, dar inegal nu mi s-a parut pentru simplul motiv ca nu are nici un moment care sa-l ridice sau sa-mi capteze atentia (ok, minus partea cand o fingeruia el pe rosamund pike) si sa-l scoata din flatline. in afara de modul in care e redata promiscuitatea si mizeria epocii si, poate, de prestatia lui depp (desi a dat el si mai bune) n-are absolut nimic cu atat mai putin emotie, ceva feeling. iar idila lui rochester cu personajului lui s. morton e facuta rau de tot. atat ca si realizare cat si din punctul de vedere al lipsei de chemistry dintre ei.
oricum, overrated.
Alex Leo Serban
27 Mar 2006, 06:54
Voi ce credeti?
dspr ce 'anumite cercuri' r u talking about?
cred k e important de stiut: nu toate cercurile have a reliable say in astfel de kestiuni... :P
Supastar
27 Mar 2006, 08:34
cercul "vizionarilor de cinematografie" saluta The Libertine! :P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.