View Full Version : Tupac Shakur 1971 - 1996 ! Mai stie cineva de acest soldat ?
DTP-Ludacris
16 Mar 2006, 15:07
Rapper,Actor,Poet,Superstar....
De multa vreme tot ma framanta un gand. Ma intrebam dak cineva mai asculta muzica lui 2pac. Daca mai exista fani, care sa creada in acest rapper, sa creada in ceea ce a crezut pac. Yo unu zick din start Da!!! fara remushkri, fara dubii s.a.m.d.
Voi ce zicetzi?
.eu zic multam alora de l-au gaurit, mi-au scutit timpanele.
DTP-Ludacris
16 Mar 2006, 17:13
ar trb satzi respect parerea...dar esti UN TERMINAT....cum poti sa zici asa ceva? :shock:
.eu zic multam alora de l-au gaurit, mi-au scutit timpanele.
:lol:
La mai mare! Ar mai fi cativa ..., dar nu cred ca avem norocul asta. Aia de la "Black eyed peas" spre exemplu.
ar trb satzi respect parerea...dar esti UN TERMINAT....cum poti sa zici asa ceva? :shock:
pac-pac-pac! pac!
Alex Leo Serban
19 Mar 2006, 07:00
tupac = never too pac-pac! ;)
thank god he's dead...
GhitzaCartitza
19 Mar 2006, 11:39
Nu mai exista pic de respect :huh: .
In the event of my Demise
when my heart can beat no more
I Hope I Die For A Principle
or A Belief that I had Lived 4
I will die Before My Time
Because I feel the shadow's Depth
so much I wanted 2 accomplish
before I reached my Death
I have come 2 grips with the possibility
and wiped the last tear from My eyes
I Loved All who were Positive
In the event of my Demise
By: Tupac Shakur
De multa vreme tot ma framanta un gand. Ma intrebam dak cineva mai asculta muzica lui 2pac.
:lol: .. like, only all the 50 cent wannabees in, like, every highschool... do you think you're, like, original?... [later edit] like, totally :lol:
Nightwane
20 Mar 2006, 12:44
Rapper,Actor,Poet,Superstar....
De multa vreme tot ma framanta un gand. Ma intrebam dak cineva mai asculta muzica lui 2pac. Daca mai exista fani, care sa creada in acest rapper, sa creada in ceea ce a crezut pac. Yo unu zick din start Da!!! fara remushkri, fara dubii s.a.m.d.
Voi ce zicetzi?
LOL!
Ce de 'remushkri' am...ma 'remushk' la popou DoiCapac asta. Who gives a flying phewk about a gay nigger from outer space?
Rapper = ce e aia?
Actor = LOL! LE LOL! Unde mah?
Poet= Idem Actor
Superstar= Era chiar Jesus Christ Superstar.
Cinemania
20 Mar 2006, 12:54
[quote=DTP-Ludacris]Rapper,Actor,Poet,Superstar....
poate ar fi mai bine sa-i reintregesti imaginea un pic...drogat, dealer etc.
.culmea ironiei-pe cind citeam laberatiile de aici ma trezesc in player cu "buffalo soldiers"....asta apropos de titlul "topicului" hehe.
GhitzaCartitza
20 Mar 2006, 21:04
Va dau bataie la toti daca va mai luati de 2PAC. Yo nu m-am luat de balariile care le-ascultai voi :P
Cinemania
21 Mar 2006, 08:14
Va dau bataie la toti daca va mai luati de 2PAC. Yo nu m-am luat de balariile care le-ascultai voi :P
deci recunosti ca tupac e o balarie...? :D
Nightwane
21 Mar 2006, 12:54
Ghitza, vezi ca vine cinemania cu roacherii lui peste tine. Te face praf, iti da un iz de bläcuiala de lesini.
Cinemania
21 Mar 2006, 13:11
:D
GhitzaCartitza
21 Mar 2006, 18:15
:lol: glumetilor.
Nightwane
22 Mar 2006, 11:51
Da-i cu Negura Bunget!!!
.un sfint tzea eshit din gura, naithule.
GhitzaCartitza
22 Mar 2006, 18:31
Yo de-astea nu stiu :huh: . Masini, femei, bling bling si sunt fericit.
Nu-mi plac pletosii cu chitare ca ma sperie :shock: .
Oricum 2Pac nu a murit. Se ascunde undeva in munti si asteapta momenul propice sa revina :lol: :lol: :lol:
(stiti legenda)
DTP-Ludacris
08 May 2006, 09:27
Fo`Sure :D
Nu stiu de ce ai pus intrebarea asta unor terminati ca astia care mananca doar cacat despre tupac ! care nu i-au ascultat nici o melodie, care nu i-au citit nici o poezie, care n-au vazut nici un film cu el .... dar in schimb stiu sa traga concluzi despre el, nici eu nu ascult rock da nu ma apuc sa vorbesc de Fredie Mercury ca era un drogat si un poponar , nu`mi place muzica care o canta .. n`o ascult si gata. nu zic bine k a murit !! ... dar ce sa gandeasca mintea voastra de pletosi imputiti ? asa k daca n-ai ce cauta mars in mortzi tai de aici .... app .. am vazut ca unu pe acolo nu stia k tupac era si poet sau artist ... in fine .. el nici rapper nu stie prea bine ce inseamna .... uite aici unu site sa te informezi cine a fost Tupac S Amaru Shakur www.tupac.bleu.ro respect pt toti fani lui Tupac ( Legends Live Forever)
Cinemania
21 May 2006, 11:59
are you under the influence?
Grab your glocks when you see 2pac
Call the cops when you see 2pac, Uhh
Who shot me,
But, your punks didn't finish
Now, you 'bout to feel the wrath of a menace
nigga, I hit 'em up
Nightwane
22 May 2006, 15:55
deci LOL.
Thankye lord 2pac is dead.
2PAC este anticrestin, este un monolit al paganismului.
DUMNEZEU FIE CU VOI!
Terror_IST
25 May 2006, 23:05
Deci te inseli! 2Pac avea o melodie care se chema: "Only God can Judge me". Deci rezulta clar ca nu era anticrestin, deoarece raspunde(a) in fata lui Dumnezeu! Si de asemenea el spunea: "Peace, Love and Respect", de unde rezulta ca nu era antisemit, rasist, homofob, homosexual, sexist, scientolog sau membru al "Super Adventure Club". Don't be hating ya'll!
Cinemania
25 May 2006, 23:18
Nigthy doar a lansat un atac ascuns la adresa debilului p.j. :lol:
77ravens
26 May 2006, 06:44
"Am simtit ca singurul lucru care ma poate omora e chiar moartea"2pac
Hopa!Daca era de pe la noi,sigur se preda prin scoli in locul lui Stanescu!
Cinemania
26 May 2006, 23:22
mda...filosof 2pac...omorat de pac-pac-uri
77ravens
28 May 2006, 06:20
mda...filosof 2pac...omorat de pac-pac-uri
Filozof,poet,avea premonitii...Un nobil cavaler uitat in timpurile noastre de cacao!
...Un nobil cavaler uitat in timpurile noastre de cacao!
...el insusi de cacao....
Mala Portugal
28 May 2006, 18:52
fara o
77ravens
28 May 2006, 21:17
Rasistilor!( ;) )
Ce plm faceti toti pe destepti mah ? sugemea-ti pula de terminati .... nu auzi mah in morti mati dak n-ai ce cauta marshi in morti tai de aici ... asc "muzica" aia a ta de kkt cu urlete si plm .... si lasa-ne in pace .... nici un cantaret de rock n-o sa scoata atatia bani din vanzarea albumelor atat cat a scos tupac asa k sugeti pula de distrusi si lasati-l sa se odihneasca in pace si app ... satanist ...om fara credinta in dumnezeu si mai cum vreti voi sa spuneti e ala care zice de o persoana "bine ca a murit" asa k numai mancati kkt despre tupac dak nu stiti nimic despre el.... www.tupac.bleu.ro un site unde au acces doar persoanele care apreciaza muzica luiu Tupac .... deci interzis satanistilor, obsedatilor sexuali, drogatilor cu alte cuvinte rockarii n-au ce cauta ... hai bft nu uitati sa-mi scrieti
GhitzaCartitza
20 Jun 2006, 18:56
Ezac despre asta este vorba... 2Pac ar fi mandru de tine :hmm: Sau mai bine NU.
Cinemania
21 Jun 2006, 19:50
Ce plm faceti toti pe destepti mah ? sugemea-ti p*** de terminati .... nu auzi mah in morti mati dak n-ai ce cauta marshi in morti tai de aici ... asc "muzica" aia a ta de kkt cu urlete si plm .... si lasa-ne in pace .... nici un cantaret de rock n-o sa scoata atatia bani din vanzarea albumelor atat cat a scos tupac asa k sugeti p*** de distrusi si lasati-l sa se odihneasca in pace si app ... satanist ...om fara credinta in dumnezeu si mai cum vreti voi sa spuneti e ala care zice de o persoana "bine ca a murit" asa k numai mancati kkt despre tupac dak nu stiti nimic despre el.... www.tupac.bleu.ro un site unde au acces doar persoanele care apreciaza muzica luiu Tupac .... deci interzis satanistilor, obsedatilor sexuali, drogatilor cu alte cuvinte rockarii n-au ce cauta ... hai bft nu uitati sa-mi scrieti
o sa iti scriu o dedicatie in necrolog
Terror_IST
27 Jun 2006, 15:25
.... nici un cantaret de rock n-o sa scoata atatia bani din vanzarea albumelor atat cat a scos tupac
Homeboy, you're dead-wrong!
http://www.riaa.com/gp/bestsellers/topartists.asp
Doesn't it hurt to be so pathetic?
Cinemania
27 Jun 2006, 19:10
da-l incolo ca e din ala scurs de printre blocuri
DTP-Ludacris
03 Jul 2006, 17:35
Distrusi mai sunteti....
2PAC 4 LIFE
Nightwane
03 Jul 2006, 18:13
correction: 2Capac e distrus. Dpdv fizic. Adica e putrezit and stuff. Ca dpdv muzical...LOL! Am scris muzica si 2Capac in acelasi post. Silly me!
Supastar
03 Jul 2006, 19:20
2PAC 4 LIFE
4life? a cui? a lui? hehe... that's over ... :P
Terror_IST
04 Jul 2006, 10:32
Distrusi mai sunteti....
"Distrusi" as in "RealK" distrusi, or something else? :?
Kriss_Kringle
07 Aug 2006, 00:50
Forumurile de aici sunt pline de oameni mult prea doxati care traiesc in lumea lor si nu mai disting realitatea de imaginatie.NightWane esti ciudat rau frate in adevaratul sens al cuvantului.Mai iesi si tu din beci sa vezi lumina zilei poate te ajuta cu ceva iar despre tine Cinemania spune totul poza!Ce aveti voi cu 2Pac?Macar de ati fi ascultat si voi muzica lui mai ziceam si eu dar erati ocupati dand din cap si lovindu-va pe hard metal!Daca nu va intereseaza forumul nu mai scrieti ca n-are rost.Seriously dudes get a life and stop actin' like GOD!Couse' u not!U just a pussy ass fart! 8)
Nightwane
07 Aug 2006, 09:52
Hell, someone got hit pretty bad by the PMS.
.lol. e f. amuzant acilea. da' cita vina, cit pathos pentru un neica-nimeni, un vintura-lume(lumea ailalta, mai nou)...
.c'est drole. am zis bine? mentionez ca eu nu sunt fracofon.
ps.noi nu suntem satanisti, noi ascultam rock crestin = aveti ceva cu noi-aveti ceva cu Dumnezeu.
Cinemania
07 Aug 2006, 13:31
Forumurile de aici sunt pline de oameni mult prea doxati care traiesc in lumea lor si nu mai disting realitatea de imaginatie.NightWane esti ciudat rau frate in adevaratul sens al cuvantului.Mai iesi si tu din beci sa vezi lumina zilei poate te ajuta cu ceva iar despre tine Cinemania spune totul poza!)
LOL, I mean lol...pot sa mut asta la "...aberatii"?!
Ce aveti voi cu 2Pac?Macar de ati fi ascultat si voi muzica lui mai ziceam si eu dar erati ocupati dand din cap si lovindu-va pe hard metal!Daca nu va intereseaza forumul nu mai scrieti ca n-are rost.Seriously dudes get a life and stop actin' like GOD!Couse' u not!U just a pussy ass fart! 8)[/quote]
...si pe asta...pai mai da-te-n mortii ma-tii de futincurist stresat si frustrat
The new Tupac song, as performed on the Chapelle show
http://www.youtube.com/watch?v=nkamym1aEPs
jikatuki
18 Oct 2007, 03:19
Si oscaranjiu asta a fost actor?sai dea dumnezeu viata acolo in mormant sau unde o fi
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.