View Full Version : As dori o informatie va rog
Va rula filmul "Casanova"si la Cluj?cand anume? va multumesc anticipat. :)
.incepand cu vinerea mare,va fi o proiectie speciala cu ocazia sarbatorilor pascale-va rula doar 3 zile, adica pina in duminica pastilor, la Casa Armatei, sala 2B, la ultimul etaj-intrarea e gratuita, dar locul trebuie rezervat prin telefon: 0264-425096, cu Mihai Giseleanu. Casanova va fi sambata, la ora 7 daca nu ma insel-si te-as sfatui sa suni chair acum, pentru ca stiu ca au ramas foarte putine locuri disponibile.
:happy:
Pitbull
16 Mar 2006, 15:15
Maicä-mea, clujeancä get-beget si ardeleancä de vitä veche, avea o vorbä:
"Noi, ardelenii, suntem oameni destepti. Da' când suntem prosti, apäi suntem IREMEDIABIL de prosti!"
Auzi acolo: "Casanova", proiectie SPECIALA în Vinerea si Sâmbäta Mare!
Cä dacä-l puneau în Säptämâna Luminatä sau de Duminica Tomii, sau chiar la Rusalii, tuseau!
;) dracu-i stie de militari.... :happy: sunt un nesimtit si jumatate. life is good, on the other hand.
Pitbull
16 Mar 2006, 15:35
;) dracu-i stie de militari.... Doamne iartä-mä :happy: sunt un nesimtit si jumatate.
.ce nu fac eu pentru tine!
.gata, ti-am mântuit sufletul. dai o bere.
.(dupä Pasti, nu acum, în Postu' Mare!)
.e psotu' mare?deja? :shock:
.on the other hand, eu nu tin post, asa ca...nontheless, cu ce viteza vin sarbatorile anu asta...te iau pe nepregatite, si alta nu.
Pitbull
16 Mar 2006, 15:39
te iau pe nepregatite, si alta nu.
.ia-mä cum vrei, pe pregätite, pe nepregätite, numa' IA-MA!
.(ia-mä la BERE, nu altceva! Lasä prostiile, cä suntem în post! Si mai sunt si logodit!)
Si mai sunt si logodit!)
:hmm: asa deci. acum se explica o multime de lucruri. cine e?! o cunosc?
nevermind. oricum nu mai avem ce discuta. relatia noastra se incheie(la sireturi, bineinteles) AICI.
Ambra Blu
16 Mar 2006, 16:37
.incepand cu vinerea mare,va fi o proiectie speciala cu ocazia sarbatorilor pascale-va rula doar 3 zile, adica pina in duminica pastilor
Eu zic ca minti.
.da cum iti permiti? ma faci PE MINE mincinos? PE MINE? ai grija, daca ma stresezi s-ar putea sa devin alergic la avatarul tau si o sa cer sa fie scos de pe forum.
:P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.