PDA

View Full Version : WHY ?

Incoruptibilul
15 Mar 2006, 09:37
Vreau sa stiu si eu :D ca tot vine vorba de stiinta 8) de ce a disparut Ploiesti-ul din lista de cinematografe...Ma refer la lista programelor din cinematografe :hmm:

Fusese odata si cinematograful Patria acolo, singurul cu activitate din acest prapadit orasel si a disparut si acela :((

Why? Can somebody do something to fix this problem :shock:

raptor
15 Mar 2006, 13:04
?pai nu l-au ras americanii de pe suprafata pamantului in '44?(44 a fost? sau ma insel?)

Incoruptibilul
15 Mar 2006, 13:40
NU...era o intrebare serioasa, si asteptam un raspuns mai decent :huh:

emanuel
15 Mar 2006, 18:51
Daca cinematograful nu s-a inchis, inseamna ca saptamana asta au uitat sa ne trimita programarea, de aceea nu este pe site. Sper sa se remedieze problema si sa nu se mai repete...

Incoruptibilul
15 Mar 2006, 20:21
Domnule emanuel :x Cinematograful Patria nu a fost inchis nici macar o zi din pricina falimentului sau al altor chestii asemanatoare cu acesta :shock: de cand ma stiu pe lumea asta :P (1987)

Si cum NU sunt singurul cinefil din Ploiesti care va viziteaza site-ul
aproape zilnic, v-as sugera sa faceti ceva (bineinteles, sa va si stea in putere) si sa readuceti Cinematograful Patria in lista PROGRAMCINEMA :(( din site-ul dumneavoastra...

O zi cat mai placuta in continuare va ureaza un grup de cinefili ;)

emanuel
15 Mar 2006, 21:48
Tocmai am vorbit cu colega mea care se ocupa cu programele. Am aflat ca de cateva saptamani nu raspunde nimeni la telefonul cinematografului Patria.
O sa investighez problema si iti promit ca programul cinematografului Patria va reajunge in programul cinematografelor. Iti multumesc ca ne-ai atras atentia.

Incoruptibilul
16 Mar 2006, 15:15
Iti multumesc ca ne-ai atras atentia....Placerea a fost de partea mea 8) ...Probabil ca si-or fi schimbat numarul de telefon...zic si eu ;)

Va multumesc pentru atentie,si inca odata o zi buna in continuare :)

Pitbull
16 Mar 2006, 15:18
Ce-ar fi sä te duci pân-la ei si sä-i tragi nitel de mânecä: "Alo, tanti! Ia desteptarea! Vä sunä äia de la CineMagia, de-au fäcut scurtä la mobil! Päi ce facem aicea?"

Incoruptibilul
08 Apr 2006, 15:32
Mda..se pare ca orasul PLOIESTI a fost iar exclus de pe lista....WHY ? :((

Cu ce este mai neevoluat orasul acesta decat celelalte? ce-i lipseste ?

emanuel
08 Apr 2006, 19:20
Iti spun eu ce-i lipseste.. un numar de telefon unde sa-i gasim pe cei de la filiala Ploiesti.
Sunam incontinuu si nu reusim sa dam de cineva de acolo sa ne trimita programul.. Iti dai seama ce mai muncesc oamenii de acolo!