PDA

View Full Version : "Locatia" de sub nickname!!!

Supastar
14 Mar 2006, 22:18
Sugestie:
Propun inlocuirea cuvantului "locatie " cu "loc"

argument:
LOCÁÞIE, locaþii, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plãtitã pentru anumite lucruri luate în folosinþã temporarã. ◊ Taxã de locaþie = taxã care se plãteºte drept sancþiune în caz de depãºire a termenului de încãrcare sau de descãrcare a vagoanelor de cale feratã sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre pãrþi se obligã sã procure ºi sã asigure celeilalte pãrþi folosinþa unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locaþiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.

LOC, locuri, s.n. I. 1. Punct, porþiune determinatã în spaþiu.

sursa: DEX '98

PS. e later edit datorita interventiei lui pitbull care mi s-a parut potrivita

Pitbull
14 Mar 2006, 22:52
LOC, dom'le, ce ne mai aia? LOC!
"De unde esti, de loc?"
(Auzi acolo: "De unde esti, de locatie?" / "Gigel! Pune imediat alea la localizare!")

Supastar
14 Mar 2006, 23:05
Iu ar rait! ai shud hev tot ov it farst. Ior propouzal iz betar den main!

Pitbull
14 Mar 2006, 23:15
Aaaa, päi nu-i frumos! :o
Adicä eu te corectez, si tu-ti editezi mesaju', de nu mai întelege lumea ce-i cu mesaju' meu? :? Adicä tot eu sä pic de papagal? :huh: Ia te rog! :x

Supastar
14 Mar 2006, 23:22
imi cer public iertare si voi filma pe webcam o sesiune extraordinara pe care o voi posta pe forum in care imi voi turna cenusa in cap.

Intr-adevar, adevarat graieste pitbull.
prima mea propunere a fost schimbarea in "localizare" cu urmatoare sustinere dexiana:
LOCALIZÁRE, localizãri, s.f. Acþiunea de a (se) localiza ºi rezultatul ei. ♦ Localizãri cerebrale = legarea diverselor procese psihice de anumite regiuni ale scoarþei cerebrale. ♦ (Tehn.) Detectare ºi precizare a poziþiei unui obiect, a locului unui defect dintr-o piesã, a unui zãcãmânt în scoarþa terestrã, a unui post de radioemisiune etc. ♦ Operã literarã adaptatã pentru a corespunde anumitor condiþii de loc sau de timp. – V. localiza.

totusi, sustin alternativa propusa de pitbull care fiind ideala.

PS. vezi, domnule, ca am onoare?

Pitbull
14 Mar 2006, 23:30
Jesus Christ
SupAstar
Do you think you're what they say you are?

Tät Bänatu-i fruncea! ;)

raptor
15 Mar 2006, 12:45
.plan existential, plan existential!!!