View Full Version : request
.vreau un milion de lei noi in bancnote de cate 10 pana maine la amiaza(ora 12.fix) si sa se stearga avatarul lui pitbull. ca mie imi plac pisicile, cainii ma oftica....si flori....vreau si un buchet de margarete, altfel plec de pe cinemagia. pana maine, la ora 12. sper ca ne-am inteles. :happy:
Pitbull
06 Mar 2006, 12:38
In fise de telefon de pe vremea lui Ceascä se poate? D-alea de 25 de bani, cu tractoras si grâne, cä numai asa am.
Cinemania
06 Mar 2006, 13:30
io zic ca iei ban pana in Aprilie, Raptore
.de nick sau de avatar? :lol:
Cinemania
06 Mar 2006, 13:43
de palarie
Nightwane
06 Mar 2006, 15:51
Eu vreau sa-si schimbe Cinemania avatarul pentru ca e traumatizant ca imi aduce aminte de Lucio Fulci. Da' eu stiu ca nu e Lucio Fulci. Ceea ce e traumatizant pentru ca nu e da' mie imi aduce aminte de el. Si imi aduce aminte de el chit ca stiu ca nu e. Deci e traumatizant. Pentru ca e. Si e de fapt altcineva nu Lucio Fulci si eu stiu asta da' nu pot sa nu ma gandesc la Lucio Fulci pentru ca si el avea barba si ochelari. La fel ca Stanley Kubrick. Care Stanley Kubrick e in avatarul lui Cinemania. Care avatar imi aduce aminte de Lucio Fulci si ma traumatizeaza faptul ca imi aduce aminte de Lucio Fulci da' io stiu ca nu e Lucio Fulci si nu mai inteleg nimic, mintea mea tanara si inocenta este traumatizata. Schimba-ti ba avatarul si pune unu' cu Lucio Fulci ca e mai tare regisseur decat Kubrick. Deci da?
Cinemania
06 Mar 2006, 15:53
but then who would play with your brains?
Nightwane
06 Mar 2006, 15:55
Deci asta nu se mai poate!!! Asta e hartuire pe fata! Nu ma mai hartui si nu mai abuza de inocenta mea fizica si psihica! Te rog! Lasa-ma in pace! M-ai adus in pragul disperarii si al traumelor! NU MAI POT!
Sa-i dea ban cineva pentru ca m-a terorizat!
Cinemania
06 Mar 2006, 15:57
stai ca vin si semeseurile...cu taxa inversa
Nightwane
06 Mar 2006, 16:00
daca ma enervezi, te sun si plang la telefon!
Cinemania
06 Mar 2006, 16:24
suna ca iti fac legatura cu Raptoru'
Pitbull
06 Mar 2006, 17:26
nu mai abuza de inocenta mea
Se zice "nu-mi mai abuza inocenta" - asa e trendy acum si cool si quo-rekt.
Deci am si eu un request.
Sä punä Emanuel acolo culoarea ROZ PE BUNE la "Culoare text:", cä eu când vorbesc cu Nighty, vreau roz si-mi iese mov, si mä traumatizeazä. Dacä nu, nu mai intru-n veci pe forum si-am sä-mi scriu toate mesajele cu mov!
Leonard
06 Mar 2006, 17:45
solicit interzicerea emoticoanelor pe forum cã mã traumatizeazã toþi acei capi rotunzi ºi ridicoli. altfel, îmi pun avatarul cu Belmondo!!! (chiar dacã nu e în lista de avataruri cinemagice, pot sã-l uploadez la un sait de genul mypic.com nu?)
Leonard
06 Mar 2006, 17:47
raptore, ce zici, proiectezi un set de emoticoane mai drãguþe? (sã nu fie rotunde pls!)
Pitbull
06 Mar 2006, 17:50
Cine mai scrie "k" în loc de "ca" sau "cä" sau "caca/2" sä ia ban cä mä traumatizeazä când väd ce putori e unii cä se leneveste la un dat cu destu-n tastä.
Leonard
06 Mar 2006, 17:50
. ca mie imi plac pisicile, cainii ma oftica...
idem. love cats, hate dogs. dacã m-ar angaja primãria, aº împuºca toþi cîinii din bucureºti (cã sunt maidanezii sau nu, nu mã intereseazã) cu cea mai mare plãcere.
Pitbull
06 Mar 2006, 17:51
Dacä-l angajeazä primäria pe Leonard, eu emigrez la Cucuietii din Deal si de-acolo nu mai intru niciodatä pe forum.
Alex Leo Serban
07 Mar 2006, 08:00
idem. love cats, hate dogs. dacã m-ar angaja primãria, aº împuºca toþi cîinii din bucureºti (cã sunt maidanezii sau nu, nu mã intereseazã) cu cea mai mare plãcere.
same here! :P
Mala Portugal
07 Mar 2006, 09:03
dacã m-ar angaja primãria, aº împuºca toþi cîinii din bucureºti (cã sunt maidanezii sau nu, nu mã intereseazã) cu cea mai mare plãcere.
Daca as lucra la primarie l-as impusca pe Leonard. Sau i-as mai amputa putin idiosincrasiile inainte sa si le cultive & inmulteasca si sa ajunga pensionarul ala care terorizeaza copii din bloc . :happy:
raptor, you have exactly 5 minutes to leave the building before we start fire bombing.
- Ok guys, bring out the REALLY BIG GUN.
- But, boss, it'll make a hole in the ozone layer!
- Ah, don't worry about it, we'll just blame it on chinese people and tax deduction.
- Yeah, good thinkin' boss.
- Ok, NUke the BASTARD!
- IIIIIIIII-HA!
Pitbull
07 Mar 2006, 12:45
same here! :P
Asta-i CONSPIRATIE! :( CONSTIPATIE! :o CONSTITUTIE! :(( MENSTRUATIE! :x CONTRAREVOLUTIE! :huh:
Mai tii minte mai draga cand stateam noi tarziu si comentam filme? Sau cand mergeam noi la bere si ne faceam planuri cum sa cucerim Bollywoodul?Ce vremuri frumoase au fost alea ... :(( . :lol: :lol: :lol: .
Bulumulu
08 Mar 2006, 17:43
:w00t:
have to love the topiq
Leonard
12 Mar 2006, 16:56
dacã m-ar angaja primãria, aº împuºca toþi cîinii din bucureºti (cã sunt maidanezii sau nu, nu mã intereseazã) cu cea mai mare plãcere.
Daca as lucra la primarie l-as impusca pe Leonard. Sau i-as mai amputa putin idiosincrasiile inainte sa si le cultive & inmulteasca si sa ajunga pensionarul ala care terorizeaza copii din bloc . :happy:
care primãrie, aia din Cluj sau asta din Bucale?
Eu n-am nimic cu cîinii clujeni, nu-i cunosc, nu m-au deranjat în cele cîteva zile cît am fost acolo. cei din buc, crede-mã, meritã chiar moarte lentã. am fost generos cînd am zis cã-i împuºc.
Nightwane
12 Mar 2006, 17:09
frustratule. meriti sa fii torturat o data cu notorious.
GhitzaCartitza
12 Mar 2006, 17:11
Rugamintea mea e ca Pitbull sa-si schimbe numele in Pitburg si vreau avatarul cu Belmondo la toata lumea.
Si mai vreau 1 triliard de ruble.
.nu avem chiar atatia bani...un biliard de ruble, ultima oferta. take it or leave it.
Ce e ala triliard? 3 miliarde? Biliard stiu ce e :).
GhitzaCartitza
14 Mar 2006, 20:18
Bine. Renunt la triliard, da' macar la biliard sa bagati un tac meserias. NU DAU NIMIC LA SCHIMB.
Pitbull
14 Mar 2006, 22:49
Ce e micä, rotundä si, când cade jos, face poc-poc?
Cinemania
14 Mar 2006, 22:50
o coaie cu magnet
Pitbull
14 Mar 2006, 22:54
PROSTULE!!!
O bilä, dom'le! Nu-i bila micä, rotundä, si când cade pe jos face poc-poc?
Da' ia sä vedem:
Ce e micä, rotundä, si când cade pe jos face poc-poc-poc?
Cinemania
14 Mar 2006, 23:05
o coaie siameza
Pitbull
14 Mar 2006, 23:07
NIMIC NU STII!!!
O trilä - nu face trila poc-poc-poc?
Bun.
Si ce face poc-poc-poc-poc?
Supastar
14 Mar 2006, 23:09
doua bile?
o trila si o unila?
Pitbull
14 Mar 2006, 23:12
APROAPE la fix!
O trilä si-o lä!
Supastar
14 Mar 2006, 23:19
numa' bine ca suntem in Condica de sugestii si reclamatii pentru ca vreau sa te reclam pentru nerespectarea drepturilor prefixelor si instigarea la revolutie lingvistica...
"la" aia de ce nu are prefix? si mai are si tupeul sa faca "poc"
urmareste firul logic :
BILA face "poc-poc"
TRILA face "poc-poc-poc"
Atunci LA face " " :oops:
voi lupta in continuare pentru recunoasterea internationala a drepturilor universale ale prefixelor si pentru omologarea universala ca UNILEI si a gemenei, MONOILA! (care bineinteles, vor face "poc") :happy:
Pitbull
14 Mar 2006, 23:24
Una din cele mai bune caricaturi pe care le-am väzut vreodatä (în 1983, într-o antologie de la Biblioteca Americanä):
Desen simplu, schematic, expresiv, doar din câteva linii: unu' cu plete si barbä, supärat, :x manifestând cu-o pancartä pe care scria:
DWN
WTH
WVLS!
Supastar
14 Mar 2006, 23:27
DWN
WTH
WVLS!
:(
t strct fz !
PS. t-m prns! s n d dt cm! :P
Pitbull
14 Mar 2006, 23:33
Hai cä-ncä putin si-ajungem sä vorbim ca fätuca aia din Pentru Cinemania care are-un fix cä Films4all vrea sä se facä stäpân pe viata ei.
Supastar
14 Mar 2006, 23:35
:lol:
macar suntem polivalenti (sau bivalenti?) ca vorbim pe 2 topicuri alternativ.
hai,gata! ma duc s m culc!
peace out,dog! (n. a se citi cu accent de nigga in da hood)
Pitbull
14 Mar 2006, 23:37
Somn usor, vise pläcute,
Ingerii sä mi te... ... ;)
(Io, la muncä, pentru înc-o vreme.)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.