Log in

View Full Version : proiectii filme

fgh
01 Mar 2006, 14:42
salut...
poate cineva sa-mi spuna care ar fi conditiile si obligatiile pentru a realiza proiectii de filme : eu si niste colegii vrem sa facem proiectii cu filme de prin anii '60,'70,'80..

anybody? anything?

raptor
01 Mar 2006, 14:54
.scrie intai unde si in ce conditii vreti sa faceti proiectiile. acasa? la scoala? la lucru? in piata?

fgh
01 Mar 2006, 15:05
ideea e sa se faca intr-u amfitreatru la scoala, si cica nu ar fi probeleme din partea scolii... si o sa vina cine vrea, nu o sa fie bilet sau ceva de genu... filme de arta de prin '60-'90... nu o sa fie ultimele aparitii ...
in mare cam asta e ideea noastra

raptor
01 Mar 2006, 15:22
.da canu sunt probleme din partea scolii, din partea cui sa fie? :lol: in cazul asta gizas...nu stiu ce autorizatie sau ce permisiune cauti...du-te si da drumu la filme si atat.

fgh
01 Mar 2006, 15:26
pai ma gandeam sa nu tebuiasca ceva cotizatii pentru Centrul National al Cinematografiei.. sau pentru organizatiile care se ocupa de drepturile de autor... nu ca ne-ar face placere sa dam bani.. dar sa nu ne trezim intr-o buna zi cu ceva amenzi....

raptor
01 Mar 2006, 15:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cred ca e bine ca gandesti asa... :lol: :lol: nu e necesar, dar categoric e bine. in cazul asta da o fuga pana la cnc si spune-le ce vrei sa faci...or sa iti dea o medalie, probabil. :lol: :lol:

.emi, pitbull, voi sunteti mai in tema, stiti mai bine, instruiti omul... :lol: desi cred ca nu gresesc :lol:

fgh
01 Mar 2006, 16:21
well 10x for the answers.....

... avem filme de vazut ... ;)

Supastar
08 Mar 2006, 17:57
been there.done that. asa k stiu cum e!
ca predecesorii mei, iti spun k nu tre s platesti niciun fel de taxa pentru proiectii.
iti trebe acordul directiunii. singurele probleme pe care le poti intampina sunt
1. cenzura (poate iesi cu scandal din partea unor profesori isterici si poate fi nasol pt voi)
2. parte din public (o s vina multi tampiti si o s fac misto...scandal.....comentarii debile....si asa mai departe)

mult succes!

PS. mai treci pe aici si spune-ne cum va merge, ce filme bagati si cum sunt receptate!

bellhop
09 Mar 2006, 07:39
1. cenzura (poate iesi cu scandal din partea unor profesori isterici si poate fi nasol pt voi)...

@fgh
cand veti da "Ultimul Tango la Paris" sa le spui la profesori ca e o comedie cu Luis de Funes ;)

fgh
12 Mar 2006, 21:27
si s-a rezolvat..

si cu directiunea ( decanat de fapt )... totul e ok... mersi pentru raspunsuri..
cenzura nu e cazul... nu e nimeni infiltrat din afara :]..
si nu o sa stie prea multa lume... si, de altfel: cui nu-i place sa plece

am inceput lamentabil... ( newbies... 'ata 'ete ) : crazy beautiful... dar sapt asta , daca nu apar probleme, ma gandeam la bergman, in orice caz filme vechi ( dar nu neaparat ) .. mai rare.. si care sa te puna pe ganduri in legatura cu una doua chestiuni despre tine sau ceilalti sau nimic in special...

pentru Supastar... ( locatie: timisoara ) --> treaba asta cu proiectia se petrece la poli vinerea sau sambata seara.... daca te intereseaza cand stim exact ziua si sala o sa te anunt...

peace.. love..

irene marlyne monroe
12 Mar 2006, 23:53
si s-a rezolvat..

si cu directiunea ( decanat de fapt )... totul e ok... mersi pentru raspunsuri..
cenzura nu e cazul... nu e nimeni infiltrat din afara :]..
si nu o sa stie prea multa lume... si, de altfel: cui nu-i place sa plece

am inceput lamentabil... ( newbies... 'ata 'ete ) : crazy beautiful... dar sapt asta , daca nu apar probleme, ma gandeam la bergman, in orice caz filme vechi ( dar nu neaparat ) .. mai rare.. si care sa te puna pe ganduri in legatura cu una doua chestiuni despre tine sau ceilalti sau nimic in special...

pentru Supastar... ( locatie: timisoara ) --> treaba asta cu proiectia se petrece la poli vinerea sau sambata seara.... daca te intereseaza cand stim exact ziua si sala o sa te anunt...

peace.. love..

aaaaaaaaaaaaaaa vreau si eu.daca se poarte vreau sa vin si euuuuuuuuuuuuu.daca aveti nevoie de mine,sa imi scrieti prin email sau vedem.sau daca aveti nevoie de actrita de asemenea.pupicuri

Pitbull
13 Mar 2006, 02:47
( locatie: timisoara )
aaaaaaaaaaaaaaa (...) daca se poarte vreau sa vin si euuuuuuuuuuuuu.

Supastar
13 Mar 2006, 22:31
aaa....pai cand ai zis scoala mai devreme, am subinteles invatamant preuniversitar....la poli n-ai probleme cu cenzura si nici cu profii.....
mai posteaza si tu candva sala, data si ce film bagati....sau poti sa-mi trimiti pm.....sau cred k poti gasi si adresa mea d mess prin profile.....
oricum as fi interesat sa vin sa vad ceva filme....

fgh
13 Mar 2006, 22:39
cand aflam exact cum o sa fie saptamana asta te anunt eu....

open doors.. open windows... everyone is invited ;)

peace.. love..

fgh
16 Mar 2006, 22:57
daca totul merge bine... ( se ocupa altcineva de organizare pana incepe filmu' ).... maine, adica vineri, 17 martie, la ora 19:50... dam drumul la film:

Blow Up - Michelangelo Antonioni - 1966

irene marlyne monroe
17 Mar 2006, 01:22
daca totul merge bine... ( se ocupa altcineva de organizare pana incepe filmu' ).... maine, adica vineri, 17 martie, la ora 19:50... dam drumul la film:

Blow Up - Michelangelo Antonioni - 1966
salut si unde dati drumul la film ?pot veni si eu.sau sa iau parte la proiectiile de film?

films4all
17 Mar 2006, 13:48
Vreau sa vin si eu sa ma anunti si pe mine!! :lol: :happy:

Pitbull
17 Mar 2006, 15:00
I.M.M., Films4all, hai fuga la aeroport cä pleacä acum un elicopter Puma spre Timisoara, si mai sunt locuri!

films4all
17 Mar 2006, 15:55
I.M.M., Films4all, hai fuga la aeroport cä pleacä acum un elicopter Puma spre Timisoara, si mai sunt locuri!
Vreau sa fi si tu in avion...mie si IMM-ei ne e rau de avion..si sti cum e!! Acu..poti tu sa dai un telefon pentru a face comanda la bilete?? Please!!

Pitbull
18 Mar 2006, 03:38
Eu n-am zis cä vin.
Seara asta avui treabä, concert Vama Veche în Läptärie - bä, da' ce marfä a fost! Si, apropo, nici acolo nu mai aveau bilete. ;)

fgh
20 Mar 2006, 00:28
proiectiile continua.. 8)
pentru cine e interesat si e din timisoara, inainte de fiecare proiectie ( care sunt vinerea sau sambata )... cel tarziu joia seara o sa punem cate un afis la papillon.... cu datele necesare....

.. pentru cei din afara tm.. :shock: daca si cand o sa fie cazul... o sa dau de veste....

peace.. love..