View Full Version : am 9 ani si vreau sa vorbesc cu cineva
cu cineva caruia ii place Harry Potter ;)
Trimis: 01 Mar 2006 01:18 Titlul subiectului: am 9 ani si vreau sa vorbesc cu cineva
you serious? hai, culcarea!
silver_boy
01 Mar 2006, 01:37
:lol:
Alex Leo Serban
01 Mar 2006, 06:34
nae is being patronizing.
nae, why won't u speak to the 9-year-old?
the 9-year-old is older than u ;)
Pitbull
01 Mar 2006, 06:52
Dom'le, percep cä în CineMagia tocmai s-a materializat antonimul decanului de vârstä! (Cum i-o fi zicând, dom'le? Boboc de vârstä? Prâslea cel voinic si... printul semipur?)
Viteazä si curajoasä domnisoarä, nu te speria de domnii, cä nu muscä. Ia vezi mai în jos, pe la "Fanatic" pe-acolo, dincolo de "Cafenea", cä misunä niste harrypotterofili (nu "halterofili", si sper cä nici... altceva care rimeazä, da-i mai urât si periculos!). Si implementeazä-te în conversatie cu ei.
nae is being patronizing.
nae, why won't u speak to the 9-year-old?
the 9-year-old is older than u ;)
thank god i answered first, ca altfel o faceai tu, si bietu copil ramanea traumatizat toata viata.... ;)
si btw........ nu te mai baga in seama als.... nobody cares about what you have to say, really.
.copile, fara sa fiu rau-voitor iti amintesc ca exista undeva in regulament o clauza care stabileste varsta limita de accesare a forumului la 13 ani. e spre binele tau sa nu intri pe cinemagia la o varsta atat de frageda-poti suferi socuri puternice-de exemplu ai putea afla ca nu exista mos craciun...sau iepurasul de paste...
;) nu te speria-glumeam...iepurasul exista de fapt.
Bulumulu
01 Mar 2006, 15:41
oftopik
bai nae, mady scrie mai corekt ca tine :P :lol: , si asta la 9 anishori... cand o sa-i creasca barba o sa scrie ca ambra 8)
ontopik
mady... daca te sui pe scaunel o sa vezi ca undeva in josul paginii de start ai fanatik unde e deja topik hp... ;)
Pitbull
01 Mar 2006, 20:16
Mady dragä, dacä te cheamä "Mädälina", sau "Magdalena", sau "Magda", SA NU-TI LASI NICIODATA BARBA, cä ar fi päcat! (Dacä te cheamä "Mädälin", "Magdalen", sau "Magd", faci cum vrei.)
Apropo, Mos Cräciun sunt eu. Raptor e Iepurasul de Pasti, iar A.L.S., Iepurasul de la... (nu spun unde, da' nu de Pasti, cä el nu crede-n Iisus - apropo, si Iisus e aici, foloseste nick-ul Nightwane!). Nae e Mos Niculae, evident, iar Bulumulu...
Bulumulule! Tu cine esti, mä?
A, da, stiu! Bulumulu e chiar Harry Potter!
(Deci, de-acum încolo, dacä te-ntreabä vreun bodyguard, ceva - adicä "moderator" - zici cä ai 13 ani, da? Pui si tu niste pantofi cu toace, si n-o sä se prindä.)
films4all
02 Mar 2006, 14:25
Gata...ati speriat saracul copil...nu a mai scris nimic!! Nici nu cred ca se mai intoarce...:(
Pitbull
02 Mar 2006, 15:23
Stäi, Mädutza mea,
Nu te speria,
Cä vrem sä glumim
Si sä te primim
Pe forum în jos,
Pe un board frumos,
Unde mesteri, marii,
Scriu de Potter Harry.
films4all
02 Mar 2006, 17:27
Acum chiar ca nu mai vrea sa vb deloc...nu mai vrea sa vb cu nimeni!!
Atentie , coruperea de minori in Romania se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.
Cinemania
03 Mar 2006, 10:22
ce asociere rascolitoare :D
Pitbull
03 Mar 2006, 16:01
ce räscolire asociativä! :?
films4all
03 Mar 2006, 19:39
Ce asociere rascolitoare unde rascolirea asociativa e cap de afis(h)!!
.gizas.here we go again.... :sleep: :?
Bulumulu
08 Mar 2006, 17:48
vorbiti si voi mai clar si mai incet... sa inteleaga puishoru'
@pitbull
nu-s io harri... nu plang cand ma uit in oglinda 8)
Pitbull
08 Mar 2006, 19:05
M a d y . . .
B u l u m u l u
n u
e
H a r r y
P o t t e r
-----------------------------
(Asa e bine, Bulumulule?) :?
Nightwane
08 Mar 2006, 20:04
PITBURG e Hermione.
Pitbull
08 Mar 2006, 20:08
LightWank e jumatea hailantä a Printului SemiPur, c-un pocal de foc în (Mady, nu citi!) cur.
Nightwane
09 Mar 2006, 16:26
cine e Printzul SemiPur?
eh, daca io-s ala, PÎTBURG e Printzesa SemiPulä :P
Pitbull
09 Mar 2006, 17:35
Normal! O SemiPulä de înfipt într-un DubluCur (sau poate cvadruplu, dac-o luäm în proportie gemoetricä) precum al täu!
Aää... da. MADY, NU CITI!!!!!!! :oops:
Nightwane
09 Mar 2006, 17:38
Sa-mi papi bagheta magicä
Pitbull
09 Mar 2006, 17:47
Cu cea mai mare pläcere - da' am s-o pap VIE SI DIRECT DE LA LOCU' EI, precum creieru' de maimutä din Indochina (firesc, din moment ce acolo säläsluieste si creieru' täu... Adicä, în capu' la bagheta ta magicä - nu în Indochina.) Parcä te si väd cu ea scoasä prin gaura mesei, si eu, cu furculita si cutitasu', ca Hannibal (da' anestezic sä stii cä n-am! Se dä numa' pe retetä, mai nou.)
Nightwane
10 Mar 2006, 14:55
Be my guest. Direct de la sursa, impreuna cu raurile si cascadele cald-umezitoare ce isi vor fierastrui poteca prin adancimile profund gatuistice ale lu' mätälutzä, domnule PÎTBURG. :happy:
Pitbull
10 Mar 2006, 15:01
Asa, fraiere, telefoneazä-ti public strategia! Mersi! Mare lucru, acum cä stiu, sä te tin nemâncat si nebäut vreo pasopt de ore-nainte, ca sä n-ai munitie! Ce sä-ti povestesc!
Nightwane
10 Mar 2006, 15:09
Ce maaa? De unde sa ma tii tu, ba, nemancat? Pai catelele tale la ce servesc? Catzele la protzap.
Pitbull
10 Mar 2006, 15:13
Ce-s fraier, sä le las sä se-apropie de protzapu' unde-o fi crucificatärä LightWanku', si sä-mi înfulece jucäria-nainte de termen? Ele vin la urmä, sä se ospäteze cu resturile de la masa mea, ca-n orice casä de oameni civilizati!
Nightwane
10 Mar 2006, 15:18
las' ca am io o atractie speciala pentru catzelele tale (cati de ''le'' oi fi scris?) si ti le inhatz si ti le dezortoxizez in cur pana leshina.
Pitbull
10 Mar 2006, 15:21
Abia astept. Le-am amenajat la ambele "vagina dentata" si "anus dentatus". Ingineria geneticä sä träiascä!
Nightwane
10 Mar 2006, 15:23
Ce pululant esti. Totalmente obsolet de pululant. Am vazut io intr.-un documentar din timpu' lu' TIP TOP MINITOP (era sponsor or smth) ca pitbullii care sufera cu capu' (recte matale si pululantele tale catzele) trebuie duse la o ferma de dez-IMM-izare. Deci, cu pulula la plimbare! Maine o sa ai camionu' sa te ia. Pack summer clothes.
Pitbull
10 Mar 2006, 15:27
Asta-i mai îmbârligatä, da' tot fâsâitä e. Vezi riplaiu' de la topicu' din vecini.
Nightwane
10 Mar 2006, 15:31
a?
Buna Madi.... din nefericire ai nimerit intr-un loc straniu... care nu mai are legatura cu filmul.. dar, viziteaza urmatorul link:
http://www.jkrowling.com este site-ul scriitoarei J.K.Rowling. Este o lectura interesanta de parcurs chiar si pt durii de mai sus... mai baietzi.. n'otzi fi fost si voi copii... nu v'ati jucat si voi in tarana.. nicodata..? Se vede....!
Intratzi pe site-ul asta.. chiar o sa gasiti ceva frumos de joaca... :D
Pitbull
11 Mar 2006, 12:00
Am înteles, sä träiti!
.e interesant site-ul ala?o putem dezbraca pe dracula rowling? o putem pune la protap(nici o legatura k protapul catelelor din mesajele anterioare ;) )ca pe o vrajitoare infecta care este? care indeparteaza copii de la biserica si ii arunca in gura Satanei, indemnandu-i la vrajitorii?
Nu ne-a fost destul Marian Rilea? ne trebuie si harry Potter?
.anatema.
Ambra Blu
13 Mar 2006, 14:36
Lol, raptore.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.