View Full Version : mysterious skin...shi o intrebare despre"BRICK"
sugarba_t_ch
27 Feb 2006, 11:31
nush dak l-a vazut careva pe-aici, dar mie mi-a ramas shtampilat pe creier--deshi nu este per se impotriva curentului--filmele cu hustler sunt kiar trendy akum(v.Transamerica)--este extraordinar de bine jucat shi regizat..in asha masura incat oricat de graphic ar deveni--shi devine de nesuportat kiar--izbucneshti in lacrimi, dar e dureros PANA LA punctul de a deveni "bolnav" sau pervers, nu depasheshte aceasta bariera insa..fara indoiala, mult merit ii revine lui Joseph Gordon Levitt pentru o interpretare realista, induioshatoare..din care cauza ashtept cu inima la gura noul lui proiect--"BRICK""--pe care tare ash vrea sa il vad la cinema--este mult mai cinema-friendly decat MS, asha ca... :? ..shtie cineva ceva? dak este programat sa apara la noi pe ecrane? *fingers crossed every1!*
My review of MS:
http://movies.yahoo.com/mvc/dfrv?mid=1808624598&s=rc_d&rvid=255-640245&i=0&spl=1&ys=.xZNJbQ.nj5xHUwjfpKFmw--
gionloc
03 Mar 2006, 15:53
mda...
l-am vazut eu. ce sa spun... nu prea cred ca era de la imaginea cam stearsa dar asta e senzatia pe care mi-a lasat-o filmul. discuta probleme taioase, numai ca nu stiu de ce (inca) nu ma convingea ca in ceea ce rosteste se afla vreo urma de adevar. nu prea realizez care e miz aacestui film.. de ce a fost facut el. nu ca nu s-ar putea raspunde la intrebari de genul: ce invatam copii din povestea asta?... dar parca cinema e ceva mai mult...
Billy Drago are o aparitie care ramane in minte. e in regula, atrage atentia asupra problemelor cauzate de pedofilie... are accente psihanalitico-reparatorii (=terapeutice)... numai ca in cazurile astea (pedofilie, etc) prefer, simpatizez, rezolvarile Doamnei Vengeance!
Ambra Blu
03 Mar 2006, 16:23
Mysterious Skin e alarmant de plictisitor, pentru mine cel putin. Extraterestri si copii perversi, adulti perversi simers cu masina. Dismantling E.T. or what? And that stands true for Transamerica, also.
sugarba_t_ch
03 Mar 2006, 21:40
de-akum depinde shi de what u expect from a movie--for me--and escapists all over--it's a matter of feeling smth.. suprasaturatia movie-maniacilor duce understandably la un fel de amorteala..shi mysterious skin are tot potentialul de a pierce through orice scuturi de blazati.. nu prea ma atinge ideea de moral targets--shi kiar dak araki ar fi aimed at that, he'd have done a poor job of it..b/c the movie is anything but about putting a happy face on a comforting finale..dar eu ma multumesc--that's the understatement of the year;)--cu o privire rece asupra unei disfunctionalitati sociale, emotionale etc. camera-eye view..better than pandering to what some movie-goers want: o viziune unitara, preferabil recomfortanta etc..am trekut de faza asta, sper..(noi ca omenire, ca eu shtiu ca am depashit-o;)..transamerica--analog:) plu c'mon, felicity outdoes herself, it's blatantly conspicuous! IMHO..
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.