View Full Version : SILENT HILL the Movie
movieluver
21 Feb 2006, 22:01
Stie cineva daca filmul Silent Hill este programat sa apara si la noi? Pe lista cinemagia cu viitoare aparitii nu figureaza, si nu prevad sa ia vreun mare premiu ca sa se trezeasca distribuitorii la viatza si sa-l aduca incercand sa mai stoarca un ban (cum au facut in cazul Brokeback Mountain care daca nu lua o gramada de premii n-ajungea la noi). In SUA apare pe 21 aprilie. Stie cineva ceva?
emanuel
21 Feb 2006, 23:12
Este in discutii de a fi adus in Romania. Acum se perfecteaza contractele. Vom vedea daca se vor intelege sau nu. Atunci cand vom afla ceva oficial, vom anunta pe site si vom pune filmul la in curand.
movieluver
22 Feb 2006, 12:11
Mersi mult. Astept noutati. Stii cumva ce companie romaneasca il aduce la noi? Fiind Sony Pictures, banuiesc ca Prooptiki... (din cate stiu ei sunt si distribuitori de filme la cinema, nu numai de DVD-uri si VHS, nu?). Avand in vedere ca am citit numai lucruri misto despre el, abia astept sa-l vad.
emanuel
22 Feb 2006, 14:05
Prooptiki distribuie filmele Sony numai pe DVD si VHS.
Pe cinema ele sunt aduse de InterComFilm Romania.
Dar in cazul lui Silent Hill, este Sony in colaborare cu Alliance Atlantis, adica un distribuitor independent, de aceea Sony va distribui acest film numai in SUA, iar in Europa de altii independenti.
Inca nu pot spune despre cine este vorba in Romania, pentru ca nu se poate inca, pana nu e totul pus la punct.
movieluver
05 Mar 2006, 01:06
La Casanova la generic scria "Distribuit de Prooptiki", deci... Da ma rog, nu asta e important. Mai e vreo noutate legata de Silent Hill? In alte tari din Europa cica deja "ruleaza" trailerul la cinema, la noi n-am vazut... Oricine are vreo noutate, va rog n-o tineti pentru voi ;).
emanuel
05 Mar 2006, 14:02
Ce legatura are Casanova cu ce discutam noi? Casanova este distribuit de Buena Vista International pe cinema si DVD. Iar Prooptiki distribuie incepand cu noiembrie 2005 filmele Buena Vista si pe cinema in Romania...
movieluver
06 Mar 2006, 01:28
Casanova n-are, Prooptiki avea. Ma rog, da-l incolo. Nici o noutate despre S.H.?? Mai e o luna pana la lansare, si la noi nu se misca nimic. In schimb vad ca remake-ul la "The hills have eyes" flutura deja la "In curand"...
The Fan
07 Mar 2006, 12:26
http://www.prooptiki.ro/ - m-am uitat dar n-am gasit nimik care sa functioneze :( pacat, as fi fost curios de oferta lor)
movieluver
07 Mar 2006, 19:55
Prooptiki au un site de toata jena, asa a fost dintotdeauna. Dar nu asta e subiectul discutiei (...care e mai mult un monolog, ca nu vad sa se bage nimeni. Chiar nu sunt deloc populare jocurile SH la noi, si nu intereseaza pe nimeni filmul asta? Sheesh!).
emanuel
09 Mar 2006, 17:13
Gata, am vestea buna. Prorom va aduce in Romania Silent Hill, cu data premierei provizorie - septembrie 2006.
Deci bucura-te, va veni! Acum il gasesti si la lista de la in curand pe CineMagia.
movieluver
10 Mar 2006, 10:22
YEEEEEEEEEEEEEEEEY!!!!!!!!! Tocmai am vazut, umbland plictisit prin rubrica In Curand, sigur fiind ca n-o sa dau de el, si - surpriza! :) Nici nu mai comentez faptul ca in restul Europei (si al lumii) filmul vine luna viitoare iar la noi peste juma' de an. Macar sa vina!!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.