View Full Version : bannerul cu vrrruuum-vrrruuum
Herzeleid
14 Feb 2006, 10:21
Bannerul cu reclama pt masina aia e unul din cele mai enervante, de prost gust si total lipsite de bun simt si respect la adresa utilizatorului lucruri pe care le-am intalnit pe net.
Cinemania
14 Feb 2006, 13:39
de parca i-ar durea undeva pe adminii site-ului de reclamele astea
films4all
14 Feb 2006, 18:00
de parca i-ar durea undeva pe adminii site-ului de reclamele astea
Are dreptate!! :sleep:
emanuel
14 Feb 2006, 22:37
Pai uite ca pe unii admini chiar ii deranjeaza! Am insistat ca reclamele sa fie fara sonor. De cele mai multe cazuri se poate, dar mai sunt si exceptii care sunt conditionate de contractele de publicitate.
Stiu ca deranjeaza, dar nu exista alta solutie...
Pitbull
14 Feb 2006, 23:34
Ba poate cä EXISTA o solutie, pe care o putem aplica actionând concertat: useri si admini împreunä.
Intrucât pozitia împotriva bannerelor agresive e cvasi-unanimä, putem institui un sistem de boicot: vom IGNORA cel putin (dacä nu chiar vom combate si denigra - noi, ca simpli useri, avem acest drept) toate produsele cärora li se face publicitate prin bannere deranjante (cu sonor, cu acoperire de display, cu bâzdâcuri care ne iau ochii, etc., etc.). Si expunem public aceastä pozitie într-un topic proeminent, cu Sticky sau Anunt, pe forum.
Ca atare, adminii vor putea avea motive legitime sä le spunä agentilor publicitari care insistä pentru asemenea bannere: "Bäi, noi vi-l punem, dar vä va face un deserviciu - ia uite ce scrie aici! Publicul nostru e IMPOTRIVA acestui gen de publicitate! Dati frumos încoace un banner discret si friendly, si vä veti märi sigur sansele de succes comercial!"
Herzeleid
15 Feb 2006, 22:55
Yup, cam asa ceva. Nu e nevoie de torte, furci si cruci arzande in fata reprezentantei dealerului pentru ca, sa fim realisti, fara bannerele astea (a se citi reclama) n-ar exista nici site-ul asa cum il stim. Trebuie doar schimbat conceptul - prefer oricand sa fugaresc o fereastra pe monitor de ma impiedica sa citesc articolul decat sa murdaresc scaunul cand izbucneste un raget de motor.
mult prea mult vroom vroom
aia care au facut baneru sonor sper sa moara calcati de trabant
pe trecere de pietoni, evident
nu mai e vorba d reclama e o agresiune auditiva (mai ales ca mi-a bruiat mylene farmer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
dcei :sick: :x :x :x
Cinemania
02 Mar 2006, 22:25
damm, pt bombitza frantzuza mi-ar fi sarit si mie mustaru' vrruuum, vrruuum
Airlight
02 Mar 2006, 22:53
Adblock.
Si Filterset.G.
Supastar
05 Apr 2006, 22:14
n-am vrut s mai incep alt topic pentru ca vreau acelasi lucru ca la topicul asta:
Nu poate sa se imbolnaveasca de gripa aviara si sa moara pasarea aia tampita de la connex??? pe langa faptul ca acushica raman fara mesaje gratuite pe myx, mai vine tembela aia de pasare intr-o imagine mult mai mare ca ea si eu (desi nu cred k sunt singur) nu pot sa acces lejer unele topicuri ale forumului pentru ca proastei de pasari ii trebe o fereastra de 3 ori cat ea de mare!!!!! :x
Pitbull
05 Apr 2006, 22:27
:lol: :lol: :lol:
Supastar
12 Apr 2006, 13:23
So stop the pigeon
stop the pigeon
stop the pigeon
stop the pigeon
stop the pigeon
stop the pigeon
stop the pigeon
howww?
nab him
jab him
tab him
grab him
stop that pigeon now!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.