PDA

View Full Version : beauty is in the eyes of the beholder...

silver_boy
08 Feb 2006, 12:06
http://84.40.3.164/

Nae
08 Feb 2006, 12:56
nice. very nice.

herbert
08 Feb 2006, 14:12
foarte dragutz!
dar mi-a parut rau sa aflu ca filmuletul nu e facut de Silver boy...

MinRep
08 Feb 2006, 14:36
Yep... Very cool... 8)

silver_boy
08 Feb 2006, 14:53
foarte dragutz!
dar mi-a parut rau sa aflu ca filmuletul nu e facut de Silver boy...

Dragu meu Herbert, eu le-am scris doar scenariul.
Acu sincer sa fiu, in script era vorba despre o Dacie, iar in loc de wagnerianul cor al imitatorilor brodasem o secvenþã cu niste lautari ingãlaþi de la Terasa Doamnei.
(singurii care cicã ar imita zgomotele Daciei)
But, cum bine spunea cineva pe-aici întâlnirea creativitãþii scenaristului cu cea a regizorului duce la "alterarea celui dintâi pânã la irecognoscibil "

Aºa cã uite ºi tu ce-a ieºit !

herbert
08 Feb 2006, 15:27
am banuit eu ca ti s-a intamplat (din nou) ceva...
nu prea ai noroc de parteneri de creatie care sa-ti respecte scenariile...
asa va fi, pana vei sta pe "picioarele tale financiare"...

silver_boy
08 Feb 2006, 16:26
Unora ( pe langa faptul ca le place jazzul) li se intampla mereu cate ceva.
Altora, cum sa-ti spun io'... nu li se intampla "nimic".

Whatever, te simt cam ..odihnit mussiu Herberte. -:)))
Vreo vacanta, ceva ?

In rest: ce-ai mai scris, ce-ai mai citit ?
(in afara de forum, evident)

herbert
10 Feb 2006, 02:03
Whatever, te simt cam ..odihnit mussiu Herberte. -:)))
Vreo vacanta, ceva ?

In rest: ce-ai mai scris, ce-ai mai citit ?
(in afara de forum, evident)

care vacanta?, dragul meu.
muncesc, sporesc limina acestei lumi...
am scris poeme (cu Ioana, Raluca, Kiara si Domenico..., Podul Karol, Praga, Berlin si Carrara...), am scris proza, am scris la "jurnalul unui razvratit"... lucrez la un scenariu pt Wong Kar-Wai. evident, el nu stie inca nimic, e o surpriza :) ...
am citit ultimul Houellebecq, "nebunul" & dragul Houellebecq - "La possibilité d'une île". n-am avut rabdare sa astept traducerea de la Polirom... sigur, voi citi si traducerea, ca tot voi primi cartea...
ascult multa muzica, preclasici si "sfasietori contemporani", cum sunt cei de la Secret Garden... ma inspira. Si Umebayashi (sper sa nu enervez pe nimeni).
ce mai, 2006 se anunta anul meu, doar sa nu mor...

Alex Leo Serban
10 Feb 2006, 11:34
hmm, scrii poeme cu 'raluca', musiu herbert?!
pai atunci, respectele mele... probabil ca mata mi-ai facut ziua /saptamina, luna... / cu aceste versuri inubliabile: eram la paris, acu fo 10 zile, cind am ascultat in masina unui amic roman acest refren genial: 'raluca... vine poola ca naluca...' :w00t:

herbert
10 Feb 2006, 13:30
cind am ascultat in masina unui amic roman acest refren genial: 'raluca... vine poola ca naluca...' :w00t:

da, als-ule. daca as fi vulgar si rau, as spune ca-mi bag pooola in muzica amicului tau, dar nu sunt... asa ca nu dezvolt subiectu' .
ideea era ca discutam vesel-prieteneste chestiuni adevarate cu Silver boy, tu nu intrai in schema deloc...

Herzeleid
11 Feb 2006, 18:28
*cough* beerholder *cough*

silver_boy
12 Feb 2006, 02:19
care vacanta?, dragul meu.
muncesc, sporesc limina acestei lumi...
am scris poeme (cu Ioana, Raluca, Kiara si Domenico..., Podul Karol, Praga, Berlin si Carrara...), am scris proza, am scris la "jurnalul unui razvratit"... lucrez la un scenariu pt Wong Kar-Wai. evident, el nu stie inca nimic, e o surpriza :) ...
am citit ultimul Houellebecq, "nebunul" & dragul Houellebecq - "La possibilité d'une île". n-am avut rabdare sa astept traducerea de la Polirom... sigur, voi citi si traducerea, ca tot voi primi cartea...
ascult multa muzica, preclasici si "sfasietori contemporani", cum sunt cei de la Secret Garden... ma inspira. Si Umebayashi (sper sa nu enervez pe nimeni).
ce mai, 2006 se anunta anul meu, doar sa nu mor...

Bravo mussiu Herberte, Munca e dulcele chin si semnul "instrainãrii" noastre. Grecii antici, mai cu muuia, vedeau în ea semnul mizeriei absolute, dar io zic sã nu-i bãgãm în seamã. Erau vremuri confuze.
Cât priveºte treaba cu Houellebecq îl prefer mai degrabã pe Frederic Beigbeder. E mai pe gustul meu: mai ironic, mai contradictoriu,tocmai pentru cã vrea sã spunã ceva. Chiar când n-o face!
Când apare "jurnalul unui rãzvrãtit" dã-mi de veste.
Promit sã fiu cel mai "conformist" cititor al lui !

Airlight
12 Feb 2006, 09:51
... lucrez la un scenariu pt Wong Kar-Wai. evident, el nu stie inca nimic, e o surpriza :) ...

Lucian, tu esti ? :D

Bulumulu
13 Feb 2006, 18:42
http://84.40.3.164/

impressive si bravo 8)

herbert
13 Feb 2006, 19:52
... lucrez la un scenariu pt Wong Kar-Wai. evident, el nu stie inca nimic, e o surpriza :) ...

Lucian, tu esti ? :D

nu!!!
nu banui un om nevinovat...