PDA

View Full Version : Sunt o fana a celebrului actor si cascador SOBI CSEH

FAN CLUB SOBI CSEH
06 Feb 2006, 12:46
.Priviti cateva date despre marele actor:
Szabo Cseh

Date of birth (location)
11 December 1942
Miercurea-Ciuc, Romania

Actor - filmography
(1990s) (1980s) (1970s)

Doi haiduci si o crâsmarita (1993)

Martori disparuti (1988) (as Sobi Cseh)
Colierul de turcoaze (1985) .... Buza de iepure
... aka The Turquoise Necklace
Masca de argint (1985) (as Sobi Cseh)
... aka The Silver Mask
Misterele Bucurestilor (1983) .... Buza de Iepure
... aka Gelbe Rose und das Geheimnis von Bucharest, Die
... aka The Mysteries of Bucharest (International: English title: informal literal title)
Trandafirul galben (1982) .... Buza de Iepure
... aka The Yellow Rose (International: English title: informal literal title)

August in flacari (1973) (TV)
... aka August in Flames

Filmography as: Actor, Stunts, Director

Stunts - filmography
(2000s) (1970s)

Haute tension (2003) (stunts)
... aka High Tension (USA)
... aka Switchblade Romance (International: English title)
Dark Asylum (2001) (stunt coordinator) (as Szaby Cseh)
... aka Return to Death Row (UK: DVD title)
Elvira's Haunted Hills (2001) (stunt coordinator) (as Szoby Cseh)
Meurtres sous hypnose (2001) (TV) (stunts) (as Szoby Czech)

Mihai Viteazul (1970) (stunts) (as Szobolcs Csech)
... aka Last Crusade
... aka Michael the Brave
... aka Michele il bravo (Italy)
... aka Ultima crociata, L' (Italy)

Filmography as: Actor, Stunts, Director

Director - filmography

Martori disparuti (1988)

Airlight
07 Feb 2006, 21:47
ne spune cineva si cat are marele actor, in milimetri ? :D

stunt
10 Mar 2006, 17:28
Buna ziua....
Ma bucur sa aflu ca "maestrul" Sobi, are fani... a avut si va avea intotdeauna fani....si eu am fost unul dintre ei, acum ii sunt coleg...
Pentru toti cei interesati, "marele cascador", are in jur de 183 cm...
Informatii din nefericire neactualizate puteti afla pe http://www.imdb.com/name/nm0843575/ , este un link direct.
Anul trecut, a infiintat impreuna cu Primaira sectorului 3, Asociatia Cultural Sportiva Gladiator, care se ocupa de copii strazii... sper ca va avea succes... (eu personal il doresc).
Draga fana a celebrului actor si cascador, daca totusi ti-ai dorii sa iei legatura cu maestrul Sobi, iti pot recomanda un singur link: www.asociatiacascadorilor.ro
Mult succes, sper ca minimele informatii sa iti fi fost de folos... :D

Nightwane
10 Mar 2006, 18:21
MARELE SI CELEBRUL SOBI CEEHDHEHDHEHDFª!!! wowowowow! cine e? nu am auzit de el.

Bllonda4you
12 Mar 2006, 01:26
Ma numesc Gabby si sunt una din incepatoarele acestor sporturi..De mult imi doream sa ajung ca Szoby..si iata k ne-a oferit sansa mai multor copii sa ajungem ceea ce ne dorim..Probabil k visul lui a fost acela de a implini visul altora..si iata k si lui i s-a indeplinit acest vis...a deschis un centru de cascadorii numit "Centrul Gladiator" primul centru de cascadorii din Bucuresti si din intreaga tara..Eu sunt una dintre micile "cascadoare", imi doresc sa ajung ca Soby si de aceea "dau totul din mine" sa fie bine.. Multi nu au auzit de el..dar pt toti cei care vor sa afle cine este Szoby Cseh..raspunsul o sa il afle de la mine...Este un om cu o inima mare, curajos este putin spus..are f multe calitati pe care nici eu nu le stiu..dar intr-un singur cuvant pot spune k este THE BEST!!!Dak sunteti din Bucuresti si vreti sa va inscrieti in clubul "Centrul Gladiator" puteti sa ma contactati la adresa de mail :gabby_iubareatza@yahoo.com raspuns garantat...

Luigi
02 Jul 2008, 12:53
Si eu sunt elev ai Dmnului Szobi Cseh :P :P

Luigi
02 Jul 2008, 12:55
cvb

Pitbull
02 Jul 2008, 13:27
dsc

mafalda
11 Aug 2008, 13:22
Szobi cascadorul, vecinul meu? Cred ca mai celebru e cainele lui care latra zi si noapte de ne asurzeste pe toti vecinii! :x

Pitbull
11 Aug 2008, 14:34
La drept vorbind, Sobi este cel mai celebru cascador român - si pe bunä dreptate (fie si numai pentru cä a pästorit primele generatii ale "scolii" române de cascadori, împreunä cu Sergiu).
La tot atât de drept vorbind, nu este actor de nici o culoare. In calitate de cascador, a apärut în multe roluri, cel mai extins fiind, desigur, Buzä-de-iepure - dar asta nu înseamnä "a fi actor". Actoria presupune sä interpretezi - sau, mai vulgar spus, sä "joci" roluri (în cel mai räu caz, sä te joci pe tine însuti). Sobi n-a interpretat sau jucat niciodatä (n-o avea în el); îsi compunea rolurile prin alte trei actiuni:
- fäcea cascade;
- recita replici;
- aräta chipes.

mafalda
12 Aug 2008, 09:25
A jucat un rolisor in filmuletul lui George Cornea "Doi haiduci si o crasmarita". dar nu e cazul sa cadem in fund! :lol: