PDA

View Full Version : Cel mai bun actor in rol principal

BeNnY
03 Feb 2006, 14:55
...

bill_the_butcher
07 Feb 2006, 12:40
terrence howard! pt ca e un rol neconventional

notorious
08 Feb 2006, 20:37
joaquin phoenix - senzational in pielea lui johnny cash ! plus ca a ratat oscarul pt 'secundar' in 2001 in favoarea lui benicio del torro, care nu prea ne-a mai incantat cu ceva anume in ultima vreme...

BeNnY
08 Feb 2006, 21:55
Sin City? Cred ca ia Hoffman, sper ca ia Hoffman, merita.

Anonymous
09 Feb 2006, 17:15
Philip Seymour Hoffman in “Capote”

K's
11 Feb 2006, 14:56
Ph. Seymour Hoffman

jeleu
11 Feb 2006, 18:42
m-am cam plictisit de actorii care iau oscar numa pentru ca au imitat bine 'oameni cari au fost'. david strathairn pare outsiderul competitiei. despre terrence howard am auzit multe bune, dar si de el ma indoiesc ca va castiga. heath ledger is my pick

Lino
11 Feb 2006, 19:17
Joaquin Phoenix sau Heath Ledger va lua. Adica un produs care se vinde. Merg totusi pe prima varianta .

Nae
17 Feb 2006, 12:00
hoffman sau phoenix. both did great.

unu'
18 Feb 2006, 09:32
Phoenix si Hoffman,one of them!

Cinemania
19 Feb 2006, 13:42
mama ce competitie la baieti!!!

merg pe mana lui Philip Seymour Hoffman si Joaquin Phoenix, desi nici ceilalti nu sunt cu mult mai prejos...de ce unul din cei doi? au avut roluri mult mai grele si au reusit sa intre in pielea personajelor 100%

poa' sa ia oricare ca nu ma supar...ambii sunt printre actorii mei preferati, cu o nota pentru Hoffman: e al naibii de interesant si" atragator" in orice rol

gionloc
22 Feb 2006, 13:24
i-a batut d-l Capote pe unde i-a prins pe toti ceilalti contracandidati... asa ca, pe deplin meritat - ca de mult nu am mai vazut un personaj atat de constant enervant in atitudine (voce,gesturi,replici) - va lua Oscarul. ce sa-i facem domnului Ledger, daca i-o trebuit rolu principal :))
uite, iubitul sau, Donnie Darko s-a ales macar cu un premiu BAFTA!!

Felix
23 Feb 2006, 13:42
Philip Seymour Hoffman . Heath Ledger in “Brokeback Mountain” m-a surprins ( nu il credeam in stare ) insa nu cred ca va prinde premiul , cel putin nu acum

Anonymous
24 Feb 2006, 11:02
j.phoenix(desi se pare ca favorit e hoffman).

europe_east
28 Feb 2006, 21:48
ledger!! hoffman mi s-a parut f bun, dar sincera sa fiu m-am intrebat nu o data daca he's not overdoing it. chiar asa era Capote??... cine l-a cunoscut sa bage. (gluma). nu pe bune. ce-ati auzit, citit, vazut?

Leonard
01 Mar 2006, 03:13
aici sunt cam nehotãrît. am doi favoriþi.

1&2. Paradoxal, mi-au plãcut doi actori pe care nu-i mai vãzusem în alte filme: Terrence Howard ºi Heath Ledger - cam la fel de mult. Probabil cã nu va lua Howard, fiindcã tot un negru a luat ºi anul trecut. Nu a avut un rol prea complex ca Heath, dar a pãrut natural, 'de-acolo' din mediul lui, al suburbiei negrilor. Dacã Heath e heterosexual în realitate, poate meritã mai mult premiul fiindcã a acceptat sã sãrute un bãrbat, deci rolul a fost mult mai dificil.

Hoffman. mi-a plãcut foarte mult în Happiness ºi în Magnolia (roluri secundare) dar în Capote mi se pare groaznic de enervant. Intonaþia aia piþigãiatã, ca de robot, fãrã variaþii, fãrã accente, fãrã pauze nu mi se par cine ºtie ce efort actoricesc. mi-a dat impresia, mai degrabã, cã nu ºtia replicile bine.

Phoenix. Dintre toþi nominalizaþii, e actorul care-mi place cel mai mult (a fost magistral în It's All About Love), dar nu pentru jegul de Walk the Line. Who the fuck is Johnny Cash ºi ce vrea de la mine? Niºte cîntece americãneºti de 2 bani. Mai erau cîntate ºi întregi, de parcã n-ajungea cît de plictisitor era filmul. Nu ºtiu de ce a acceptat sã joace rolul ãsta ºi sã mai ºi cînte pentru cã se vede clar cã e forþat ºi scremut. Tre sã omagiem toþi rahaþii?

David... Cred cã au greºit categoria. Nu mi s-a pãrut cã ar exista vreun rol principal în Good Night and Good Luck. Cine naiba era în film? Cumva ãla care semãna cu Tãriceanu?

În concluzie, votez în poll pentru Terrence cã m-a impresionat puþin mai mult, dar premiul cred cã-l meritã Heath pt efort.

p.s. am verificat pe imdb: Heath e hetero, fiindcã scrie cã a fost combinat cu Heather Graham iar acum e cu Michelle Williams.

Alex Leo Serban
01 Mar 2006, 06:47
Dacã Heath e heterosexual în realitate, poate meritã mai mult premiul fiindcã a acceptat sã sãrute un bãrbat, deci rolul a fost mult mai dificil.
p.s. am verificat pe imdb: Heath e hetero, fiindcã scrie cã a fost combinat cu Heather Graham iar acum e cu Michelle Williams.

ce criterii au unii domle, it's beyond belief! :w00t:

ulrich
01 Mar 2006, 13:07
Phoenix. Dintre toþi nominalizaþii, e actorul care-mi place cel mai mult (a fost magistral în It's All About Love), dar nu pentru jegul de Walk the Line. Who the f*** is Johnny Cash ºi ce vrea de la mine? Niºte cîntece americãneºti de 2 bani. Mai erau cîntate ºi întregi, de parcã n-ajungea cît de plictisitor era filmul. Nu ºtiu de ce a acceptat sã joace rolul ãsta ºi sã mai ºi cînte pentru cã se vede clar cã e forþat ºi scremut. Tre sã omagiem toþi rahaþii?
respekt idiosincrasiile altora,dar aici...nu exagerzi putin? :hmm: stii ce-a facut j.cash in ultimii lui ani?ai ascultat coverurile lui dupa nine inch nails si depeche mode?ai citit ce spuneau tipii din metallica despre el?sa stii ca a fost un tip mai complex decat pare,zau ca nu merita sa tragi in el asa,de la sold.
votez cu 2 maini ptr.phoenix :)

MinRep
01 Mar 2006, 18:54
Dacã Heath e heterosexual în realitate, poate meritã mai mult premiul fiindcã a acceptat sã sãrute un bãrbat, deci rolul a fost mult mai dificil.
Nu, un actor straight nu merita mai mult un premiu pentru ca a interpretat un personaj gay. Insa Academia are o slabiciune pentru rolurile de handicapati, celebritati (sau personaje care au existat in realitate), homosexuali and so on... Dar doar fiindca un tip saruta alt tip pe ecran, rolul acestora nu mi se pare mai dificil. Sunt actori profesionisti, ce naiba!

P.S.: Eu il prefer pe P.S. Hoffman (gay, famous, iar in plus vorbeste ca Michael Jackson)...

KORBEN
02 Mar 2006, 16:17
as vrea sa ia phoenix
dar cred ca va lua hoffman pt capote
film care mi se pare gen cacapote.

Leonard
02 Mar 2006, 19:22
dar premiul cred cã-l meritã Heath pt efort.

de fapt, dacã stau bine sã mã gîndesc, efortul la care te supui n-ar trebui sã fie un criteriu, pentru cã aºa, poate ar merita ºi Phoenix, deºi rolul a fost de kkt. dar sã te sãruþi cu fiinþa aia, Reese W. e cam la fel de scîrbos cu a sãruta un bãrbat sau o babã.

ce criterii au unii domle, it's beyond belief! :w00t:
ok. aºtept criteriile tale obiective în a evalua performanþa actoriceascã.

în cazul lui Heath am zis ce am zis doar sã fac o delimitare, era un element de care cred cã trebuie þinut seama, pentru cã nu cred cã orice actor ar face asta, n-am zis cã e singurul criteriu.
e de discutat (pentru cã cei doi favoriþi ai mei, Heath ºi Terrence, sunt la polul opus): ce trebuie apreciat mai mult: cînd un actor se transpune într-o persoanã care n-are nici o legãturã cu ceea ce e el în realitate dar dã impresia de credibilitate în film sau cînd reuºeºte sã se joace pe sine cît mai bine (într-un rol potrivit)? Academia în general cred cã prima variantã o apreciazã mai mult.

jeleu
03 Mar 2006, 22:43
Lui Steve Carell i-a fost furata o nominalizare pentru cel mai bun actor :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ricutza
05 Mar 2006, 22:06
intr-adevar o competitie foarte stransa si niste roluri foarte misto. Cred si sper sa castige Phillip Seymour Hoffman pentru rolul din Capote, dar zau daca m-as supara sa fac ao surpriza Joaqin. Si Heath Ledger a facut un rol tare interesant si atipic pentru el, dar nu cred ca are prea multe sanse sa le sufle Oscarul celorlalti doi.

Cinemania
06 Mar 2006, 04:50
yes, yes, yes :D

Hoffman took it! he is great indeed

qwerty
06 Mar 2006, 11:46
Da, Philip Seymour Hoffman l-a interpretat genial pe Capote,Oscar meritat.

Cinemania
06 Mar 2006, 13:12

damm, we finally agree with smtg :D

qwerty
06 Mar 2006, 15:12

Nu poti fara sa te bagi in seama?Care-i faza inteligentule?Nu pot sa spun ca mi-a placut Hoffman in Capote.Nu poti sa scrii si tu o fraza intreaga?Da si tu un search la mesajele tale si o sa vesi ca majoritatea sunt formate din 3 cuvinte.Daca ai ceva de spus spune daca nu mai taci din gura ca m-ai disperat cu mesajele tale seci.

Cinemania
06 Mar 2006, 15:22

Nu poti fara sa te bagi in seama?Care-i faza inteligentule?Nu pot sa spun ca mi-a placut Hoffman in Capote.Nu poti sa scrii si tu o fraza intreaga?Da si tu un search la mesajele tale si o sa vesi ca majoritatea sunt formate din 3 cuvinte.Daca ai ceva de spus spune daca nu mai taci din gura ca m-ai disperat cu mesajele tale seci.

bai mue, nu te mai basi pe nas...mai da tu un search pe forum - poate inainte mai bagi niste morcovi, ca nu vezi prea bine -, mai citeste, mai informeaza-te, intoarce-te pe partea cealalta si retrage-te inapoi in vizuina...ti s-a urcat plumbul la cap??? sau gandesti cu ouale si orice act de gandire produce lovirea lor in asa hal incat tot ce-ti iese pe gura e o omleta stricata?!

Anonymous
06 Mar 2006, 16:11
Eu am spus ce am avut de spus si nu te-am jignit in nici un fel.Tu ai citit ce-ai scris?Oricum cu mesajul asta mi-am dat deama de gradul tau de inteligenta. Si nu te mai baga in seama la mesajele pe care le scriu,nu am stiut ca tu trebuie sa-mi comentezi fiecare mesaj Sa nu te superi daca o sa te ignor complect.Have nice day.

qwerty
06 Mar 2006, 16:13
Eu am fost vizitatorul.

Cinemania
06 Mar 2006, 16:14
nu ma supar daca ma ignori...dar nici tu sa nu te superi daca nu te voi ignora in continuare

ulrich
07 Mar 2006, 22:22
guillaume poetul si administratorul cred ca dormea in timp ce voi tineati dialogul asta fin de mai sus :hmm:

j.phoenix a avut ghinion,asta e;ghinionul sa candideze in acelasi an cu hoffman.chiar imi pare rau aici,era un film la care tineam.

Cinemania
07 Mar 2006, 22:43
guillaume poetul si administratorul cred ca dormea in timp ce voi tineati dialogul asta fin de mai sus :hmm:

nope, he just looked away for a sec. ;)