PDA

View Full Version : Two for the money!!!

V_Rossi
28 Jan 2006, 08:07
tare film ... si un exceptional rol interpretat de AL PACINO!!!
superrrrr tareeeeeeeeee!!!!
plus k filmul descrie exact realitatea pariurilor.. acuma poti fi super bogat..
maine nu mai ai nimica! (v Amir) :)) :P
nice nice nice... un 8/10

st3fan
28 Jan 2006, 11:55
Targetul filmului:Box Offffff. Entertainment chiar peste OK.Al Pacino OK.Montaj alternat OK spre finalul filmului.Dar nimic mai mult.(Am scris mai mult la "cel mai recent film vizionat", nu mai am chef acum).E genul de film usurel pentru o seara usurica eventual cu o tipa usurica. :)

V_Rossi
28 Jan 2006, 15:19
:O de unde stii? :))))

alc
28 Jan 2006, 16:30
Targetul filmului:Box Offffff. Entertainment chiar peste OK.Al Pacino OK.Montaj alternat OK spre finalul filmului.Dar nimic mai mult.(Am scris mai mult la "cel mai recent film vizionat", nu mai am chef acum).E genul de film usurel pentru o seara usurica eventual cu o tipa usurica. :)
true words

qwerty
12 Feb 2006, 10:32
Mi-a placut subiectul filmului si rolul interpretat de Al Pacino.

alex2
12 Feb 2006, 17:57
dezamagitor la culme filmul, cu fir epic destul de lent...meciuri, beturi si new york - ma asteptam la adrenalina, nu la cascat la max...m-a dezamagit.

ATB4FOREVER
16 Feb 2006, 12:50
incantator, un Pacino de zile mari, intr-un rol pe masura, nici Rene Russo nu a dezamagit, :w00t: :w00t: chiar imi era dor de un astfel de film dupa porcarii ca Narnia, Harry proster sau King k.k. :sick:

karamazov
19 Feb 2006, 15:03
2 aspecte in acest film m-au impresionat:
1. jocul lui al pacino
2. ideea ca cei care pariaza o fac, pentru ca atunci cand pierd simt ca traiesc
le este confirmata existenta

in rest... in curand voi uita acest film,
il voi uita foarte repede

bill_the_butcher
21 Feb 2006, 01:11
parca n-ati mai vazut filme cu al pacino, nu e nimic nou, nu face nota discordanta de recruit, insomnia...
iar faza cu pariurile: pariezi ca sa castigi bani, pentru ca nu vrei sa muncesti, si pt ca la cazino ti se pare ca-s masluite zarurile si ca ar exista vreo 'regula' la ruleta, (cand de fapt nu exista). asa ca te limitezi la sport.
de ce oare ti-ai incredinta milioane de dolari in inspiratia altuia? ca sa castigi, pentru ca iti plac ferrari-urile si mai vrei unul si inca unul... nu pentru ca 'simti ca traiesti cand pierzi'. situatia asta e chiar jenanta.

iti spun eu ca te simti ca dracu, si simti ca traiesti cand castigi.
ideea 'aruncarii cu banul' e chiar tare, iti trebuie sange rece.