View Full Version : Cinemagia..ce se intampla cu revista...
films4all
26 Jan 2006, 23:46
lol u 2.. In alta ordine de idei!! Merci cinemania pentru sustinere!!! ;) Puteam sa tot continuam cu mesaje dalea marfa...mie chiar mi-au placut!!
Cinemania
27 Jan 2006, 13:10
altfel, ai deschis un topic-dedicatie care nu va apuca sa traiasca prea mult...vreun moderator prin zona?..sper ca nu...s-apuc sa-l inramez l :lol: l
oooo cinemania ai admiratori...where can i sign in?
Cinemania
27 Jan 2006, 14:01
chiar la intrare, prima, pe dreapta...scrie pe usa "LOLOZAUR"
k...asteapta-ma ca maine vin
Pitbull
27 Jan 2006, 15:05
Mâine la ce orä?
bine zis...daca vin si e inchis ce fac?
Cinemania
28 Jan 2006, 08:24
pleci si revii
Pitbull
28 Jan 2006, 08:41
Sau bem o bere în asteptarea Cinemaniei... ästa, :huh: a Cinemaniului... ää, sau Cinebrätianului...? :?
Cum dracu' face Cinemania la dativ, dom'le? :x
films4all
28 Jan 2006, 09:11
Ce te face sa crezi ca soarele e galben cand el e rosu??
Pitbull
28 Jan 2006, 09:18
Aceeasi regulä care stä la baza deosebirii dintre o rosie si un tramvai - ia sä vedem, o stii? Ha? 8)
(Deosebirea, nu regula, cä p-aia n-o stiu nici eu.)
films4all
29 Jan 2006, 01:03
Am neuroni in cap?...Ba! Filozof...da!! O viata are si aia e mancata!! (...) Am putea spune ca e vorba de fizica aici, de legile ei dar nu o sa ma leg de asta; Lumea este bazat pe mare si mic!! Bine si rau, dar poate rosia sa duca tramvaiul? Nu!! Dar rosia duce in carca o sarcina mult mai grea, aceea de a ne satisface papilele gustative. Rosia duce in carca sarcina existentei omului, viata pe pamant, hrana omului, pasta de tomata...gogonele!
Sunt in tramvai, cu rosiile mele pe care am dat 8 lei. Sa nu mi le striveasca cineva ma asez pe scaun si le pitesc bine. Ma uit in dreapta mea; o batranica zgarbovita incearca sa-mi faca semn ca ar vrea sa se aseze. In capul meu incepe sa se agite tarata; batranica se uita la mine... simt cum imi cresc venele pe gat, nervi incep sa puna stapanire pe mine...cu un gest disperat apuc o rosie si dau sa arunc in babuta... Ma opresc! De ce dracu m-am oprit? Aaa...nu sunt astea rosiile pe care le-am luat de la tarancuta aia simpatica, nu am dat eu 8 lei pe ele, nu le-am pitit eu cand m-am suit in tramvai? Da... poate ca scaunul e devina, ca a fost inventat...nu..nu...poate ca e devina sarmanul om care s-a dat jos la statie si mi-a lasat mie scaunul sa stau pe el. Nu!! Cu siguranta e devina tramvaiul pentru ca nu are mai multe scaune pe care sa stea babele. Ridic mana de pe rosie. Ma ridic si respectos, ii cedez locul babutei cu o fata cat se poate de senina, ba o si ajut. Aceasta imi zambeste.
Tramvaiul opreste in statie. Cobor. Fericirea imi energizeaza trupul; nu am aruncat cu rosia in babuta...
Dau sa traversez. O adiere imi scutura hainele, imi intorc privirea si admir o gagica tare, traversez...fffffffffsssssBUM!! Sunt in aer, imi vad rosiile strivite cum cad pe pamant...sau e sangele meu??!! Nu st..i......
Unde...sunt? Ce m-a lovit? Sunt pe pamant...rosiile....unde sunt rosiile? Am dat 8 lei pe ele?? Aaaa...si asa ajungeau pasta tomata...au ajuns asa inainte sa vada casa mea...cu ce am gresit Doamne?
Am ajuns la concluzia tampita ca totul are un sfarsit pe pamantul ala! Mai rau imi e de rosie...ea a trait mai putin ca mine! Drace...am luat-o razna!! Chiar si in lumea de dincolo omul o ia razna? Da ce vad in fata....o lumina atat de frumoasa...atat de ...cred ca e soarele! Aaaaa...si iar ma gandesc la rosii...candva au stat si ele sub soarele minunat al zilelor de vara...ehe...stai putin...o intrebare...o intrebare...da...CE TE FACE SA CREZI CA SOARELE E GALBEN CAND EL E ROSU? :hmm:
Pitbull
29 Jan 2006, 06:05
BRAVO! Ai perfectä dreptate! Admirabilä exemplificare! Toatä povestea de mai sus expune cu o rigoare de-a dreptul axiomaticä, în toate implicatiile ei ontologice, semiotice si dendrologice, realitatea fundamentalä a deosebirii dintre rosie si tramvai:
Tramvaiul are dungä rosie, dar rosia nu are dungä tramvai!
La un nivel usor transcendent, aceeasi dihotomie se remarcä în diferenta dintre furnicä si päsäricä.
Am s-o expun, definitoriu, dacä n-o statueazä nimeni în viitorul foarte apropiat - dar, iubite Films4all, sunt convins cä si despre asta vei putea produce un text reprezentativ (cäci literare ascunzisuri forfoate prin circumvolutiunile matale) asa cäci dä-l pre gurä - ästa, pre keyboard.
films4all
29 Jan 2006, 11:58
Vreau sa te vad....Ce te face sa crezi ca soarele e galben cand el e rosu??? U can do everithing u're maind set to!!!
Pitbull
29 Jan 2006, 12:50
Dar TI-AM RASPUNS! Aceeasi regulä care stä la baza sus-zisei si si mai sus-films4all-disecatei deosebiri dintre rosie si tramvai, precum si a cvasisimilarei diferente dintre furnicä si päsäricä, care pre'pun cäci nu-ti e familiarä (deosebirea, nu furnica, sau poate päsärica, ceea ce ar fi chiar de-a dreptul eschylamente tragic) si anume:
Când pui mâna pe päsäricä, te furnicä, dar când pui mâna pe furnicä, nu te päsäricä!
Si dacä NICI ACUM n-am fost clar, mä simt îndatorat sä aduc INCA un exemplu - recte: deosebirea dintre o gäinä!
(Sä nu dea Dumnezeu cel sfânt s-o ignori si pe asta si IAR sä mä-ntrebi pentru-a enshpea-tzâshpea-coishpea-mia oarä de soarele äla nenorocit care se vede galben când el de fapt e rosu cu picätele mov, cä te spun lu' tovaräsa sä stii!)
Cinemania
29 Jan 2006, 14:44
Sau bem o bere în asteptarea Cinemaniei... ästa, :huh: a Cinemaniului... ää, sau Cinebrätianului...? :?
Cum dracu' face Cinemania la dativ, dom'le? :x
Cinemaniului
Pitbull
29 Jan 2006, 18:11
Bun-asa, îmi place! Imi aminteste si de Unchiutul, si de bulevardul pe care stau.
Totusi, mergea si Cinemaniacului.
Deci, am rezolvat-o si pe asta. Acum s-auzim:
Care e diferenta dintre o gäinä?
Cinemania
29 Jan 2006, 19:14
aia legata de picioare?
Pitbull
29 Jan 2006, 19:30
Nu e neapärat legatä de picioare, dar are legäturä cu picioarele.
Deci, zi.
films4all
29 Jan 2006, 19:54
Ce te-ai face fara rau? Dar fara bine? ( nu e nevoie sa se raspunda la intrebarea asta, o lasam pe alta data... ;) ) Acum..ai si tu rabdare sa vin 1..2 noaptea ca sa-ti raspund la intrebare!! Nerabdarea duce la pierire!! Pana data viitoare... vizionare placuta!! Cinemania rules!! 8)
Cinemania
29 Jan 2006, 20:08
gaina are ambele picioare paralele, mai ales pe cel din stanga...sau asta intra la asemanarea dintre o gaina...?! :?
Pitbull
29 Jan 2006, 20:15
APROAPE bine! Räspunsul corect e la fel de simplu ca întrebarea - o reiterez, pentru a-i putea observa concludent logica, armonia, rotunjimea, desävârsirea, imuabilitatea, inefabilul si betonitatea:
Care este diferenta dintre o gäinä?
Are piciorul stâng mai egal decât dreptul.
Din päcate - sau, poate, din fericire, cum s-a hazardat sä sugereze, Hegel, în dialogurile lui cu Platon - nu la fel de succint stau lucrurile în ceea ce priveste întrebarea imediat urmätoare în succesiunea gnosticä fireascä, ducând categoria esteticä, eticä si echitabilä a diferentei gäinii pe culmi nebänuite - si anume:
Care este diferenta dintre un crocodil?
Cinemania
29 Jan 2006, 23:47
e mai mult lung decat verde, pt ca verde e doar pe burta, pe cand lung e la ambele capete :D
Pitbull
29 Jan 2006, 23:59
OF! :((
O stiai, si-ai zbârcit-o din neatentie! :o
1) Cum sä fie verde PE BURTA??? E verde PE SPATE, pe burtä-i ALB!
2) Ce-i aia "lung la ambele capete"? Ai vrut pentru ca sä zici "e lung si de la coadä la cap, si de la cap la coadä".
Meritai un 8, da-ti dau 9- pentru încurajare.
Bun, hai alta.
Care-i diferenta între Adrian Nästase si o ladä cu cäcat?
Cinemania
30 Jan 2006, 00:02
:lol: si nici nu ma uit prea des la Animal Planet...damm!
la aia cu Nastase si cacatul as stii o asemanare ;)
Pitbull
30 Jan 2006, 00:11
Zi.
Cinemania
30 Jan 2006, 11:08
ce sa mai zic, ca e evidenta ca lumina zilei?! put la fel de rau ambii
Pitbull
30 Jan 2006, 12:01
Si esentialul tot nu l-ai zis:
Care e DIFERENTA dintre Adrian Nästase si o ladä cu cäcat?
Bulumulu
30 Jan 2006, 12:09
... lada nu umbla?
gionloc
30 Jan 2006, 13:03
lada o poti goli, pa AN nu... :sick:
Pitbull
30 Jan 2006, 13:08
Bäi, ce vä place sä vä complicati! :((
Diferenta e:
lada.
Bulumulu
30 Jan 2006, 13:08
oh .. ok... that was new :happy:
adrian nastase - lada cu cãcat = lada! , ce e asa greu, ca se anuleaza adrian cu ......... simplu. :lol:
Pitbull
30 Jan 2006, 13:19
adrian nastase - lada cu cãcat = lada! , ce e asa greu, ca se anuleaza adrian cu ......... simplu. :lol:
......... = cäcatul, cred...?
Da, instinctul de autocenzura a actionat.
Pitbull
30 Jan 2006, 13:26
Bänuiam eu.
films4all
30 Jan 2006, 15:30
In lada ni se face asa de des treaba mare!! :)
films4all
30 Jan 2006, 20:12
In lada lumea nu face atat de des...(scuze de expresie) cred ca moderatorul a inceput sa-si intre in drepturi!!
Mi-au disparut mesaje!!!! :((
Cinemania
31 Jan 2006, 12:03
No tears, please. It's a waste of good suffering.
films4all
31 Jan 2006, 21:19
Care-i diferenta intre un regizor bun si unul.... mai putin bun ? .... 8) Cat ador site-ul asta!!!! Toti pentru filme...www.films4all.go.ro!! ;)
films4all
04 Feb 2006, 20:32
Visul lui Liviu!! Tare filmul!! Tu ce visezi noaptea? In ziua de azi regizorii romani sunt dependenti de filmul care reflecta realitatea!! Realitatea e cruda, e pentru cei puternici...ma consider unul dintre ei!! Viata bate filmul!! Un film despre Romania!! Nu-mi place cum arata Romania dar ce sa fac...realitatea ma incojoara!! Viata e realitate!! Merita vazut filmul!!! ;) ;) ;) :D
films4all
09 Feb 2006, 02:03
De ce plang atunci cand visez..de ce suspin cand ma gandesc la lumea pe care o caut...de ce tre sa inebunesc ca sa fac un lucru maret??? :?
Pitbull
09 Feb 2006, 02:15
...
De ce nu pot sä tac?
De ce când râd e räu?
De ce sä mint zâmbind?
De ce sä-nvät sä lupt?
De ce e äla räu?
De ce sä port costum?
De ce e drumul greu?
De ce sä tac acum?
De ce sä strig mai tare?
De ce sä nu renunt?
De ce doar eu gresesc?
De ce doar eu mä zbat?
De ce-am uitat sä râd?
De ce plätesc doar eu?
De ce mereu mi-e fricä?
De ce nu sunt bärbat?
De ce îmi beau invidia?
De ce nu sunt si bun?
De ce nu sunt curat?
De ce-am pe suflet scrum?
De ce-am în creier nord?
De ce-am în suflet sud?
De ce nu sunt copil?
De ce-s atât de crud?
...
Bulumulu
09 Feb 2006, 12:09
:lol: :lol: :lol:
hahaha- :w00t: ha-hahaha--ha ha!
pitbull is genius
Cinemania
09 Feb 2006, 15:10
...
De ce nu pot sä tac?
de gura mare ce ai
De ce când râd e räu?
razi a prapad
De ce sä mint zâmbind?
minti frumos (?)
De ce sä-nvät sä lupt?
nu trebe..ia-ti dinamita
De ce e äla räu?
care? ca-l rup
De ce sä port costum?
chiar asa...
De ce e drumul greu?
are gropi
De ce sä tac acum?
..si nu maine
De ce sä strig mai tare?
esti pe stadion
De ce sä nu renunt?
ignorance is bliss
De ce doar eu gresesc?
esti unic
De ce doar eu mä zbat?
no amu lauda-te
De ce-am uitat sä râd?
pai ti-ai dat seama ca razi a prapad
De ce plätesc doar eu?
iti place sa faci cinste
De ce mereu mi-e fricä?
iti plac iepurii
De ce nu sunt bärbat?
nu? hm...
De ce îmi beau invidia?
pt ca banii i-au baut deja
De ce nu sunt si bun?
greu, tare greu, de nu imposibil
De ce nu sunt curat?
nu ti-ai platit intretinerea...ca banii i-ai dat pe invidie
De ce-am pe suflet scrum?
misterioase is caile tutunului...
De ce-am în creier nord?
:shock:
De ce-am în suflet sud?
ii tine de vreo secta
De ce nu sunt copil?
gata...c'est finnit la shmekerie!
De ce-s atât de crud?
n-ai stat destul in cuptor
... :D :lol:
films4all
09 Feb 2006, 16:56
DOAMNE CATE INTREBARI... si eu care credeam ca nu pot fi rostite atatea intrebari doar intr-o singura poezie...sau ma rog...dar e veritabil...ingenios...impecabil si totus absurd!! Dar trece;)
Pitbull
09 Feb 2006, 18:42
hahaha- :w00t: ha-hahaha--ha ha!
pitbull is genius
Mersi, dragä, da' n-am fost eu. Chirilä. Eu am citat doar.
films4all
10 Feb 2006, 12:15
E bine si asa:D Dar mai erau intrebari...si totusi m-am referit la raspunsuri...nu la intrebari!!;):D :P
Pitbull
10 Feb 2006, 13:50
Eu NU strivesc corola de minuni a lumii!
films4all
11 Feb 2006, 17:58
Si intr-o zi am sa vad cu ochii meu ce am sperat de atata vreme ca voi vedea, ca voi simti, voi pipai, am sa profit de fiecare secunda ca stau langa acel ceva care imi da fiori, ma cutremura imi da speranta zilei de maine!! O doamne... cat imi doresc sa vina ziua aia mai repede!! intrebare: Ce astep eu cu atata nerabdare?? :lol: :P :D
Pitbull
11 Feb 2006, 21:16
Noaptea nuntii? :?
films4all
11 Feb 2006, 23:19
Nop...nici nu-mi trece prin cap sa devin adult...nici nu vreau sa ma gandesc la clipa cand nu voi mai fi liber ca pasarea cerului...nu..nu nu!! E altceva..citez "Bai, ce va place sa va complicati!"
Pitbull
11 Feb 2006, 23:26
ADOR citatele din clasici!
Mai ales äia IN VIATA!!!
(Apropo, noaptea nuntii nu-i DELOC complicatä.
Complicat e ce vine DUPRE HAIA!)
films4all
11 Feb 2006, 23:33
Respectele sunt respecte...daca noi intre noi (cinefilii) nu ne respectam... Eu consider ca in noaptea nuntii trebuie ...sa te consideri pe un munte al tau pe care-ti construiesti palatul, gloria vietii!! nimic nu e mai frumos pe lumea asta decat mariajul...de ce sa sticam clipa pe o curva!! Nici nu concep!!! Mai bine mai astept!! Sa mai fiu un "liber" al acestei lumi (nu sunt singurul) dar momentul o sa fie special cu toate ca nu vreau sa vina...dar tre s-o fac si pasta!!
Pitbull
11 Feb 2006, 23:37
Eee, "muntele meu" e undeva în Ardeal, si cum noaptea nuntii s-a consumat în Bucuresti, am fost nevoit sä mä multumesc cocotat pe mai modestul "munte al lui Venus"...
films4all
11 Feb 2006, 23:41
:lol: Da...e bine ca totusi te-ai simtit pe un munte!! E important!!! ;)
Pitbull
11 Feb 2006, 23:51
Ce frumos e sä faci forum-chat pe douä topicuri concomitent! Parc-am alerga-n juru' cozii!
films4all
12 Feb 2006, 00:10
incerc sa ma ridic la "inaltimea" asteptarilor!! Dar stai linistit..e ca la mess..cand vb cu mai multi subiecte diferite!! Eu unul sunt obijnuit...pot sa mai deschid doua trei subiecte!! Dar mai bile ii las si altuia, sa nu fiu lacom!!!!;) Si tu ziceai ca iti scoti film in primavara????
Pitbull
12 Feb 2006, 00:25
Eu îmi BAG (picioarele)-n primävarä, nu SCOT (film).
Cel mult, o sä-mi scot câinii mai des la primblare.
films4all
12 Feb 2006, 00:29
Ma... stai calm...daca vrei sa faci film...ai sa faci!! Stai calm..daca nu vrei sa te agiti cu filmul....tot o sa iasa ceva!! Dar in primavara nu-ti baga nimic!! Primavara e mai clad putin!! E mai multa culoare(bine ca asta e spre sfarsit dar tot e bine-e ca un film de actiune) ;)
films4all
12 Feb 2006, 22:54
Un "exilat"(cum ii place sa se numeasca) din America vrea si el filme romanesti scurt metraje...topic "filme romanesti"!! Daca il puteti ajuta!! Merci!!
salutare, 2 u all, ... pt pitbull in leg cu " de ce -urile .... " vama veche e o insipratie pe masura .. ? ;)
iar in legatura cu filme de scurt metraj, cunosc un tip care e la media si daca nu a facut pana acuma filmele care i se cer, si daca tu esti din cluj ( pitbull ) as putea vb cu el, nu ne cunoastem dar e minunat cand poti ajuta pe cineva care doar "l-ai vazut" pe net=forum=film :D (01011010101) !
Pitbull
13 Feb 2006, 23:51
Vama Veche ESTE o inspiratie pe mäsurä - vezi si forumul lor, la www.vamaveche.ro
Nu sunt din Cluj decât prin descendentä - via maicä-mea, Dumnezeu s-o ierte! (Yoi, ce calambur involuntar sinistru, cu "via"...! :(( ). Da' dacä vrei sä conversäm oarece, se rezolvä.
films4all
14 Feb 2006, 17:46
Ok!! oameni buni...sunt intr-o dilema mare... adica... totul se ivarte in jurul meu(nu ca ma cred centrul universului) si nu am timp sa aleg ce e bine si ce e rau! Acum ma uit in urma pasilor de odinioara si filmez trecutul! Era mai bine...si totusi nu regret alegerile facute...daca viata ar fi mai simpla ar mai cauta lumea fericirea...dorul de casa? Nu pot sa cred ca acum... aici...am sansa in mana, in causul palmi si nu stiu ce sa fac cu ea!! Am fost prea grabit... am ales fara sa iubesc...m-am indragostit pe drum...si acum iata-ma! Ce rusine! Si totusi am sa merg mai departe!!
films4all
14 Feb 2006, 17:56
:sleep:
films4all
15 Feb 2006, 00:00
Am si eu o intrebare: In cate moduri pot sa filmez o segventa in care 2 personaje vb??
Pitbull
15 Feb 2006, 00:08
1) De pe loc, într-un singur cadru de doi.
2) De pe loc, în plan-contraplan cu amorsä.
3) De pe loc, în plan-contraplan färä amorsä.
4) De pe loc, cu zoom înainte.
5) De pe loc, cu zoom înapoi.
6) De pe travelling, înaintând spre ei.
7) De pe travelling, reträgându-te dinspre ei.
8 ) De pe travelling, mergând în paralel cu ei.
9) De pe travelling, învârtindu-te în jurul lor.
10) De pe dolly, miscându-te cum îti pofteste inimioara.
11) De pe macara mare, miscându-te cum îti doreste pipota.
12) Din elicopter.
13) Din balon.
14-265.381) In alte 265.367 de moduri, fie inedite, fie combinatii ale celor 14 de mai sus.
films4all
15 Feb 2006, 00:12
1) De pe loc, într-un singur cadru de doi.
2) De pe loc, în plan-contraplan cu amorsä.
3) De pe loc, în plan-contraplan färä amorsä.
4) De pe loc, cu zoom înainte.
5) De pe loc, cu zoom înapoi.
6) De pe travelling, înaintând spre ei.
7) De pe travelling, reträgându-te dinspre ei.
8 ) De pe travelling, mergând în paralel cu ei.
9) De pe travelling, învârtindu-te în jurul lor.
10) De pe dolly, miscându-te cum îti pofteste inimioara.
11) De pe macara mare, miscându-te cum îti doreste pipota.
12) Din elicopter.
13) Din balon.
14-265.381) In alte 265.367 de moduri, fie inedite, fie combinatii ale celor 14 de mai sus.
Merci mult...esti rapid...acum nu-mi ramane decat sa le pun in aplicare binenteles...acolo unde este cazul!!;) Dar ce e "dolly" ??
Pitbull
15 Feb 2006, 00:21
Dacä dupä ea urmeazä "macara MARE", dolly e macaraua MICA, evident!
scuze maestre, dar cred ca te inseli (si vai, iertati-ma ca intrerup coversatia voastra, dar noapte nu prea am ce face, si asa ca citesc toate tampenile...)...
dolly nu e macara mica. dolly e termenul american pentru travling-shot. sau sinonim, cum vrei.
macaraua mica se numeste scorpion in termenii estului, iar crane in termenii vestului... si cea mare... well, still crane-shot.
atat. continuati. va rog.
Bulumulu
15 Feb 2006, 03:05
dolly e aia pe care o impingi pe sine, din cate stiu io :o
Pitbull
15 Feb 2006, 07:51
Dolly (nu "Hello...!"), este macaraua micä, ale cärei roti pot avea si santuri ca sä fie pusä pe sinele de travelling la nevoie.
In institut, i se zicea "dolie" si filmam de pe ea în draci, ca sä ne däm mari, si pentru cä era mai usor sä faci efect de travelling din bratul "doliei" decât de pe cärucior. Nu-mi amintesc s-o fi pus vreodatä pe sine (nici n-am prea fi avut la ce, cä platoul era mic). Lu' nenea care mânuia "dolia" îi ziceam "dolar". (De fapt, îl chema Costel si era vecin cu mine.)
iertati-ma ca intrerup coversatia voastra, dar noapte nu prea am ce face, si asa ca citesc toate tampenile.
Ne-a fäcut tâmpiti! :((
Eu nu mai joc în filme la tine.
films4all
15 Feb 2006, 16:04
Dolly (nu "Hello...!"), este macaraua micä, ale cärei roti pot avea si santuri ca sä fie pusä pe sinele de travelling la nevoie.
In institut, i se zicea "dolie" si filmam de pe ea în draci, ca sä ne däm mari, si pentru cä era mai usor sä faci efect de travelling din bratul "doliei" decât de pe cärucior. Nu-mi amintesc s-o fi pus vreodatä pe sine (nici n-am prea fi avut la ce, cä platoul era mic). Lu' nenea care mânuia "dolia" îi ziceam "dolar". (De fapt, îl chema Costel si era vecin cu mine.)
iertati-ma ca intrerup coversatia voastra, dar noapte nu prea am ce face, si asa ca citesc toate tampenile.
Ne-a fäcut tâmpiti! :((
Hei...tu ..ala..da tu!! Chiar tu...nu te uita inapoi!!!! :x Care zici ca stai noaptea sa citesti toate tampeniile!! Da tu!! Da, tu ce crezi ca subiectul de film e o tampenie..ca pe site-ul asta se scriu numai tampenii?? Nu omule...acest forum pe care-l crezi tu tampit reprezinta painea noastra zilnica...adica a astora pe care ii faci tu tampiti!! Ai un cuvant de spus...vrei sa ne arati ca sti si ca te pricepi...pai atunci...sincer...ce mai cauti in Romania!! Trebuia sa fi la decernarea premiilor oscar*!! ( * steluta tine loc de r-ul ala bagat in cerculet[ marca inregistrata]-iata cum pomenim emisiuni de la televizor) Hai go... te pricepi...!!Mai crezi ca se vb tampenii pe forum...mai crezi?? :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x !!!
Sa-ti fie rusine!!!!! :hmm:
Bulumulu
15 Feb 2006, 17:12
:lol: hai k n-a fost assa de grav :P daca vrei, mai e loc la mine :D:D
Mai crezi ca se vb tampenii pe forum...mai crezi??
aaaahmmm... i guess you skipped the dovada ;)
Hei...tu ..ala..da tu!! Chiar tu...nu te uita inapoi!!!! :x Care zici ca stai noaptea sa citesti toate tampeniile!! Da tu!! Da, tu ce crezi ca subiectul de film e o tampenie..ca pe site-ul asta se scriu numai tampenii?? Nu omule...acest forum pe care-l crezi tu tampit reprezinta painea noastra zilnica...adica a astora pe care ii faci tu tampiti!! Ai un cuvant de spus...vrei sa ne arati ca sti si ca te pricepi...pai atunci...sincer...ce mai cauti in Romania!!
Sa-ti fie rusine!!!!! :hmm:
hahahaha, nu stiu daca sa rad (de tine), sau sa(-ti) plang (de mila).
nr 1. relax, take ca deep breath, and then talk again, ok?
nr 2. nu mai sunt in Romania....
nr 3. uita-te cate mesaje am eu, uita-te cate mesaje ai tu, gandeste, mai citeste-ti mesajul o data, si vezi tu cine crede ca site-ul asta e un site plin cu tampenii, ok? din cand in cand chair cred chestia asta, isna des gasesc niste lucruri chiar f. interesante de citit, de la niste forumisti pe care-i respect enorm.
nr 4. no offence darling, dar ai vazut ce reactie draguta a avut pit, fara suparare, si fara multe emoticuri care exprimau starea ta, ca inafara de multe multe semne de exclamare si puncte, n-am prea gasit altceva in ce-ai postat.
pit, scuze pentru 'tampenile' citite de mine... but sincerely my friend, faci scoala de cinema online? cu films4all? no kiddin.
numai ca ceea ce-am citit aseara aici nu cred ca era nici 'asociatii...diverse', nici 'scoala de cinema', nici 'aberatii fara sens', it was plain.... 'posting a message and wait for reply'. ajuta-l, n-am nimic impotriva, dar linisteste-l si ia-o de la inceput... de la bun inceput, step by step.
bafta.
Pitbull
15 Feb 2006, 19:54
Pace, pace,
Intre douä dobitoace!
Dobitocu' cel mai mare
E chiar...
...äla care se bagä la mijloc! :oops:
Näicä, lasä dragä, cä scoala asta de film online e refreshizantä, pe bune, el mai învatä, eu mai strecor câte un banc, lumea mai râde... Films4all are entuziasmul elucubrant-epoustoufflant-abracadabrant al copilului care taman muscä din torta cinematograficä, vede ce gustoasä e, si-ncä nu si-a rupt dintii prin bolovanii ascunsi în foietaj (vezi exemplu' personal, la propriu!)
Iar tu, Films4all, nu te lua de chept cu Nae, cä-i bun la casa omului! Bag samä cä cam uitasi ce-am vorbit noi pe yahoo! ;)
Cinemania
15 Feb 2006, 20:09
si io care credeam ca topicul va inchis dupa 2, 3 postari :oops:
Pitbull
15 Feb 2006, 20:39
Multumeste-i lui Films4all, cä el te tine-n viatä!
Cinemania
15 Feb 2006, 21:27
si nu numai lui ;)
films4all
16 Feb 2006, 21:37
hahahaha, nu stiu daca sa rad (de tine), sau sa(-ti) plang (de mila).
nr 1. relax, take ca deep breath, and then talk again, ok?
nr 2. nu mai sunt in Romania....
nr 3. uita-te cate mesaje am eu, uita-te cate mesaje ai tu, gandeste, mai citeste-ti mesajul o data, si vezi tu cine crede ca site-ul asta e un site plin cu tampenii, ok? din cand in cand chair cred chestia asta, isna des gasesc niste lucruri chiar f. interesante de citit, de la niste forumisti pe care-i respect enorm.
nr 4. no offence darling, dar ai vazut ce reactie draguta a avut pit, fara suparare, si fara multe emoticuri care exprimau starea ta, ca inafara de multe multe semne de exclamare si puncte, n-am prea gasit altceva in ce-ai postat.
pit, scuze pentru 'tampenile' citite de mine... but sincerely my friend, faci scoala de cinema online? cu films4all? no kiddin.
numai ca ceea ce-am citit aseara aici nu cred ca era nici 'asociatii...diverse', nici 'scoala de cinema', nici 'aberatii fara sens', it was plain.... 'posting a message and wait for reply'. ajuta-l, n-am nimic impotriva, dar linisteste-l si ia-o de la inceput... de la bun inceput, step by step.
bafta.[/quote]
Eu doar am incercat sa iau apararea filmului si a tot ce tine de film! Nu consider ca m-am certat cu tine dar totusi ai adus o mica insulta asupra mea si a lui Pitbull. Pentru mine filmul inseamna viata, vis, traiesc pentru film. A nu sti nu inseamna o crima...sa eviti informatia...asta da crima... sa treci pe langa ea, asta e crima! Sa nu vrei sa cunosti e crima! Ce crima, cu ce daunez eu forumului daca intreb? Eu stiu ca in mintea ta forumul e ca o carte valoroasa dupa care ar trebui sa se faca filme, sa fie comercializarta in toata lumea, dar acest lucru este ireal! De ce? Pentru ca pe forum nu scriu numai eu, scrie si Gica Nebunu' care cauta filmul, si Popescu Pamant care intreaba de cinematograf( de parca nu a mai auzit de asa ceva) si multi multi oameni care sunt pe langa cu ce se intampla pe platou sau doar vor sa faca bani de pe urma filmului aruncand la plesneala cu reclame in stanga si in dreapta sau se cred la coltul strazii si incep (in gluma) "-3 la 10000! 3 la 10000...hai cine mai doreste cine mai pofteste sau mai stiu eu ce aberatii!
Daca eu nu stiu, nu cunosc ...vreau sa invat....nu stiu de ce consideri lectiile lui Pitbull...ma rog nu mai conteaza!!
Nu stiu de ce te iei de modul meu de a scrie... eu sunt incepator pe forumul asta si ma iau ca si tine de mesaje (tu ai mai multe ca mine). Daca nu e nici un talc in ce spun eu este pentru ca nu vreau sa pun talc in tot ce spun -nu sunt persoana potrivita si nici nu am suficienta experienta de viata... Daca am pus intrebare nu e normal sa obtin un raspuns?? Uite...eu iti multumesc pentru faptul ca ma critici (critica e constructiva) dar atunci cand voi avea si eu la fel de multe mesaje ca si tine sigur atunci imi vei aprecia modul de a scrie! Pana atunci invat de la Pitbull, Cinemania chiar si de la tine! Nu ai de ce sa te superi... Si deci, pentru mine e o mare onoare sa ma aflu pe acest forum... e ca un club... un club select si pentru acest lucru ii multumesc lui Cinemania pentru sustinere, lui Pitbull pentru intelegere si lectii si tie pentru ca ma critici! Nu caut ca lumea sa ma bage in seama...vreau doar sa invat de la viata, de la voi, de la tine! Imi place filmul si nu vreau sa apar acolo pe platou nepregatit si asa astia de la Hiperyon cred ca regizorii de azi nici nu trebuie numiti regizori! Sper ca macar eu sa aduc ceva aparte fata de ce au adus ei! Si daca nu sunt eu...o sa fi tu, are sa fie Cinemania sau Pitbull! Cred intr-o salvare a filmului romanesc... si salvarea asta nu poate venii decat daca transpiram sange!
Iti multumesc si sper sa ramanem prieteni pe forum!
Cinemania
16 Feb 2006, 22:57
films4me, 4u, films4all...it's a free forum...PAX :)
ok... cool.
sper sa reusesti. bafta.
incearca sa intrii la o filmare ca un P.A. (production assistant) sau ca Intern, si ai sa inveti mai mult decat de pe orice forum, believe me. iar teorie... well, ask pit for some books, are mult, bune si folositoare. e destul pentru inceput... apoi, depinde doar de tine, de firea ta, si de talentul tau.
si eu sper intr-o salvare a cinematografiei ro.
Pitbull
17 Feb 2006, 04:17
incearca sa intri la o filmare ca un P.A. (production assistant) sau ca Intern, si ai sa inveti mai mult decat de pe orice forum, believe me.
DA!
films4all
19 Feb 2006, 12:21
[quote="Nae"]ok... cool.
sper sa reusesti. bafta.
incearca sa intrii la o filmare ca un P.A. (production assistant) sau ca Intern, si ai sa inveti mai mult decat de pe orice forum, believe me. iar teorie... well, ask pit for some books, are mult, bune si folositoare. e destul pentru inceput... apoi, depinde doar de tine, de firea ta, si de talentul tau.
si eu sper intr-o salvare a cinematografiei ro.[/quo
Merci mult! Sper sa reusesc. Ce se intampla cu omul al carui vis se naste pe perioada vietii dar nu si-a mostenit gena de la parinti pentru a face lucrul pe care-l viseaza? Spune-mi te rog mai multe despre P.A. (production assistant), cu ce se mananca? Despre ce e vorba?
Ce imi puteti spune despre drepturile de autor si cum se obtin acestea?
marmota infuriata
19 Feb 2006, 14:41
vreau sa stiu daca filmul acesta va ajunge in romania!A avut succes f mare in mexic,peru, columbia,va aparea si in spania, iar ca distrubutie ii amintesc pe manolo cardona,christian meier, barbara mori!va rog raspundeti!
films4all
19 Feb 2006, 18:05
vreau sa stiu daca filmul acesta va ajunge in romania!A avut succes f mare in mexic,peru, columbia,va aparea si in spania, iar ca distrubutie ii amintesc pe manolo cardona,christian meier, barbara mori!va rog raspundeti!
Ce film?? :?
Pitbull
19 Feb 2006, 18:57
Marmotel! Vezi cä topicu' täu i-aläturi! ;)
films4all
20 Feb 2006, 20:08
Asa e!! :P 8) :hmm:
films4all
20 Feb 2006, 20:19
Cam cat ar trebui sa dureze filmarile la 30 de minute de film punand in calcul si scoala?? (din experienta voastra anterioara)
Pitbull
20 Feb 2006, 23:25
Singura mea experientä recentä, în parametrii filmului realizat pe video, cu mijloace de amatori, e cea din septembrie trecut:
- 45 min. durata finalä
- 4 zile filmäri full-time (cam 8 ore/zi)
- 2 zile filmäri half-time
Deci, foarte aproximativ, 5 zile pline.
De retinut alte câteva detalii organizatorice:
Spatii:
- Un singur loc de filmare (vilä cu curte) pentru 4 zile jumate
- Alt loc de filmare (birou firmä) pentru ultima jumätate de zi
Actori:
- 3 zile, filmäri doar cu câte doi actori.
- In rest, diverse combinatii cu pânä la 10 actori.
Echipä:
- Un "factotum" (regia-imaginea-camera) - adicä Je.
- Un "echipä de regie" (secund-asistent-secretarä PLUS luminist) - adicä Leonard.
- Câte o mânutä de ajutor de la ceilalti aflati la filmare.
Continutul secventelor:
- Mult dialog, miscare moderatä, foarte putinä actiune.
marmota infuriata
21 Feb 2006, 16:42
la fimul "La mujer de mi hemano" am facut topic dar vroiam si eu un raspuns scurt!atat!mersi
Pitbull
21 Feb 2006, 20:14
Aha. Bine. Cu pläcere.
films4all
21 Feb 2006, 21:29
Daca mai ai intrebari sunt aici (raspunsuri in limita posibilitatilor);)
marmota infuriata
23 Feb 2006, 14:03
dar vreau sa stiu dc filmul"la mujer de mi hermano "va ajunge in Romania!va rog!va multumesc!
Pitbull
23 Feb 2006, 14:29
Marmoticääääääää...!!! :(( :(( :(( :(( :((
Topicul täu cu "Muierea aia cu hernie", sau cum i-o fi zicând nu-i acileaaaaaaaaa!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :(
E mai acanááááááááááááááááááááááá áááááááááááááá.............!!!!!!!!! ! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
films4all
23 Feb 2006, 19:13
:(( Marmota asta infuriata imi distruge topicul... :(( :(( Mai marmota...de ce nu vrei tu sa intelegi ca ceea ce cauti tu nu ai sa gasesti aici!!
films4all
24 Feb 2006, 15:00
La o segventa in aer liber am nevoie de 2 camere?...si voi o sa-mi spuneti depinde de complexitatea segventei si eu am sa zic pai 2 oameni sunt la masa intr-un restaurant si vb iar in paralele cu segventa asta merge alta: alti doi indivizi stau si vb!! Stiu ca doar o camera de filmat imi da bataie de cap dar 2 sunt suficiente?? Merci!!
Pitbull
24 Feb 2006, 15:23
La o segventä gu douä personaje gare stau de vorbä la masä, dagä le filmezi în gâmp-gontragâmp, e mult mai bine sä ai douä gamere, pentru pästrarea ragordului (si evitarea atagului de gord la montaj). In pringipiu, sunt de ajuns. Dagä o ai si pe a treia, pentru plan general, gu atât mai bine.
irene marlyne monroe
24 Feb 2006, 17:49
Pace, pace,
Intre douä dobitoace!
Dobitocu' cel mai mare
E chiar...
...äla care se bagä la mijloc! :oops:
Näicä, lasä dragä, cä scoala asta de film online e refreshizantä, pe bune, el mai învatä, eu mai strecor câte un banc, lumea mai râde... Films4all are entuziasmul elucubrant-epoustoufflant-abracadabrant al copilului care taman muscä din torta cinematograficä, vede ce gustoasä e, si-ncä nu si-a rupt dintii prin bolovanii ascunsi în foietaj (vezi exemplu' personal, la propriu!)
Iar tu, Films4all, nu te lua de chept cu Nae, cä-i bun la casa omului! Bag samä cä cam uitasi ce-am vorbit noi pe yahoo! ;)
salutare salutare va salut cu multa ardoare ca de cand nu v-am mai scris ...imi era dor de voi,cand v-a mai fi vreo intrunire sa ma anuntati si pe mine.pupici.
films4all
24 Feb 2006, 18:24
Ok!! Dar tu cine esti?? :? Ma intreb ca iti e dor de noi(mine??!!) nu te cunosc!! Please prezinta-te!!
irene marlyne monroe
24 Feb 2006, 18:35
se vede ca esti recent pe forum eu sunt veterana.asa ca cei mai vechi ma cunosc deja.poti intra in sa stiu-vreau sa fiu actrita.pupici
films4all
24 Feb 2006, 19:51
nu dovlacel eu raman in topicul meu asa a fost mereu ..topicul asta a stat multa vreme in frunte...asa ca daca vrei sa ne cunoastem intra tu in topicul meu si o sa vb !!
Visul te tine in viata pentru totdeauna!!
GhitzaCartitza
24 Feb 2006, 22:42
IMM s-a intors :shock:
Pitbull
24 Feb 2006, 23:10
"I.M.M. Returns"
"I.M.M. Strikes Back"
"Return of the I.M.M."
Cinemania
25 Feb 2006, 19:55
... eu raman in topicul meu asa a fost mereu ...
HOTULEEEEEEEEEEEEEEEEEE
films4all
25 Feb 2006, 21:58
Ti-am zis- incerc sa ma ridic la inaltimea asteptarilor. Dar ce e cu mica noastra diva...unde a disparut iar...am inteles ca a facut o pauza de cateva luni bune ...a aparut ca soarele dintre nori (am vazut ce intampinare frumoasa a avut) si acum iar a disparut... :(( Si era simpatica ... :(( E asta e ...lasa ca se intoarce ea!! :((
films4all
26 Feb 2006, 00:34
Hei...diva...:((
films4all
26 Feb 2006, 10:21
Se pare ca nu o sa mai apara acea fata misterioasa venita parca din marile grote ale lumii antice, cautand subiecte de discutie preistorice. O tu "cum ti-oi zice" ...tu ne luminezi mintile...ne faci sa iubim si sa uram! O tu diva...apari pentru noi....cei insetati de tine.... :((
Pitbull
26 Feb 2006, 10:41
Hooo, bine, bine, o sun si-i spun cä un Films4all decedeazä färä ea, si dacä nu vine, rämânem all färä films. Da' fii pacient, cä n-are net acum, inträ si ea când si cum poate - si mai e si cu mintea prin sapte pärti ale lumii simultan si concomitent.
films4all
26 Feb 2006, 11:53
macar sa sune si ea..ceva... a intrat iarasi in grota ei..cea de toate zilele!! :(( ....... :((
films4all
26 Feb 2006, 11:54
Ehee..oameni buni am devenit senior...in curand am sa fiu ca Ptibull si Cinemania!! :lol: :) Iuu huu huu!!
Pitbull
26 Feb 2006, 12:16
La multi ani si la mai mare,
Films 4 all la cine n-are!
films4all
26 Feb 2006, 14:49
La multi ani si la mai mare,
Films 4 all la cine n-are!
Pentru mine, pentru tine
Films 4 all iata ca vine!
ale_dinamo
26 Feb 2006, 17:34
salut allz.....sunt noua pe aici....
films4all
26 Feb 2006, 17:39
salut allz.....sunt noua pe aici....
Cei din urma vor fi cei dintai!!;) Welcome!!!
ale_dinamo
26 Feb 2006, 17:45
mersi.......
films4all
27 Feb 2006, 14:41
Daca e careva paici in forumul asta mare si vrea sa joace intr-un film cu buget o(zero)...e bine venit in echipa films4all!!;)
films4all
27 Feb 2006, 21:32
Azi...am trait cele mai intense...nebunesti ...tampite 10 minute din viata mea! Simteam cum viata mi se scurge prin vene...indiferent ce faceam nu puteam sa evit durerea...ca secundele se scurg mai incet decat mi-am imaginat vreodata!! Nu exista infinit! Oare...
Acum stau sa ma pregatesc pentru runda a doua...
Cand viata sta si atarna de acul ceasornicului...nimic nu mai conteaza! Totul e fantomatic, incredibil de cenusiu...auzul iti piere incetul cu incetul...si privesti (in gol) cum viata se scurge din tine...
Cand crezi ca nu mai ai sperante...totul se schima! Te trezesti dintr-o data si te intrebi "Ce a fost asta?" apoi incepi sa dai drumul la stimuli si incetul cu incetul totul revine la normal...nu va doresc sa traiti o asemenea experienta!
Cinemania
27 Feb 2006, 23:33
de ce? suna bine ce-ai patit
Pitbull
28 Feb 2006, 02:43
Povestez, s.v.p.
quit taking drugs, dude!
sau nu mai sta in fata trenului pana cand ii simti curentul, cause that might go wrong at some point...
sau te-ai vazut cu ALShiliciul nostru neastamparat...?
Cinemania
28 Feb 2006, 09:21
mai, mai, nu ne sparcaiti topicul asta neprihanit
ale_dinamo
28 Feb 2006, 09:52
Daca e careva paici in forumul asta mare si vrea sa joace intr-un film cu buget o...e bine venit in echipa films4all!!;)
nu stiu dak e important dar eu am jucat in multe piese de teatru....nu prea importante dar a fost mult de munk......
films4all
28 Feb 2006, 14:45
Si iar se aduc jigniri grosolane la adresa mea...!! Voi chiar nu stiti sa apreciati arta de a scrie!!
1 NU FAC CHESTIA AIA DE CARE AI GRAIT TU!!(CEA MAI MARE INSULTA)
2 ...HOPA SARITI IN SUS!! DA!ERA STOMACUL! DOANEAUZI! NU POT SA CRED!! Am avut o durere ingrozituare de stomac!! Tu ce credeai ca ma...(ai imaginatie baiete!!) !! EU zic sa o foloseti in bimele tau!
Pitbull
28 Feb 2006, 16:36
Na na! Pune mustaru' la loc, monser! (Sau... tandära... sau... back to your watermelons - or slippers, or whatever.)
Mai bine povesteste-le si lor cum ai fäcut tu cunostintä azi cu I.M.M.! Hai, sä se bucure tot forumul! :D
Bulumulu
28 Feb 2006, 16:55
o diva... :lol:
muza "vreau sa stiu"... :D
irene marlyne monroe
28 Feb 2006, 18:30
nu dovlacel eu raman in topicul meu asa a fost mereu ..topicul asta a stat multa vreme in frunte...asa ca daca vrei sa ne cunoastem intra tu in topicul meu si o sa vb !!
Visul te tine in viata pentru totdeauna!!
mai porumbel eu nu ti-am zis sa vi pe pagina mea decat sa ma cunosti mai bine sa citesti ceea ce s-a scris cu ceva timp in urma.asta era ideea.
ps.sa ma anunti cand incepe facerea filmuletului sa fac sa iau si eu parte,daca vrei.pupici
films4all
01 Mar 2006, 19:03
Vin eu acasa, necajit dupa o zi suparatoare de inghitit rahatul profesorilor si frumos, dupa ce mananc, deschid pc-ul. Intru pe mess...schimb cateva vorbe cu amicii...mai ascult niste muzica...
Inainte de toate tre sa mentionez ca scopul meu primordiar a fost de a invata cat mai multe despre cinematografie si regie de film de la mai marii forumului (Cinemania, Pitbull) apoi pe locul al doilea:am vrut ca topicul meu sa aiba cele mai multe mesaje si sa fie mereu in fruntea celorlalte... asta a fost dorinta mea...
Bun...unde ramasesem...a da! Si apoi ma duc eu frumos pe forum la Cinemagia, sa vad cine ce a mai scris...ca asa e traditia nu? Cand...in locul meu...e doamna "cum isi zice"!! Intru la ea...cine stie ... (bag de seama ca ea avea 19 pagini si 478 de raspunsuri...cu mult peste mine)
Ce am facut?? ----- continuare in episodul 2 ----
Gandul ca cineva cu mult mai multe pagini ca ar putea sa-mi fure locul( care era in formare) imi inegrea privirea si sufletul. Ma facea sa nu mai am rationament si nici judecata...
Cu toate acestea am hotarat sa intru in "minunatul" si "maretul" topic...sa vad cu ochii mei despre ce e vorba. Am inceput sa "rasfoiesc" paginile topicului ei...citesc cateva raspunsuri...si mi-am dat seama de inevitabilul vitabil...ea era luata peste picior de mai toti cei care fregventau acest minunat forum...
In viata am vrut si vreau sa respect omul care urmareste indeplinirea visului, care cauta satisfactii sufletesti...si, incet... mila incepe sa-si faca cuib in sufletul meu. "Cum se face ca o fata ca ea nu este respectata...?"
Mintea mea da nastere la multe lucruri nevazute si vazute dar acum sincer graiesc... puritatea cuvintelor mele poate decat sa evoce faptul ca fata imi place...
Cu greu am hotarat sa-si scriu cateva cuvinte de incurajare, sa-i arat ca eu sunt diferit, aparte, al ei, pentru ea! Mai departe, pot sa zic decat lucruri minunate...ea mi-a scris cateva cuvinte in topic..si eu (indrumat de spiritul barbatesc) am zis stapan pe mine ca eu raman in topicul meu...
Apoi suferinta si-a spus cuvantul; minunatele ei cuvinte nu au mai aparut pe nici o pagina a acestui forum...iar gandul ca ar putea sa dispara pentru totdeauna ma ingrizi...
Am incercat sa o caut in ceea ce scriam dar nu am reusit...i-am dat mesaje; suferinta mea crestea de la o zi la alta. Mesaje peste mesaje..nimic...ea "nu mai vroia" sa mai apara!
Primesc un mesaj de la un bun prieten de pe forum: "Hooo, bine, bine, o sun si-i spun cä un Films4all decedeazä färä ea, si dacä nu vine, rämânem all färä films. Da' fii pacient, cä n-are net acum, inträ si ea când si cum poate - si mai e si cu mintea prin sapte pärti ale lumii simultan si concomitent."
Din mesajul asta am intels multe...dar principalul lucru care l-am inteles este faptul ca fatusca avea are un lucru in comun cu mine! M-am bucurat mult sa vad acest lucru pentru ca in sufletul meu...se infiripase samburele dragostei...
Au trecut cateva zile pana sa vad ...sa observ ca fata nu ca nu vroia sa intre pe forum sau ca se speriase de mine sau ca spusesem eu ceva...nu! Ea doar nu avea acces la net...( de acea am scri in ghilimele "nu vroia"
Vin de la scoala! Ca deobicei...mananc si deschid pc-ul...si ce vad...mana cereasca! Fata misterioasa a aparut...si mai mult imi si scrie ...Sunt un prost..un neprihanit...derbedeu...am lasat gandul negru sa-mi intunece sufletul! Ea mi-a scris iar eu am pus pe primul plan nervii! Primisem o mare insulta din partea altui prieten de pe forum dar nu atat de bun ca Cinemania sau Pitbull! Un om caruia ii place sa critice! I-am raspun lui in loc sa-i raspun ei...:(
Am uitat apoi ca ea mi-a scris...ca cea pe care o cautam cu disperare imi dadu un semn!
Mai trece o zi. Eram suparat.
Pe mess vorbesc cu un coleg... cand apare Pitbull si ma invita la o conferinta(d'aia care se face pe mess)! Il refuz...eram trist avusesem o zi grea...gandurile rele imi misunau prin cap! Dar acesta insista!
Pitbul:" Te mai invit odata, acolo e cineva care te-asteapta! "
Mirat dau accept! Mirat astept sa vina primul meaja...inima imi batea a emotie...
Pitbull:" Asaaa!!!!" "Ia uite cine-i aici!"
Irene:Ce mai e pe forum?"
Ea nici nu stia cu cine vorbeste de altfel nici eu nu stiam ca Pitbull organizase toate astea...
Incetul cu incetul supararea imi pierea in mine! Fericirea isi facea loc! priveam monitorul ca pe o mana cereasca, priveam ce scrie ea sorbin fiecare cuvant, ca copiul mic caruia ii dai o bomboana si el mai vrea bomboane multe...multe bomboane!
Inima imi batea sa-mi sara din piept, deja uitasem ca ziua respectiva fuse-se poate cea mai tapita din viata mea!
Fiecare cuvant ce-l spunea ea...imi spunea un singur lucru! Ca iubesc(nu in adevaratul sens al cuvantului, iubirea mea nu era sigura, sau poate ca nu vroiam eu sa accept faptul ca un om se poate indragosti de o fata numai citindu-i mesajele! Poate ca eram indragostit doar de modul ei de a scrie... :? ) o fata pe care nu o cunosc o fata de care m-am indragostit doar citindu-i mesajele!
films4all
02 Mar 2006, 17:46
Cand am vrut sa o cunosc mai bine...poate m-am grabit! Am suferit mult...poate sunt eu prea sentimental! Am purtat o discutie mai aprinsa si acum observ ca nu e fata pe care am vazut-o pe forum! Lucrurile nu stau prea bine in ceea ce ne priveste! Ea se da putin inapoi! Pretinde ca vrea sa ma cunoasca dar o intreseaza mai mult filmul pe care-l fac! Eu vreau doar sa o cunosc si daca e cazul...daca ne placem si avem in comun mult mai multe lucruri are sa fie bine!
Totul e in pom acum! Suntem incapatanati amandoi!
GhitzaCartitza
02 Mar 2006, 18:15
:D :D :D esti nebun. Nebun dupa IMM. Sper sa-ti treaca.
Take care ;) . Vezi sa nu faci vre-o boacana. Sper sa o intalnesti in curand... desi nu-ti vreau raul.
PS: O sa intelegi dupa ce o s-o cunosti :P
films4all
02 Mar 2006, 20:09
oare....
Cinemania
02 Mar 2006, 22:06
you will be overwhelmed
Pitbull
02 Mar 2006, 22:27
Incredibil...!!! :shock: :shock: :shock:
Bäi, asa ceva nu se poate, nu se poate, NU, SE, POA, TE!!! :) :D :lol:
Puilor, dacä faceti gemeni, îi botezati Pit si Bull, da? (Sau invers!) :happy: :love: :love: :happy:
films4all
02 Mar 2006, 23:43
Please ...Nu sariti calul!
films4all
03 Mar 2006, 01:06
Ok!! O sa fie bine!! Sper!! Cel putin am facut un pas mare amandoi!! O Doamne...e adevarat ce se intampla?(pt I.M.M.)
films4all
03 Mar 2006, 01:09
Unul din nume (Pit) imi place Bred Pitt dar celalat Bull Vine de la Red Bull ...ne mai gandim!! :lol: 8) Ramane de vazut!
Leonard
03 Mar 2006, 03:40
Incredibil...!!! :shock: :shock: :shock:
Bäi, asa ceva nu se poate, nu se poate, NU, SE, POA, TE!!! :) :D :lol:
aceeaºi reacþie o avusãi ºi eu citind mesajul de mai sus. am zis cã nu-i adevãrat, cã am încurcat secþiunile ºi sunt la bancurile de la cafenea de fapt. dar se pare cã realitatea din þara asta se cufundã tot mai mult în suprarealism.
Pitbull
03 Mar 2006, 10:25
Cine-a zis cä nu existä MIRACOLE pe lumea asta?
Cä-l mänânc cu fulgi cu tot! :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lasa ca te lecuiesti tu dupa ce o vei intalni :happy:
Il cheama Internet, un copil miraculos care incepe sa devina zeu.Hmmm...oare Internetul are barba?
films4all
03 Mar 2006, 19:30
Viata...putin zis! Miracolele lumii sunt nimicuri! Tu esti miracolul! Iti intorci privirea pentru o clipa si observi ca esti altcineva...ca dragostea te ia prin surprindere, ca tu te afli in cusca ta...si incerci sa evadezi, dar e prea tarziu! Totul o ia razna. Nu am ascultat de nimeni..am ascultat de inima asa cum am facut eu mereu...
films4all
04 Mar 2006, 14:18
Cand un om are dreptate...se face lumina peste tot!! Soarele iese de printre nori. Fericirea e un lucru abijnuit de acum. Iti arunci privirea in toate directiile si te miri de toate miracolele lumii acesteia. Cateodata nu ma intorc de la cele spuse..nici de la cele nespuse. De ce in dragoste e atat nesuferinta.
Si iata-ca am gasit energia sa trec peste toate astea...e bine!
GhitzaCartitza
04 Mar 2006, 16:32
Cineva trebuie sa ia o atitudine :P . Acest topic se numeste "Pentru Cinemania". Cine citeste doar ultimele mesaje ar putea crede ca films4all are o pasiune neimpartasita pentru Cinemania :huh: . Lucru complet neadevarat. I HOPE!!!
Pitbull
04 Mar 2006, 17:30
Päi, Films4allule, ce-ar fi sä-i updatezi titlul, si de-acum sä-i zici:
"Pentru Cinemania, o iubesc pe I.M.M."
Mai târziu, când ti-o trece, poa' sä devinä:
"Pentru Cinemania, n-o mai iubesc pe I.M.M."
Si pe urmä:
"Pentru Cinemania, o iubesc pe X.Y.Z."
"Pentru Cinemania, o iubesc pe A.B.C."
"Pentru Cinemania, ..." etc.,
Si:
"Pentru Cinemania, mä însor cu ..."
"Pentru Cinemania, sunt tätic!"
"Pentru Cinemania, sunt bunic!"
Si-ntr-un final:
"Pentru Cinemania, Testamentul meu."
Pe scurt:
"O viatä de om, pentru Cinemania"
films4all
04 Mar 2006, 19:08
:lol: :lol: :lol: Da...la inceput era pt Cinemania... :lol: :lol: :lol: Dar acum vad ca s-a indreptat spre I.M.M. !! Nu nu am nimic cu Cinemania!! :lol: :lol: :lol: I.M.M. e aici..I.M.M. e acolo!! O vad peste tot si totusi nu e langa mine!! :(( :(( :((
Nightwane
04 Mar 2006, 19:37
De ce sa boteze plozii Pit si Bull? Poa sa ii boteze Bull si Shit :P
films4all
04 Mar 2006, 19:42
De ce sa boteze plozii Pit si Bull? Poa sa ii boteze Bull si Shit :P
Ce ti se pare Bull (si) Shit??? Nu inteleg?
Nightwane
04 Mar 2006, 19:52
Loazele pe care o sa le ai cu retardata aia. :love:
films4all
04 Mar 2006, 20:01
:lol: :lol: :lol: Esti de coma!! Stai linistit..nu te mai agita atat!! :lol: :lol: :lol:
irene marlyne monroe
05 Mar 2006, 02:38
:lol: :lol: :lol: Esti de coma!! Stai linistit..nu te mai agita atat!! :lol: :lol: :lol:
salutare salutare,bai sa nu exagerati,nitel.pe cinemagia se produce telenovelia,.totul e si posibil.de exemplu dupa cum scrie mesajele NUME il ador desi nu stiu cine e.poate si baiatului i se intampla sa fie intradevar asa sau doar o ilusie a sa ,sa creada ca ii place cineva cand poate fi doar ceva trecator fara a fi intradevar ceeea ce simte.sunt obosita.va-zic unde am fost astazi?o sa aflati urmare in pagina mea"vreau sa stiu-vreau sa fiu actrita".daca baietelul face asa eu dece nu as sta pe pagina mea.auzi la el ca am mai multe mesaje.pai eu nu intru pe cinemagia sa fac concurenta ci ca imi place sa mai discutam una alta ,despre filme,si tampeni...si apoi de cand sunt eu pe cinemagia aa,mesajele acele nu s-au facut intr-o zi ci in timp si ani ,zile negre sau frumoase,cinemagia de toate cunoaste.ok v-am pupat si v-am lasat pe pagina mea v-am asteptat sa va zic o intamplare.
films4all
05 Mar 2006, 18:10
salutare salutare,bai sa nu exagerati,nitel.pe cinemagia se produce telenovelia,.totul e si posibil.de exemplu dupa cum scrie mesajele NUME il ador desi nu stiu cine e.poate si baiatului i se intampla sa fie intradevar asa sau doar o ilusie a sa ,sa creada ca ii place cineva cand poate fi doar ceva trecator fara a fi intradevar ceeea ce simte.sunt obosita.va-zic unde am fost astazi?o sa aflati urmare in pagina mea"vreau sa stiu-vreau sa fiu actrita".daca baietelul face asa eu dece nu as sta pe pagina mea.auzi la el ca am mai multe mesaje.pai eu nu intru pe cinemagia sa fac concurenta ci ca imi place sa mai discutam una alta ,despre filme,si tampeni...si apoi de cand sunt eu pe cinemagia aa,mesajele acele nu s-au facut intr-o zi ci in timp si ani ,zile negre sau frumoase,cinemagia de toate cunoaste.ok v-am pupat si v-am lasat pe pagina mea v-am asteptat sa va zic o intamplare.
Sau poate ca nu..ceea ce conteaza cu adevarat este ca te plac si tu (I.M. M) nu vrei sa accepti asta!! Fine...alegerea e libera!! Nu poti sa pui si nu ai voie sa pui la indoiala sentimentele unui am daca nu-l cunosti...
Oare asa sunt toate fetele??? Daca da... :(( :(( :(( atunci nu suna bine..cred ca specia umana e pe cale de disparitie! Imi pare rau sa spun asta dar... :(( . Paote ca aceasta incertitudine a ei vine din adancul inimii mele si acela ca nu am fost sigur de ce anume m-am indragostit: de ea sau de modul ei de a scrie?? Poate ca asa a fost sa fie...poate ca lumea e mare...poate ca viata e lunga si nu e loc de graba! Poate ca intr-o zi am sa o cuceresc cu bani! Poate am sa o cuceresc cu filmul sau cartea pe care am sa o scriu! Sau poate doar imi fac sperante ...
Cred ca e suparata si are de ce: am pus-o in postura de a spune, din ceea ce a vazut ea, ce ar putea fi cu mine!
Multi ne grabim...multi facem greseli dar intr-o zi acele greseli ne vor ajuta intr-un mod sau altul...trebuie decat sa deschidem ochii...sa aruncam priviri in jur si sa ne intrebam: oare am meritat toate ce se petrec?
Nu-mi ramnane decat sa-mi cer scuze fata de I.M.M.!! Imi pare rau I.M.M. ...
irene marlyne monroe
05 Mar 2006, 18:57
Sau poate ca nu..ceea ce conteaza cu adevarat este ca te plac si tu (I.M. M) nu vrei sa accepti asta!! Fine...alegerea e libera!! Nu poti sa pui si nu ai voie sa pui la indoiala sentimentele unui am daca nu-l cunosti...
Oare asa sunt toate fetele??? Daca da... :(( :(( :(( atunci nu suna bine..cred ca specia umana e pe cale de disparitie! Imi pare rau sa spun asta dar... :(( . Paote ca aceasta incertitudine a ei vine din adancul inimii mele si acela ca nu am fost sigur de ce anume m-am indragostit: de ea sau de modul ei de a scrie?? Poate ca asa a fost sa fie...poate ca lumea e mare...poate ca viata e lunga si nu e loc de graba! Poate ca intr-o zi am sa o cuceresc cu bani! Poate am sa o cuceresc cu filmul sau cartea pe care am sa o scriu! Sau poate doar imi fac sperante ...
Cred ca e suparata si are de ce: am pus-o in postura de a spune, din ceea ce a vazut ea, ce ar putea fi cu mine!
Multi ne grabim...multi facem greseli dar intr-o zi acele greseli ne vor ajuta intr-un mod sau altul...trebuie decat sa deschidem ochii...sa aruncam priviri in jur si sa ne intrebam: oare am meritat toate ce se petrec?
Nu-mi ramnane decat sa-mi cer scuze fata de I.M.M.!! Imi pare rau I.M.M. ...
stai linistit si fara ati cere scuze ,nu ai de ce.am dat si eu cu presupus ,ti-am vazut ca esti sensibil sper sa traiesti fericit fara dezamagiri.eu apreciez f.mult ca iti sunt placuta dar nici nu vreau sa iti folosesti energia iubitoatre aiurea ci cand atunci cand intradevar sunt sentimente adevarate si daca se poate si reciproce.pupici
films4all
05 Mar 2006, 19:37
Oh...I.M.M. :(( Sper sa-mi treaca si sa ma trezesc am lucruri mult mai iportante de facut cum ar fi sa termin un film!! Dragostea vine si pleaca...oh..ce zic eu aici..prima dragoste nu se uita niciodata! :(( :((
Acum...sper sa fie bine!! Iti multumesc ca esti atat de buna...diva!!
films4all
06 Mar 2006, 15:24
Daca e un luru in viata asta care-mi displace este acela de a vedea lucruri neterminate!! La treaba... 8)
films4all
06 Mar 2006, 19:28
vreau sa o uit si nu pot!
films4all
06 Mar 2006, 19:29
vreau sa o uit si nu pot! (Imi pare rau ca am transformat forumul asta in nimic-moderatorul poate sa-l inchida!!!!)
.dude. cu parere de rau, degeaba te zbati.orice ai face, esti tot pe locul 2 in clasamentul imparicopitatelor cu ascendentul in celuloid. IMM ia locul 1. primo, din bun simt, pentru ca ea e fata si se cuvine sa fie ea intai. secundo, pentru ca e amuzanta, intr-un fel stupid al ei de a fi, in timp ce tu esti...hmmm :hmm: care era cuvantul...?.... :w00t: penibil. asta e.
Pitbull
06 Mar 2006, 19:35
Dacä se-atinge cineva de topicul ästa, eu vin la el! :x
Nu e un "nimic" - dimpotrivä: topicul ästa, împreunä cu "Vreau sä fiu actritä", devin douä dintre cele mai marfä chestii de pe CineMagia - luate la un loc, formeazä un forum aparte: ViataMagia! :happy: :love: :love: :happy:
[immediately later edit]
Raptore, vin la tine! :x
irene marlyne monroe
06 Mar 2006, 19:40
.dude. cu parere de rau, degeaba te zbati.orice ai face, esti tot pe locul 2 in clasamentul imparicopitatelor cu ascendentul in celuloid. IMM ia locul 1. primo, din bun simt, pentru ca ea e fata si se cuvine sa fie ea intai. secundo, pentru ca e amuzanta, intr-un fel stupid al ei de a fi, in timp ce tu esti...hmmm :hmm: care era cuvantul...?.... :w00t: penibil. asta e.
MERCI ,MERCI ESTI DRAGUT,DAR MAI USOR SI EL E FOARTE DEOSEBIT SI SPECIAL.SI IN ACELASI TIMP ESTE FOARTE SENSIBIL.asa ca nu il jigniti ca sufera dupa.E FOARTE rOMANTIC INCA CRED,DAR CE POS SA II FAC EU?SPER SA FIE ATENT SA NU SUFERE!OK PUPICI
films4all
06 Mar 2006, 19:41
Pitbull...cat ma bucur sa citesc de la tine...nu cred ca ai dreptate!! :(( :((
Cu parere de rau aici gresesti! Forumul asta nu tre sa fie telenovela pt cei ce nu au ce citi...nu vreau sa stric munca unor oameni! Imi pare rau...
:P tulai. apai sa te-astept la aeroport, no?
Pitbull
06 Mar 2006, 20:14
Ce, crezi cä-ti spun? Te iau pe non-asteptate!
@Films4all:
Am zis eu "TelenovelaMagia"? Am zis "ViataMagia"! Viatä pe bune, nu maimutäreli d-alea cu Señor Fernando si Doña Iñes! Si NU glumesc!
Cinemania
06 Mar 2006, 20:48
:P tulai. apai sa te-astept la aeroport, no?
nu, d-le, va ateriza in varf de Gruia
.dracu' urca pina in gruia sa il astepte. ;) eu astept la poalele. dealului, that is.
films4all
07 Mar 2006, 00:26
@Films4all:
Am zis eu "TelenovelaMagia"? Am zis "ViataMagia"! Viatä pe bune, nu maimutäreli d-alea cu Señor Fernando si Doña Iñes! Si NU glumesc!
Atunci ramane! Da accept sa fiu pe locul doi pentru ca I.M.M. imi e draga!! Mult prea draga...
Eu..eu am sa incerc sa merg mai departe desi nu-mi va fi usor... viata e mult prea dura. In pasi mei spre uitare voi intalni mereu aceasi ochi frumosi pe care i-am vazut in restaurant. Nu am sa uit niciodata ochii ei in care parca mi-am vazut intreaga viata... intreaga suflare, suspinul vesnic in care sunt aruncat. Si cand am sa o vad pentru a doua oara am sa ma duc la ea si am sa o sarut pe obraz si am sa-i zic sa nu renunte la vis. Am sa-i zic ca nemurirea sufletului vine din indeplinirea visului crescut in inima-ti pura! Sa crezi mereu in visul tau!
Pitbull
07 Mar 2006, 00:34
"Copile, nu fi prost, orasul e departe!"
Asa-mi spunea râzând cel ce vindea de toate.
"Tu nu mä päcälesti, am sä ajung acolo!
M-asteaptä strada mea, si Calul din Marlboro!"
films4all
07 Mar 2006, 01:10
"Copile, nu fi prost, orasul e departe!"
Asa-mi spunea râzând cel ce vindea de toate.
"Tu nu mä päcälesti, am sä ajung acolo!
M-asteaptä strada mea, si Calul din Marlboro!"
"Si asculta-tu nu vrei, copile, fa ce vrei,
Si cand drumu'-ti va fi cu pietre, tu sa ei
Calea buna, calea dreapta, mult umblata!
Sa tii tu minte, copilas, tre sa razbesti in viata!"
"Afla tu mosul meu, drumuri multe am avut,
Grele, dar sa dau inapoi nu am vrut...
Sa stii si tu ca prin viata asta-intraga
Mintea-mi ascutita fuge cu vlaga!"
Ma uitam la 'cel batran; ochii lui cei luminati,
Fata inpletita-n riduri dese, dinti din gura aruncati,
Si cu fata expresiva, inca o privire-mi aruncata
Spre desagul meu al vietii purtator: "In pericol
Nu te avanta!"
irene marlyne monroe
07 Mar 2006, 02:35
@Films4all:
Atunci ramane! Da accept sa fiu pe locul doi pentru ca I.M.M. imi e draga!! Mult prea draga...
Eu..eu am sa incerc sa merg mai departe desi nu-mi va fi usor... viata e mult prea dura. In pasi mei spre uitare voi intalni mereu aceasi ochi frumosi pe care i-am vazut in restaurant. Nu am sa uit niciodata ochii ei in care parca mi-am vazut intreaga viata... intreaga suflare, suspinul vesnic in care sunt aruncat. Si cand am sa o vad pentru a doua oara am sa ma duc la ea si am sa o sarut pe obraz si am sa-i zic sa nu renunte la vis. Am sa-i zic ca nemurirea sufletului vine din indeplinirea visului crescut in inima-ti pura! Sa crezi mereu in visul tau!
A FOST MCD,INTALNIRE STRICT PROFESIONISTA CHIAR DACA ITI SUNT DRAGA SI TU ESTI DEOSEBIT,SI NU AM FOST SINGURI CI CU AMICI TAI DE AM DISCUTAT DESPRE EVENTUALUL FILM SI ROLULETUL PE CARE VROIAI SA IL AM ,DAR ULTERIOR TE-I INDOIT DE MINE SI CAPACITATEA MEA SI AI ZIS CA POATE NU MI-L VEI MAI DA CA TE MAI GANDESTI.CAM ASA STAU LUCRURILE,.M-AM GANDIT SA SPECIFIC CATE CEVA DACA TOT AI EXPUS AICI CHESTI PERSONALRE-PROFESIONALE.SI TOTODATA AM FOST CURIOASA SI EU SA TE CUNOSC SI SA ITI DAU SANSA SA MA CUNOSTI SA VAD DACA ESTI CEEA CE SCRI SAU UN ALTUL.CRED CA ESTI CEL CE SCRI SI ITI DORESC SA FI OK,DAR SA O IEI TOTUSI MAI USOR.SI NU TE FACE SA SUFERI SINGUR FIIND DUR CU TINE,LASA LUCRULILE SA VEZI CUM MERG,NU STIU NICI EU CEI MAI BINE ,VEZI TU DAR FARA A TE FACE SA SUFERI.E PACAT DE PURITATEA TA!
films4all
07 Mar 2006, 16:10
A FOST MCD,INTALNIRE STRICT PROFESIONISTA CHIAR DACA ITI SUNT DRAGA SI TU ESTI DEOSEBIT,SI NU AM FOST SINGURI CI CU AMICI TAI DE AM DISCUTAT DESPRE EVENTUALUL FILM SI ROLULETUL PE CARE VROIAI SA IL AM ,DAR ULTERIOR TE-I INDOIT DE MINE SI CAPACITATEA MEA SI AI ZIS CA POATE NU MI-L VEI MAI DA CA TE MAI GANDESTI.CAM ASA STAU LUCRURILE,.M-AM GANDIT SA SPECIFIC CATE CEVA DACA TOT AI EXPUS AICI CHESTI PERSONALRE-PROFESIONALE.SI TOTODATA AM FOST CURIOASA SI EU SA TE CUNOSC SI SA ITI DAU SANSA SA MA CUNOSTI SA VAD DACA ESTI CEEA CE SCRI SAU UN ALTUL.CRED CA ESTI CEL CE SCRI SI ITI DORESC SA FI OK,DAR SA O IEI TOTUSI MAI USOR.SI NU TE FACE SA SUFERI SINGUR FIIND DUR CU TINE,LASA LUCRULILE SA VEZI CUM MERG,NU STIU NICI EU CEI MAI BINE ,VEZI TU DAR FARA A TE FACE SA SUFERI.E PACAT DE PURITATEA TA![/quote]
Ce sa inteleg...ca te-ai suparat? Iar te-ai suparat?? Nu inteleg de ce tre sa te supere fiecare cuvant ce-l zic! Nu inteleg de ce acum esti asa si apoi esti altfel! Sti...amicia noastra prinde alt contur, poate ar fi mai bine sa nu ne mai bagam in seama cel putin pana imi trece mie...eu ti-am zis sa-mi dai ignor pentru ca sufar prea mult! Si nu mai vreau...iar tu ai crezut altceva...ai crezut ca vreau sa scap de tine sau alta prostie...nu stiu de ce gandesti asa! Poti sa fi sincera? Da...poate ca sunt eu prea sentimental dar totul se petrece cu un scop! Nu vreau sa scap de tine INTELEGE SI TU CA SUFAR SI NU-MI FACE BINE ATATA SUFERINTA!
Poti bine merci sa incerci sa fi mai intelegatoare... e pacat ca se intampla, tot ceea se intampla!
AM si eu o intrebare...de ce crezi ca nu sunt ceea ce scriu? De ce crezi ca am incercat sa te mint? Acum vad ca tu chiar nu vrei sa ai deaface cu mie! Si eu totusi inca tin la tine...dar ar fi bine(asa cum am zis mai sus) sa nu ne mai bagam in seama pana imi trece mie! Cum poti sa zici:"CRED CA ESTI CEL CE SCRI "... asta cred ca a pus capac...:((
irene marlyne monroe
07 Mar 2006, 18:49
A FOST MCD,INTALNIRE STRICT PROFESIONISTA CHIAR DACA ITI SUNT DRAGA SI TU ESTI DEOSEBIT,SI NU AM FOST SINGURI CI CU AMICI TAI DE AM DISCUTAT DESPRE EVENTUALUL FILM SI ROLULETUL PE CARE VROIAI SA IL AM ,DAR ULTERIOR TE-I INDOIT DE MINE SI CAPACITATEA MEA SI AI ZIS CA POATE NU MI-L VEI MAI DA CA TE MAI GANDESTI.CAM ASA STAU LUCRURILE,.M-AM GANDIT SA SPECIFIC CATE CEVA DACA TOT AI EXPUS AICI CHESTI PERSONALRE-PROFESIONALE.SI TOTODATA AM FOST CURIOASA SI EU SA TE CUNOSC SI SA ITI DAU SANSA SA MA CUNOSTI SA VAD DACA ESTI CEEA CE SCRI SAU UN ALTUL.CRED CA ESTI CEL CE SCRI SI ITI DORESC SA FI OK,DAR SA O IEI TOTUSI MAI USOR.SI NU TE FACE SA SUFERI SINGUR FIIND DUR CU TINE,LASA LUCRULILE SA VEZI CUM MERG,NU STIU NICI EU CEI MAI BINE ,VEZI TU DAR FARA A TE FACE SA SUFERI.E PACAT DE PURITATEA TA!
Ce sa inteleg...ca te-ai suparat? Iar te-ai suparat?? Nu inteleg de ce tre sa te supere fiecare cuvant ce-l zic! Nu inteleg de ce acum esti asa si apoi esti altfel! Sti...amicia noastra prinde alt contur, poate ar fi mai bine sa nu ne mai bagam in seama cel putin pana imi trece mie...eu ti-am zis sa-mi dai ignor pentru ca sufar prea mult! Si nu mai vreau...iar tu ai crezut altceva...ai crezut ca vreau sa scap de tine sau alta prostie...nu stiu de ce gandesti asa! Poti sa fi sincera? Da...poate ca sunt eu prea sentimental dar totul se petrece cu un scop! Nu vreau sa scap de tine INTELEGE SI TU CA SUFAR SI NU-MI FACE BINE ATATA SUFERINTA!
Poti bine merci sa incerci sa fi mai intelegatoare... e pacat ca se intampla, tot ceea se intampla!
AM si eu o intrebare...de ce crezi ca nu sunt ceea ce scriu? De ce crezi ca am incercat sa te mint? Acum vad ca tu chiar nu vrei sa ai deaface cu mie! Si eu totusi inca tin la tine...dar ar fi bine(asa cum am zis mai sus) sa nu ne mai bagam in seama pana imi trece mie! Cum poti sa zici:"CRED CA ESTI CEL CE SCRI "... asta cred ca a pus capac...:(([/quote]
mai da chiar esti absurd ,PAI CE VREI SA ITI FAC EU?SUNT FOARTE INTELEGATOARE,DAR NU STIU CE INSEAMNA PT TINE ASTA ?SI MAI CITESTE O DATA CU OCHELARI CA EU NU AM ZIS CA NU ESTI CEEA CE SCRI CI CRED CA DA.CE VREI SA MA PORT CA CU OUL CU TINE?VORBIM,NE-AM INTALNIT,CE MAI VREI SA PT A AJUNGE LA STATUTUL "SA TE INTELEG?"EU CRED CA SUNT DESTUL DE AMIABILA.
SI APOI MI SE PARE FIRESC SA NU FIU TOTAL SIGURA DE TINE100/100,NU SUNT NICI DE MINE INSA-MI SIGURA SI CU TOTALA INCREDERE.LA CE TE ASTEPTI.?OK TI S-A PUS PATA P MINE,OK AM INTELES SI SUNT CAT DE CAT TOLERANTA SI MIE MI SE MAI INTAMPLA...DAR E NORMAL SA SE AIVA RABDARE PT A SE CUNOASTE PERSOANELE MAI BINE,POATE NICI NU COINCID CU PERSOANA PE CARE TU O PLACI,ASTA RAMANE DE VAZUT.OK PUPICI!SI VEZI CA SI EU SUNT SENSIBILA ASA CA SA NU EXAGEREZI,DESI PE TINE NU AM DE CE SA MA SUPAR,CE TE FACE SA CREZI ASTA?EU VORBESC CUM CANDESC LUCRURILE.
films4all
07 Mar 2006, 22:37
mai da chiar esti absurd ,PAI CE VREI SA ITI FAC EU?SUNT FOARTE INTELEGATOARE,DAR NU STIU CE INSEAMNA PT TINE ASTA ?SI MAI CITESTE O DATA CU OCHELARI CA EU NU AM ZIS CA NU ESTI CEEA CE SCRI CI CRED CA DA.CE VREI SA MA PORT CA CU OUL CU TINE?VORBIM,NE-AM INTALNIT,CE MAI VREI SA PT A AJUNGE LA STATUTUL "SA TE INTELEG?"EU CRED CA SUNT DESTUL DE AMIABILA.
SI APOI MI SE PARE FIRESC SA NU FIU TOTAL SIGURA DE TINE100/100,NU SUNT NICI DE MINE INSA-MI SIGURA SI CU TOTALA INCREDERE.LA CE TE ASTEPTI.?OK TI S-A PUS PATA P MINE,OK AM INTELES SI SUNT CAT DE CAT TOLERANTA SI MIE MI SE MAI INTAMPLA...DAR E NORMAL SA SE AIVA RABDARE PT A SE CUNOASTE PERSOANELE MAI BINE,POATE NICI NU COINCID CU PERSOANA PE CARE TU O PLACI,ASTA RAMANE DE VAZUT.OK PUPICI!SI VEZI CA SI EU SUNT SENSIBILA ASA CA SA NU EXAGEREZI,DESI PE TINE NU AM DE CE SA MA SUPAR,CE TE FACE SA CREZI ASTA?EU VORBESC CUM CANDESC LUCRURILE.
Tocmai asta am zis si eu..te-ai indoit de faptul asta "cred" asta ai zis...cred! Cred ca sunt absur da...!! Sunt absurd pentru ca nu vreau sa te dau uitarii! Din ceea ce vad aici in topicul meu, observ ca nu prea ne intelegem! Oare de ce? Eu sunt de vina! Nu stiu sa ma exprim...poate...poate ca nu folosesc cuvintele potrivite! Vita imi joace faste cateodata..but my hurt has never ever lied. Asa e!! Niciodata!
Am citit ultima pagina. I'm dying inside.
films4all
07 Mar 2006, 22:40
De ce nu citesti si restul??
Cinemania
07 Mar 2006, 22:41
Din ceea ce vad aici in topicul meu, observ ca nu prea ne intelegem! Oare de ce? Eu sunt de vina! Nu stiu sa ma exprim...poate...poate ca nu folosesc cuvintele potrivite! ...
da' de unde, esti pe topicul "pentru cinemania"...c'est moi...ai crezut ca-ti va fi usor? saboteuri sunt peste tot :D
films4all
07 Mar 2006, 22:41
O sa mori si pe dinafara!! : :lol:
Nightwane
08 Mar 2006, 12:28
CUM CANDESC LUCRURILE.
ahahahah moooooor de ras!! :lol: :lol: :lol:
BUBUIEPROSTIAPRINCINEMAGIA!!!!!111!!!!
Pitbull
08 Mar 2006, 13:35
NIGHTYNUMAIBUBUI!!!!!222!!!!
päbunenumaibubui!!!!!333!!!!
haipliz!!!!!444!!!!
Nightwane
08 Mar 2006, 14:13
nu bubui eu, PITBURG, iti bubuie tie catzelele. :sleep:
Pitbull
08 Mar 2006, 14:16
Bäi LightWank, sä vezi când ti-or bubui tie gonadele-n fälcile lor!
Bulumulu
08 Mar 2006, 17:45
lololo am stat departe de net o sapt. si i-ote ce-am pierdut... made my day ultimele 2 pagini :lol: .. o sa mai trec sa ma rad :D
Pitbull
08 Mar 2006, 19:09
o sa mai trec sa ma rad :D
Care din ele?
1) "sä mai râd"
2) "sä mä râd"
3) "sä mä rad" (cu Gillette)
4) "sä mai rad" (pe altii)
Nightwane
08 Mar 2006, 20:04
Bäi LightWank, sä vezi când ti-or bubui tie gonadele-n fälcile lor!
sa nu-mi bubuie copilashii prin gura altora :?
Pitbull
08 Mar 2006, 20:10
Nice o grijä, cä copilasii täi n-am sä-i descarc cu gura din cärutä. Am furca gata.
films4all
08 Mar 2006, 20:46
Oameni buni..nu va certati!! Rogu-va frumos!! Nu are ros!! Pentru ce? Pentru faptul ca unul vrea sa-si bata joc de topicul asta si de mine..sau de forum?? u are ros sa ne coboram la mintea unui astfel de om!! Nu are ros!! Va rog ganditiva-ti!!
Pitbull
08 Mar 2006, 21:08
Stai linistit, nu se ceartä nimeni! ;)
Nighty si cu mine ne avem ca fratii,
Ne mâncäm unu' altuia cäcatii:
Când el mie,
Când el lui,
Când el la amândoi. :lol:
Asa ne place nouä sä ne zbenguim zburdalnic, la fel facem si pe yahoo, la fel fäceam si la "Tzeapa Creatorilor".
Nightwane
09 Mar 2006, 15:58
PÎTBURG, dupä ce cä am fost ca o mamä pentru tine.... of of of...ma dezamagesti complet, copchile... :sleep:
films4all
09 Mar 2006, 19:33
Of..of...pana una alta...la multi ani tuturor fetelor din lumea asta!! Sa (ne) traiti bine! :love: 8) :love:
irene marlyne monroe
09 Mar 2006, 20:50
Of..of...pana una alta...la multi ani tuturor fetelor din lumea asta!! Sa (ne) traiti bine! :love: 8) :love:
merci draga esti dragut,desi in itarziere.ok si tie la multi ani
films4all
11 Mar 2006, 13:38
Nu mai e mult si am sa incep aici pe forum ...in avampremiera un roman!!
;)
o sa fie ceva special!!
;)
irene marlyne monroe
11 Mar 2006, 13:56
;)
o sa fie ceva special!!
si cine sunt protagonisti?
;)
films4all
11 Mar 2006, 14:41
;)
o sa fie ceva special!!
;)
Ce vrei sa zici?? In primul rand nu sunt minor in al doilea cred ca tre sa vrei sa faci pe intresanta ca sa pui mesaje dalea pe topicul tau! Poate ca ai mintea de copil de se indragostesc doar "copii" de tine!! Vrei sa-mi faci rau acu'! K! Da-i drumul!!
GhitzaCartitza
11 Mar 2006, 14:50
Nu mai este dragoste :o ?
Ain't that cutie? But is wroooooooooooooong
films4all
11 Mar 2006, 15:14
Why is wroooooog..What is sooo wrooooong about this?
irene marlyne monroe
11 Mar 2006, 22:52
;)
o sa fie ceva special!!
;)
Ce vrei sa zici?? In primul rand nu sunt minor in al doilea cred ca tre sa vrei sa faci pe intresanta ca sa pui mesaje dalea pe topicul tau! Poate ca ai mintea de copil de se indragostesc doar "copii" de tine!! Vrei sa-mi faci rau acu'! K! Da-i drumul!!
asta am spus draga!inainte de a te aprinde asa ca un ardei picand mai bine ai mai citi inca o data ce scriu eu.bafta multa la cea ce vrei sa faci,dar nu te lua de persoane nevinovate.si apoi care e faza cu a fi minor?atat cat timp te simti capabil nu exista limite.asa ca stai linisti au fost genii si la 3 ani.SAU POATE MATALUTA AI CHEF DE CEARTA PENTRU ATI FACE PAGINILE MULT DORITE?ce pot eu intelege,daca oscilezi?acu esti iubaret acu contrar.eh,si apoi tu cum iti permiti sa imi vorbesti asa,?
inca ceva.legat de pagini NU CONTEAZA CANTITATEA CAT CALITATEA
EU NU AM RAVNIT DUPA PAGINI CI MI-A PLACUT SA VB CEA CE AM SIMTIT NU PT UN MOTIV ANUME.
DACA EU AM EXAGERAT SI TE-AM ACUZAT DE CEVA CE NU-I ADEVARAT IMI CER MII DE SCUZE.DAR ASTA-I IMPRESIA MEA.DUPA CUM VEZI NUMAI EU AM VENIT PE PASGINA TA ,IAR TU PE A MEA MAI PUTIN,
Bulumulu
12 Mar 2006, 00:36
... asa ca un ardei picand mai bine ai mai citi inca o data ce scriu eu.bafta ....
.... DUPA CUM VEZI NUMAI EU AM VENIT PE PASGINA TA ,IAR TU PE A MEA MAI PUTIN...
viata e un concurs de paSgini auriy, pline de emocion si pasiune, virtually speaking, un cabaret tragicomic la care se serveste chilli, over and over and over again...
films4all
12 Mar 2006, 09:00
Mai bulumulu...nu mai ride de doi oameni care...fara sa inteleaga faptul ca unul tine mai mult la celalat, se cearta!! Uite!! :hmm:
sw3etgir_l
12 Mar 2006, 11:42
viata nu e trista sau amara cum spun alti e chestia k nimeni nu stie sa traiasca momentele peste care trecem mai ales cele frumoase noi....................... ;) ...............dak nea lovit viata ................noi credem k gata viata e amara si de aceea nu mai apucam sa le vedem si pe cele bune :)
films4all
12 Mar 2006, 13:45
mai zi ca-mi placeeee :?
GhitzaCartitza
12 Mar 2006, 16:40
E de ras :lol: ? E de plans :(( ?
Mai terminati cu prostiile :x .
films4all
12 Mar 2006, 19:04
Nimic nu e de ras nimic nu e de plans...totul e de adorat totul e de incantat..asta e lumea filmului draga..o intreaga magie a cinematografiei!!
Off off E normal sa plangi si sa razi..e normla sa ai emotii si daca am reusit asta e un lucru bun!!
Chiar bun si ma bucur nespus!! :happy:
sw3etgir_l
13 Mar 2006, 11:19
mercu mult dar vb lu irene ejti cu intarziere dar nu--i nimik..................mai bn acu dakt mai tarziu :love: :D ;) ................te pupici :love:
films4all
13 Mar 2006, 16:35
Stai putin ...vrei sa zici ca o cunosti pe irina?? :o :shock: Da tu cine esti de te avanti prin grota asta...te afli in iad aici pe forum..sa sti ca nu e chiar atat de usor sa te pastrezi fresh tot timpul...apoi tu tre sa ai mult curaj sa vi aici...vad ca nu salasluesti de prea multa vreme pe acest forum...!! Acu...who are u?? :shock:
sw3etgir_l
13 Mar 2006, 21:26
apropo pe acest forum are voie oricine ...........si nu imi spui u k trebuie sa am curaj sa intru pe acest forum .........si cine sunt eu nu te intereseaza ..........iar pe irina nu o cunosc.........doar am rasp la ce ai scris u acolo.............si nu imi spune tu ce sa fac si ce nu k nu imi controlezi u viata mea .................fac ce vreau cu ea sui intru pe ce forum vreau si cand vreau :w00t:
Pitbull
13 Mar 2006, 21:37
Hooo, fatäääää häiiiiiiiiiiiiii! :w00t:
Omu' a vrut sä fie plin de solicitudine, si preocupat, si binevoitor... N-a dat cu cärämiz'! Nu dädea nici tu!
films4all
13 Mar 2006, 21:39
Hooo, fatäääää häiiiiiiiiiiiiii! :w00t:
Omu' a vrut sä fie plin de solicitudine, si preocupat, si binevoitor... N-a dat cu cärämiz'! Nu dädea nici tu!
:(( :(( Asa se intampla mereu :(( :(( poate ca nu ma exprim eu corect!! NU-ti controlez eu viata ...corect..vreau sa spun doar ca acest forum e plin de viespi...pazeste-ti spatele!! :(( :((
Nu esti prea sociabila!! :((
sw3etgir_l
13 Mar 2006, 22:03
merci pt sfat dar altadata exprimate mai bine....k se intelege altceva...............pe viitor fii mai explicit.......si sa stii k pot sami pazezc si singura spatele
films4all
13 Mar 2006, 22:50
merci pt sfat dar altadata exprimate mai bine....k se intelege altceva...............pe viitor fii mai explicit.......si sa stii k pot sami pazezc si singura spatele
Asculta la mine fata!! Nu stiu cine esti dar nu ai venit tu aici sa distrugi o evolutie in timp a unui cinefil inrait!!! Daca vrei sa faci ceva util fa"-"L IN OGRADA TA!! :x
films4all
14 Mar 2006, 00:43
Acu ma culc citesc maine ce grozavii ai mai scris!!:P
Bulumulu
14 Mar 2006, 11:47
Asculta la mine fata!! Nu stiu cine esti dar nu ai venit tu aici sa distrugi o evolutie in timp a unui cinefil inrait!!! Daca vrei sa faci ceva util fa"-"L IN OGRADA TA!! :x
saraqu a fost traumatizat de viespi :lol: knd era mic pe forum, se cere intzelegere :P :D
films4all
14 Mar 2006, 14:42
saraqu a fost traumatizat de viespi :lol: knd era mic pe forum, se cere intzelegere :P :D
Nu numai de viespi!! Ai inteles bine!! ;) Paienjeni...nu suport paienjenii :sick: :o
.ciocu mic, ca nu imi mai aud gandurile de cotcodacelile voastre. :hmm:
films4all
14 Mar 2006, 21:03
.ciocu mic, ca nu imi mai aud gandurile de cotcodacelile voastre. :hmm:
tre sa ai o gandire foarte ascutita de nu poti sa faci asta!!:P
sw3etgir_l
14 Mar 2006, 21:10
tiam mai spus si iti mai sun intru oriunde vreau si cand vreau.........nu imi spui u unde............ :shock: si nu imi spui u sa ma duc in ograda mea..............oi fi tu tare si mare in parcare dar ce pe mn nu ma intereseaza...............dar atat timp cat nu am nici o legatura cu tine nu te mai baga in seama cu mn..........si sper sa fie ultima data cand iti spun k mie nu imi place sa ma repet
Cinemania
14 Mar 2006, 22:28
apai dic ma ca tu io nu prea mie greu sa nt te leg ca sa psui vrei unri ori
sw3etgir_l
14 Mar 2006, 22:33
eu nu pun pe nimeni asa k voi ati inceput cu chestii din alea ...............asa k nu ma intereseaza ce parere aveti voi despre mn dar lasati-ma cu chestii dintr-alea sifonate :)
films4all
14 Mar 2006, 22:41
eu nu pun pe nimeni asa k voi ati inceput cu chestii din alea ...............asa k nu ma intereseaza ce parere aveti voi despre mn dar lasati-ma cu chestii dintr-alea sifonate :)
Fatusca...usor!! Ce te aprinzi asa!! Vezi ca oamenii care stau prost cu nervii nu prea rezista mult pe forumul asta!!:P Sunt sigur ca nu am sa mai intalnesc nici un mesaj de-al tau siropos!! Vad ca deja iti creezi drum spre iesire!! Go on...dar cei slabi...sti tu..daca ai muschi( undeva bine pus ...sti tu sa-l folosesti drept materie cenusie)...ramai altfel...pup dulce si nu am cuvinte!!:P
Cinemania
14 Mar 2006, 22:49
films4all e cu siguranta unul dintre greii forumului, so Peggy pay attention :D
Pitbull
14 Mar 2006, 23:04
Unul dintre SUPER-greii forumului!
films4all
14 Mar 2006, 23:28
multumesc mult dar tre sa recunosc, nu ma compar cu voi Pitbull si Cinemania!!
films4all
15 Mar 2006, 18:49
Sti careva cum se organizeaza un concurs pentru un rol?? :?
Pitbull
15 Mar 2006, 19:41
Da.
Nightwane
15 Mar 2006, 20:48
films4all, esti gras?
Pitbull
15 Mar 2006, 20:52
si roz?
Cinemania
16 Mar 2006, 09:33
Nighty se simte nesigura
...si asta pentru ca nu foloseste noile absorbante libresse cu aripioare.
films4all
16 Mar 2006, 15:19
films4all, esti gras?
Nu stiu ce legatura are asta cu ce am intrebat eu ...dar sa nu zici ca sunt aiurea..nu sunt gras!! Na..sa-mi zici si mei la ce ti-a folosit!! Bine ai venit in topicul meu!!
films4all
16 Mar 2006, 15:23
Da.
Da ..da nu e suficient!!;) Acu zi..nu mai tzine pentru tine!!
Films4all e veteran!! Multi ani traiasca..multi ani traiasca... :lol:
Pitbull
16 Mar 2006, 15:26
Na..sa-mi zici si mei la ce ti-a folosit!!
S-a linistit cä nu-i face nimeni concurentä.
Promite-i cä nu esti nici roz cu fundulite blö, si-o sä doarmä linistit la noapte!
films4all
16 Mar 2006, 15:30
Na..sa-mi zici si mei la ce ti-a folosit!!
S-a linistit cä nu-i face nimeni concurentä.
Promite-i cä nu esti nici roz cu fundulite blö, si-o sä doarmä linistit la noapte!
Am pus si eu o intrebare oameni buni!! :(( Las-o pe fatusca..daca e indragostita las-o si spune-i ca dragostea bazata pe legaturi facute pe firul netului nu rezista!! Se rupe repede!! Asa ca...zi-mi si mie nu doar un simplu "da!!"
films4all
16 Mar 2006, 18:35
...si asta pentru ca nu foloseste noile absorbante libresse cu aripioare.
Asta pentru ca le foloseste si el(raptor)..atunci cand vrea sa zboare nu la altceva...!! Ce nu face omul cand vrea sa se simta pe "Aripile vantului"!! :lol: Fiecare clipa conteaza!! 8) Traieste clipa!! :D
Bulumulu
16 Mar 2006, 21:13
f4all esti un bandit al celulelor gri
films4all
17 Mar 2006, 13:46
Nu chiar..vezi tu celulele gri vin la mine nu eu la ele!! Dar merci pentru compliment!!
films4all
17 Mar 2006, 14:04
si roz?
Mai putin roz.... pentru ori ce informatie legata de mine puteti accesa site-ul meu ...www.oamenicuscaunlacapintrodusincelulemarocupic ateleroz.go.ro ;)
Bulumulu
18 Mar 2006, 00:04
cum auzii eu intr-un film: knock out your kid! it helps! :happy:
films4all
18 Mar 2006, 09:09
cum auzii eu intr-un film: knock out your kid! it helps! :happy:
Cred ca filmul ala facea referire la tine :happy: Si mie mi-ar fi placut sa se faca filme despre mimne!! Dar nu se fac!!:((
Bulumulu
18 Mar 2006, 19:26
dak-ar fi , ar fi cu siguranta snuffuri :happy:
Nightwane
18 Mar 2006, 20:29
muci pe pereti
films4all
18 Mar 2006, 20:55
Si nu numai ..he he..cate nu se vad si nu se aud!! cate se simt si nu se privesc!!
films4all
21 Mar 2006, 02:04
Am sa fac o pauza...cred ca e timpul sa mai stau si singur...:( Vine un moment cand...dar mai bine sa incep pauza aia...ne recitim dupa...nu stiu...ma mai gandesc...:(
Pitbull
21 Mar 2006, 06:51
Pauzele lungi si dese,
Cheia marilor succese!
films4all
25 Mar 2006, 21:06
Pauzele lungi si dese,
Cheia marilor succese!
Cat sunt eu plecat nu va impusca nimeni daca mai postati si voi la mine in topic...macar in amintirea vremurilor frumoase...:(( Lasa ca ma intorc nu mai e mult...:((
irene marlyne monroe
25 Mar 2006, 21:16
Pauzele lungi si dese,
Cheia marilor succese!
Cat sunt eu plecat nu va impusca nimeni daca mai postati si voi la mine in topic...macar in amintirea vremurilor frumoase...:(( Lasa ca ma intorc nu mai e mult...:((
salutare si bine ai revenit pe la noi pe forum!multa bafta luni la filmari,pacat ca nu ai vrut sa imi dai mie rolul, ci fetitei care CREZI CA EMULT MAI BUNE DECAT MINE(poate la iesiri in doi :P :).succes,filmul tau faci ce vrei,nu are a face.
irene marlyne monroe
25 Mar 2006, 21:24
Pauzele lungi si dese,
Cheia marilor succese!
salutare si bine ai revenit pe la noi pe forum!multa bafta luni la filmari,pacat ca nu ai vrut sa imi dai mie rolul, ci fetitei care CREZI CA EMULT MAI BUNE DECAT MINE(poate la iesiri in doi :P :).succes,filmul tau faci ce vrei,nu are a face.
ai venit cu forte noi pentru ati mai alimenta ambitia de a ma depasi in pagini :D ?bafta!dar iti irosesti aiurea energia "e aiurea"!si apoi sunt fata,iar tu cavaler,cine are prioritate?
films4all
27 Mar 2006, 00:37
Pauzele lungi si dese,
Cheia marilor succese!
ai venit cu forte noi pentru ati mai alimenta ambitia de a ma depasi in pagini :D ?bafta!dar iti irosesti aiurea energia "e aiurea"!si apoi sunt fata,iar tu cavaler,cine are prioritate?
Merci ...sper sa fie bine..cat despre mesaje si nr-ul lor ..cred ca ai dreptate... :hmm:
films4all
15 Apr 2006, 22:46
Viata merge inainte!!
films4all
30 May 2006, 21:51
lol u 2.. In alta ordine de idei!! Merci cinemania pentru sustinere!!! ;) Puteam sa tot continuam cu mesaje dalea marfa...mie chiar mi-au placut!!
films4all
08 Sep 2006, 17:08
Viata merge inainte!!
Am sa tin un moment de reculegere pt irinuca!!
Pitbull
08 Sep 2006, 20:46
Viata merge inainte!!
Am sa tin un moment de reculegere pt irinuca!!
Irinuca nu e moartä,
Irinuca se transformä!
Nightwane
08 Sep 2006, 21:01
Irinuca se transforma intr-oPUTSA CU COLTZI SI COARNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.