PDA

View Full Version : Creep (2004)

Cinemania
16 Jan 2006, 11:32
a hot chick (Franka Potente) disperata sa ajunga la G. Clooney pentru un autograf, amicul ei de futai care incearca s-o violeze, niste boschetari de treaba, un caine (imprumutat parca din Snatch :D ), un mecanic de locomotiva, un paznic dubios, toti prinsi noaptea in tunelurile obscure ale subway-ului, tipete ascutite, urme de sange, un pui de Frankenstein, o muzica semnata The Insects, responsable for a gorefoggy atmosphere...

alc
16 Jan 2006, 14:04
L-am vazut si eu....din pacate. Mi se para stupida creatura, daca ar fi gasit altceva in locul ei poate mi-ar fi placut putin, dar asa ramane un film pe care nu-mi doresc sa-l fi vazut.

Cinemania
16 Jan 2006, 22:36
nu neaparat creatura e miezu'

Leonard
17 Jan 2006, 00:28
la Horror trebuia sã bagi topicul. nu e nimic iconoclast. ºi s-a discutat despre el ºi la topicul festivalului filmului britanic

Cinemania
17 Jan 2006, 09:06
io zic ca e putin iconoclast...si nu e horror clasic...si daca tot ar fi sa fie horror nu e 100% genul de horror care tot a aparut in ultimii ani...e mai degraba un psychothriller cu miros de horror...nu urmareste doar sa fie zburate matze si capete...are o doza mare de cinism...pur si simplu e vorba de modul de abordare al problemei: experimente umane, acceptiunea termenului de creep etc...si oricum mi se rupe ca nu trebuia bagat aici...muta-l daca ai chef