PDA

View Full Version : Pacaleala Concurs...

Sparxxx
08 Jan 2006, 02:21
As dori sa imi exprim nemultumirea fata de concursurile de pe acest site...
Am castigat de 2x cate o invitatie de 2persoane la Hollywood Multiplex dar nu am obtinut absolut nimic.
Am fost degeaba la cinema, am stat la rand aiurea, m-am facut si de cacao... cica ca nu apar pe lista castigatorilor cu toate ca aici eram afisat.
am fost 3 zile la rand in speranta ca cine stie poate apare lista magica cu castigatorii dar nimic, aceeasi poveste...
deja am renuntat la aceste concursuri pt ca sunt doar praf in ochi
rusine...
PS: succes cu revista si site-ul care merita laude.

emanuel
08 Jan 2006, 12:16
Am mai avut probleme de acest gen la Hollywood Multiplex. Bine era sa ne dai direct un mail, pentru a rezolva problema.
Cu lista de castigatori din 23 decembrie, stiu ca au fost probleme, fiind sarbatorile si probabil ajungand unde nu trebuie... dar daca intrai in aceasta saptamana la concuirsul de la Multiplex ai fi vazut ca era un anunt ca toti castigatorii din perioada cand nu au putut intra (23-29 dec. 2005) sunt asteptati in perioada 2-5 ian 2006 pentru a intra in posesia invitatiei.
Daca mai sunt probleme de acest gen, te rog sa ne spui. De obicei luni, in jurul pranzului noi trimitem lista cu castigatorii la Hollywood Multiplex.

Sparxxx
08 Jan 2006, 12:20
rectific... era vb de 27.12.2005...
multumesc pt raspuns

raptor
19 Jan 2006, 19:12
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUu!!!!!

raptor
19 Jan 2006, 19:12
LALALAALALALALALALAALLA