PDA

View Full Version : CASTIGATOR

Albinita Marius
06 Jan 2006, 20:56
auzi prietene moderatoare ti-am trimis un mail (marius_albinita@yahoo.com) in legatura cu faptul ca atunci cand scriu pe google numele meu apare in lista pagina de la voi unde spune ca am castigat la concursul The Interpreter un ceas si un gheozdan, ce e chestia asta am castigat daca nu de ce apare pagina voastra acolo si nu se deschide?!!, ma lamuresti sau sa spun la toata lumea ca concursurile voaste SUNT DOAR TEPE repet TEPE

emanuel
06 Jan 2006, 22:30
Pagina care o gasesti pe Google este foarte veche, atunci cand castigatorii concursului respectiv au fost afisati pe site, adica AUGUST 2005!
Tu trebuia sa intri cand inca mai era anuntul cu castigatorii pe site care a stat activ cam o luna.
Confirmarea trebuie data atata timp cat castigatorii sunt afisati pe site.
Daca nu am primit nici o confirmare in timp util, premiul a fost reportat altui castigator.
Alta data intra pe site la timp si urmareste concursurile cu atentie!

PS. Ca sa nu crezi insa ca suntem rau intentionati vei primi prin posta un premiu de consolare de la noi.

M_olecula
08 Jan 2006, 00:34
Un abecedar ar fi de vis .

Sparxxx
08 Jan 2006, 02:14
adevarul e ca si eu am avut de 2x probleme...
am castigat de 2x invitatii la Hollywood Multiplex si nu am primit nici una...
cica nu primisera lista cu castigatorii si nu puteau verifica...
am incercat 4 zile la rand si m-am lasat pagubas ca doar am si eu o demnitate...
ultima oara a fost recent castigata invitatia... parca pe 23 decembrie...
rusine

Cinemania
08 Jan 2006, 13:05
e Romania fratilor...inca nu v-ati obisnuit cu regulie?mai devreme sau mai tarziu fiecare primeste ce-si doreste: un premiu sau o scuza, nu? :D dar voi nu va pierdeti speranta, ca doar nu e chiar asa de rau cat timp nu-s asa multe necazuri de genul asta...inseamna ca ceva tot merge, nu? sau ailalti multi si nemultumiti nu se mai sinchisesc sa se planga...anyways, la cat mai multe bune pe 2006 pt fenomenul numit CINEMAGIA!!! bafta