PDA

View Full Version : JET LI

iahim01
03 Jan 2006, 15:11
Chiar nu exista(in Romania)un fan club sau macar ptr.inceput un forum despre Jet Li?Personal cred ca este cel mai bun actor de martial arts din ultimii 5 ani.Banuiesc ca si la noi sunt multi cei care il admira ca actor. Eu personal am "strans" materiale de aproape 1 gb cu poze din filme si viatza de zi cu zi a lui.
Cine este interesat de acest"subiect"va rog sa ma contactati.
:x

mt
09 Jan 2006, 13:51
Imi place foarte mult Jet li. E unul dintre cei mai buni.Ma intereseaza materiale cu el.Tot ce stiu e ca are cam 45 ani ,arata foarte bine si am vazut multe filme cu el dar nu cred ca toate. :love: :love: "AN NOU FERICIT PT TINE" (*)

alc
09 Jan 2006, 14:05
Il admir pt artele martiale, dar nu pt talentul sau actoricesc. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut in "Sa moara Romeo" , "Craddle to the grave" si astept sa-l vad in "Unleashed", desi am vazut inceputul si mi s-a parut cam panarama. Astept totusi sa vad tot filmul.

alc
09 Jan 2006, 14:17
Am uitat de The One care nu mi-a placut. Sper sa nu fie asa si Unleashed.

iahim01
10 Jan 2006, 11:49
Multumesc celor care au"postat"la subiectul JET LI shi le aduc la cunostinta celor interesati ca urmatorul film(binenteles cu Jet) se numeste "Fearless" (asta in caz ca nu stiati deja) si trailer-ul il puteti descarca la urmatoarea adresa : http://www.cinema.com.hk/broadcast/trailer/FearlessTrailer2-1.wmv

Astept comentariile voastre,

ATB4FOREVER
10 Jan 2006, 13:23
Il admir pt artele martiale, dar nu pt talentul sau actoricesc. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut in "Sa moara Romeo" , "Craddle to the grave" si astept sa-l vad in "Unleashed", desi am vazut inceputul si mi s-a parut cam panarama. Astept totusi sa vad tot filmul.

eu asi mai adauga filmul "Hero" <Eroul> :w00t:

alc
10 Jan 2006, 13:56
Nu l-am vazut dar daca zici tu ca-i misto am sa incerc sa-l gasesc. :D

iahim01
11 Jan 2006, 15:11
Ptr.cei interesati de filmografia Jet Li :

1982
Shaolin Temple
1984
Shaolin Temple 2: Kids from Shaolin
1986
Shaolin Temple 3: North and South Shaolin
Born to Defence
1988
Dragon Fight
Dragons of the Orient
1990
Once Upon a Time in China
1991
Once Upon a Time in China 2
1992
The Master
Once Upon a Time in China 3
Swordsman II
1993
The Legend of Fong Sai-Yuk / The Legend
The Legend of Fong Sai-Yuk II / The Legend II
The Last Hero in China / Deadly China Hero
The Kung Fu Cult Master
The Tai Chi Master / Twin Warriors
1994
Li Lian Jie's Shaolin Kung Fu (Documentary)
The New Legend of Shaolin / The Legend Of The Red Dragon
The Bodyguard from Beijing / The Defender
Fist of Legend
1995
My Father Is a Hero / The Enforcer
High Risk / Meltdown
1996
Dr. Wai in "The Scripture with No Words"
Black Mask
1997
Once Upon a Time in China and America
1998
Hitman / Contract Killer
Lethal Weapon 4
2000
Romeo Must Die
2001
Kiss of the Dragon
The One
2002
Hero
2003
Cradle 2 the Grave
2005
Unleashed
2006
Fearless

Cinemania
11 Jan 2006, 15:40
@iahim01

bah...ce te-ai mai chinuit?!

http://www.imdb.com/name/nm0001472/

si mie mi-a placut master Jet in orice film l-am vazut...e o combinatie reusita intre luptatorul de Wu Shu si actor, spre deosebire de, sa zicem, Van Damme...

rolul din Hero, zic eu, e unul dintre cele mai reusite

alc
11 Jan 2006, 16:15
Daca si cinemania zice ca e reusit rolul atunci chair trebuie sa ma uit la filmul asta :D

alc
12 Jan 2006, 21:28
Inca n-am vazut hero dar in schimb am vazut unleashed si mi-a placut destul de mult :D

ATB4FOREVER
13 Jan 2006, 18:06
Nu l-am vazut dar daca zici tu ca-i misto am sa incerc sa-l gasesc. :D

nu trebuie sa te obosesti sa-l cauti, o sa fie maine *sambata 14 01 06 * pe Antena 1 :huh:

ATB4FOREVER
13 Jan 2006, 18:13
@iahim01

bah...ce te-ai mai chinuit?!

http://www.imdb.com/name/nm0001472/

si mie mi-a placut master Jet in orice film l-am vazut...e o combinatie reusita intre luptatorul de Wu Shu si actor, spre deosebire de, sa zicem, Van Damme...

rolul din Hero, zic eu, e unul dintre cele mai reusite

prietene, ce nu-ti place la J-C van D. ??? pai, dintre actorii de actiune ai ultimului deceniu si jumatate e unul dintre cei mai buni, daca nu cel mai bun :w00t: fata de The Rock de exemplu sau alti caratisti second hand !!!!!

ATB4FOREVER
13 Jan 2006, 18:21
Chiar nu exista(in Romania)un fan club sau macar ptr.inceput un forum despre Jet Li?Personal cred ca este cel mai bun actor de martial arts din ultimii 5 ani.Banuiesc ca si la noi sunt multi cei care il admira ca actor. Eu personal am "strans" materiale de aproape 1 gb cu poze din filme si viatza de zi cu zi a lui.
:x

atentie !!! lucrul asta <1gb > cu materiale despre Jet :shock: ,l-as numi deja obsesie, Daca as avea eu 10gb cu materiale despre, sa zicem, Monica Bellucci ??????? :w00t:

Cinemania
13 Jan 2006, 18:23
@ATB4FOREVER

hai lasa-ma cu Van Damme...pana si in scenele in care-si babardea gagicile se facea de ras...in afara ca stie sa se bata, nu mai ofera nimic...de fapt da, act de prezenta...nu prea are cu ce se lauda...mi-a placut doar in cele cateva filme de inceput

ATB4FOREVER
13 Jan 2006, 18:30
oarecum ai dreptate, dar totusi ramane cel mai mare actor, la capitolul vanzari de casete video, si ca si actor alb, sau mai bine zis doar bataus, e cel mai bun, pe de alta parte filmele in care joaca, au ca singur scop bataia ......

alc
13 Jan 2006, 20:01
jcv sucks! nu cred sa fie vreun film cu el care sa-mi fi placut . Doar filme de mana a doua pe care sa le poata da astia de la pro tv

tornado_x
26 Jan 2006, 03:53
Jet Li e printre singurii actori de actiune care-si merita rolul, si printre singurii care-mi plac ;) . Ultimul film care ruleaza la noi "Unleashed" inca nu l-am vazut, pana acum n-a fost film cu Jet Li care sa nu-mi fi placut, sa vad cat de bine a iesit asta, saptamana asta merg sa-l vad. :)

mt
27 Jan 2006, 12:27
:love: Am vazut de cateva zile filmul "legenda dragonului rosu "cu Jet Li,e f,f, foarte frumos.L-ati vazut?

alc
27 Jan 2006, 13:37
nici pe asta nu l-am vazut :lol: si nu cred ca am sa-l caut :)

JL4ever
01 May 2006, 19:53
"The legend of the red dragon" e super tare, merita vazut......
Mai nou am vazut Fearless(2006) si am ramas impresionat de modul in care a fost regizat, der la scenele de actiune, pana la filmul dramatic in sine.povestea unui mare maestru pe care Jet reuseste sa-l transpuna pe ecran cu mare maiestrie....k doar e un maestru-Jet LI4ever.
Asa k vedeti Fearless,sincer, e un film ce merita vazut!!!!!!!!!!!!![/b]

JL4ever
01 May 2006, 20:02
Apropo...dupa ce veti vedea "Fearless", mai vorbim :D ,iar cei care nu-s fani Jet Li, vor DEVENI! 8) Eu sunt fan Jet Li de 5 ani , iar acum am 18 ani....iar cat despre el, are vreo 43 de ani, mai mult k sigur...multi inainte!in filmele de calitate ale Artelor Martiale, ale traditei chinzesti dintotdeauna!Daca nu ar fi Jet Li sau Jackie Chan...cine ar mai ramane sa duca mai departe...."Traditia"??!!asa k iti multumim Li Lian Jie!-Toti fani tai din intreaga lume. :) Esti cel mai bun!!!!!!! ;) Ai devenit deja o legenda vie a intregi lumi! :)

ChangSiLi
07 Sep 2008, 23:52

Salutare tuturor,mai dureaza putin si voi deschide un forum,pentru cei ce sunt pasionati de china,in special de kung fu chinezesc,astept utilizatori
http://forums.cjb.net/changsi.html
Jet Li Biography

Born in Beijing, Jet Li began studying wushu (the Chinese term for martial arts) at the age of 8. After three years of extensive training, Li won his first national championship for the Beijing Wushu Team. Jet Li was selected by the government to represent the country in over 45 countries by performing martial arts at various state functions. The most famous, in terms of history, was his 1974 performance at the Rose Garden of the White House for President Richard Nixon, after he had just reopened American diplomatic relations with China. For the next five years (1974-1979), he remained the All-Around National Wushu Champion of China.

Shortly after retiring from the sport at the age of 17, his film career kicked off with director Chang Hsin Yen and Shaolin Temple. Today his film credits include Lethal Weapon 4 opposite Mel Gibson, Romeo Must Die, The One, Kiss of the Dragon, and Hero. Li's upcoming release is Tou Ming Zhuang (known in English as The Warlords) with Andy Lau and Takeshi Kaneshiro. He most recently wrapped photography on The Mummy 3: Tomb of the Dragon Emperor.

Li is a Red Cross ambassador and founded the One Foundation, a Chinese-based organization whose goal is to develop China's nascent philanthropy industry. One of the main program areas is to help young people cope with mental well-being and find a balance in life.

Biographical Data
Birth: April 26, 1963 in Hebei, China.
Family: 2 Older Brothers, 2 Older Sisters, Father passed away in 1965 and mother passed away in 2002.
Spouse: Nina Chi Li
Children: 2 daughters from a previous marriage, 2 daughters from current marriage
Name: Li Lian Jie (Mandarin), Li Lin Kit (Cantonese)
Height: 170 cm / 5'7"
Weight: 66 kg / 145.5 lbs.

JL4ever
08 Sep 2008, 09:32
Va multumesc tuturor (atatia cati ati fost ;) )care ati postat comentarii pe acest forum, la acest subiect.. .El ramane deschis pentru toata lumea si , bineinteleles, in mod special pentru cei pasionati si fascinati de Artele Martiale :) .Eu voi posta tot mai rar pentru ca timpul nu-mi prea mai permite sa urmaresc subiectul acesta constant. Ce sa va mai zic, decat, ca o sa ne mai auzim si sa aveti "discutii" placute pe forum :) !

Pauline Kael
08 Sep 2008, 11:57
De curand am vazut"Danny the dog" si am tot respectul pt Jet Li.Nu stiu de ce am senzatia ca ii lipseste filmul pe care il merita din palmares...

Pitbull
08 Sep 2008, 17:34
Jet Li e bun, da' nu se comparä cu Ken Lee:
http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI&feature=related