PDA

View Full Version : numele filmului ?

ex.on
24 Dec 2005, 19:06
as dori sa aflu si eu numele unui film care l-am vazut demult si habar nu am cum se cheama. Pot face doar o scurta descriere: este vorba de un om tanar cred ca era student care are o idee ce revolutioneaza transmisia de date video real time prin intermediul internetului. El infiinteaza o companie si devine bogat... (cred ca in film a jucat ben affleck si jennifer aniston dar am cautat pe internet (Internet Movie DB) si nu am gasit nimic).

Dino
26 Dec 2005, 00:04
Cumva face programul impreuna cu 2 prieteni apoi vorbeste cu un prieten afacerist care ii listeaza compania la bursa si in 2 luni e milionar? Si programul de fapt nu prea mergea inca, nu reusea sa iasa din faza de beta testing, insa nu putea sa dezvaluie asta pentru ca scadeau actiunile - si de aici probleme morale. Avea si o prietena, artista parca, se ducea dupa ea in turneu dupa ce si-a vandut actiunile.
Daca e asta, da-l dracu', e o porcarie. Prost jucat, actiune de 2 lei. E facut in perioada 1996-2000, pe vremea boom-ului dot com, cand in fiecare zi apareau milionari din astia prin SUA si era un subiect la moda. Daca te roade tare, cauta pe IMDB dupa "computer" in sectiunea "Plots" si uita-te la filmele facute dupa '96. Sau vezi "Antitrust", care e un film normal pe tema asta.
Nu apare nici un actor mai de doamne ajuta prin filmul ala, nici atat Jennifer Aniston sau Ben Affleck.

ex.on
26 Dec 2005, 17:23
Mersi. Am vazut si Antitrust dar asta ma roade tare precum ai spus. Am cautat pe IMDB dupa mai multe cuvinte ca computer, programmer, internet, real-time (si combinatii) dar nimic. Filmul este chiar acela despre care vorbesti si tu. Afaceristul acela mi se pare ca era chiar profu' lui de la facultate (proful la trimis la un fermier care cica ar finanta niste idei bune, dar in spatele fermierului era chiar profu'). Asta daca nu confund cu un alt film, dar nu cred. Intrebarea ramine valabila. Numele filmului ???

Dino
26 Dec 2005, 17:35
Numele nu-l stiu si nici nu cred ca o sa-l afli pe aici. Posteaza intrebarea in engleza pe la un site din afara, e mult mai probabil sa-i stie cineva numele pe acolo.

Dino
13 Feb 2006, 23:59
Hehe, ti-am gasit filmul.Mi-a ramas in minte mecla celui mai antipatic(ca actor) ins de pe acolo si chiar acum l-am vazut intr-un film la TVR2. Dupa asta a fost simplu.
Filmul se numeste "Purpose" si gasesti toate detaliile aici: http://www.imdb.com/title/tt0257019/
Asta daca mai urmareste cineva topicul:)

Pitbull
14 Feb 2006, 01:08
Päi acum, cä l-ai sältat în board, iar o sä-l urmäreascä ceva lume... o vreme... Uite-aici, exemplu viu!

ex.on
23 Feb 2006, 08:21
Mersi mult Dino :) . Asta e filmu. :)